3η συναντηση του Panionios Community

Την Κυριακη 09 Ιανουαριου 2011 πραγματοποιηθηκε η 3η κατα σειρα συναντηση των μελων του Panionios Community σε γνωστο καφε της πλατειας Ν.Σμυρνης.

Πραγματοποιηθηκε μια ευχαριστη συζητηση για θεματα που αφορουν την κοινοτητα και αλλα αγωνιστικα,ποδοσφαιρικα και μη.

Τα μελη που παρευρεθησαν ηταν τα εξης

reanimator
vln
jorg
dimitris k.
petropoulos kostas
grog
christos3
βαρουχιξ
nspachis

Η επομενη συναντηση θα ορισθει για τα τελη Ιανουαριου.

Συνοδοιπόροι από μαλακία μου τόσο καιρό δεν παρακολουθούσα το βασικότερο κομμάτι του φόρουμ και γι αυτό δεν μπόρεσα να έρθω στην συνάντηση, φανταστείτε πήγα την Δευτέρα και σας έψαχνα :confused:

Αποφασίσαμε τα παρακάτω:

1. Να ανοιχτεί σελίδα στο facebook για να βοηθήσει στη διάδοση του χώρου.

2. Θα ανοιχτεί τραπεζικός λογαριασμός για να συγκεντρώνονται εκεί τα χρήματα για τη συντήρηση του φορουμ αλλά και για ενέργειες που μπορεί να αναλαβουμε.

3. Να επανακινήσουμε το θέμα της μεταφοράς της φωτογραφικής έκθεσης για τα 120 χρόνια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος.

4. Να συγκεντρώσουμε προτάσεις για το λογότυπο του site.

σωστα Νικο!με συμπληρωνεις!

Και ξέχασα να πω οτι μου δώσατε ακόμα ενα 20αρικο για το ταμείο μας απο τα ρέστα του καφέ και του μεσημεριανου τσιμπουσιού σας

Χαχαχα

φαντάσου που μας κατάντησαν ρε Αποστόλη!!
και έλεγα να σε ρωτήσω με το ματς έξω απ την 5 πως κ δεν ήρθες αλλα με το χαμό ξεχάστηκα

Τι ισχύει για ατομα που θέλουν να συμμετάσχουν στις συζητήσεις και να συνδράμουν οικονομικά, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν έρθει σε άλλη συνάντηση???.

Νομίζω οτι θα πρέπει να είναι ευπρόσδεκτοι. Τι λέτε;;

νομιζω οτι θα πρεπει να αρχισουμε να ανοιγουμε σιγα σιγα…

μπατ οφκορς!

Όχι άλλη εσωστρέφεια
χαχαχαχαχα

για το ανοιγμα που λετε για νεα μελη στις συναντησεις μας θα σας ενημερωσω αμεσα με ενα κειμενο που ετοιμαζω.υποχρεωτικα η επομενη θα γινει κεκλεισμενων των θυρων κι εκει θα συζητηθουν ολα αυτα,οκ?γιατι εχω διαφορες προτασεις που θα σας τις πω απο κοντα. κωστα,θα σου απαντησω μεσω πμ για αυτο που μου εστειλες.

Δεν μου αρέσει να επιρρίπτω ευθύνες αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει.

Νομίζω για την εσωστρέφεια του forum αλλά και του κόσμου του Ιστορικού γενικότερα ευθύνεται ο vln και μόνο αυτός!

:sunglasses:

απο τοτε που εφερα τον μητρογλου πεσατε ναμε φατε! Απο αυριο θα φερω την δικτατορια στο φορουμ!ανδρεα,ετοιμασου!εισαι ο πρωτος στοχος! Hi vln-hitler !

Αντε ρε εσωεξωστρεφη. Θα σε μπαλαμπαναρω αν σνεχισεις ετσι.

βιολί το επόμενο βήμα είναι να φέρεις τον κολλητό σου για μεγαλομέτοχο

Toν dimitri k. ? Μετα χαρας!

οκ το φόρουμ γίνεται πιο εξωστρεφές
μόλις έκανα approve 7 νέα μέλη

Ανεβαίνουν τα μέλη καθημερινά εε??