Για πάμε λίγο…
Μόνο νίκη λέμε!
Για πάμε λίγο…
Μόνο νίκη λέμε!
Διπλό με κάθε τρόπο, γαμω τους κωλογαβρους!
Γιαννακόπουλος χάλια σήμερα αλλά ο Παπαγεωργίου τί φάση? Χάνει τα άχαστα και μετά κάνει μούτρα? Ποιος νομίζει ότι είναι?
Ντεφορμε και στις δηλώσεις
Που ετοιμάστηκαμε καλά ρε Δερμιτζακη?
Νομίζω ότι και εσύ έκανες κακές επιλογές τελικά στη διαχείριση του ροστερ στα play off.
Μπουχτισαμε συγγνωμες κοουτς.
Απετυχες και συ και οι υπολοιποι στο ποδοσφαιρικο τμημα.
Δεν αρμοζει τετοια θλιβερη εικονα στην ιστορια και το σημα και τον ψυχισμο μας.
Ωρα για αποφασεις και ανασυνταξη.
Η επομενη μερα δεν μπορεί και δεν πρεπει να σε περιλαμβανει. Ουτε εσενα ουτε το 75% του φετινου ροστερ των ανήμπορων, ανετοιμων και με μικρο ταβανι παιχτων.
Σπασε αυγα Ρουπτσε να κανεις ομελετα. Φτασαμε στο σημειο μηδεν. Δε τιμα ουτε εσενα ουτε εμας αυτο το συνονθύλευμα
Να κερδίζεις εκτός τον βασικό σου αντίπαλο και να μην μπορείς να κερδίσεις αδιάφορους και πιο αδύναμους αντιπάλους εντός και εκτός έδρας δείχνει πως είσαι ηλίθιος !! Ανίκανος θα σου ήσουν αν δημιουργούσες καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούσες να ολοκληρώσεις…..
Εδώ με τη Μαρκο κάναμε τη πρώτη σοβαρή ευκαιρία στο 72 ενώ με το γάβρο Β δεν κάναμε απολύτως τίποτε μετά το γκολ που βάλαμε ! Ομάδα που θέλει να πάρει πρωτάθλημα σε υποδεέστερη κατηγορία και σε 180 λεπτά αγώνα έχει ένα γκολ και 6 ευκαιρίες … Και αφού ρε νούμερα σας γαμαει ο γαβρος Β τι βάζετε σαν στόχο να παίξετε με τον γάβρο Α ; Καθίστε κει που κάθεστε γιατί εκεί ανήκετε με αυτές τις εμφανίσεις !!
Την αποτυχία προσωπικά την δέχομαι και ειλικρινά θα στηρίξω όπως μπορώ για να γυρίσει σε επιτυχία, την ντροπή όμως όχι !
Και αυτό αφορά όλους μας . Ακόμα και αυτούς που πήγαν να υποδεχτούν την ομάδα μετα από εκτός έδρας νίκη σε ένα βλαχοχώρι…. Λες και κερδίσαμε τη Ρεάλ …. Όσο δεν αλλάζουμε νοοτροπία σε αυτό τον Σύλλογο ας κάτσουμε εδώ που καθόμαστε .
Δημιουργούμε στο «Ελληνικό» προπονητικό;
Καινούργιο νέο ειναι αυτό ή έχω μείνει πίσω;
έχει ξαναγραφτεί/ειπωθεί νομίζω από τον Ρούπτσο
“Θες ομάδα που θα κερδίζει εντός των τεσσάρων γραμμών και ομάδα που θα «θωρακίζει» εκτός γηπέδων την ομάδα.”
Ευριπίδη έλα ή έστω τηλεφώνα…!
Ναι thanks
Το Ελληνικό μου κάνει εντύπωση
Νομίζω ότι είχε πει κάπου προς Παλληνη / Κορωπι μεριά
Την πρώτη χρονιά είχε πει Παλλήνη. Πέρσι το Σεπτέμβριο είπε για Ελληνικό. Συγκεκριμένα είπε τα παρακάτω:
Δεν θέλω να γίνω κακος αλλά περισυ τα Χριστούγεννα είχε πει για ένα σχέδιο που θα ανακοινωθεί τον περσινο Μάιο που εχει να κάνει με τα χρέη και θα διευκόλυνε την ΠΑΕ να δώσει παραπάνω λεφτά για το αγωνιστικό τμήμα. Δεν παρουσιάστηκε τίποτα.
Η Παλλήνη ( Indigital Sports Innovation Center είχε ονομαστεί ) έγινε οικόπεδο στο Ελληνικό μέσα σε λίγους μήνες. Δεν έχει ειπωθεί αν έχουν ξεκινήσει έργα ή κάτι άλλο.
Το ολιστικό σχέδιο για την ανακατασκευή του γηπέδου έχει πει για αρχές του 2026. Άντε να δούμε
Ελπίζω στην ανακατασκευή του γηπέδου να συμπεριληφθεί και η συλλογή των σκουπιδιών
Χμμμμ. Δύσκολο. Το μεγαλύτερο σκουπίδι κάνει τον Αθλητικο Διευθυντή