Διπλό και καλό καλοκαίρι,άλλωστε δεν θυμάμαι ποτέ να καιγόμαστε για βαθμούς εκεί μέσα και να μην έχουμε κερδίσει.Τα πεντέμισι σκαλία με τους μπεταντίν-τρεχαντίν-ανύπαρκτους κομπλεξικούς φιλάθλους του Πιτσούνι σίτι θα βγάλουν σίγουρα πόνο και κόμπλεξ επειδή τους είχαμε στείλει στην φυσική τους θέση κάποτε.Κερδίζεις γιατί ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!
ήττα αύριο, ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ κι ο θεος βοηθος. Γεματος αισιοδοξία ειμαι εε? ![]()
2-3 ειναι αυριο το ματσακι’''ετσι μάρεσει… ![]()
το θέμα είναι τι θα κάνουν οι “γνώστες” άμα κάτσει διπλό σήμερα και ρίξουμε ένα τρίμπαλο ( γειά σου ρε μαϊκ με τις εκφράσεις σου) στον μπαοκ
χαχα
για να δούμε
ελπιζω να λειτουργει καποιο απο τα παρακατω…
http://tml-agones.blogspot.gr/2015/05/1900-atromitos-athens-vs-panionios.html
http://www.gofeed2all.eu/watch/343044/1/watch-atromitos-athens-vs-panionios-athens.html
http://www.fixalen.tv/20150502/vv-1062746-football-55443156707910.42989782.html
http://www.sportingvideo.tv/20150502/vv554431563976a0.48761545-1062746.html
http://firstrowne.eu/watch/343044/1/watch-atromitos-athens-vs-panionios-athens.html
Χαιρετώ την ομήγυριν και εύχομαι φυσικά και εγώ ένα ξεγυρισμένο 2πλό να κλαίει ο Σπανός για συνεχόμενη Κυριακή.
Πάντως φίλε Νίκο (Σπαχής) μην ανησυχείς! Και να χάσουμε σήμερα έχουμε μετά τον ΠΑΟΚ μέσα οπότε αν θέλουμε το 3ποντο -δεν το συζητώ- θα το πάρουμε με το ζόρι.
Μου άρεσε πάρα πολύ το " Κερδίζεις γιατί ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!!! " ένα από τα καλύτερα συνθήματα που έχω ακούσει εδώ και δεκαετίες, εύγε στον ANS3 !!!
Πολλά ευχαριστώ και στον Άγγελο με τα link που ανέβασε, ελπίζω κάποιο να δουλέψει.
Άντε, καλό …“βόλι” και τα ξαναλέμε μετά το παιχνίδι!
![]()
Εντάξει, λοιπόν, δεν ήρθε ούτε η ισοπαλία, δεν είδα ούτε καν άκουσα το παιχνίδι από το σκορ φαίνεται ότι μάλλον δεν χτυπήσαμε το ματς, κάναμε πολλά αμυντικά λάθη και κλωτσήσαμε κάποις καλές ευκαιρίες.
Με δεδομένο πλέον την ΚΑΡΑ-στημένη νίκη εκτός έδρας του Πάνθρακα, αν μπορεί κανείς ας μας αναλύσει τι παίζεται. Μία ερώτηση έχω: Με νίκη επί του ΠΑΟΚ καθαρίζουμε 100% ή και πάλι παίζουν σενάρια παραμονής; Νομίζω πώς όχι, άρα πάμε να κερδίσουμε και με μισό μηδέν και άστε τους άλλους να κουρεύονται.
Καλή σας βδομάδα!
με νίκη μένουμε κατηγορία ο,τι και αν γίνει στα άλλα ματς
με ισοπαλία μπλέκει το θέμα http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/ola-ta-senaria-gia-thn-paramonh.3447119.html
με ήττα και με την υπόθεση πως θα κερδίσουν και ο Πανθρακικός και ο Λεβαδειακός πέφτουμε εμείς.
Mάλιστα …
Μακάρι να βγώ ψεύτης, αλλά προβλέπω ο Πάνθραξ να κερδίζει άνετα την Ξάνθη όπως και η Λειβαδιά τον Εργοτέλη, εκτός κι αν οι “σύντεκνοι” αποφασίσουν να τιμήσουν τις κρητικές τους βράκες και παίξουν το ματς στα ίσια, παρ΄όλο που έχουν ήδη πέσει.
Όσο για μας, αν θέλουμε να επαληθευθεί αυτό που έγραψε ο ΑΝS3 το μόνο που έχουμε να κάνουμε για να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ είναι να είμαστε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ !!!
Μέχρι λοιπόν την επόμενη Κυριακή υπομονή και ψυχραιμία.
Η Καλλονή χρειάζεται ένα Χ με Ατρόμητο που μάλλον είναι αδιάφορος, άρα Χ.
Ο Πλατανιάς θέλει ένα Χ με τον γαύρο για να είναι 100% σίγουρος, άρα Χ.
Αυτά είναι καλά νέα για μας που δεν θέλουμε πολλαπλές ισοβαθμίες με Καλλονή ή Πλατανιά.
Επίσης, μάλλον αυτά τα 2 ματς θα τελειώσουν στην ώρα τους κατά τις 20:55 ενώ τα υπόλοιπα κανά τέταρτο αργότερα (τραυματισμοί, αντικείμενα και ότι μπορούν για να το τραβήξουν…στο Ελλάντα είμαστε).
Η Βέροια αδιάφορη (ούτως ή άλλως τα είχε κανονίσει με τον Παναιτωλικό γι αυτό και έδωσε το ματσάκι).
Έχουμε λοιπόν:
Πανθρακικός-SKODA Ξάνθη 1, σίγουρο, ο Πανθρακικός, καίγεται η Ξάνθη αδιάφορη παίζει με τον γείτονα.
Εργοτέλης-Λεβαδειακός 2, σχεδόν σίγουρο. Οι του Εργοτέλη έχουν πέσει δεν θα έχουν και αξιόμαχο σύνολο, η Λειβαδιά θα τα δώσει όλα, ακόμη και να μην είναι κανονισμένο θα κερδίσει.
Άρα στο Πάοκ - Πανιώνιος, με ήττα πέφτουμε.
Με Χ ισοβαθμία στους 43:
Βέροια, Πανιώνιος, Πανθρακικός, Λεβαδειακός - Υποβιβάζεται ο Λεβαδειακός
Πανιώνιος, Πανθρακικός, Λεβαδειακός - Υποβιβάζεται ο Λεβαδειακός
Πανιώνιος, Πανθρακικός - Υποβιβάζεται ο Πανθρακικός (έχουμε καλύτερη επίθεση +10)
Πανιώνιος, Λεβαδειακός - Υποβιβάζεται ο Λεβαδειακός (έχουμε καλύτερη επίθεση +4).
Αν ο Ολυμπιακός νικήσει τον Πλατανιά σώζεται ο Λεβαδειακός και μπλέκει ο Πλατανιάς με τον Πανιώνιο
Αν ο Ολυμπιακός έρθει Χ πέφτει ο Λεβαδειακός.
Δεν έχω καταλάβει αν τελικά ο Πάοκ έχει κίνητρο να νικήσει καθώς θα έχει ίδιους βαθμούς με τον Πάο (ο 2ος με τον 3ο) στα πλέι οφ. Αυτό αν μπορεί κάποιος να το εξηγήσει.
Mε την επικράτηση (3-1) σε βάρος του Πανιωνίου ο Ατρόμητος είναι και μαθηματικά στα play off της Superleague. Αυτό ασφαλώς επειδή ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν εξασφάλισε άδεια και ως εκ τούτου οι Περιστεριώτες, που είναι στο +4 από τον Παναιτωλικό μία αγωνιστική πριν από το τέλος, ‘‘καπάρωσαν’’ τη θέση στο μίνι πρωτάθλημα.
ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ Βαθμολογία play off Βαθμολογία Superleague
- ΠΑΟΚ ------ 2 ------ 64
- Παναθηναϊκός ------ 2 ------ 63
- Αστέρας Τρίπολης ------ 1 ------ 56
- Ατρόμητος ------ 0 ------ 53
Η 34η αγωνιστική των ομάδων που έχουν μπει στα play off
Πανιώνιος - ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα
Αστέρας Τρίπολης - Κέρκυρα
Καλλονή - Ατρόμητος
ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ
Για τη σύνταξη του εν λόγω πίνακα λαμβάνεται υπόψη το σύνολο των βαθμών που κατέκτησαν οι ΠΑΕ κατά την κανονική περίοδο της αγωνιστικής περιόδου 2014-15, με βάση την ακόλουθη συνάρτηση:
-
η ΠΑΕ που κατέλαβε την 5η θέση ξεκινά με μηδέν (0) βαθμούς
-
η ΠΑΕ που κατέλαβε την 4η θέση ξεκινά με 1/5 των βαθμών διαφοράς που έχει από την 5η ομάδα
-
η ΠΑΕ που κατέλαβε την 3η θέση ξεκινά με 1/5 των βαθμών διαφοράς που έχει από την 5η ομάδα
-
η ΠΑΕ που κατέλαβε την 2η θέση ξεκινά με 1/5 των βαθμών διαφοράς που έχει από την 5η ομάδα
Σημείωση 1: όπου η σχετική διαίρεση δεν παράγει ακέραιο αριθμό, το αποτέλεσμα στρογγυλοποιείται.
(π.χ. 4,4 = 4)
(π.χ. 4,5 = 5)
http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/h-vathmologia-twn-play-off-ths-superleague.3447460.html
\
Όπως το βλέπω εγώ, ο ΠΑΟΚ έχει κίνητρο να μας νικήσει.
Ο Ατρόμητος είναι αδιάφορος αφού έχει πάρει την 5η θέση σίγουρα και δεν “προλαβαίνει” για κάτι περισσότερο. Επίσης παίζει με την Καλλονή που θέλει βαθμό(ούς).
Άρα με 1Χ στο Καλλονή - Ατρόμητος και νίκη του ΠΑΟΚ, ο Παοκ πάει στους 3 βαθμούς (από 2 που έχει τώρα) στην βαθμολογία των πλει οφ…
Επίσης ο 3ος ΠΑΟ (1 βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ) παίζει με τον αδιάφορο και πολύ ξενερωμένο ΠΑΣ, άρα μάλλον κερδίζει. Οπότε ο ΠΑΟΚ έχει και ένα ακόμα κίνητρο για νίκη ώστε να μείνει στην 2η θέση…
Έρχεται με κάποιες σημαντικές απουσίες αλλά δεν λέει κάτι από μόνο του αυτό. Πρέπει για μια φορά φέτος να σταθούμε ΟΛΟΙ στο ύψος των περιστάσεων (κλισεδάκι sorry) και κυρίως ο κόσμος… Ελπίζω να πάνε όλα καλά!
δε ξέρω τι έγινε στο ματσάκι εχτές αλλά πλέον λίγη σημασία έχει
αυτό όμως που είναι το σημαντικό το γεγονός ότι όλοι μα ΟΛΟΙ έχουν λυσσάξει με τον πανιώνιο
ρε κουφάλες θα κερδίσουμε στο τελευταίο αγώνα και να δω μετά πώς θα μας ρίξετε
τι σκατά θα βρείτε να πείτε ;
για παραρτήματα ;
για κακή διαιτησία ;
για απουσίες του παοκ ;
Φίλοι συμΠανιώνιοι, με πρώτο και καλύτερο εμένα, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Ο Kostas P. το λέει με λίγες και απλές κουβέντες: Δεν είναι τίποτα τυχαίο, με απόδειξη το πώς ήρθαν τα πράγματα στο τέλος, είναι φανερό ότι “κάποιοι” ΔΕΝ μας θέλουν στην Α’ κατηγορία.
Ας βάλουμε όμως τα κομπιουτεράκια στο συρτάρι, ας σκεφτούμε και να πούμε το αυτονόητο: Θέλουμε νίκη και ΜΟΝΟΝ την νίκη, και εφ’ όσον η ομάδα κατέβει και αγωνιστεί σαν ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, θα την πάρουμε (την ΝΙΚΗ). Θα είναι δύσκολο ματς, ο ΠΑΟΚ δεν θα μας χαρίσει τίποτα, ας το χωνέψουν αυτό οι παίκτες. Ας μην ξεχνάμε ότι την πίεση για το επιθυμητό αποτέλεσμα θα την έχουμε εμείς και όχι αυτοί. Επίσης αυτό που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η …“συμπεριφορά” των διαιτητών.
Ταπεινή μου γνώμη είναι οι όποιες κινήσεις εκ μέρους του Συλλόγου (Διοίκηση, οργανωμένοι οπαδοί, απλός φίλαθλος, κλπ) να εστιαστούν σε δύο σημεία: Τους δικούς μας παίκτες και την Διαιτησία. Οι πρώτοι να καταλάβουν ότι εδώ που ήρθαν τα πράγματα υπεύθυνοι είναι αυτοί και ΜΟΝΟΝ αυτοί και το διαιτητικό τρίο να παίξουν το παιχνίδι με καθαρό μυαλό και στα ίσια.