32η Αγωνιστική: Πανιώνιος - Ολυμπιακός

ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.
26 Απριλίου 2015 19:30
NS1

αφού κανείς δεν ανοίγει το κάνω εγώ
και τα άλλα δυο που θα μένουν βλέπω πάλι να τα ανοίγω εγώ :sunglasses:

ματσάκι που να πω την αλήθεια μου δεν περιμένω να κερδίσουμε αλλά ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται
μακάρι να παίξουμε καλά και να κατέβει κι ο ολυμπιακός αδιάφορος, κοιμισμένος
επίσης μακάρι να καταφέρω να είμαι μέσα

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/allagmenos-olumpiakos-stin-plateia/3083878

Αντε να δουμε…

ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ(ΣΙΟΒΑ,ΑΥΛΩΝΙΤΗ,ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ) ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΛΟΒΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ(!) ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ.ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ,ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΣΒΗΣΤΑ 2-0,ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ…

Όλοι περιμένουνε να χάσουμε. Γι’ αυτό Νίκη και μόνο Νίκη και μάλιστα με καθαρό σκόρ. Π.χ. ένα 3-0 δεν θα με χάλαγε :stuck_out_tongue:

Πάμε Πανιωνάρα!

Το ματσακι το εχω φτιαξει ηδη 4-1 ///μιλησα’’ :sunglasses:

0-0. Το παίρνω και χωρίς να γίνει…

Το δοκάρι του γαύρου στο 90+ απάντηση σε όσους λένε για παραρτήματα κτλ

Τι γίνεται τώρα στις ισοβαθμίες; Ήταν δώρον άδωρον ο βαθμουλάκος;
Ερώτηση 1: Η Βέροια σώθηκε; Ή θα παίξει στα ίσα το επόμενο ματς με Πανθρακικό;
Ερώτηση 2: Σε ισοβαθμία με Πάνθρακα τι γίνεται; Μας αρκεί μία ισοπαλία στα 2 τελευταία ματς ή θέλουμε 2 βαθμούς ακόμα σε περίπτωση που ο Πανθρακικός πάρει και τα 2 τελευταία ματς;

Το θέμα είναι τι γίνεται σε πολλαπλή ισοβαθμία στους 43..θεωρητικά μπορεί να ισοβαθμήσουν εκεί εμείς με ένα χ,ο πάνθρακας με 6 βαθμούς, η βέροια(με ήττα από πάνθρακα),ο πλατανιάς(με ήττα από γαύρο) και ο κομπότης(ήττα από πάοκ)
Σε απλή ισοβαθμία με πάνθρακα μένουμε εμείς.

Σωστός. Μπορεί δηλαδή στο χειρότερο σενάριο να χρειαστούμε 3 βαθμούς για να είμαστε σίγουροι…

Αυτά που γίνονται τελευταίες αγωνιστικές στην Ελλάδα μόνο με Ιταλία ίσως μπορούν να συγκριθούν…όλοι γίνανε μπάρτσα.
Εδώ και μήνες έχω πει ότι θα πέσει ο Πάνθραξ (παρά την απίστευτη αβάντα που έχει διαιτητικά εντός λόγω…έντιμου βίου) και το πίστευω.
Σήμερα ο Αστέρας έπαιξε για να σωθούν οι υπόλοιποι…δυστυχώς τα κατάφεραν όλοι πλην από εμάς.
Τώρα η Βέροια δε νομίζω ότι έχει σωθεί μαθηματικά, αλλά δεν είμαι βέβαιος(λόγω της πιθανότητας πολλαπλής ισοβαθμίας)
υγ. θεωρητικά και η Κέρκυρα μπορεί να τα μπλέξει μένοντας και αυτή στους 43..βέβαια τώρα έχει και το αυριανό με τον πεσμένο Εργοτέλη.
Κακώς δε γίνονται οι τελευταίες 4 αγωνιστικές με τους αγώνες ταυτόχρονα…όχι βέβαια ότι και πάλι δε θα γινόταν όργια.

Όχι σε απλή ισοβαθμία με τον Πανθρακικό πάμε σε αγώνα διαβάθμισης , μπαράζ , στη Θεσσαλονίκη πιθανότατα. Και δεν έχω καμία όρεξη 31 χρόνια μετά να το ξαναζήσω. Ένα χ η Βέροια και ανασαίνουμε επιτέλους.

Σε απλή ισοβαθμία με πανθρακικό υπερισχύουμε εμείς. Ίδιοι βαθμοί στα μεταξύ μας (από μία νίκη) 2-2 τα γκολ, αλλά πλέον το τρίτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η καλύτερη επίθεση. Αυτή τη στιγμή Πανιώνιος 42 γκολ και Πάνθραξ 32…χ στη βέροια να τελειώνουμε όμως γιατί υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για πολλαπλές ισοβαθμίες στους 43 και μετά θέλει κομπιουτεράκια.

Όταν μιλάμε για ισοβαθμίες τίτλου, Ευρώπης ή υποβιβασμού, τα δύο κριτήρια που χρησιμοποιούνται είναι οι βαθμοί στα μεταξύ μας και τα συνολικά γκολ μεταξύ μας. Τρίτο κριτήριο δεν υπάρχει και πάμε μπαράζ. Ούτε εκτός έδρας γκολ, ούτε συνολική επίθεση, ούτε διαφορά γκολ.

Με την Βεροια υπερεχουμε’'‘αρα θελει βαθμο αυτη’'Επομενως [εφοσον τα καταφερει] σωζωνται ολοι αυτοματως και η ιδια ετσι;;; :sunglasses:
αντε ρε και του χρονου μιλησα

Στις ισοβαθμίες τα κριτήρια κατάταξης - σύμφωνα με το άρθρ. 20 του Κ.Α.Π.- κατά σειρά είναι τα εξής :

α) Οι βαθμοί στους μεταξύ τους αγώνες

β) Η διαφορά τερμάτων στους μεταξύ τους αγώνες

γ) H καλύτερη επίθεση

Μετά την εφαρμογή των κριτηρίων και εφόσον δεν προκύπτει κατάταξη, οι ομάδες αναγράφονται με αλφαβητική σειρά.

Μια μικρη αναλυση για τις ισοβαθμιες.
Καταρχην με οποιαδηποτε γκελα του Πανθρακικου σωνομαστε χωρις πολλα πολλα. Η οποια ισοβαθμια μπορει να προκυψει μονο στους 43 βαθμους.
Σε ισοβαθμια μονο με Πανθρακικο, μαλλον πεφτουν αυτοι αφου εχουμε ιδια αποτελεσματα αλλα 42 γκολ εμεις και 32 αυτοι διαφορα που δυσκολα καλυπτεται.
Το πιο πιθανο παντως ειναι πολλαπλη ισοβαθμια στους 43.
Στις τριπλες ισοβαθμιες εχουμε:
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Κερκυρα πεφτουμε εμεις
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Καλλονη πεφτουμε εμεις
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Λεβαδειακος πεφτει ο Λεβαδειακος
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Πλατανιας πεφτουμε εμεις
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Βεροια πεφτει η Βεροια

Στις τετραπλες ισοβαθμιες εχουμε:
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Κερκυρα, Καλλονη πεφτουμε εμεις
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Κερκυρα, Λεβαδειακος πεφτει ο Λεβαδειακος
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Κερκυρα, Πλατανιας πεφτουμε εμεις
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Κερκυρα, Βεροια πεφτει η Βεροια
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Καλλονη, Λεβαδειακος πεφτουμε εμεις
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Καλλονη, Πλατανιας πεφτουμε εμεις
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Καλλονη, Βεροια πεφτει η Βεροια
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Λεβαδειακος, Πλατανιας πεφτουμε εμεις
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Λεβαδειακος, Βεροια πεφτει ο Λεβαδειακος
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Πλατανιας, Βεροια πεφτει η Βεροια

Στις πενταπλες ισοβαθμιες εχουμε:
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Κερκυρα, Καλλονη, Λεβαδειακος πεφτουμε εμεις
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Κερκυρα, Καλλονη, Πλατανιας πεφτουμε εμεις
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Κερκυρα, Καλλονη, Βεροια πεφτει η Βεροια
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Κερκυρα, Λεβαδειακος, Πλατανιας πεφτουμε εμεις
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Κερκυρα, Λεβαδειακος, Βεροια πεφτει ο Λεβαδειακος
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Κερκυρα, Πλατανιας, Βεροια πεφτει η Βεροια
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Καλλονη, Λεβαδειακος, Πλατανιας πεφτουμε εμεις
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Καλλονη, Λεβαδειακος, Βεροια πεφτει ο Λεβαδειακος
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Καλλονη, Πλατανιας, Βεροια πεφτει η Βεροια
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Λεβαδειακος, Πλατανιας, Βεροια πεφτει ο Λεβαδειακος

Στις εξαπλες ισοβαθμιες εχουμε:
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Κερκυρα, Καλλονη, Λεβαδειακος, Πλατανιας πεφτουμε εμεις
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Κερκυρα, Καλλονη, Λεβαδειακος, Βεροια πεφτει ο Λεβαδειακος
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Κερκυρα, Καλλονη, Πλατανιας, Βεροια στον μινι αυτο ομιλο ισοβαθμουμε στην τελευταια θεση με 9 ποντους με τη Βεροια, λογικα ξαναμετρανε τα μεταξυ μας και πεφτουν αυτοι. Διαφορετικα πεφτουμε εμεις λογω καλυτερης επιθεσης τους.
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Κερκυρα, Λεβαδειακος, Πλατανιας, Βεροια πεφτει ο Λεβαδειακος
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Καλλονη, Λεβαδειακος, Πλατανιας, Βεροια πεφτουμε εμεις

Στην εφταπλη ισοβαθμια εχουμε:
Πανιωνιος, Πανθρακικος, Κερκυρα, Καλλονη, Λεβαδειακος, Πλατανιας, Βεροια πεφτουμε εμεις

θέλω να πιστεύω οτι η παραμονή αφορά τον ένα απο τους 3
που θα πάνε στους 40 βαθμούς
Κέρκυρα, εργοτέλη, λειβαδιά

Εργοτέλη; Πανθρακικό μάλλον εννοείς.
Κερκυρα και Λειβαδιά είναι ήδη στους 40…
Κάτι δεν κατάλαβα καλά από το post σου; :confused: :rolleyes:

Φοβερή ανάλυση, άκυρος!

Κοινώς τα έχουμε σκατώσει στα μεταξύ μας με όλους αυτούς. 52% των περιπτώσεων ισοβαθμιών πέφτουμε - 48% σωζόμαστε.

Κάτι που πρέπει να προσέξουμε για του χρόνου. Να ξέρουμε λίγο καλύτερα ποιά ματς χτυπάμε!

ειναι μεν πολυ καλη αναλυση ,αλλα βιαστικη ,την στιγμη που θα παιξουν μεταξυ τους Βεροια -ανθραξ την Κυριακη’‘Τοτε θα δουμε αν χρειαστουν αναλυσεις γενικα’‘’‘Και απο οτι βλεπω η Βεροια ειναι μεσα σε ολα τα σεναρια ισοβαθμιας και υποβιβασμου’‘Αρα θα ειναι πολυ αφελης [η στημενη στο κατω-κατω ]για να μην παρει εστω εναν βαθμο ,απο τον βασικο της αντιπαλο’''Εξ αλλου εμεις μπορουμε να παρουμε ενα 6ποντο και τοτε θα δουμε τι λογαριαζουν τα κωλοσωματεια του γαυρου ολα μαζι ,κι εδω γελαμε χαχαχαχχαχαχαχαααχαχ αντε ρε και του χρονου :astonished: