ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
ΘΕΛΕΙ ΚΟΣΜΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΠΤ ΑΛΛΟ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
ΘΕΛΕΙ ΚΟΣΜΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΠΤ ΑΛΛΟ.
πάμε και σε αυτό για νίκη αλλά δε γράφω τίποτα από τώρα
![]()
πιο επικινδυνο απο το να πεσουμε που δε το πολυπιστευω (εκτος αν πεσουμε για μη αγωνιστικους λογους) είναι η πλειοψηφία μας να μη την νοιαζει αν θα πεσουμε η οχι.. αυτό δείχνει το πανί σήμερα,αυτό δείχνει η άδεια 3 το άδειο γήπεδο κτλ.. κ η αλήθεια είναι ότι κ προσωπικά πιο πολύ με ενδιαφερει η αξιοπρέπεια της ομάδας που δέχετε πολύ καιρό τώρα συνεχή ακαταύπαυστα χτυπήματα παρά σε ποια εθνική θα παίζει.. δεν ξέρω γιατι άλλαξε διοικηση πριν τελειωσει το πρωτάθλημα δε ξερω γιατί αλλαξε προπονητής για να βλέπουμε αυτή τη καρικατούρα, δε ξέρω γιατί δεν έγινε ποτε γσ, δεν ξερω ποιοι είναι στο τιμόνι της ομάδας κ με ποιους σκοπούς
η ομαδα έχει δεχτεί πολλά χτυπήματα, απο τα κοράκια δημοσιογραφους που δε μας αφησαν ποτέ σε ησυχία, απο επίδοξους κλέφτες των παιχτών μας, απο τους παίχτες που μας βλέπουν σαν σκαλί που κάνουν χάρη να παίζουν απο εμας που δεν είμασταν εκεί κ κυρίως απο πολλές εγκληματικές ενέργεις προηγούμενων διοικήσεων που μας φέραν ως εδώ..
από όλα αυτά το χειρότερο είναι το αδειο γήπεδο, ένας κόσμος ξενερωμένος που δεν εχει ουτε κουραγιο ουτε διαθεση να στηρίξει..μια κ καταφέραμε να φτάσουμε σε κρίσιμο βαθμολογικα σημειο η αλλαγή για μένα πρέπει να ξεκινησει απο τους τελευταίους που φταίνε κ αυτοι είναι οι παίχτες.. παρότι είναι εκευριστικά αδιάφοροι κ με απαράδεκτη επιλεκτικη διαθεση σε όλο το β γυρο είναι σίγουρα οι τελευταίοι που φταίνε..
αν ήταν στο χέρι μου σήμερα κ όλας στο πάγκο θα ερχόταν ο προπονητής της κ20 κ θα περνε πουλο η καρικατουρα… σήμερα θα δίναμε άδεια μεχρι τον ιούνιο που θα πάνε στην ευχή του θεου στους: ανεστη, κούρντι,αυλωνίτη,λαμπρόπουλο,κουρο,αραβίδη,γίαννου,παναγιωτούδη,μητρόπουλο κολοβο κ όποιον άλλο ξεχνάω.. όλοι οι δανεικοί κ οι φευγάτοι διακοπές… με όσους μένουν κ γουστάρουν αν συμπληρώνουμε 11αδα να δώσουμε 3 τελικούς για την ιστορία μας κ ας πέσουμε.. επίσης αν το χρέος είναι διαχειρίσιμο να κατσουμε κατω κ να βγει κ προς τα έξω το πλάνο..αν όχι να τελειώσει το μαρτυριο κ να πέσουμε ελπίζωντας να ξανανέβουμε συντομα.. ίσως έτσι να χουμε κ κόσμο στα 2 τελευταία εντός
φίλε σακίλ
επειδή κι εγώ είμαι των άκρων πράγμα κακό προσπαθώ να το φρενάρω λίγο
αυτό που γράφεις είναι σωστό αν γινόταν από την αρχή
κι όταν λέω αρχή μιλάω για πέρσι τον Ιούνιο όταν άρχιζε η προετοιμασία με παναγόπουλο ή το πολύ όταν ξαναγύρισε εκεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
τώρα είναι αργά γιατί τώρα αν γίνει κάτι τέτοιο θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα και θα δείξουμε ότι εγκαταλείπουμε
το θέμα είναι ότι αν πέσουμε θα χάσουμε ένα πακέτο χρημάτων που μπορεί να είναι σαφώς λιγότερο από παλιά- μιλάω για μια τριετία - αλλά δεν το βρίσκουμε κι εύκολα.
ανεξάρτητα από το ποιος θα αναλάβει την ομάδα τσακίρης, Πετρόπουλος ή ο μάκης Χριστοδουλόπουλος αυτό που θέλω εγώ είναι να υπάρχει ξεκάθαρος στόχος και ένα πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθούμε χωρίς να ξεφύγουμε στο χιλιοστό. όπως ακριβώς έγινε με την ΠΚ που ο στόχος ήταν να μειωθεί το χρέος ό,τι και να γίνει.
τέλος πάντων η κουβέντα αυτή δε γίνεται μέσα από πληκτρολόγια
ας κερδίσουμε μεθαύριο την τρίπολη με όποιο τρόπο και βλέπουμε μετά
ρε θα τους κερδίσουμε λέμε
πάμε για το τρίποντο να ανασάνουμε βαθμολογικά
+1000
Έτσι είναι, ειδικά αυτό που λές για την Κ20 (καλή ομάδα, καλοί παίκτες, καλός προπονητής ο Τερεζόπουλος (είναι και παλιός μου φίλος ο Δημήτρης). Επίσης και αυτό που έγραψες στο νήμα του αγώνα με τον παναιτωλικό, ότι αυτή η καρικατούρα , αν είναι να την σώσει την ομάδα θα το κάνει έστω και με μισό βαθμό. Το ίδιο ελπίζω και παρακαλάω τόσο καιρό που τους βλέπω να κάνουν αγγαρεία. Πάντως δεν μου το βγάζετε από το μυαλό ότι όλη αυτή η απαξίωση δεν είναι τυχαία αλλά υπάρχει μεθόδευση και ο στόχος μάλλον δεν συμβαδίζει με τα όνειρα που κάνει κάθε αγνός φίλος του Πανιωνίου. Μακάρι να είμαι λάθος, αλλά για πρώτη φορά φέτος, υπάρχει διάχυτη μια έντονη αδιαφορία και απαξίωση κάτι που δεν σας κρύβω με φοβίζει λίγο, τα λέω αυτά από όσα μου μεταφέρουν γνωστοί μου που βρίσκονται σχεδόν καθημερινά στο γήπεδο και ακούνε και βλέπουν. Τι να πω θα δείξει …
το να απαξιώσουμε την ομάδα δε νομίζω να βγάλει σε τίποτα καλό
όπως και τότε που ο μπέος μας έβαλε στην 8 νομίζοντας ότι κάτι θα κάνει. συνεχίσαμε και πηγαίναμε στο γήπεδο αν όχι όλοι αρκετοί
'ετσι και τώρα δε νομίζω ότι κάνουμε κάτι καλό. στο γήπεδο πάμε για την ομάδα όχι για το μουστάκια ή για αυτούς που έχουν κλείσει από τώρα σε άλλους και το παίζουν ντίβες
βέβαια, ο καθένας έχει την άποψή του που είναι απόλυτα σεβαστή
ΕΙΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΡΔΑΜΕ
VOODOO’‘’‘’‘’‘’‘Σημερα και για φετος ,πανηγυριζουν οι απανταχου βουντουδιαρηδες[ εγω ειμι] ενας απο δαυτους ετσι;;χαχαχα Λοιπον,επειδη εδω και δυο εβδομαδες ειχα προβλεψει επ’ακριβως τους 2 ηδη παρελθοντες αγωνες στο γηπεδο μας,εχω την τιμητικη μου
Μαρτυρας μου προσφατα [χθες κιολας ο Πανος] αλλα και το thrend ,που ειναι αδιαψευτος μαρτυρας’‘’‘‘Ομως εχω πει και κατι αλλο ‘’’
Η σιγουρια ειναι 39 βαθμοι’‘’‘Ομως το αγχος εχει παει ηδη αλλου’‘’‘‘Σε αλλους μνηστηρες χαχαχαχχαχααχαχχααχαχ
Φαινονται ολα καλα,για μια νεα μεγαλη αρχη’’‘‘ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ για παντα’’‘‘Εχουμε μπει στο ματι πολλων’‘Αλλα ειναι αλλη ιστορια και για αλλη μερα’’‘Τωρα χρειαζεται επαγρυπνηση ,στιβαροτητα και προσανατολισμος ΜΙΛΗΣΑ ΘΕΙΟ’‘’'Ο ..καρφιτσας
Μα τι ταλεντο, τι παιχταραδες ειναι αυτοι?! Και τι διαβασμα του παιχνιδιου και στησιμο της ομαδας απο τον ταλεντιτ κοουτς! Μας κλεισανε τα στοματα τα καλοπαιδα. -
Νταξ.. ηταν και λιγο ζαλισμενοι απο το ταξιδι οι αμυντικοι του Αστερα.. ισως και λιγο ματιασμενοι.. αλλα δε βαριεσαι μωρε. Σωθηκαμε και φετος. Αυτο ειναι που εχει σημασια.
Και φυσικα ολοι αυτοι που θελανε να μας ριξουν τον ηπιανε και Αρη σκουληκια εκει εκει στη Β. Παμε τωρα και για μια μπυρα στη πλατεια και ειμαστε ευτυχισμενοι.
Πανιωναρα ρε! Κακο σπυρι στο κωλο σας.
Ναι συμφωνώ για τον Μπέο, δεν αναφερόμουν όμως σε αυτόν αλλά σε μιά ομιχλώδη κατάσταση η οποία διατηρείται και συζητιέται στην Ν. Σμύρνη με επίκεντρο το γήπεδο όπου καθημερινά βρίσκονται διάφοροι γνωστοί, φίλοι και συγγενείς μου και οι οποίοι μου μεταφέρουν μιά εικόνα του στυλ “δε βαρυέσαι”. Αυτό εννοούσα και αναρωτιέμαι γιατί ο κάθε μπαμπάς που φέρνει τον γιό του στην προπόνηση να πρέπει -τελευταία- να ακούει συνέχεια “φήμες” που μόνο απαξίωση φανερώνουν. Καλώς ή κακώς η ομάδα μέσα από 1000 προβλήματα καταφέρνει όπως φαίνεται να σωθεί και φέτος χωρίς πολύ άγχος. Βέβαια δεν παίξαμε και καμμιά τεράστια μπάλα αλλά να σε παιχνίδια όπως το σημερινό, η ομάδα έδωσε και λίγο θέαμα. Μπορεί, το ομολογώ, το 3-0 να είναι ένα σκορ που …δεν περίμενα, αλλά ακόμα κι αν ο Αστέρας ήταν αγνώριστος σήμερα, εμείς παίξαμε για τον Πανιώνιο και είδαμε σχετικά καλή μπαλίτσα.
Τέλος πάντων, την ομάδα δεν πρόκειται να την απαξιώσουμε ΠΟΤΕ εμείς Κώστα, ούτε εσύ και ούτε κανείς άλλος απο ΕΜΑΣ, με καταλαβαίνεις φαντάζομαι, αλλά κάποιοι άλλοι, “επαγγελματίες” του χώρου που δεν την βλέπουν ως ΙΔΕΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ και ΚΑΘΗΚΟΝ που θα το συνεχίσουμε με τα παιδιά μας, όπως έκαναν με 'μας οι πατεράδες μας.
Τέλος πάντων, είμαι 99,999% ήσυχος για φέτος, ας ελπίζουμε για κάτι καλύτερο (δηλ. ποιοτικότερο) του χρόνου.
ΥΓ: Οι απόψεις είναι σεβαστές αρκεί να μην στρέφονται κατά του Πανιωνίου, σωστά; (χα-χα) ![]()
Ανακαλύψαμε σήμερα ότι είναι στημένο το πρωτάθλημα και απείχαμε;
Πόσο πιο γελοίοι θα καταντήσουμε;
Τουλάχιστον αυτοί που ήμασταν εκεί περάσαμε καλά. φωνάξαμε, ήπιαμε, τσακωθήκαμε και λίγο, είδαμε και 3 γκολάκια και περάσαμε όμορφα.
Πούλο.
δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είχε σήμερα κόσμο το γήπεδο
μια χαρά μέρα ήταν
και αν ακόμα ισχύουν αυτά περί στημένων αγώνων τότε πάλι δε δικαιολογείται η αποχή. είναι δυνατόν να ξέρουμε ότι θα κερδίσουμε και μάλιστα με 3-0 και να μην πάμε στο γήπεδο ;
Δημήτρη φυσικά κι έτσι είναι . με πρόλαβε ο δάρρας.
αν η ομάδα μπει σε άρθρο ευεργετικό τότε όπως λέει, θα ξεμπλοκάρουν χρήματα και θα γίνουν πληρωμές. επειδή, λοιπόν θα εμφανιστούν - έτσι πιστεύω - πολλοί σωτήρες που ουσιαστικά δε θέλουν το καλό του πανιωνίου τότε θα πρέπει να έχουμε αφτιά και μάτια ανοιχτά
Να πάει να γαμηθεί με τον πρόεδρο της ομάδας που υποστηρίζει ο συγκεκριμένος γελοίος. Ασημακόπουλος νομίζω.
Κρίμα να μη φοράει τις μπλαουγράνα φανέλες του το Σάββατο ο Πανιώνιος… Θα ήταν φτυστός η Μπαρτσελόνα μετά τη μεγαλειώδη εμφάνιση που έκανε στο 3-0 με τον Αστέρα Τρίπολης…
Το ματς ήταν πολλά με λίγα… Ο Πανιώνιος παίζοντας μαγική μπάλα κατάφερε να βάλει τρία γκολ σε ένα ημίχρονο στον Αστέρα Τρίπολης που πάει φουλ για Ευρώπη, έστω κι αν ο Μέσι, ο Ινιέστα και ο Νεϊμάρ είχαν μείνει στη Βαρκελώνη, αφού η αντίπαλη άμυνα ήταν από βιτάμ.
Βελτιώθηκε, βέβαια, η κατάσταση και ισορρόπησε το πράγμα μετά το 3-0, αλλά η προσωπική μου αίσθηση είναι πως αν είχε φάει και τέταρτο ο Αστέρας Τρίπολης, θα έπαιζε ακόμη καλύτερα καθώς θα του είχε φύγει το άγχος.
Συμβαίνουν όμως αυτά… Οπως είναι γνωστό, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται.
Τώρα περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια… Να δούμε τι θα κάνει ο σχεδόν αδιάφορος πια Πανιώνιος με Πλατανιά και Βέροια, ή αν θα… σκάσουν οι κακές γλώσσες που λένε πολλά και διάφορα από την περασμένη Παρασκευή στο ίντερνετ και αλλού.
Ν.Ασ.
βρε καργιολόπουστα
το φαϊ σου φάγαμε ;