Εκτός αποστολής έμειναν: Ο Μανιάτης που έχει διάστρεμμα, ο Σπιριντόνοβιτς ο οποίος υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στην προπόνηση της Παρασκευής και υποβλήθηκε σε εξετάσεις και ο Μαξίμοβιτς που βρίσκεται στην πατρίδα του στο πλευρό της ετοιμόγεννης συζύγου του.
Πιο πολύ σαν φιλικό μου έφερνε εμένα που το χαζοέβλεπα. Γενικά κατά στιγμές φτάναμε αρκετά εύκολα κοντά στη περιοχή τους αλλά στο τέλος κάνανε κάτι χλιαρά τελειώματα ή λάθος πάσες.
Θεωρώ πως έχουμε κάποιους παίχτες που στέκονται για του χρόνου. Μακάρι να βρούμε 3-4 Τσιλούληδες και να πετύχουμε διάνα στον ξένο που πάρουμε.
Τελείωσε η φετινή παντελώς άστοχη και αδιάφορη σεζόν.Προετοιμαζόμαστε για ίσως την πιο δύσκολη σεζόν των τελευταίων χρόνων και ελπίζουμε τα ελληνόπουλα που θα μαζέψουμε να κάνουν την υπέρβαση και ο ξένος ή Έλληνας άνω των 24 ετών να αποδειχτεί λύρα 100.
Θεωρώ ότι με την ομάδα που θα έχουμε, θα έπρεπε να φέρουμε κάποιον σοβαρότερο προπονητή για να έχουμε ελπίδες να δούμε κάτι καλό του χρόνου άσχετα με τα διοικητικά που μας έχουν πηδήξει τη ψυχολογία.
Επανεμφάνιση έστω και για λίγα λεπτά του Κούρντι. Ενας αξιόλογος Οικονομίδης. Τσιλούλης φορ. Μπουμάλ δεν υφίσταται. Ντεμπούτο του Μίκο.
Το πιο άξιο λόγου ήταν η συμμετοχή στην κερκίδα 20 φίλων της Κρύσταλ που συνόδευαν σε 4ημερο μπαρτσελορ παρτυ φίλο τους, με φοβερή στιγμή το πανό που κράτησαν για την περίσταση οι παίκτες μας και τον Κόρμπο να τον συμβουλευει ή να τον ρωτάει πόσο σίγουρος είναι για αυτό που πάει να κάνει, δεν ξέρω ακριβώς.
Ο Οικονομίδης πολύ κινητικός αλλά πάρα πολλά λάθη. Μόνο από εκεί περίμενες παρά τη μέτρια του απόδοση. Τσιλούλης, Μανθάτης, Μπουμάλ δεν βλέπονταν, ο πρώτος είχε το ελαφρυντικό της λάθος θέσης αφού ως φορ δεν μπορεί. Κόρμπος, Σαραμαντάς στα στάνταρ τους, το ίδιο και τα σέντερ μπακ. Ο Άρτσε πάλι ταλαιπωρούσε την μπάλα, δεν την έχανε εύκολα αλλά ούτε έφτιαξε παιχνίδι. Ο Καμαρά ήταν μάλλον θετικός, Κούρντι και Ρέντζας δεν φάνηκαν. Παπαγεωργίου αυτογκολ, Μαλέρμπ υπαίτιος για τα άλλα δύο (ηλίθιο πέναλτι και πολύ καθυστερημένη έξοδος αντίστοιχα). Στο πρώτο ημίωρο είχαμε καλή σχετικά κυκλοφορία και μοιρασμένο το ματς αλλά από την ώρα που το φάγαμε εξαφανιστήκαμε.
Χάρηκα που είδα τον Τασουλή να παίζει πάλι καλό σχετικά ποδόσφαιρο.