2η αγωνιστική Play-out:Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 19:30

“ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ”

**Αποστολή:**Χρουσιέλ, Ντομίνγκες, Δούμτσιος, Εμμανουηλίδης, Ευαγγέλου, Γρίβας, Κόρμπος, Λυμπεράκης, Μαξίμοβιτς, Κότνικ, Μιλόγεβιτς, Νίκας, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Παπανικολάου, Ρέντζας, Ρέτσος, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Τσιλούλης.

Ενα X ηρωικο με αγιο κοτνικ βλεπω.. 1-1 κ θα εχουμε προηγηθει σε κοντρα ςπιθεση :stuck_out_tongue:

0-1 στο 79’ Τσιλούλης :stuck_out_tongue:

Εγώ πάλι με οποιονδήποτε συνδυασμό αποτελεσμάτων που δεν μας ξαναπάει απόψε στους 6 βαθμούς από τον Παναιτωλικό, θα είμαι ευχαριστημένος.

Φοβάμαι πολύ ήττα 1-0 με χαζό πέναλτι.

0-2 με σκορερς σαραμαντα, οικονομίδη

Σαραμαντα ρε αθεοφοβε :slight_smile:

Βάλτο το γαμημένο το κεφαλάκι σου ρε Φρίξο…

Πολύ καλό το χ διότι ναι μεν είχαμε τις ευκαριες μας αλλά είχαν και αυτοί. Θεωρώ ότι η πιο κρίσιμη αγωνιστική (μέχρι την επόμενη) είναι η επόμενη. Παίζουν Ξάνθη Παναιτωλικός και εμείς πάμε Λαμία. Αν καταφέρουμε να πάρουμε διπλό στην Λαμία τότε πλησιάζουμε πραγματικά αυτόν που θα χάσει ή και τους 2 αν έρθει χ.

Να σου έδιναν 4 βαθμούς στα 2 πρώτα με μία ήττα Ξάνθης Παναιτωλικού το έπαιρνες με κλειστά μάτια… Βάλτε κόσμο στις γύρω ταράτσες στη καντίνα διπλα στη τέντα κ στο γηπεδακι του grog να πάρουμε τα δύο όντως… Με δυο νίκες στη νέα Σμύρνη σίγουρα δεν πέφτουμε απευθείας

Είμαστε η μόνη ομάδα στα πλέι-αουτ που δεν έχει φάει γκολ;! Η έως τώρα χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

το Αγρίνιου βγήκε από πάνω από το αδεφάκι του
περιστέρι , τρίπολη, λαμία αδιάφορες
πάνε να ρίξουν ξάνθη για να μη μπορεί να μιλάει κανείς ;
πιθανόν
πάντως το στήσιμο είναι τόσο επαγγελματικό που δε λέγεται
έτσι κι αλλιώς το ξέραμε από την αρχή ότι είμαστε μόνοι μας και όλοι τους
εξάλλου πάντα έτσι ήταν και θα είναι
πάμε λοιπόν όσο αντέξουμε

Αν κερδίσουμε την Λαμία θα σημαίνει ότι μας το χάρισε ο μαντζιος ή ότι το πήραμε με την αξία μας; Επίσης πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε Βαθμούς ή βαθμό από την αδιάφορη Λάρισα και επίσης ανοίγει πάλι το θέμα της Ευρώπης για μια ομάδα μετά την καταγγελία κατά του Άρη.

Ακριβώς, ας μη μπαίνουμε σε αυτή τη λογική. Στη τελική υπάρχει και ο παράγοντας κίνητρο. Ας μη φτάναμε σε αυτό το σημείο. 15 βαθμοί παίζονται ακόμα, άμα τους πάρουμε όλους σίγουρα δεν μας ενδιαφέρει τι στήνουν οι άλλοι!

Συμφωνώ. Και στη τελική αν συγκρίνεις τον Παναιτωλικό με εμάς είναι πανεύκολο να καταλάβεις ποια είναι η πιο διεφθαρμένη ομάδα.

εμάς εννοείς φαντάζομαι ε;

Προφανώς ναι.

διεφθαρμένος είναι αυτος που έχει σύστημα να καταπατάει νόμους περισσότερο όσο αφορά σε οικονομικά θέματα(αν ξέρω καλά τη σημασία της λέξης)
κάνονοντας λοιπόν σύγκριση των δύο ομάδων και καλύτερα να μην πιάσουμε τις υπόλοιπες θα διαφωνήσω
από πού προκύπτει ότι εμείς είμαστε ;
από τη στιγμή που ανέβηκε το Αγρίνιο ντεμεκ (δεν είναι τυχαία η έκφραση προσέξτε το) είναι καθαρό κι ο Κωστούλας πνεύμα και ηθική ;
αλλιώς τα θυμάμαι εγώ τουλάχιστον