[LEFT]ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
“ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ”
31-08-2014 21:30
NS1 [/LEFT]
Θα είμαι λακωνικός…Χωρίς σάλιο!!!
0 -3 με γκολ των Ιμπαγάσα , Κολοβού , Αυλωνίτη και θα ανάψουν τα πληκτρολόγια μετά… ![]()
0-1 βλεπω εγω με γκολ του ζιζι ρομπερτς στο 92
έλα να σκάσει το διπλό να δούμε τα γλέντια μετά
τικετς???
Ετσι και αλλιως ειναι κεκλεισμενων…
Δυσκολο ματσακι αλλα δεν ειναι τπτ σπουδαιο ο βαζελος! Το ειδα το ματς με Λειβαδια και μπορουσε να χε κανει μεγαλη κηδεια ο Λεβαδειακος!!
Εδω στο τελος ο κοουτς ειπε…οτι εχασαν 2 βαθμους δεν πηραν το χ και ο Αναστασιου ο γελοιος δηλωνε οτι φταινε τα μπολ μποις που δεν εδιναν τη μπαλα…
3-0για να σκασετε παλιο παραρτημα.. Με τους δανεικους σας…
Πολλα με λίγα. Αυτά τα παιχνίδια τα χάνουμε πριν φύγουμε απο το σπίτι.
μα γι’ αυτό θα κερδίσουμε
γιατί θα φύγουμε από ξενοδοχείο
Η προετοιμασία του Πανιώνιου για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.
Μετά το τέλος της, ο προπονητής Δημήτρης Τερεζόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.
Η αποστολή: Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Κοσμάς Γκέζος, Παντίδος, Αργυρόπουλος, Πάνος, Τασουλής, Μητρόπουλος, Γκίνη, Σιώπης, Κολοβός, Μπούζας, Ιμπαγάσα, Γιάννου, Σμυρλής, Μπουμάλ, Μασούρας, Φούντας.
Ο Δημήτρης Κολοβός θα αγωνίζεται με το νούμερο 11, ενώ πριν από την έναρξη της προπόνησης, πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας.
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Η δική μου 11’αδα
--------------------------Γιαννακόπουλος---------------------
Πάνος-----Χατζηισαΐας-------- Παντίδος------Τασουλής--------
-------------Μητρόπουλος----- Σιώπης-----------------------
---------Μπουμάλ-------Μπούζας------------Κολοβός---------
--------------------------- Γιάννου-------------------------
εχω την αισθηση οτι ο Αργυρόπουλος ειναι ετοιμος..σιγουρος ο κολοβος ο οποιος θα συγκλινει κ ο μπουζας θα παιζει κ σαν 2ο φορ..στην αμυνα ειναι το προβλημα δεν εχει δεσει κ επισης ο παντιδος ειναι απιστευτα αργος..
Ο Παντίδος βγαίνει μονίμως δεύτερος στη μπάλα. Και μέχρι να μπει ο Αυλωνίτης (?) είναι ό,τι καλύτερο έχουμε. Πρόβλημα.
Σασ το ειπα ρε κουφαλες!!!
αχ το γκαντεμιάσατε…
Οχι ρε πουστη
Κρίμα…σε κηδεία καταλήξαμε…
Τεράστια ανάσταση προσφέραμε στο γαμοσωματίο. Νίκη με ανατροπή και τα 2 γκολ στις καθυστερήσεις… Είναι για να σε παίρνει πολύ απο κάτω. Πρέπει να γίνει κάτι με την άμυνα
Καμια κηδεια. Η ομαδα δειχνει καλα στοιχεια και εκτος εδρας και παραλιγο να κανουν και την εκπληξη.
Μπραβο στους μικρους και κριμα για τη προσπαθεια!
Όχι πάλι με αυτούς τους πουτάνας γιους…