2η Αγωνιστική: Ηρακλής - Πανιώνιος

ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ

30 Αυγούστου 2015 19:15

http://www.panionianea.gr/2015/08/blog-post_69.html
Και ρωτάω πάλι ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ μπορεί να κάνουν 150 άνθρωποι εκεί πάνω? Ενώ αφήνουν 2000 αεκτζήδες να πάνε στην Ξάνθη! Είμαι πραγματικά έκπληκτος με τη λογική τους…

Ξυπνάμε !!!

Πάμε για το διπλό !!!

Διπλο απο εδω μεχρι το ειτμπωλ…! Ενα θα πεταξει ο μπακα κ ενα ο καριμ, ομτασουλης θα κανει ματσαρα κ ο παπαδοπουλος θα ειναι πιτερ σμαιχελ… Αλλα το φορουμ θα πεσει για τον μαεστρο βιγιαλμπα… Φορτσα πανιωναρα ρεεεεε

Υγ. Χρονια πολλα στο κυανερυθρο βιολι!!

Τι ήπιες ρε σακίλ; Εγώ είμαι αρκετά απαισιόδοξος μετά από αυτά που είδα σε φιλικά και γαύρο, αλλά με λίγη τύχη δεν ξέρεις ποτέ…

Πάμε Πανιωνάρα! κι ο πόντος είναι σημαντικός σε αυτό το ματς. Αν βρειτε κανενα λινκ βαλτε το την ωρα του ματς

'Ωρα για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς…διπλό για να πάμε με καλή ψυχολογία στη διακοπή του πρωταθλήματος και να κόψουμε και λίγο την γλωσσίτσα στις γριές που την έχουν δει ομαδάρα.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panionios/fernei-polimo-o-paniwnios.3637858.html Καταξοδευτηκαμε στις μεταγραφες ευγε’‘’ :sunglasses:

Έχω την εντύπωση πως το γεγονός ότι οι 7 της εντεκάδας στην άμυνα και στο αμυντικό κέντρο είναι οι ίδιοι με πέρυσι, ακόμα και οι αλλαγές τους, θα μας δώσει αρκετούς βαθμούς στον πρώτο γύρο και θα ανασάνουμε γρήγορα.

Η μεγάλη τρύπα είναι το αριστερό εξτρεμ, δεν νομίζω ότι ο Μασούρας το έχει - και για να μην παίζει και ο Αργεντίνος καταλαβαίνουμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Μπορεί ένας από Χαλκιαδάκη ή Καραμάνο να παίξουν πλευρά;

Ρε να τον ακουτε τον σακιλ ειδικα με χανγκοβερ :stuck_out_tongue: η ομαδα φετος πιστευω οτι δυσκολα θα χανει κ δυσκολα θα κερδιζει… Η αμυντικη λειτουργια ειναι σαφεστατα το μεγαλο μας πλεονεκτημα σε σχεση με περσι τετοια εποχη απο οτι φανηκε στα δυο πρωτα παιχνιδια… Μπροστα ο μπακασετας δινει καποια απο την ποιοτητα που χασαμε παρεα με τον φουντα, το καλο κολοβο κμτον γιαννου… Οι αλλοι ειναι αινιγμα αλλα σαν αισιοδοξος τυπος πιστευω οτι θα βγουν καλυτεροι απο οτι περιμενουμε με προφανεσταστο στοιχημα τον καριμ… Θα σωθουμε πολυ πιο ευκολα απο περσι κυριως γιατι δεν θα χασουμε τους βαθμους που εχασε ο τερεζο… Φυσικα δεν θα βλεπουμε κ το ομορφο κατ εμε ποδοσφαιρο που απεδιδε περσι η ομαδα κατα καιρους.. Αλλα ο σκοπος αγιαζει τα μεσα λενε οποτε φορτσα πανιωναρα

Ο έξαψαλμος μου για την ήττα με γαυρο τελείωνε με το παραπάνω απόσπασμα. Γενικά υπήρχε έντονη αισιοδοξία για το αποψινό παιχνίδι σε όσους μίλησα. Πιστεύω πως αυτά τα ματς μας ταιριάζουν. Αυτά που καθόμαστε πίσω κρατάμε το μηδέν και στις 2-3 αντεπίθεσεις προσπαθούμε για τη νίκη. Οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν την ποιότητα να μας πιεσουν αφορητα κι έτσι αν είμαστε και λίγο τυχεροί στις 3-4 φάσεις που θα γίνει το λάθος να μη φάμε γκολ θα φεύγουμε με βαθμούς από πολλές έδρες. Στα εντός που θα πρέπει να πάρουμε την πρωτοβουλία μάλλον θα υπάρξει πρόβλημα. Σίγουρα το θέαμα φέτος θα είναι κακό, αλλά αυτός ο φούρνος (Ουζουνιδης) αυτό το ψωμί βγάζει. Ας σωθουμε και δεν πειράζει, μας ευνοεί ότι φέτος πέφτουν δύο, η Καλλονή είναι τελειωμένη κι ο μέτριος Πανθρακικος που δεν έχει αδεια ξεκίνησε με δύο σημαντικές εντός έδρας ήττες. Επιπλέον οι δύο αυτές ομάδες έχουν και πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο τέλος που σημαίνει πως δε θα έχουμε το περσινό ραλι.

Για τον αποψινό αγώνα πάλι ξεκινήσαμε με περίεργη 11αδα για Μητρόπουλο άκουσα πως υπήρξε κάποιο πειθαρχικο παραπτωμα χωρίς να είμαι βέβαιος.

Παπαδόπουλος: Πολύ καλός και σταθερός πιστεύω είναι βελτιωμένος.
Ρισβανης: Δυνατός στο ψηλό παιχνίδι χωρίς πολλά λάθη.
Χατζηησαιας: Είχε πολλές επεμβάσεις αλλά έκανε και 3 πολύ σοβαρά λάθη που θα μπορούσαν να στέρησουν βαθμούς.
Αργυροπουλος: Παραλίγο μοιραιος. Ναι η πρώτη δεν ήταν κίτρινη, ναι η δεύτερη ήταν αυστηρή, αλλά γιατί ενώ έχεις κάρτα να κλωτσησεις παίκτη που οπισθοχωρει. Στα θετικά ότι πήραμε το τρίποντο κι ότι θα λείψει στο επόμενο.
Οικονόμου: Είχε κι αυτός θετικές επεμβάσεις αλλά κι επιπολαιες στιγμές. Μου κάνει εντύπωση που τα ακραία μπακ αφήνουν συνέχεια αφυλαχτη τη σέντρα, μάλλον κατόπιν οδηγίας του κόουτς.
Κορμπος: Για μένα mvp. Ήταν παντού, επιθετικά δεν μπορεί αλλά άμα μπορούσε θα έπαιζε στην Αγγλία.
Σιωπής: Θετικός με καλές και κακές στιγμές.
Μπακασετας: Όταν έκανε την πάσα ο Μπουμαλ παρακαλαγα να είναι αυτός ο αποδεκτης και παρότι σουταρε με δεξί έστειλε την μπάλα εκεί που έπρεπε. Επιμένω πως πρέπει να παίξει αριστερά.
Μπουμαλ: Ο γνωστός Μπουμαλ, έτρεξε ατελείωτα, πολλές ανουσιες επιθέσεις αλλά και μια ασίστ.
Μασουρας: Ομολογώ πως δεν έχω πολλές απαιτήσεις, αλλά θέλει ακόμα δουλειά.
Ανσαριφαρντ: Είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. Η ενέργεια του στο 53’ ήταν πολύ καλού σέντερ φορ κι η αλήθεια είναι πως όσοι τον βλέπουν στις προπονήσεις λένε τα καλύτερα. Μου τη σπάει λίγο που χάνει καμιά φορά την μπάλα κι αδιαφορει.

Σε 15 μέρες υποδεχομαστε τον παο σε ένα ματς που δε σηκώνει προβλέψεις, με λιγη τυχη και πολύ συγκέντρωση μπορούμε και τη νίκη. Δε γίναμε ομαδαρα αλλά δεν είμαστε και για πέταμα.

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Μου έκανε χθες η ομάδα ωραίο δώρο!!!

Ενταξει νομιζω υπερβαλεις λιγο…για τον Κορμπο μιλαμε!!
Παιζει παντως να ηταν απο τα λιγα καλα του ματς, ομολογουμενως!

Η ομάδα είναι δεμένη αμυντικά και έχει 2 αρκετά υψηλούς παίκτες για να γλιτώνουν φάσεις στα στημένα (Ρισβάνης, Χατζηισαίας). Υστερεί στην ανάπτυξη ειδικά από αριστερά (με Οικονόμου, Μασούρα δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα από αριστερά). Οι Μπουμάλ, Μπακασέτας είναι αρκετά καλοί και ξεχωρίζουν. Ο Καρίμ παρότι εμφανώς ανέτοιμος φαίνεται να ξέρει μπάλα. Με τις προσθήκες (Καραμάνος, Χαλκιαδάκης, Αργεντίνος) και με Μητρόπουλο ελπίζω να στρώσουμε σιγά-σιγά και στο επιθετικό κομμάτι.
Χρειάζεται πολύ δουλειά μπροστά. Οι Πανθρακικός, Καλλονή, Λεβαδειακός στην αφετηρία φαίνονται αδύναμοι. Λογικά θα γλιτώσουμε νωρίς και καλό θα ήταν να είμαστε στο γκρουπ θέσεων 8-12.
Ένας φίλος παραπάνω αναφέρει ότι φέτος πέφτουν 2. Γιατί έχει αλλάξει κάτι?

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/498971-Olympiakos-Telos-o-Blahodimos αυτον δεν ηθελε ο Ουζακιας πρωτον-πρωτον;;; :smiley:

http://www.panionianea.gr/2015/08/blog-post_44.html μας πηρανε χαμπαρι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε φτανει πια

Η ομαδα πηρε αυτο που επρεπε ποιο ευκολα απο οσο νομιζουν μερικοι.Και με 10 παικτες απο ενα απαραδεκτο διαιτητη.
Αν ειναι εστω και μια κιτρινη στον Αργυροπουλο ειμαι αστροναυτης και εξωγηινος μαλιστα.
Εβλεπα τις φασεις στο ματς Πλατανιας -Ατρομητος. Μαγικη εικονα η νικη του pigeon City.Δυο πεναλταρες καταπιε ο διαιτητης εις βαρος τους και αντι να χασουν 6-2 κερδισανε.Αλλα εκει κανεις δημοσιογραφος δεν λεει οτι ο ατρομητος ηταν για τον πεοντα.
Πιστευω οτι ο Πανιωνιος θα ειναι ακρως ανταγωνισιμος φετος και οτι με τον βαζελο το ματς θα ειναι αιμα και αμμος. Μονο γαμημενοι και ηττημενοι θα φυγουν απο Ν Σμυρνη

Το πρώτο τρίποντο και μάλιστα εκτός έδρας για φέτος
Θελω κι ελπίζω να έρθουν ακόμα πολλά
Αδιαφορώ αν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αφου όντως δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι
Μου αρκεί που κερδίσαμε
Επίσης ελπίζω να το δούμε πολλές φορές το έργο αυτο με τους γνωστούς δημοσιογράφους να σκυλιάζουν επειδή κερδίσαμε

Υ.Γ τεο ο βλαχοδημος καλός παίχτης αλλά θέλει και μια συσκευασία των τριών -με το ένα δώρο- ζελέ extra strong σε κάθε αγωνα

Ο φίλος από το Σικάγο που είναι;Να μην χανόμαστε.

Φιλε Κοστας’‘’ Για αλλους λογους εβαλα τον Βλαχοτετοιο φοτο’‘’ Απλα λοιπον αναφερω’‘‘Για ποιο λογο να ταιζουμε ,χαρη του γαυρου ,τον Καθαριο ,τον Γιαννιωτη,τον Καραμανο [απορω πως τους λακισε ο Χαλκιαδακης’’ χααχαχχα]κ.λ.π ;;;;και να πιασουν το αριστα αυτοι οι παικτες ειναι δεμενοι με αλλους προσανατολισμους’‘σ’εμας τι να προσφερουν;;;ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΦΤΩ ΕΞΩ’‘’ Γι’αυτο θα επιθυμουσα ΙΣΩς ΛΕΩ. εναν ποιο φτασμενο παικτη,που οσες φορες κι αν επαιζε ΝΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ τουλαχιστον…π,χ Μητρογλου, Κολοβος και οτι αλλο εχουμε κερδισει απο δαυτους …ενω τα τωρινα αποκτηματα [βαλε και Ιμπαγασα μεσα ==== πατακες’'Μιλησα