Παμε χαλαρα να απολαυσουμε το τελευταιο ματς της σεζον στην Νεα Σμυρνη.
Με νικη κλεινουμε μια πολυ περιεργη χρονια.
Να χειροκροτησουμε την ομαδα και να χαιρετησουμε το 20…
Για καλοκαιρι εννοεις να το χαιρετησουμε..απο ιουλιο στην προετοιμασια παλι!!! ![]()
εντονη η φημολογία ότι το ματσάκι το έχουμε δώσει
κι απαντώ εγώ προς όλους αυτούς
φυσικά και το συζητάμε να το δώσουμε αλλά ο γνωστός κωλο-πανόπουλας να ρίξει φράγκα αλα κομπότης όχι με κλανιές
ας έρθει να μας δώσει μισό χαρτί και τότε βλέπουμε
εξάλλου με τρίποντο την κυριακή πάμε 38 που σημαίνει μια 100άρα παραπάνω από τον ΟΠΑΠ
άρα φίλε μου κωλο-πανόπουλε θα φάς τα μπαλάκια σου και θα ηρεμήσεις
6 συνεχομενα διπλα…να κανει η ξανθη?? Ποια ειναι τελος παντων.
ΟΧΙ μονο απλα νικη αλλα επιβαλλεται να ειναι και επιβλητικη!!!
Αχωνευτο αυτο το 4-0 του πρωτου γυρου…ακομα!!!
Έντονη φημολογία απο που???
απο νεκροζώντανους του μέμπερς?
όπως λένε και οι γνώστες των αγγλικών
εξακτλι
βέβαια, να πω και την αλήθεια μου το σκέφτομαι άμα είναι σκάσει κανα 500άρι ο Mister skoda τράβα σπρώξε
βγάζουμε και την επόμενη χρονιά
Ελεος οχι και αρμα στον πανοπουλο!!
Αρκετα πλεον με τα ρουσφετια..αυτο ειναι που “παλευουμε” μονοι μας??
Νίκη θα είναι.
Τα αργόσχολα ζόμπι κάνουν τη δουλειά τους, εμείς γιατί πρέπει να αναπαράγουμε?
Από Θοδωρής Βασίλης | Τρίτη, 09 Απρ 2013 17:07
Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος μίλησε στους παίκτες πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης και τους μοίρασε συγχαρητήρια, ενώ τους προέτρεψε να ολοκληρώσουν την προσπάθεια που κάνουν με την ίδια σοβαρότητα.
Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης στο Κορωπί, ξεκίνησε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση της περιόδου, αυτή με την Ξάνθη.
Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σας αξίζουν συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα της Κυριακής. Σας αξίζουν γενικά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνατε όλη την χρονιά και οδήγησε την ομάδα στην εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Θέλω να ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας, με την ίδια σοβαρότητα και να προσπαθήσουμε απελευθερωμένοι πλέον από το άγχος να φέρουμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται στην βαθμολογία».
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού σταδίου, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, υπό τις οδηγίες του γυμναστή Κώστα Παρούση και στη συνέχεια υπό την επίβλεψη του Νόνι Λίμα έπαιξαν ποδοβόλεϊ.
Οι τερματοφύλακες Ανέστης και Περιστερίδης ακολούθησαν το δικό τους ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων, Μάκη Βενιαμίν.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, προπονήθηκαν σε ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς υπό τις οδηγίες του προπονητή Κωνσταντίνου Παναγόπουλου. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε μεταξύ άλλων συνδυαστικό παιχνίδι 7 εναντίον 7 σε μικρό χώρο με τις ανάλογες εστίες. Ακολούθως παιχνίδι 7 εναντίον 7 σε μεγάλο χώρο και κανονικές εστίες με την συμμετοχή και των δύο τερματοφυλάκων.
Νέα προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη το πρωί στο Κορωπί.
Την Πέμπτη η προπόνηση θα γίνει στο στάδιο της Νέας Σμύρνης στις 11:30. Μετά το τέλος της, στις 13:30 ο προπονητής της ομάδας, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.
Gatakia 0-3…
Ότι λες το αντίθετο βγαίνει…ευτυχώς!!!
Χωρίς το 20 άλλαξε ομάδα, δεν θα έχεις λόγο να έρχεσαι…
Τέσσερις απουσίες μετράει ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Ξάνθη.
Πιο συγκεκριμένα από το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής σεζόν θα λείψει ο ανέτοιμος Λεωνίδας Καμπάνταης, ο τραυματίας Μιχάλης Τσαμουρλίδης και οι τιμωρημένοι Δημήτρης Τόσκας, Τάσος Αυλωνίτης.
Έτσι, ο Θέμης Κουλουχέρης αναμένεται να διατηρίσει την θέση του στο βασικό σχήμα της ομάδας (απουσιάζει ο Αυλωνίτης), ενώ ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος σκέφτεται να δώσει και ευκαιρίες σε ένα-δύο ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής.
Λοιπον …εχουμε και λεμε για το ματσακι’‘‘Δεν ξερω για ποιο λογο επαιξε ετσι η ξανθη,λες και ητανε τελικος’’‘Ομως εγω θα θιξω την δικη μας ποδοσφαιρικη ταυτοτητα στο γηπεδο’‘‘Λεω λοιπον…
Αμυνα τραγικη…Και παλι δεν ξερω τον λογο,γιατι ηταν τραγικη ολοκληρη η αμυντικη ζωνη μας,μηδενος εξαιρουμενου’‘Αν δεν γινοτανε το συμβαν με την αποβολη του ξανθιωτη μαλακα,σιγουρα ειμασταν χαμενοι απο χερι’‘Επισης ,δεν μπορω να καταλαβω την τραγικη καθιζηση του μεδρινου,για πολλοστη φορα,αλλα και μερικων αλλων,νεων και μη,που πρεπει να σταματησουν απο τον Πανιωνιο’‘Ενταξει ,μπορει να παιξαμε και μερικα διαστηματα καλα,αλλα η ουσια ειναι ,οτι δεν επιτρεπεται σε αγωνα με λιγοτερο παικτη εναντιον μας ,να υστερουμε αισθητα στην κοντρα ‘’’
Τελος παντων ,η εντυπωση τουλαχιστον εξω,φανηκε εξαιρετικα ομορφη για ποδοσφαιρικο αγωνα,αλλα …η πικρα ρε γαμωτο με τον πανοπουστα,για μια φορα ακομα… που
μας εδειξε οτι δεν πρεπει να ξεχναμε ευκολα…και ιδιαιτερα ανθρωπους που εχουν ασελγησει στην ιστορια μας////Αυτο με λειπει ιδιαιτερα.. θειο’
Δεν είδα το μάτς, μόνο highlights και τα γκολ. Δεχθήκαμε 3 γκόλ, και τα 3 ήταν “δώρο” στην Ξάνθη από την απαράδεκτη έως ανύπαρκτη αμυντική μας παρουσία, και βάλαμε 3 γκόλ το ένα καλύτερο από το άλλο, μετά από όμορφους συνδυασμούς και κομπίνες που φαίνεται ότι είναι δουλεμένα στην προπόνηση. Είμαι από αυτούς που προτιμάνε να έχουμε (δυνατή) επίθεση, ώστε να μπορούμε να βάζούμε τουλάχιστον ένα γκολ παραπάνω από όσα τρώει η (αδύνατη) άμυνά μας, αλλά το θέμα είναι ότι σήμερα 11 εμείς απέναντι σε 10 που δεν κλείστηκαν αλλά έπαιξαν ανοιχτά για να κερδίσουν, ΔΕΝ καταφέραμε να τους βάλουμε τουλάχιστον άλλα δύο γκολ (που το αξίζαμε) αντιθέτως κινδυνέψαμε να το χάσουμε το ματσάκι. Ξαναλέω δεν το είδα το μάτς αλλά από όσο μου το περιέγραψαν κάποιοι που το είδαν ΠΑΛΙ και σήμερα το κέντρο μας ανασταλτικά ήταν ανύπαρκτο ή δε άμυνα και ΠΑΛΙ δεν μπορούσε να περάσει εύκολα την μπάλα μπροστά εκτός με τις γνωστές γιόμες. Αυτό όμως δεν είναι σωστή ανάπτυξη ποδοσφαίρου και ο κύριος Παναγόπουλος καλείται να βρει την λύση για την επόμενη χρονιά. Κλείνοντας, δεν θα με χάλαγε μιά καλή εμφάνιση, ελεύθερα και χωρίς άγχος κόντρα σον γάβρο και γιατί όχι να του κλείσουμε το σπίτι με ένα καυτό διπλό την μέρα της γιορτής του. Μπορούμε;
Καλή βδομάδα σε όλους!
Δημητρη το ειδα το ματς ζωντανα και θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω μαζι σου. Απο ολες τις ομαδες που ηρθαν φετος, Η Ξανθη ηταν η πιο δομημενη (και σιγουρα καλυτερη απο χαλκηδονα και αστερα)και οπως το ειδα εγω το ματς απο το γηπεδο ηταν πιο κοντα να χασουμε απο το να κερδισουμε…μην ξεχνας οτι παιζαν με 10 απο το πρωτο και οι αντεπιθεσεις τους ηταν παρα πολυ καλες…
Δεν ξερω ποιοι απο εσας ειδαν το ματς απο την 4 αλλα αυτο το πραγμα να βριζουμε τους παικτες μας ενα ολοκληρο ημιχρονο πρεπει να σταματησει…αυτοι οι 2-3 τυποι που εβριζαν τον Κουλουχερη ολο το Β ημιχρονο μεχρι να τους κραξουμε οι υπολοιποι πρεπει να μην τους ξαναεπιτραπει εισοδος στο γηπεδο…ουτε οπαδοι του αρη δεν θα εβριζαν τοσο πολυ
Έχει καταντήσει αηδία αυτό με το κράξιμο των παικτών. Είτε μας αρέσουν, είτε όχι αυτούς έχουμε κι αν σήμερα δεν είμαστε εμείς στη θέση των αεκτζίδων το οφείλουμε σε αυτούς. Μας πήραν τα αυτιά χτες με το στημένο κλπ. Τελικά τι έγινε χάλασε το στήσιμο;
Σε ένα ολόκληρο ματς πήγα φέτος - αυτό με το Φωστήρα - και δεν πίστευα στα μάτια (και στα αυτιά μου) με τους συγκεκριμένους! Έβριζαν όποιον τολμούσε να ξεπροβάλει από τον πάγκο του Φωστήρα, προπηλάκισαν κόσμο (ίσως του Φωστήρα, αλλά λίγο με ενδιαφέρει) που καθόταν στα επίσημα - με παιδάκια - και γενικώς έβριζαν χυδαία τους πάντες και τα πάντα επί 90 λεπτά.
Θα τολμήσω να πω ότι ντράπηκα που είμαι Πανιώνιος εκείνη τη μέρα, αλλά σκέφτηκα ότι αυτοί οι τραγικοί τύποι υπάρχουν σε όλες τις ομάδες και εξέδρες.