ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.
22 Απριλίου 2018
19:00
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.
22 Απριλίου 2018
19:00
Παρατηρώ στο φατσοβιβλίο μεγάλη έπαρση από Πανιωνάρες τύπου Εκεί εκεί στη Β εθνική κτλ
Καταρχάς ο βάζελος δεν πιστεύω πως θα πέσει κατηγορία (και αυτό με υποστήριξη και δική μας)
Επίσης πριν χαρούμε να θυμηθούμε πως το ίδιο πρόβλημα μπορεί άνετα να το αντιμετωπίσουμε και εμείς στο μέλλον (είμαστε ακόμα υπερχρεωμένη εταιρεία με πολύ μικρότερη δυναμική από το brand name του βάζελου)
Τέλος προβλέπω 0-3 μιας και η δική μας ομάδα έχει ήδη πάει διακοπές οπότε καλό θα είναι να κρατήσουμε χαμηλό προφιλ τουλάχιστον να μην γίνουμε γραφικοί.
Αν δεν ήταν ο Ουζουνίδης προπονητής θα το δίναμε άνετα εφόσον είναι ακόμα εκεί υπάρχει κίνητρο για εμάς και κυρίως τον ζαμ
Κίνητρο έχουμε μάλλον μονο οταν παίζουμε με τον Τεννε, γιατι τελείωσε το φθινόπωρο, ηρθε κι έφυγε ο χειμώνας, φτάσαμε στης άνοιξης τα μισα, τα δέντρα πρασινίσαν, τα λουλουδάκια ανθισαν, τα πουλάκια τιτιβιζουν και τα γατάκια καυλωμενα νιαουριζουν, ενω οι δικοι μας ρεμπεσκεδες ολον αυτο τον καιρό μονο τη Λαμία κερδίζουν.
Πες τα ρε άνθρωπε γιατί θα τρελαθούμε εντελώς.. Δεν κοιτάμε μην ξεφτιλιστούμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θέλουμε να το παίξουμε και ιστορία.
γι’αυτό και εγώ λέω να απέχω. με πείσατε.
Ρε τι λέτε, όλοι γήπεδο με τα σιχαμένα βαζέλια. Όπως είπαν και οι πάνθηρες, υπάρχει καιρός για αντίδραση μετά. Όσοι περισσότεροι είμαστε τόσες περισσότερες οι πιθανότητες να δούμε κάτι καλό.
Άστε τους άλλους να λένε και ελάτε γήπεδο. Κρίμα είναι να μην έχει κόσμο την Κυριακή, δύο αγώνες έμειναν για φέτος στην έδρα μας και μετά θα κάνουμε πολύ καιρό να ξαναδούμε τον Πανιώνιο.
Όχι ρε , γήπεδο κανονικά. Τελευταίες μπύρες για φέτος φορ μι , στα επόμενα σε ποδόσφαιρο/μπάσκετ δεν μπορώ.
Θα έχει και μπλουζάκι φόρουμ!
Να υπενθυμίσω ότι δύο από τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω αυτή τη στιγμή δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο για του χρόνου. Το γεγονός αυτό από μόνο του δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αφού δεν έχουν χρέη, αλλά υπό ένα αυστηρό πρίσμα υπάρχει η πιθανότητα να πάρουν μόνο εγχώρια άδεια και να χάσουν το Ευρωπαϊκό εισιτήριο για λόγους πλάνου βιωσιμότητας. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για εμάς.
Με λίγα λόγια, ακόμα και η 6η θέση μπορεί να αποδειχθεί σημαντική.
Εν τω μεταξύ αυτή την ώρα δείχνει στο novastories ολόκληρο το παιχνίδι του 2009-2010 0-2 με τον Σισε.
Σε πιάνει μια θλίψη αν συγκρίνεις τα ρόστερ αλλά και την εικόνα της κερκίδας.
Α ρε Κουμο τι παιχταράς ήσουν.
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας)
4ος Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Παρατηρητής: Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας)
Υπήρχε ένα 1% ο κύκλος αυτής της ομάδας να έκλεινε ιδανικα με ένα τελικό κυπέλλου ή ακόμα καλύτερα με μια κατάκτηση.Υπήρχε και το 99% να κλείσει όπως έκλεισε σήμερα.
Ήμουν πολύ σίγουρος για το σημερινό ξεφτιλίκι και είναι πρώτη φορά εδώ και πάρα πολύ καιρό που αν και εν έβρισα τους παίχτες , τους θεωρώ συνυπεύθυνους για αυτό που είδαμε.
Πρώτος φταίχτης φυσικά η διοίκηση που τους έχει απλήρωτους , μετά ο Γρηγορίου που έχει ελαφρυντικά , αλλά μετά το σημερινό δεν έχει νόημα να συνεχίσει στον Πανιώνιο και τέλος και αυτοί οι οποίοι δώσαμε άλλο νόημα στη λέξη αγγαρεία.
Αν δεν μπορούν να ανοίξουν το στοματάκι τους να το πουν. Πες ρε Κόρμπο , δεν μπορώ άλλο παίζω από τον Ιούνη , δεν θα είμαι καλός αν παίξω και είσαι πρώτος μάγκας. Δεν βρήκε συμπαίκτη σήμερα ούτε καταλάθος.
Όλοι αλλού γι’αλλού , μόνο ο Γιώργαρος , έδειχνε να θέλει να το παλέψει αλλά δεν γίνεται δουλειά. Μπράβο και στο μάγκα τον Οικονομίδη , δε μάσησε και ξέρει και λίγο μπαλίτσα.
Νομίζω ότι σήμερα όλοι βρήκαν τις αφορμές που έψαχναν. Μερίδα του κόσμου να δείξει τον πραγματικό της κάφρικο εαυτό, οι παίχτες να ξεκινήσουν τις προσφυγές και να χαιρετίσουν , η διοίκηση να τα παρατήσει ή να αλλάξει εντελώς τον τρόπο λειτουργίας απο εδώ και πέρα.
Ψυχραιμία , έρχεται δύσκολο καλοκαίρι για όλους μας.
Η ομαδα δεν δειχνει παντως μονο σκασμενη. Δειχνει χυμαδιο κ οι παιχτες δειχνουν ξενερωμενοι εναν γυρο σχεδον. Χωρις να ξερω το μονο προβλημα της φετινης χρονιας πρεπει να ειναι το οικονομικο. Για οικονομικους λογους πρεπει να εγινε το σοου του νοεμβρη, για οικονομικους λογους δεν εγιναν οι ανανεωσεις που διαβαζουμε απο το σεπτεμβρη για οικονομικους λογους λογικα ειναι κ οι παιχτες ετσι. Κ για μενα το μεγαλυτερο προβλημα ειναι η σταση της διοικησης κ τα τσακιρικα της συνδρομα. Ελπιζω να τα ξεπερασουν συντομα κ να επανελθουν στα πρωτα τους στανταρ (κ χωρις τα γαυροκολλητιλικια) Σημερα ειναι το κερασακι ενος γυρου που η ομαδα σερνεται. Ειναι πολυ κακη η εικονα κ μετα το αποτελεσμα. Κ οποιος ψαχνει για δικαιολογιες ας κοιταξει την ομαδα που μας εριξε 3. Δεν ξερω τι εγινε στο γηπεδο, ειμαι σιγουρος οτι η μαλακια παραμενει σε αυθονια στις κερκιδες μας, αλλα με ψυχραιμια πρπει να δουμε τι πηγε λαθος φετος σε ολα τα επιπεδα. Να χτησιμου στη σωστη οπαδικη νοοτροπια του ημιτελικου κ σε ενα αγωνιστικο μοντελο που να συνδιαζει τα οικονομικα δεδομενα με την αξιοπρπεια
Μεγάλη ξενέρα σήμερα,ακόμα σκασμένος είμαι.Δε θα το κρύψω ότι στα λίγα αυτά χρόνια που παρακολουθώ τον Πανιώνιο σήμερα ήταν η πρώτη φορά που αποδοκίμασα την ομάδα και πραγματικά πιστεύω πως καλώς έγιναν όσα έγιναν στο τέλος του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι γκόμενες, να τους κάνουμε αγκαλίτσες, να τους δίνουμε φιλάκια και να τους χειροκροτάμε, μεγάλα παιδιά είναι ας ακούσουν και τη γιούχα τους για να μάθουν και την άλλη μας πλευρά.
Μπράβο στον ουζουνίδη ο οποίος μας ξεφτίλισε και βούλωσε τα στόματα των Πανιώνιων οι οποίοι έλεγαν για β εθνική και να μην τους λυπηθούν οι παίκτες μας, μάλλον ο Μαρίνος μας λυπήθηκε και δεν φάγαμε 5 γκολ σήμερα.
Προς τους δυο φίλους από πάνω
Τι είναι αυτο που λέτε για τα οικονομικά ;
Οι παιχτες είναι απλήρωτοι ;
Το ξέρετε αυτο η απλά κάνετε μια υπόθεση ;
Είναι σοβαρό αυτο που λέτε οποτε δικαιολογήσετε σας παρακαλώ να μάθω κι εγω κι οποίος άλλος δεν είναι μέσα στα πράγματα
Η ομάδα έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο επιπέδου νηπιαγωγείου σε πάρκο με κουτάκι κόκα-κόλας πατημένο
Ο Γρηγορίου ξεπέρασε σε προπονητική ευφυΐα και στήσιμο ομάδας τον Παναγιωτάκη που κάθεται πίσω μου στην 2 και γιουχάρει ανελέητα
Ο Ουζουνίδης τραγικός μιας και το κουστουμάκι σε συνδυασμό με αθλητικό παπούτσι είναι εδώ και χρόνια εκτός μόδας αλλά σου έριξε τουλάχιστον 3 μπαλάκια και έσωσε την παρτίδα
Η ΣΜΥΡΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ και εάν το ιστορική το αλλάξεις με το πολιτιστική, για άλλη μια φορά γαλουχήσαμε τα νέα παιδιά στο ημίχρονο με άσμα ανατριχιαστικό, δείγμα πολιτισμού και επιπέδου, που κάνει τον Μάνο -γατάκι- Χατζιδάκι και τον Γκούφη Θεοδωράκη να τρέμει από συγκίνηση
Οι παίχτες μας ζώα απολίτιστα, χωρίς κανένα ίχνος σεβασμού στο περιβάλλον, μιας και στο τέλος που τους πετάχτηκαν κουτάκια μπύρας κανένας από δαύτους δεν αξιώθηκε να μαζέψει έστω κι ένα και να το πάει σε κάδο ανακύκλωσης… ντροπή
Μετά το ντέρμπι Βελουχιώτης-Ζέρβας (σημειώσατε γαμήσατε την Ελλάδα), τώρα ξεκινάει το άλλο τσίρκο Ζαμανικοί-ΔενΓουστάρωΝταηλίκια με την ΜRB να αδυνατεί ακόμη να καταγράψει τον παλμό της κερκίδας και τους οπαδούς να επιδίδονται σε κάλλη τύπου ‘‘ξέρεις ποιος είμαι εγώ’’ και ‘‘θα σου γαμ…ω την μάνα που θα πεις για τον πρόεδρο έτσι’’ και άλλα τέτοια καλούδια…
Μιας και είμαι τσιλιβίθρας -ΑΚΟΜΑ-, θα γραφτώ ρε νιαμού κι εγώ σε γυμναστήριο, θα ξεκινήσω κικ-μπόξινγκ και θα τα πούμε από Σεπτέμβρη…
Τέλη Αυγούστου θα είμαι ακόμη Μύκονο…
αποτύπωσες γλαφυρά την Πανιώνια (και όχι μόνο) κατάσταση
το μόνο ωραίο χθες, τα μπλουζάκια του φόρουμ.
άντε και στα επόμενα!
Αυτα τα προμοσιον του Ζαμ στο ημιχρονο για τους μπουζοκοβιους φιλους του με ξεπερνανε…
Η Ομάδα είναι 10η και φοβάμαι ότι θα πέσει και άλλο στη βαθμολογία. Σε 2 ματς θα κάνουμε ταμείο. Με τα σημερινά δεδομένα η χρονιά με βάση την αγωνιστική εικόνα, το θέαμα και τη βαθμολογική θέση κρίνεται αποτυχημένη. Το να λέμε κυνηγήσαμε την Ευρώπη έως την 27η αγων. και φθάσαμε ως τους 4 του κυπέλλου δεν λέει την αλήθεια. Μείναμε στο κυνήγι της 5ης θέσης επειδή και οι άλλοι διεκδικητές έχουν μέτριες ομάδες και στο τέλος η Τρίπολη μπορεί και να είναι 10+ βαθμούς πάνω από εμάς. Σαν να ολοκληρώθηκε η χρονιά με την εξασφάλιση του τηλεοπτικού συμβολαίου.
Επίσης φθάσαμε στους 4 του κυπέλλου επειδή είχαμε εύκολη κλήρωση. Κια στο σημαντικότερο ματς με τον Πάοκ η ομάδα ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Όλο το 2018 η ομάδα ψάχνει διακαιολογίες. Τραυματισμοί, φυγή παικτών, πώληση παικτών, αποτυχημένες μεταγραφές. Ας μας έλεγαν οι της διοίκησης έστω και το Δεκέμβριο πώς δεν πάμε για Ευρώπη, ας άρχιζε η ανανέωση του υλικού νωρίτερα. Η ομάδα παρέμενε στην 7αδα από κεκτημένη ταχύτητα και από (γενικότερο) χαμηλό επίπεδο των αντιπάλων.
Όπως έχω γράψει πολλές φορές θα ήμουν ευχαριστημένος για φέτος εάν πάρουμε την άδεια, έχουμε μειώσει το χρέος και είμαστε στην πρώτη 7αδα. Αυτά σε συνδυασμό με την ευρωπαική συμμετοχή και πρόκριση και την ιστορική νίκη στη λεωφορείο θα είχαν συνολικό θετικό πρόσημο.
Όμως η εικόνα της ομάδας στο γήπεδο, η αδιαφορία των παικτών, οι δικαιολογίες του προπονητή, οι σπασμωδικές κινήσεις της διοίκησης με κάνουν απαισιόδοξο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και με προβληματίζουν για τη νέα χρονιά. Εαν ακόμη κι εγώ που είμαι ψύχραιμος, ρεαλιστής και δεν είχα σπουδαίες απαιτήσεις για τη φετινή χρονιά απογοητεύτηκα, φαντάζομαι πως ο κόσμος μας (που έδειξε ανοχή και υποστήριξη στην ομάδα) θα βράζει.