28η Αγωνιστική: Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ

Ρε φίλε αφού ήρθε δανεικός από τα αζήτητα της Μπρίζ και στην αρχή δεν ήταν καν βασικός,οπότε τι να του κάνουμε από τη στιγμή που οι Βέλγοι ζητούν 300.000€???

To ιδιο λεμε φιλε μου περιπου’''Τους χανουμε δωρεαν πχ Γιαννου,Φουντας,Γιαννακοπουλος και δεν θυμαμαι τωρα ποσα παιδια αναδειξαμε και χαθηκαν

Αυτή είναι η μοίρα μας δυστυχώς να φεύγουν τζάμπα παίκτες είτε λόγω ανικανότητας της διοίκησης,είτε λόγω ολιγωρίας της διοίκησης είτε λόγω θέλησης του παίκτη.Συνεχίζουμε…

Λοιπον’‘φυγανε πραγματι παρα πολλοι παικτες απο χαζομαρα ,θες απο ανομβρια ,θες απο μαλακια,θες απο ηλιθιοτητα κ.λ.π κ.λ.π μεχρι και ο Γουνδουλακης ρε χαχαχχααχχαχαχααχχα ασε τον Μακο.τον Κοντοε,τον Λαμπροπουλο,τον Αραβιδη,τον Περιστεριδη ,τον αλλο βλακα [αριστερο μπακ στον Ατρομητο]τωρα τον Μητροπουλο και βαλε’‘’‘‘δεν ειναι κατασταση αυτη///Και οσοι πηγαν στο γαυρο [και ο Μπουμαλ στον σκατιαρη] εφυγαν με παρα πολυ μικρη αξια ,σχεδον με ψυχουλα .αν ειναι δυνατον και συνεχιζουμε στο ιδιο μοτιβο’‘και ξερεις τι λεμε βλακοδως’‘Το μοναστηρι να ειναι καλα’‘Εγω δεν συμφωνω καθολου…π,χ ηταν καλα που πληρωσαμε χθες κιολας …τον Σβερκος;;και Μακντι;;;;ηταν καλα που πληρωσαμε τον Αραβιδη,;;;τον κοδρο [ενα μουλαρι σεντερ -μπακ δεν θυμαμαι το ονομα του;ακομα και κατι ψιλα στον Ρεκομπα και τοσους αλλους;;;;μα ειναι δυνατον;;;Αντι να τα παιρνουμε ΧΟΝΤΡΑ για παικτες που παιζουν ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟς παρακαλω…πληρωνουμε σαβουρες ,ξενους και αχαριστους’’‘Πεστε μου ποιος παικτης μας δεν επαιξε εθνικη φευγοντας απο εμας;;;;ποτε θα μας γινει μαθημα;;;στο κατω=κατω τα λιγα λεφτα που παιρνουμε μας οδηγησαν να μαζεψουμε οτι σαβουρα μπορουσαμε και να τους σβερκωθουμε κι απο πανω’‘‘Γιατι;;;κρατα εναν κορμο πασει θυσια κυριε Πανιωνιε ,μην ξεπουλας τοσο ευκολα…γιατι [να φαω τη γλωσσα μου] εχει και ο καιρος γυρισματα’‘Δεν βγαινουν παντα ταλεντα’’‘‘να θυμισω μερικους;;;Που ειναι ο Μπουζας; ο Ντουρμισαι,ο Σταυροθαλασσοπουλος,ο Σπυροπουλος ο Κουρος ,ακομα και ο Ιμπαγασα δεν κολλησε με μας’’‘αρα πριν πεινασεις μαγερευεις’'αντε κι εχω μια πεινα τωρα χαχχαχαχαχααχααχαχα Με αγαπη παντα τα λεω Θειο

Λατκα ρε τον λεγανε τον βλακα 'τωρα μου ηρθε χαχαχχαχαχααχχαχ :sunglasses:

Το να φύγει ο παίκτης τσάμπα δεν είναι απαραίτητα θέμα ανικανότητας. Όπου φτωχός και η μοίρα του. Δεν μπορείς να ξέρεις από πριν ποιος παίκτης θα κάνει το μπαμ κάθε χρονιά.
Ούτε μπορείς να δώσεις σε όλους τους παίκτες σου μεγάλα συμβόλαια. Ακόμα και να μπορούσες οι παίκτες που έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους δεν θα θελήσουν να τους δέσεις με τεράστιες ρήτρες.

Σιγουρα ειναι οπως τα λες’‘‘Ομως πμορεις να προβλεψεις και μερικες ΕΠΙΤΥΧΙΕςπ.χ Μπουμαλ,Χατζηισαιας κ..λ.π και να τους ψευτοδεσμευσεις με εικονικα εστω συμβολαια [αφου βλεπουν και αυτοι ,οτι αν δεν ηταν ο Πανιωνιος στη μεση …θα ηταν αγνωστοι εντελως] να πουμε ονοματα;;οριστε μερικα λοιπον…Μητρογλου.Σαμαρης.Σιοβας.Μανιατης.Κολοβος.Αυλωνιτης.Ανεστης.Γιαννου…και τωρα Διουδης ,Μπακασετας,Σιωπης κ.λ.π Ε δεν μπορει ολλοι αυτοι να κανουν περιπατο στην πλατη μας [που κανανε τελικα] χωρις αυτος ο ερμος ο συλλογος να εχει ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ’’‘’
Γιατι απο καλα λογια = χορτασαμε’'ακομα κι εγω τα λεω…Γεια σου ρε ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ χαχχαχαχαχαχαα

ο νοων νοειτω