28η Αγωνιστική: Κέρκυρα - Πανιώνιος

τις σέρρες …

Η Κέρκυρα παίζει πολύ παρόμοιο ποδόσφαιρο με τον Ηρακλή(αλλά τον Προ Οτσαλάν Ηρακλή).Το μόνο που έχει να φοβηθεί ο Πανιώνιος στο νησί,είναι ο κακός του εαυτός και όχι η Κέρκυρα.

Και επιτέλους,ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ 90.

Παιδια ,η κατηγορια ειναι ενα παιχνιδι για πολλους μελοθανατους’‘Η εκβαση του ,η λυνει τον γορδιο δεσμο η βαζει μεγαλη θηλεια για πολλους’‘Αστερας - Αρης’‘’‘‘εστω χ =σωθηκαμε [φυσικα χτυπαμε σερρες με καθε τιμημα].Αν ερθει ασσος’’‘‘αλλοιμονο μας’’‘φυσικα ενδιαφερονται πολλοι’‘‘Ατρομητος,ηρακλης,κερκυρα’’‘ας βοηθησουν και αυτοι λοιπον με οτι μεσον εχουν.Ιδιαιτερως ο ιδιος ο Αρης,μην τον ξεχναμε’‘Αν περασει με νικη απο τριπολη παει για μπαραζ καρφι[εχει τον Βολο μεσα και τον φθανει]’‘Ιδωμεν’‘‘Αυτο για μενα ειναι το ματς της χρονιας’’‘‘μακαρι να κοψει οτιδηποτε’μακαρι’’‘εγω τα ποδια φυσικα’‘’‘’‘αντε ρε ολοι,βοηθατε,ειναι ματσακι που κανονιζει πολλα συμφεροντα’'θειο

o αρης εχει διπλο
εσυ θειο κανονισε να μη φαμε γκολ μετα το 80

παμε,ριχνουμε 3 μπαλακια στην κερκυρα γιατι ειμαστε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και γυριζουμε

“ΘΕΙΟ”
Δεν μας νοιάζει τι θα κάνουν οι άλλοι. Με Χ στη κέρκυρα και νίκη με τις σέρρες ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ !!!

Και που είσαι “θειο” …

Δουλειά εεεε??? μην ξεχνιόμαστε !!! Ξέρεις εσύ …

Οποτε εχουμε παιξει με ελλειψεις εχουμε κερδισει.

Που είσαι εσύ παλικάρι μου ??? Εξαφανίστηκες …

Το ένα το τρένο το χάσαμε… Το άλλο το προλαβαίνουμε ???

Τι βλέπεις εσύ από κει ???

Προσπαθω να μπαινω εστω και να διαβαζω τι γινεται.
Ειχα και εχω τρομερο φορτο εργασιας.

Η χρονια θα σωθει αλλα μαλακιστηκαμε.
Δεν τρως γκολ στα τελευταια λεπτα.Δεν κερδιζεις 3-1 και φερνεις ισοπαλια.
Και βλεποντας την χρονια φετος πραγματικα βγαλαμε απο μονοι μας τα ματια μας.
Με μηδεν διοικηση με Κιντηδες σουξου μουξου μανταλακια και ειμαστε ακομη ζωντανοι…

Παμε γερα.
Πανιωναρα αγαπη μου.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΕΡ
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΨΑΧΝΑ;
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Αυτές είναι κι οι δικές μου οι σκέψεις.
Αρκεί να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα στα δύο επόμενα παιχνίδια και να πάμε τρίπολη χωρίς άγχος.

Στο σερι ,ειμαι υπευθυνος εγω[δεν περιαυτολογω’‘]στις μαλακιες ομως ειναι η ομαδα μας’‘‘τι του ηρθε ρε του Μητρογλου να γυρισει την μπαλα πισω,χωρις λογο,και μεσα στο τεραιν;;;;κοντεψα να χυσω τα λιβανια στο πατωμα και να καω;;;;γαμω την μουρλια μου’‘σε ρωταω ρε φιλε΄’‘μπορεις να το προβλεψεις αυτο;;;μπορεις να το αποτρεψεις;;;σε τρια δευτερολεπτα να φαμε γκολ;;;;;4 υπογλωσια ρε σου λεω’’‘εφιαλτες ολη την νυχτα’‘Διαβολοι και τριβολοι με ειχαν κυκλωσει και ο Μητρος σε μια γωνια να χασκογελαει’‘Ξυπναω και του τραβαω 5 καντηλια’‘‘Καποιος παικτης στην ομαδα δεν ειναι ΔΕΚΤΙΚΟΣ στα ξορκια’’'ποιος κολοκυθας ειναι;;;;μα καθε κυριακη και μια μαλακια;;;τοση χοντρη;;;;θειο

Ε του κερατα’‘‘μετα το 80 ελεγε ο Χερερα της Ιντερ’‘ο κοσμος πρεπει να πηγαινει στα σπιτια του’’‘‘εμεις για υπογλωσιο’’‘αν ειναι δυνατον’‘’‘Ετοιμαζω κατι ξορκια λοιπον ,για τετοιες καταστασεις’‘‘Τσιμπλες στα ματια του αντιπαλου,ομιχλη.Παχνη στο μυαλο και κραμπες στα ποδια τους’’‘Να γλυστρανε χωρις λογω,και επιτελους ας σπασει και κανεις αντιπαλος καποιο ποδι;;;προλαβαινει του χρονου να γυρισει’'χαχαχχαχαχα θειο

“θειο”

έχεις σχεδόν 2 βδομάδες να προετοιμαστείς …

Αυτή τη φορά πρέπει να “υπολογίσεις” και την παραμικρή “λεπτομέρεια” …

Αντί να κάνει τα βουντού του στην Κέρκυρα δεν τα κάνει στον Αστέρα μπας και τελειώσουμε την υπόθεση παραμονή εξ΄ αιτίας των άλλων, γιατί εμείς το ένα δώρο μετά το άλλο κάνουμε!!!

Έχεις απόλυτο δίκιο…

Αλλά και μια ισοπαλία με την κέρκυρα δεν με πειράζει. Αρκει το αεκ να κάνει το χρέος της. Μετά μια νίκη με τις σέρρες και πολύ θα ήθελα να πάμε τρίπολη με τα δεύτερα …

ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΑΛΛΑΞΕΙ ,σε ποιον παικτη θα ριξω τα βαρη για τον αγωνα της κερκυρας,και ειμαι πεπισμενος οτι θα πετυχει’‘‘οσο και να βρισουν ορισμενοι,ειναι ο μονος που εχει υποχρεωση φετος να αποδειξει γιατι θελει μεταγραφη’’‘‘ΚΟΥΜΟΡΤΖΙ’’‘Ο κυβος ερριφθη’‘Εκανε και τις διακοπες του στην πατριδα του,ας κανει και το καθηκον του το καθικι στον Πανιωνιο ,Αλλιως θα του αλλοιωσω το μελλον’‘‘Επιτελους χρωσταει πολλα φετος’’‘θα τον αναλαβω λοιπον και θα με θυμηθεις’‘απο αποψε κιολας’‘‘τωρα βγαινουν και τα ξορκια.Μαζι με τα τρωκτικα ‘‘α και πουσαι ‘‘κουνελι ειπαμε για το μενου ‘‘ας ειναι και 15 μερες ‘‘σιγα -σιγα ,να βρασει καλα’‘Λεει οτι η σπαλα του κουνελιου διαβαζεται με μεγαλη ακριβεια’’‘για να δουμε’Θα φαει κουνελι ο διαολος η θα φαει εμενα;;;χαχαχχχα εκτος αν συχενεται το σκορδο σαν τον δρακουλα’‘Ενα ομως σου λεω και το πιστευω’’’‘παμε ορθιοι’‘μην φοβασαι τιποτα’’‘Ξερεις γιατι;Δεν θα το πιστεψεις ,αλλα ειναι αληθεια’’‘Δευτερα βραδυ,χτυπησα στο παρμπριζ του αυτοκινητου μια νυχτεριδα’’’’’‘’‘’‘‘ενα αθλιο πουλερικο καταμαυρο και απαισιο’’‘ειναι ο Κουμορτζι σιγουρα’‘‘χαχχχαχχα εχω ανοιξει ολα τα κωλοβιβλια της μαυρης μαγειας[ακομα και της Ματζικα ντε σπελ’’‘]να βρω τι θα κανω με την νυχτεριδα…Φοβαμαι ομως ρε παιδι μου μεσα στο σπιτι’‘ακουω παραξενους θορυβους ‘‘Λες να ειναι κανα ΒΑΜΠΙΡ;;;;Φανη σωσε με’’’‘σε χανω’‘’'χχαχχχααθειο

xaxaxaxaxaxaxa !!!:d:d:d

mercy me !!!