26η Αγωνιστική ΑΕΚ - Πανιώνιος

ΑΕΚ-Πανιώνιος 3ο Δ.Κ.Γ. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ (Ζωφριά)
Apr 20 2011 17:00 NOVASPORTS

Κερδίζουμε…πέφτει.
Αλλά να το πάρουμε καλύτερα αλλιώς.
Αν σήμερα όλοι μετά το ματς ήταν ευτυχισμένοι για την ανατροπή και τη νίκη και την αφιερώνανε στον κόσμο σε όσους τέλος πάντων τους ακολούθησαν, τους ενημερώνω οτι το σωστό δώρο είναι την Τετάρτη.
θέλουμε νίκη για να μπούμε στα Πλει οφφ …τίποτε άλλο.
δε νοείται αυτή η ομάδα να πάει σε διακοπές από τώρα.
Δεν αρμόζει στον Πανιώνιο.

Παιξτε για την ιστορια του Πανιωνιου . Απλα.
Κερδιστε για εμας και μονο για εμας.
Ετσι και αλλιως αυτοι πεθαμενοι απο καθε πλευρα ειναι.
Θεμα χρονου να διαλυθουν μια για παντα.

Πάμε για πλέυ-οφ,στα αρχίδια μου για το αεκάκι,έτσι και αλλιώς είτε φέτος είτε του χρόνου είναι στάνταρ για Α2

Εγω παντως βλεπω ηττα με κατω τα χερια. Επαναληψη των περυσινων… ελπιζω να υπαρχει εγωισμος και να κανω λαθος.

δυστυχως και εγω το φοβαμαι πολυ.δεν υπαρχει τιποτα που να με κανει να πιστεψω οτι οι δικοι μας θα αντεξουν.μακαρι να διαψευστουμε

…και σε μια φιλόξενη έδρα με τον “αγνό” κόσμο της ΑΕΚ έτοιμο να “χειροκροτήσει”

Ετσι!!Σωστος.

Και γω θελω να τους ριξουμε αλλα δεν ξερω αν εχουν τα κοτσια να τους νικησουν και δεν παιζει και ο καλυτερος τους παικτης ο χαρτ που τραυματιστηκε σημερα!!!

Αντε να δουμε!

Δεν υπαρχει μπασκετμπολιστας Χαρτ, της πλακας ειναι. Απο την αλλη, στον περσινο αγωνα καποιος Μελς ειχε κανει την εμφανιση της ζωης του. Ο σαρανταρης Καστλ κραταει τον οποιο ρυθμο και απο εκει και περα κοπαναει κανενα τριποντο ο Νικολαιδης. Πραγματικο μπασκετ αλανας. Στη ρακετα ειναι το θεμα, αφου ο Ντικουδης (μπλιαχ) ειναι πολυ πιο δυνατος απο τον Τσιαρα και ο Κοιβιλ θα κανει ηρωα τον Κοχανταρεβιτς με τον Δορκοφικη. Αν ο Αντερσον παιξει οπως σημερα, δεν νομιζω οτι εχουμε τυχη, αφου ειναι δυσκολο σε εκτος εδρας αγωνα να παρουμε τοσο μεγαλη βοηθεια απο τους πιτσιρικαδες.

αν και γω δεν το κοβω για διπλο, σε περιπτωση που γινει θα χεστω απο την χαρα μου.

μακαρι
ΣΜΥΡΝΗ ΓΕΡΑ, ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

και ο Δοροφιρικης πως στην ευχη λεγεται επαθε κατι και διακομιστηκε στο νοσοκομειο.
Λενε εβαλε τα κλαμματα που χασανε και επαθε η καρδια του κατι τετοιο διαβασα.

αν ανακατεψω λιγο και το ποδοσφαιρο για μενα η χρονια θα ειναι super αν πεσει και το αεκ στο μπασκετ ,μαζι με το αελ στο ποδοσφαιρο.αν επεφτε και η χαλκηδονα θα ειχαμε 3 στα 3.δεν πειραζει.βεβαια ο ιστορικοσ δεν ειναι για να πανηγυριζει υποβιβασμουσ αλλα ετσι να χουμε κατι να λεμε. δεν με χαλαει ομωσ οτι νικαω την αεκουλα και την ριχνω!!!

Αυτό είναι σκεπτικό Πανιώνιου.Κοιτάμε το εμείς και μόνο.Δεν ρίξαμε καμια αελ και κανένα ατρόμητο.Και καμία αεκ δεν θα ρίξουμε.Ούτε μας έριξε καμία αελ.Οι ομάδες μόνες τους πέφτουν ή ανεβαίνουν.Και μην κοροϊδεύουμε την τραγική κατάσταση των άλλων.Στο ποδόσφαιρο του χρόνου εκεί θα πάμε,δείτε τις προσφυγές,και στο μπάσκετ αν δεν ήταν ο Λιανός εκει θα ήμασταν.Όσο για τα οικονομικά του ερασιτέχνη ας μη τα συζητάμε καλύτερα.Και με την Λάρισα φωνάζαμε σαν βλάκες στο 3-1 και σε 5 λεπτά γύρισε σε εμάς το σύνθημα.Επίσης μιλάμε για το οτι οι ομάδες είναι ο κόσμος τους.Η αεκ πέφτει γιατί την εγκατέλειψε ο κόσμος της.Εύκολα θα μπορούσε να έχει 5000 άτομα στο Ελληνικό και να είχε και λεφτά.Όμως ο κόσμος θέλει τίτλους για να σταθεί δίπλα.Το είδαμε και χθές στο αρτάκης όπου είδα ένα Λιανό να μου λέει , δεν θα έπρεπε σημερα να ήταν γεμάτο το γηπεδάκι;Τι να του πεις και τι να απαιτήσεις, όταν πήγαμε τόσο καλά και τόσο καθαρά φέτος και μιά ζωή 800 άτομα το πολύ οι ίδιοι και οι ίδιοι.Ομάδα εσκανα.
Υ.Γ. :Θα πάμε θα φάμε 20 , θα φάμε και ξύλο , δυστυχώς αυτό προβλέπω.

Θαυμάστε δηλώσεις του Μπάμπη Καραμανλή , ευτυχώς που θα κάνουμε χρόνια να τους ξαναδούμε

Ο πρόεδρος του «δικεφάλου» δήλωσε σίγουρος για τη νίκη επί του Πανιωνίου την Τετάρτη, προστάτευσε τους παίκτες και ουσιαστικά «προκάλεσε» τον Κολοσσό να «παίξει για την ιστορία του, όπως έκανε το Μαρούσι».

Λίγη ώρα πριν, πάντως, ο Αγγελος Κορωνιός, εμφανώς εκνευρισμένος, είχε καταφερθεί κατά «κάποιων» παικτών του «που δεν πρέπει να φοράνε αυτή τη φανέλα», μιλώντας αόριστα για την ύπαρξη «παρασκηνίου»…

«Κάποιοι δεν πρέπει να φοράνε τη φανέλα»

«Δεν μπορώ να αναλύσω το σημερινό ματς, ήμασταν απαράδεκτοι. Από τη στιγμή που κάποιοι παίκτες δεν έχουν τον εγωισμό και το φιλότιμο σε μία τέτοια στιγμή να γυαλίζει το μάτι και να κερδίζουν τους αγώνες που πρέπει, μάλλον δεν έχουν καταλάβει σε ποιον σύλλογο παίζουν. Κάποιοι δεν πρέπει να τη φοράνε τη φανέλα. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό στην καριέρα μου, πρώτη φορά βλέπω να παίζεις με την πλάτη στον τοίχο και να μην θέλεις να κερδίσεις» τόνισε ο Αγγελος Κορωνιός, αρχίζοντας εν συνεχεία την κουβέντα για το παρασκήνιο…

«Δεν θέλω να μιλήσω για τα παρασκήνια. Γιατί να πρέπει να βγω εγώ και να πω αυτό που ξέρετε όλοι σας και κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας; Ποιοι ανακατεύονται και ποιοι όχι; Ολη την εβδομάδα τα ακούτε όλοι σας. Αν θέλετε εσείς να κρυφτείτε πίσω από το δάχτυλό σας, κάντε το, εγώ δεν κρύβομαι.

Το θέμα είναι ότι δεν θέλαμε να φτάσουμε στο σημείο να έχουν άλλοι την τύχη τους στα χέρια τους. Αυτό ήταν το μοναδικό πράγμα που δεν ήθελα. Πρέπει πλέον να κερδίσουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία αλλά με τέτοια εικόνα δεν μπορείς να κερδίσεις ούτε τον εαυτό σου».

«Περιμένω η Ρόδος να παίξει για την ιστορία της»

Λίγη ώρα αργότερα, πήρε το λόγο ο Μπάμπης Καραμανλής, ο οποίος στάθηκε στους παίκτες του, το ματς με τον Πανιώνιο και (κυρίως) στον… Κολοσσό… «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας, που βοήθησαν με τη φωνή τους και τη ψυχή τους. Χαίρομαι που έπαιξε το Μαρούσι στα ίσια, γιατί αν τα αποτελέσματα έρθουν φυσιολογικά, την Τετάρτη θα είμαστε στην Α1. Μην πυροβολείτε αυτά τα παιδιά, η πλάτη τους έχει 250 κιλά, είναι πρωτόγνωρο αυτό που κουβαλάνε πάνω τους.

Οσοι φορούν τη φανέλα (της ΑΕΚ), είναι οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο, αλλά έχουν τεράστια ψυχολογική πίεση. Δυστυχώς έφυγε από τα χέρια μας το παιχνίδι. Σήμερα δεν χάθηκε τίποτα, όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και το είδατε και σήμερα, από τον κόσμο.

Αυτό που ξέρω είναι ότι την Τετάρτη η ΑΕΚ θα κερδίσει και ο Κολοσσός δεν θα κάτσει να χάσει, το ξέρω. Δεν είναι ώρα να βγάλουμε τη μιζέρια μας. Πρέπει να νικήσουμε και περιμένω να έρθουν κάποια πράγματα φυσιολογικά. Δεν υπάρχει περίπτωση η Ρόδος να μην παίξει κι αυτή για την ιστορία της. Το Μαρούσι έπαιξε για την ιστορία του και του αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό. Δεν έχει χαθεί τίποτα για εμάς. Δεν είναι σήμερα η ώρα της κριτικής, αλλά την Τετάρτη μετά τις 19:00. Την Τετάρτη η ΑΕΚ θα νικήσει με ότι τρόπο χρειαστεί, αλλά θα νικήσει. Με το να διαλυθούμε σήμερα, δεν θα κάνουμε τίποτα, την Τετάρτη θα κάνουμε ταμείο».

Ελπίζω άπαντες στην ομάδα να έχουν καταλάβει τι θα συναντήσουν την Τετάρτη
Ελπίζω άπαντες στην ομάδα να έχουν καταλάβει τι σημαίνει αυτό το ματς και να μην μασήσουν σε ΤΙΠΟΤΑ
Ελπίζω άπαντες στην ομάδα, αν και έχουν αλλάξει πολλά πρόσωπα, να ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ την περσινή ΝΤΡΟΠΗ

Ναι θέλω να δω την ομάδα στα πλευ οφ και μακάρι όχι ως 7η-8η
Έχω κανόνα να χαίρομαι με την δικιά μου αξία και όχι με την πίκρα του άλλου
Πέρυσι όταν νικήσαμε τα Τρίκαλα και έπεσαν στενοχωρήθηκα
Η εξαίρεση του παραπάνω κανόνα είναι την Τετάρτη
Ναι έχω κόμπλεξ και να το μοιραστώ και μαζί σας
Νίκη και ας είναι με την πιο σφαγιαστική διαιτησία όλων των εποχών
Και ας είναι με σουτ εκπρόθεσμο
Με σουτ που δεν μπήκε
Με αιφνιδιασμό που ο παίκτης μας έχει κάνει 485 βήματα χωρίς να χτυπήσει την μπάλα στο παρκέ και την έχει κρυμμένη κάτω απ την φανέλα
Με τρίποντο του Παραγυιού πίσω απ την σέντρα (πιο πιθανα τα παραπάνω)

Αυτά !

“Με αιφνιδιασμό που ο παίκτης μας έχει κάνει 485 βήματα χωρίς να χτυπήσει την μπάλα στο παρκέ και την έχει κρυμμένη κάτω απ την φανέλα”

κατι σε harlem globetrotters μου θυμισες, αλλα αν γινει και μενα δεν θα με χαλασει καθολου.

Πραγματικα σας παρκλω μην χεστειτε (αν και δυσκολο). Ο τραμπουκισμος δυστυχως θα παει συνεφο την Μ.Τεταρτη και θα απειλουντε απο παντου πρεπει να προστατευσει ο λιανος τους παικτες μην τους αφησει να πανε ετσι εκει. Γιατι μην ξεχναμε οτι και οι αεβτζιδες εχουν τρελλο κομπλεξ με μας και δεν μπορουν να πιστεψουν οτι θα τους ριξει το “πανιωνακι” κατηγορια!!!

ΡΙΞΤΕ ΤΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ!!! :angry: :angry:

Νίκη μόνο για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, για καμία αεκ.

Αν και δεν μας πιστευω πολυ

ΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ..ΒΕΒΑΙΑ ΑΠ’ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΥΝΑΤΗ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..

Ξεφτιλιστε τους και καντε μας περηφανους !!!