26/10/2025: Πανιώνιος - Καλαμάτα

Έλα για πάμε σιγά σιγά…

Δεν θα αντέξω δεύτερη πίκρα. Σημερα θέλω να δω την ομάδα να τρώει σίδερα. Να παλέψουμε σαν θηρία.

Λογικά θα μας δείξει εδώ στο Youtube και λογικά θα δουλεύει και χωρις vpn για εμας του εξωτερικού:

https://www.youtube.com/live/x0rtwciyw0o?si=bsZUF2PkyuGkoO7J

Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αλλά και να χάσει αυτό το ματς έτσι όπως πήγε. Πραγματικό ντέρμπυ.
Κρατάμε τα θετικά - κόσμος, Γιακοβλεφ, Κολοβός και πως μένουμε στο παιχνίδι. Η ομάδα θα πρέπει να έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση μετά από αυτό το ματς.

Πολλά θα κριθούν στο δεύτερο γύρο όταν θα τους κερδίσουμε μέσα στην Καλαμάτα με αντεπιθέσεις φωτιά.

Τουλάχιστον σήμερα πάλεψαν,θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει η και να έχουμε χάσει.
Πρέπει να βρει τρόπο ο Δερμιτζακης να κρατάμε αποτέλεσμα ακόμα κι αν δεν είμαστε τόσο καλοί.
Αν τα καταφέρουμε και με μια-δυο ποιοτικές προσθήκες το Γενάρη μπορεί και να πετύχουμε το στόχο της ανόδου.

χαρηκα πολυ που μαζευτηκε κοσμος επιτελους και σε ενα τετραημερο που λειπουν αρκετοι. συνεχιζουμε

Πολύ κρίμα το σημερινό.
Θα μπορούσαμε να το κάνουμε το μικρό θαύμα.

Από το κόσμο δεν περιμένω τίποτα πια. Έρχονται σε κανά ντέρμπι για να βγάλουν τ’απωθημένα τους.
Δε μου λείπουν καθόλου.

Τεράστια αλήθεια αυτο για τον κόσμο…

Όντως κρίμα γιατί και οι παίχτες το πάλεψαν και μπράβο τους.

Φαίνεται επίσης οτι προπονητικά γίνεται δουλίτσα και συμφωνώ απόλυτα οτι με 1-2 ποιοτικές προσθήκες τον Γενάρη μπορεί να έρθει η άνοδος.

Κακά τα ψέματα παίχτη σαν τον Μορέιρα που κάνει την διαφορά δεν έχουμε (χωρίς να είναι κανένας Μεσι και αυτος).

Θεωρώ οτι στο μεγαλύτερο ποσοστό του παιχνιδιού τους είχαμε πάρει το κέντρο.

Δεν είναι καμιά Μπαρτσελόνα η Καλαμάτα μην λέμε ότι θέλουμε…

Γιακοβλεφ: στην καλή του μέρα μπορεί να πάρει το ματς με μια δυο καλές του ενεργειες

Μωραΐτης: είναι τανκς και το έχει το γκολ… για ακόμα ενα ματς πολλες μάχες

Γιαννακόπουλος: η απόκρουση στην κεφαλιά είναι για highlight καριέρας

Γένσεν: αρχίζει και μου αρέσει όλο και περισσότερο και δείχνει κλάση και εμπιστοσύνη πίσω

Στούπης, Σαραμαντάς: τα δίνουν όλα σε καθε παιχνίδι και ας μην τους βγαίνουν όλα πάντα. Προσωπικά τέτοιους παίχτες τους θέλω για πάντα στον Πανιώνιο.

Κολοβός: παρατήρησα τον έβαλε ενα 5λεπτο παραπάνω σήμερα και με 1-2 ενέργειες λίγο ελειψε να παρει το ματς. Λείπει αρκετά και είμαστε πραγματικά άλλη ομάδα με αυτον γιατί κακά τα ψέματα ξέρει πολυ μπάλα.

Παπαγεωργίου: σταθερή αξία αν και δεν του βγήκαν ολα σήμερα. Μ’αρέσει πολύ που δεν φοβάται να σουτάρει εξω από την περιοχή.

https://youtu.be/lX5Ht2kkZLA?si=OmFBVwUuhaXcWduy

Η ομάδα ήταν καλή και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Αφήστε την Καλαμάτα να φωνάζει συνέχεια ότι θα ανέβει κατηγορία. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε ταμείο στο τέλος. Η πρωταθλήτρια θα φανεί στα play off .

Μην ξεχάσει και ο Βοσνιάδης να αναφερθεί σε διατησία και να δώσει συγχαρητηρια που επαιξε 50-50 και μπραβο και εμείς θέλουμε να μείνει στο αγωνιστικό η άνοδος και τέτοιες αρλούμπες…

Αστα διάλα

Κοιτάζοντας ξανά τα στιγμιότυπα και με μεγαλύτερη ψυχραιμία νομίζω ότι οι δικοί μας τους “φοβήθηκαν” περισσότερο από όσο έπρεπε.
Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Καλά στο γκολ που φάγαμε απλά τους αφήσαμε να μπουν σχεδόν με τη μπάλα στο τέρμα.
Κρίμα γιατί ήταν ευκαιρία να τους δώσουμε λίγο άγχος για τη συνέχεια.
Τουλάχιστον δε στράβωσε το ματς, μείναμε κοντά και αποδείξαμε και στους εαυτούς μας ότι δεν είναι ανίκητη ομάδα.
Να πω ότι η ομάδα βελτιώνεται, νομίζω είναι ξεκάθαρο αυτό τουλάχιστον.

Η ομάδα είναι σαφώς βελτιωμένη και πλέον δείξαμε και στην Καλαμάτα ότι το ποια ομάδα θα ανέβει κατηγορία δεν είναι καθόλου δεδομένο. Μέχρι να έρθουν και τα πλέι οφς θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Θεωρώ ότι η Καλαμάτα έχει δείξει τι μπορεί να κάνει ενώ εμείς ακόμα δεν το έχουμε δείξει. Μπορεί να βελτιωθεί η ομάδα ακόμα περισσότερο.

Φοβερή σουτ στην φάση του γκολ μας. Δυνατό, στην γωνία που έπρεπε.

Μην ξεχάσουνε…

https://monobala.gr/panionios-prostimo-apo-to-peitharchiko-organo-gia-ton-agona-me-tin-kalamata/

2 Likes