ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ
05 Μαρτίου 2016
17:15
διπλό μέσα στην κρήτη
απλά, όμορφα κι ωραία
Με διπλό μένουμε στο παιχνίδι της 4ης ή 5ης θέσης , με οτιδήποτε άλλο αποτέλεσμα νομίζω χάθηκε το όνειρο…ο Πλατανιάς έχει πολύ καλή ομάδα , δεν ξέρω με τι απουσίες θα παίξει , θα έλεγα απο τις καλύτερες ομάδες που πέρασαν φέτος σπο Νεα Σμύρνη…
Απο οσα παιχνιδια ειχαμε ακομα στο δευτερο γυρο ηταν το μοναδικο που πιστευα οτι θα παρουμε δυσκολα βαθμο.
Ισχυει οτι ειναι πολυ δυσκολη ομαδα και σε περιπτωση ηττας δικιας μας αλλα και του αστερα τοτε ο ανταγωνισμος της 5ης θεσης θα γινει πολυ εντονος.
… μην την ψάχνετε, διπλό (0-1 ή 1-2) το βλέπω το ματσάκιον, και μάλιστα από εδώ που είμαι εγώ (Σικάγο, ΗΠΑ) μέχρι τα Χανιά και το χωριό του Πλατανιά.
ΥΓ: Ρε, ο Φανούρης θα παίξει;
To θετικο σε αυτο το ματς ειναι οτι δεν θα παιξει ο Κορμπος και θα εχουμε μια ορθολογικη ενδεκαδα.
Τασουλης εξακολουθει να εχει απειρα προβληματα απο αριστερα. Δεν ξερω τι μπλακ αουτ εχει παθει.
Τελος θα το ξαναπω για χιλιοστη φορα, Μασουρα κανε προπονηση στα τελειωματα και δωσε παθος.
Παιζεις σαν κοτα μπροστα απο το τερμα.
Mε 3-4 λεπτά στιγμιότυπα δεν βγαίνει αξιόπιστο συμπέρασμα αλλά από αυτό που είδα:
-
Αδυναμία να κρατήσουμε μπάλα, ο Πλατανιάς είχε και την κατοχή και τις (πολλές) περισσότερες τελικές.
-
Δύο φάσεις όλος ο αγώνας: Το πέναλτυ του Πλατανιά που δεν δόθηκε και το ακυρωθέν γκόλ του Πανιωνίου.
Το μεν πέναλτυ αν το έδινε κανείς δεν θα έλεγε τίποτα. Καθαρό τεντωμένο χέρι μέσα στην περιοχή. Η μπάλα με κατεύθυνση προς το τέρμα. Και όμως δεν το έδωσε, ίσως διότι: Ή δεν το είδε ή επειδή το σουτ γίνεται από πολύ κοντά και είναι η μπάλα που πάει πάνω στο χέρι και όχι το ανάποδο, το θεώρησε ακούσιο. Μάλιστα η κίνηση του δικού μας είναι να αποφύγει την μπάλα, τραβάει το χέρι προς τα πίσω, αλλά είναι από πολύ κοντά το σούτ. Αμφιβάλλω αν σκέφτηκε έτσι ο διαιτητής, μάλλον δεν το είδε καλά και το πέρασε …ντούκου.
Στο οφσάιντ όμως όπου ο επόπτης μας στερεί το γκολ υπάρχει θέμα. Ο Μασούρας είναι στην ίδια ευθεία με τους αμυντικούς απλώς την στιγμή της σέντρας εξέχει το μισό του σώμα μπροστά. Παρόλο που σαν Πανιώνιος είμαι προφανώς με το μέρος της ομάδας μας, θεωρώ ότι αυτές οι φάσεις δεν πρέπει να σφυρίζονται οφσάιντ. Ας μας ξεκαθαρίσουν τι είναι διεθνώς αποδεκτό και πόσο πιό μπροστά πρέπει να είναι ο επιθετικός ώστε να θεωρηθεί παράβαση γιατί νομίζω η πίεση της γραμμής στα βραδυνά στιγμιότυπα και οι τηλεδίκες της …διαιτησίας έχουν κάνει τους επόπτες/ρέφερι πολύ προσεκτικούς και σφυράνε ακόμα και όταν εξέχει η …μύτη του επιθετικού.
- Γενικώς δεν παίξαμε καλά, αλλά με βάση τις απουσίες που είχαμε και το πως εξελίχθηκε το ματς, όσο προκατειλημμένος και να είμαι υπέρ του Πανιωνίου θεωρώ ότι μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει αυτό το ματς. Γενικά με εξαίρεση μία μεγάλη απόκρουση του Διούδη στο α΄ημίχρ. και το “πέναλτυ” που δεν δόθηκε, η υπεροχή του Πλατανιά δεν είναι αρκετή να δικαιολογεί νίκη των Κρητικών. Άλλωστε στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος αλλά ο πιό αποτελεσματικός.
–
Και ενώ η ομάδα δείχνει μιά σαφή κάμψη, εξακολουθούμε να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα. Χωρίς να με ενδιαφέρει αν θα πιάσουμε ή όχι την 5η θέση είμαι πολύ ευχαριστημένος για εδώ που βρισκόμαστε, ειδικά υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες.
Κομβικό και δυσκολότατο το ματς με την Ξάνθη, η οποία θα έρθει να νικήσει, διότι πλέον έχει μπει και αυτή στο κυνήγι των play-off. Ξέρει κανείς αν και ποιοί τραυματίες/τιμωρημένοι λογικά επιστρέφουν την επόμενη αγωνιστική;
Καλή βδομάδα σε όλους σας!