Τωρα αλήθεια, υπάρχουν (τουλάχιστον) 4 ομάδες χειρότερες από τον Πανιώνιο και τη Ξάνθη; Και μιλάμε ότι είδα το ‘καλό’ ημίχρονο, το 2ο…
Το απόλυτο 0-0 θα ήταν φυσικά πιό δίκαιο αποτέλεσμα.
Είναι φοβερό το ότι σκέφτονται να μη μειώσουν κι άλλο τις ομάδες σε αυτή τη κατηγορία. Το απίστευτο είναι ότι δεν είναι και η μόνη επαγγελματική κατηγορία στην Ελλάδα…
Ένα ακόμα ελεεινό ματς.. καμία έκπληξη βέβαια , απλά με την κατάθλιψη που σου φέρνει ο φετινός Πανιώνιος οι γιατροί λένε ότι πρέπει να εξωτερικεύεις την κατάστασή σου
Το σώσαμε και φέτος (λογικα) παλληκάρια μου και αφού δεν τινάξαμε τα πέταλα αυτη την τρισάθλια σε όλους τους τομείς χρονιά, έχω κάθε λόγο να έχω ψήγματα αισιοδοξίας για το μέλλον
Ποιό μέλλον θα μου πεις τώρα με επικρατέστερο “αρχιτέκτονα” τον συμπαθέστατο Άκη, αλλά μάλλον έχουμε λίγο καιρό για να γκρινιάξουμε γι αυτό.
Αγωνιστικά τι να πούμε και τι να αναλύσουμε, δυο όντως άθλιες ομάδες παρουσίασαν ένα άθλιο θέαμα και μας χαμογέλασε η πουτάνα η τύχη μιας και σκόραρε αυτός που αντικατέστησε τον μάλλον μοναδικό διακριθέντα μας μέχρι εκείνο το σημείο.
Δεν χωράνε πολλά, ένας ηρωικός ντουρμισάι να τρέχει μόνος του μπροστά, ένας πολύ καλός Μανιάτης, ένας επίσης ηρωικός Κόρμπος και ένας καλός Μασούρας ξεχώρισαν κάπως απ την υπόλοιπη μιζέρια
Πραγματικά τέτοια στόπερ ΔΕΝ υπάρχουν σίγουρα στην Βου εθνική.. οι φάσεις που παίρνουν κάρτες είναι για βιντεάκια με αστείες στιγμές στο γιουτιουμπ
ΥΓ Παραδόξως, θα διαφωνήσω με τον Γιάννη απο πάνω.
Η ποιότητα, η διαφάνεια, η αξιοπιστία, η εμπορικότητα με ή χωρίς “” δεν νομίζω ότι εξαρτάται έστω και στο ελάχιστο απο το πόσες ομάδες συμμετέχουν σ αυτό τον βούρκο.
Το γεγονός ότι αυτό το μέγιστο χάλι με 2 κανονικά στόπερ μπορεί να έβγαινε και 6η καλύτερη ομάδα φέτος στην Ελλάδα τα λέει όλα για το πρωτάθλημα…
Σωθκαμε χωρίς “η” που λένε και στο χωριό μου , είναι κλισέ σε τέτοιες περιπτώσεις το “να ξεχαστεί η χρονιά όσο πιο γρήγορα γίνεται” , εγώ είμαι ον δι αδερ σάιντ , να διδάσκεται η φετινή χρονιά κάθε Μάιο σε όλες τις μελλοντικές διοικήσεις , για να αποφεύγονται τα ίδια και τα ίδια εγκλήματα.
Οι επιλογές που περνούν από το μυαλό (myass) παραγόντων και ιθυνόντων είναι
Α. Ένα μπουρδέλο με 16 ομάδες
Β. Ένα μπουρδέλο με 12 ομάδες
Γ. Δεν γαμιέται
Ναι ρε παιδιά, αλλά δεν είναι δυνατό να υπάρχει εμπορικότητα όταν γίνονται ματς τέτοιου επιπέδου.
Εγώ πλέον διαλέγω αν θα δω Πανιώνιο και πότε. Για να μη μιλήσω για άλλες ομάδες, που δεν βλέπω ποτέ. Ειλικρινά προτιμώ να πάω να δω τη τοπική μου Στ Άλμπανς στη Κόνφερενς Σάουθ. Τα παιδιά δεν ξέρουν μπάλα, αλλά τρέχουν όλοι για 95 λεπτά, οπότε βγαίνουν και 15 φάσεις. Και είμαι ένα τυχαίο δείγμα.
Αν κάθε αγωνιστική περιέχει 3 ματς ομάδων με κάποιο μπάτζετ, κόσμο και ποιότητα, θα το σκεφτώ αλλιώς. Μπορεί να πληρώσω και κανένα ματς στη Νόβα, που λέει ο λόγος. Αν ανέβει η ποιότητα και η εμπορικότητα, ίσως φτιάξει λίγο και η αξιοπιστία και η διαφάνεια.
12 ομάδες εδώ και τώρα - λέω εγώ. Κι ας παλεύουμε να μείνουμε κάθε χρόνο. Το έχω ξαναγράψει, βάσει μεγέθους θα είναι απαράδεκτο το να μη κρατιόμαστε εύκολα ή δύσκολα κάθε χρόνο στη πρώτη 12άδα.
Η απογοητευτικη φετινη εικονα εχει επηρεασει κ τις υποδομες…ξεφτιλα να μην υπαρχει φως στις τουαλετες της 2. Δεν θα ηθελα να ειμαι στη θεση γονιου που θα ειχε φερει το παιδακι του στο γηπεδο κ θα επρεπε να τις επισκεφθει. Διαφορετικοτητα my ass. Στην κυριολεξια!
Τεράστια και πολύτιμη νίκη που προήλθε από την ψυχή και το πάθος των παικτών.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι λιγοστοί θεατές . Οι Πάνθηρες συγκλονιστικοι σε όλο το ματς
η 4 δεν άφησε τον πάγκο της Ξάνθης να πάρει ανάσα , η 2 μετά το 60 να σπρώχνει την ομάδα
για το ένα γκολ . Ακόμη και η κυριλέ 6 , μετά την αποβολή Ζαμανη , Ναλιτζή να είναι στο κάγκελο
και να βρίζει τα κοράκια . Ήταν μια ωραία Πανιωνια βραδιά …
Πιθανόν να είμαστε πάλι σε απολογία αλλά τουλάχιστον το ευχαριστηθήκαμε ..