Επισης ο Μπεος θα τους περασει το πρωτο χερι,την Τεταρτη’‘‘και ξερεις αμα συνηθισεις,ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙς’’‘Απλα θα τα δωσουν ολα με τον Βολο’‘‘οποτε ενα σπρωξιματακι απο μας ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ’’‘‘θΑ ΤΟΥς ΨΗΣΩ ΜΑΥΡΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ. Αυτη την φορα παμε για αλλη συνταγη’’‘‘Γουρουνια στη λασπη’’‘‘Καποιος θα ξεμεινει την τεταρτη,που θα παει’’‘ολη γερα ,εστω και απεξω[οπως ο παοκ με τον γαυρο]να πνεει μαγικη Αυρα και φτερα στα ποδια μας’‘’‘Καπου και μεις θα βαλουμε πανω απο δυο γκολακια ‘’’''Τωρα στρωνουμε ομαδαρα,ποιον να φοβηθουμε;;;τον ατρομητο,τρομαρα να του ρθει;;;θειο
Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος συνεδρίασε εκτάκτως χθες βράδυ (σημ. 23/2) υπό την προεδρία του κ. Γιώργου Σπανού και αποφάσισε να προχωρήσει… δυναμικό παρών στο ματς της 2ης Μαρτίου και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά στα 88 χρόνια της ιστορίας της.
- Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι παρά τη συμφωνία που υπήρχε με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ανταλλαγή εισιτηρίων εν τούτοις η Αστυνομική Διεύθυνση λόγω των γεγονότων στο παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης» άναψε κόκκινο και απαγόρευσε τη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας μας.
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Αυτή είναι η τελευταία ανακοίνωση για το τελευταίο ΔΣ που έκαναν. Λένε ψέμματα ακόμα και γι’ αυτά που αποφασίζουν.
Η ουσία είναι οτι πριν 2 χρόνια ο Σπανός έβγαλε απο το στοίχημα κάποια πολλά λεφτά παίζοντας κόντρα στην ομάδα του και ενώ είχε στοιχηματίσει απο την αρχή της χρονιάς επίσης οτι θα πέσει όταν είχε φτιάξει μια φούσκα υπερ του οτι θα έβγαινε Ευρώπη. Τώρα τα βλέπει αλλιώς.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΛΥΡΑΤΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΞΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΠΙΑ
Η κατηγορια που ανηκουν?
Δεν ειναι Β η κατηγορια που ανηκουν αλλα τα τοπικα.
Διπλο με τον Ατρομητο Πανιωνιε.
Αν δεν εκανε πραξικοπημα να παρει την Παε τοτε ο Λιανος θα τους ειχαμε κερδισει και στον πρωτο γυρο αλλα…αλλα…αλλα
ΣΩΣΤΟΣ ΣΕΡ
ΑΛΛΑ Η Β ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ
ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΑΡΕΣ
Γ@@Ω ΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ Γ@@@@@@ΜΕ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ .ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΠΑΝΙΩΝΙΕ.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥ@@@@ο ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΔΩ ΞΑΝΑ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΕ.
ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΛΑΜΠΙΡΙΖΟΥΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΘΑ ΓΥΡΝΑΤΕ ΠΑΝΙΩΝΙΑ Π@@@ΣΑ ΘΑ ΖΗΤΑΤΕ.
Να πουμε στους αγεωγραφητους Χαλκη-Δωναιους οτι η Ροδος βρισκεται πολλα μιλια μακρυα απο το γηπεδο τους αλλα καλα θα κανουν οταν κατσουν στα τεσσερα την κυριακη να κοιτανε προς Ροδο μερια για να μην τσουξει πολυ το πηδημα!
Εμεις δανεικους παιχτες εχουμε σαν ανταλλαγμα για παιχτη μας δεν ειμαστε παραρτημα του πρασινου λαγου!
Αυτή η νοοτροπία που έχουν είναι που θα τους ρίξει ακόμα μία φορά στην Β’. Ελπίζω οι φίλοι του ατρόμητου να μην τα βάλουν πάλι μαζί μας για το κακό που θα τους βρει και ας κοιτάξουν ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος.
Να με συγχωρήσουν οι διαχειριστές καθώς και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες του forum, αλλά έχω φτάσει ως εδώ, με συνέπεια να ξεφύγω :
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΑΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ (ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ)
ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΙΝΕ ΤΟΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ … ΕΥΚΟΛΑ
“ΘΕΙΟ”
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙΣ …
ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ …
Ειμαι απαραδεκτος που σε καποια κειμενα μου, θεωρουσα το σπανο απο τους σωστους του χωρου, λαθος μου και μεγαλο μαλιστα, θεωρουσα οτι κακως τους υποβιβασαμε και σωσαμε τον Παπουτσακη, απο σημερα αλλαζω θεση και καμια στεναχωρια δεν εχω που τους στειλαμε β εθνικη, αιντε και παλι να γινει το ιδιο, με δανεικους ξεδανεικους αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του και χασει, τοτε πανε για φουντο, αυτοι καιγονται σαυτο το ματς και οχι εμεις.
Και με Δωνη προπονητη που το αμυντικο συστημα δεν το εχει ολα γινονται.
Peristeri,δεν αφηνω τιποτα στην τυχη’‘’‘θα τους φαει η μαυρη μαρμαγκα’‘’‘τωρα που συνηθισα ,αποκλειεται να σταματησω’‘‘απο τοτε που αρχισα με τα ιερογλυφικα μου ,παμε ορθιοι’’‘το βλεπεις και μονος σου και ολοι μας βεβαια’‘δεν περιαυτολογω ουτε παινευομαι,γιατι εχω παρει τον σκοτεινο δρομο,αλλα για την ομαδα ρε γαμωτο’‘‘πανω απο’λα’’‘‘μαυρη μαγεια,και μαυρο γουρουνι[μπορει και αγριογουρουνο,εχω παραγκειλει ηδη]αυτη την φορα ,θα πεσει μεγαλη θηλια στα ποδια του ατρομητακου…οι παικτες μας ανεβαινουν [ο φανης μου τα χαλαει][ειναι τα σταυρολοιδια βλεπεις αναμεσα,που να τον παρει ‘’‘ομως που θα παει’‘φαν μπαστεν θα γενει’’’‘‘εδω ειμαι εγω[[[και πουσαι ,γι φετος μιλαω]]]]οχι και να χασω την ταξη [της μαγειας ενοω]για να διαπλασω τον φανουρη’’‘‘παμε για διπλωμα.μην μεινουμε ανεξετασταιοι ‘’‘αντε ρε φανη,αντε ρε φανη’’’‘ενα γκολ γαμωτη μου,ενα γκολ,κι ας κατεβει και ο διαολος ρε παιδι μου’‘’'θειο
ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.
Νομίζω ότι από πέρσι ο Σπανός με τους τραμπουκισμούς του στον Κοντοέ είχε δώσει δείγματα γραφής , συμπεριφερόμενος σαν χούλιγκαν και όχι σαν Πρόεδρος . Αυτή του την ιστερία την επιβραβεύσαμε φέτος δίνοντάς του εισητήρια . Μεγάλο λάθος , αν ήταν το πρώτο παιχνίδι εκεί τότε ναι εντάξει ν ακάνουμε συμφωνία , αλλά με ποιόν . Σιγά τον παράγοντα τον σοβαρό .
Εύχομαι να έρθει έτσι το παιχνίδι που να τον τσούξει και χωρίς ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ στις κερκίδες θα τον πονέσει και περισσότερο η ήττα .
Διπλό και για τον Κο Δώνη που όποτε παίζει με μας εκστασιάζεται και νομίζει ότι είναι και προπονητής .
Πέρσυ επειδή ήμουνα στα επίσημα στο Περιστέρι έγιναν και άλλα απαράδεκτα στον Τσακίρη με βρίσιμο και τσαμπουκάδες, με την ανοχή του ίδιου του Σπανού.
Φιλος καλος μου υπενθυμισε οτι την εχει ξανακανει ο Σπανος την π@στια, στο 0-1 με Ραφικ επι Λινεν. Παλιοσκυλο ειναι, αλλα μπροστα σε κατι αλλους (ονομα και μη χωριο) ειναι Mother Teresa.
Mε στεναχωρει αυτη η αποφαση του σπανου , διοτι μας αναγκαζει να περιμενουμε τουλαχιστον αλλα 2 χρονια για να δουμε την ομαδα μας εκει μεσα…
εκτος αν πεσουμε του χρονου στο κυπελλο…
οι σοβαροι και σωστοι επιχειρηματιες, σεβοντε την υπογραφη και τις συμφωνιες που κανουν. ο σπανος απεδειξε οτι ειναι ασοβαρος . δεν πειραζει κε σπανε, αργα ή γρηγορα θα καταληξετε μαζι με την ομαδα σας εκει που ανηκετε. ο ιωνικος, το αιγαλεω και η προοδευτικη σας περιμενουν και ανυπομονουν! ετσι κι αλλιως , αυτα ειναι τα ντερμπι που εδινε και θα δινει η ομαδα σας.
με μας τι να κλασσετε ?
ντροπη μονο και μονο που μιλαμε και πιανουμε διαλογο με τους ανυπαρκτους!
την αποψη μου την εχω πει για τους ανυπαρκτους των Δυτικων
αν και μαλλον οριστικη ειναι η αποφαση του Σπανου, κρατηστε μια πισινη για το αν θα βρεθουν οργανωμενοι μας την Κυριακη στο κοτετσι…
καλημερα και καλο μηνα απο εμενα.δεν ξερω αν τελικα θα κανει πισω ο σπανος,εγω παντως με αλλους 3-4 θα παμε στο περιστερι(μιας και το γηπεδο ειναι 5 λεπτα απτο σπιτι μου) και θα κατσουμε καπουα απομονωμενα και ησυχα(500 ατομα θα ειναι ολοι κι ολοι)
ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΑΝΙΩΩΩΩΩΝΙΕΕΕΕΕΕ