0-3 ρε νουναρες…
Άλλο ένα ζωής θανάτου ντου ορ ντάι κλπ παιχνίδι. Αν παίξουν με το ίδιο πάθος και δεν έχει αέρα θα έχουμε τις ευκαιρίες μας να το πάρουμε. Έχουμε πλέον πολλούς παίκτες και αυτήν την εποχή με τα πολλά ματς μας βγαίνει σε καλό.
Ισχυουν και σε αυτο το ματς οτι ειχα γραψει και πριν τον Πανθρακα μονο που τωρα σιγα σιγα μπαινει στην εξισωση και ο παραγοντας κουραση απο τα συνεχη παιχνιδια.Κατα την γνωμη μου το παιχνιδι αυτο ειναι πολυ πιο δυσκολο σε σχεση με αυτο του Πανθρακα γιατι εχουμε να κανουμε με μια πολυ πιο ποιοτικη ομαδα με καλυτερο ροστερ απο εκεινο των Κομοτηναιων.Υπομονη ,προσηλωση στον στοχο και πολυ τακτικη για να παρθει ενα ακομη εξαποντο που θα τους βαλει ολους στην πριζα! Υ.Γ Δυστυχως κοιτωντας κανεις το προγραμμα θα καταλαβει πως μεχρι τελος Φλεβαρη παιζεται ολη η κατηγορια σε ματς Κυριακη Τεταρτη.Κυριακη Κερκυρα μεσα,Τεταρτη γριες(κυπελλο)εξω,Σαββατο ΠΑΣ εξω,Τεταρτη Τελης(εξ αναβολης)εξω,Κυριακη Κομποτης μεσα…
και γι’ αυτό το λόγο που λέει ο φίλος από πάνω θα πω το εξής:
νίκη σε όλα ρε κουφάλες
νίκη και μόνο νίκη έτσι για να γουστάρουμε και να σας σπάσουμε το τσαμπουκά
τόσο απλά
Καλημέρα σε όλους τους φίλους
Όπως φαίνεται θα έχουμε καλό καιρό σήμερα
Άρα καλό είναι να πάμε όσοι το δυνατόν περισσότεροι στο γήπεδο για να βοηθήσουμε την ομάδα , να δούμε πολλά γκολ και νίκη της πανιωναρας
Τεο για φοβέριζε τους λιγουλάκι
Μονο θα τους φοβερισω;;Αν δεν καθαρισουν σημερα και ανετα[μια φορα που λεει ο λογος] θα τους παρει και θα τους σηκωσει’‘Εδω καθαρισε ο Εργοτελης και μας μπηκε σφηνα’‘‘Στο μεταξυ μας παιχνιδι θα γινει χαμος’’ ΞΥΠΝΑΤΕ κοπροσκυλα..ποια κερκυρα τωρα’'‘Ειπαμε απο δω και μπρος μονο νικες …οπως και να λεγεται ο αντιπαλος’'μιλησα ουγκ…
Το κακό είναι ότι πέρα απο 10 γραφικούς και 5 μη μου άπτου ντελικάτους, δεν έχει μείνει και άνθρωπος που να ασχολείται και να σας πετάξει και ένα γαμώσταυρο, έτσι για το καλό
Εγω δεν φοβαμαι καθολου μα καθολου για να πεσουμε…και εξηγουμαι’‘‘Αρκει να παρουμε αυτους τους βαθμους απο εξω παιχνιδι’‘Γιαννενα ,Ατρομητος και φυσικα Εργομαλακα’’''Μιλησα ] ασε που υπαρχουν και χειροτερες ομαδες ,αλλα αυτη η ατυχια [ανικανοτητα θα ελεγα] ισως μας εγκαταλειψει…ολοι …voodoo ΕΛΗΞΕ
–
+1
Έτσι ακριβώς είναι!
(δυστυχώς)
Μόνο εγώ χάρηκα για το fair play;
Φαίνεται ότι πλέον λείπω από την Ελλάδα πολλά χρόνια…
Η απολαυση μιας βραδιας τρελου σεξ…
Δεν ξερω πως μπορει να καληψη την πικρα μιας τριπλης πτωσης κ καταστροφης…
Ναι, έμαθες ότι πέφτει το πόλο και σου σταμάτησαν οι κατουρόκαυλες εσένα…
Δεν ξέρω αν φαίνεται στα στιγμιότυπα αλλά ούτε οι συμπαίκτες του Τασουλη δεν το χάρηκαν μιας και πήγαν και του φώναζαν
Απ την άλλη πως μπορεί κανείς να μην ειναι καχύποπτος όταν για παράδειγμα χθες η κέρκυρα έφαγε για πλάκα δέκα λεπτά με τα “πέστε κάτω”?
Όπως κ να χει ο Τασουλής έκανε το … διαφορετικό και μας αποστόμωσε μιας και ο παίκτης που ήταν πεσμένος δίπλα του είχε όντως χτυπήσει κ βγήκε αλλαγή
Και εμείς τα ίδια κάναμε με την Νίκη Βόλου. Από το 70. Μη βλέπουμε μόνο τους άλλους. Κάθε φορά τα ίδια. Βάλε ένα από τα 5 τετ α τετ που γίνονται σε κάθε παιχνίδι να τελειώνουμε. Ένα μπράβο στον Τασουλή από εμένα.
έτσι ακριβώς!
και να συνέχιζε, γκολ δεν θα βάζαμε.
καλά έκανε το παιδί.
ας έβαζαν τα απίστευτα που έχασαν. 20 τελικές…
Ο διαιτητής είναι υπεύθυνος να σταματήσει το παιχνίδι αν ένας ποδοσφαιριστής έχει χτυπήσει στο κεφάλι(έτσι λέει ο κανονισμός).Από θλάση δεν πέθανε κανείς.Σε λίγα δευτερόλεπτα η φάση θα είχε τελειώσει έτσι η αλλιώς.Ο Τασουλής του χρόνου μπορεί να παίζει σε κάποια ομάδα της καρδιάς του και εμείς να παίζουμε με τους Τράχωνες.Τα ξέρουμε και τα θυμόμαστε και τα καλά παιδιά.