ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.
06 Μαρτίου 2017
19:30
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.
06 Μαρτίου 2017
19:30
Έχω προαίσθημα για βιασμό του κοτόπουλου από Μασούντ που θα επιστρέψει καυ@@@@νος.
Οπως και να έχει , δύσκολο ματσάκι , δεν παίζουν τίποτα ιδιαίτερο αυτοί , αλλά έχουν σφίξει αμυντικά.
Πάμε Πανιωνάραααααααααααααααααααααα
Δύσκολο ματς αλλά το άγχος (πρέπει) να το έχει το κοτόπουλο - όχι εμείς. Ακόμη και με ήττα παραμένουμε δεύτεροι.
Παράκληση:
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα φροντίστε να μην τιμωρηθεί η έδρα μας μιας και έρχομαι Ελλάδα για το επόμενο εντός έδρας με ΑΕΛ.
ευχαριστώ
πουτάνα ολα!!!
http://www.panioniosfc.gr/2017/02/28/η-προπωληση-των-εισιτηριων-με-αεκ/
Ξεκινά την Τετάρτη η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Δευτέρας (06/03) με αντίπαλο την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει το ωράριο που θα ισχύσει για την προπώληση η οποία θα ξεκινήσει από τα γραφεία της, Αδραμυτίου 36 & Κων. Παλαιολόγου 24.
Το ωράριο προπώλησης εισιτηρίων
Τετάρτη: 10:00 – 20:00 (Γραφεία ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ)
Πέμπτη: 10:00 – 20:00 (Γραφεία ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ)
Παρασκευή: 10:00 – 20:00 (Γραφεία ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ)
Το Σάββατο και την Κυριακή η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα το οποίο θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως 20:00.
Την Δευτέρα (ημέρα του αγώνα) τα εκδοτήρια τόσο του Αγίου Ανδρέα όσο και της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτά από τις 10:00 μέχρι το ημίχρονο της αναμέτρησης.
Ραντεβού στο γνωστό σημείο με τον φίλο σου τον ντιντζέι να τον τρελάνουμε.
ισχυει τα γυναικοπαιδα τσαμπε?
Δεν ειπαν ακομα τιποτα αλλα λογικα θα ισχυει…
Πούστη αετε πουστη αετε δεν πετας ποτε…
Ανατρίχιασα…
[video]https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fww w.panioniosfc.gr%2Fvideos%2F1228986377171214%2F&show_text=0&width=560[/video]
Καλά, το γραφείο τύπου της ΠΑΕ πρέπει να μετονομαστεί σε Γραφείο Προπαγάνδας. Μπραβο, μπράβο, πάντα τέτοια.
www.panioniosfc.gr/2017/03/01/ανακοινωση-παε-πανιωνιοσ-γσσ-12/
*Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως κατά την διάρκεια της προπώλησης των εισιτηρίων για την προσεχή αναμέτρηση με την ΑΕΚ (06/03), παίκτες της ομάδας μας θα βρίσκονται στα γραφεία της ΠΑΕ (Αδραμυτίου 36 & Κων. Παλαιολόγου 24), ώστε να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους φίλους του συλλόγου μας.
Αναλυτικά:
Την Πέμπτη 02/03 ο ο ΜVP της αναμέτρησης απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά και όλης της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, Βαγγέλης Οικονόμου, θα βρίσκεται κοντά μας από τις 17:00 έως τις 19:00.
Την Παρασκευή 02/03 από τις 17:00 έως τις 19:00 ο Χρήστος Τασουλής θα βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.
Το Σάββατο 03/03 ο «χρυσός» σκόρερ μεγάλης νίκης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Γιώργος Μασούρας θα είναι κοντά μας από τις 12:30 έως τις 14:30.
*
ευτυχως υπαρχει ο εθελοντισμός απο επαγγελματιες
Για άλλη μια φορά κάποιοι τρελοί Πανιώνιοι έκαναν τρομερή δουλειά,που οι άλλες ομάδες θέλουν ολόκληρα συνεργεία για να τα κάνουν αυτά.Επίσης,διαβάζοντας σχόλια σε διάφορα σάϊτ,βλέπω τους αεκτζήδες να έχουν τρελαθεί και να ακούγεται ένα πράγμα:“κλαψ,κλαψ,φτυάρια,αεκαρα,κλ αψ,φαπανιωνιε”,επιβάλλεται τη Δευτέρα να το γεμίσουμε,επιβάλλεται να τους γαμήσουμε.Πανιώνιος είσαι,κερδίζεις και πας για πρωτάθλημα(έλα τώρα που δεν το θέλετε).
Αλλόθρησκες πουτάνες ετοιμαστείτε,γιατί…
Έπιασε δουλειά ο Θόδωρας
Theio τα βουντού σου. Ξέρεις εσύ! Μας πήρες τα μυαλά… Γιάννης 3 παρότι ειναι ήδη σαν να το πήραμε, δε θα κρυφτώ. Το θέλω το γαμημενο. Έφτασα 40 για να δω να το διεκδικούμε. Πιθανότατα δε θα το ξαναδώ ποτέ. Οπότε ναι, το θέλω. Κι αν δεν έρθει ομως στ αρχιδια μου. Ακομα πιο πολύ Πανιωνάρα θα ειμαι. ![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Νιωθω σαν τους τύπους στο green street hooligans που όντας οπαδοί της west ham ζούσαν και ανέπνεαν για το ντέρμπι με το μισητό εχθρό, τη millwall.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Επειδή μαθαίνω οτι και ανούμια θέλουν να δουν το ματς απο κοντά, θα πρότεινα στην Παε μας να ζητήσει απο τη Λίγκα να αλλάξει έδρα το ματς και να πάμε σε μεγαλύτερο γήπεδο. ΠΧ στα φιλαδέλφεια ή στο νεόκτιστο “Αγιά Σοφιά”
ΥΓ Γρανίτσα είσαι μεγάλος!!!
Μόλις έβλεπα φάσεις από τα 2 τελευταία ματς της αεΒ και το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι με τον Πλατανιά τους έκανε την ζωή εύκολη ο διαιτητής που αντί για κίτρινη στον Μάνταλο για βουτιά έδωσε πέναλτι και κόκκινη στον Μπανανά, στο 12’ κιόλας για να μην κουράζονται πολύ. Δεν μου φάνηκαν τίποτα ιδιαίτερο, σίγουρα πολύ χειρότεροι από γαύρο, με κανονική εμφάνιση και το πολύ 30-70 διαιτησία δεν γίνεται να χάσουμε. Φαίνονται καλύτεροι στις κεφαλιές από τον γαύρο. Μεσοεπιθετικά κάτι κάνουνε αλλά πιστεύω πολύ στην αμυντική μας λειτουργία για να μην φανούν. 3 ασίστ Μασούντ και 4-1.