23η Αγωνιστική: ΑΕΚ - Πανιώνιος

Αυτο ακριβως βλεπω και γω Χρηστο. Ειναι δυο ομαδες τελειως απροβλεπτες με απιστευτα σκαμπανεβασματα. Ολα τα αποτελεσματα ειναι πιθανα μεχρι και συντριβη του ενος απο τον αλλο. Παμε να παιξουμε την μπαλα μας και βλεπουμε οχτω παιχνιδια εχουν μεινει και ολα ειναι ακομα ανοιχτα και θα ειναι και μετα απο αυτο το ματς.

Εγω χαμενο το χω..οπως και να χει. Το μονο σιγουρο που πιστευω ειναι το οβερ! Κλασσικα ματς μεταξυ μας.

Aπο sportday:

Κάθε μέρα που περνάει όλο και καλύτερα αισθάνεται ο > Κώστας Μήτρογλου > την μέση του και τις επόμενες ήμερες > θα ανεβάσει ρυθμούς για να προλάβει το παιχνίδι του Πανιωνίου με την ΑΕΚ.

Ο Έλληνας επιθετικός συνεχίζει την αποθεραπεία του, μια και συνεχίζει να υποφέρει από νευραλγία στη μέση και τον «χτυπάει» στον δικέφαλο. Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ εξέτασε τον 22χρονο ποδοσφαιριστή και διαπίστωσε αισθητή βελτίωση. Ωστόσο ο Μήτρογλου ζήτησε να του κάνουν ένεση αλλά αυτό δεν θα βρήκε σύμφωνο τον ιατρό, ο οποίος του ζήτησε να αυξήσει ρυθμούς τις επόμενες δυο ημέρες. Παρόλα αυτά «κυανέρυθροι» είναι αισιόδοξοι ότι θα τον έχουν στην διάθεση τους στον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ.

Εξέτισαν Κουμόρτζι και Κοντοές

Στην διάθεση του Τάκη Λεμονή ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ θα είναι οι Μπερνάρ Κουμορτζί και Γιάννης Κοντοές, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους, ενώ > θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Μάρτιν Λάτκα.

Και συνεχίζω το ρεπορτάζ :stuck_out_tongue:

1. Θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πάπα Μπούπα Ντιόπ, κάτι που σημαίνει ότι ο μέσος της ΑΕΚ θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο και πιθανότατα και αυτό της επόμενης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον Εργοτέλη.

2. Η Νιούκαστλ και η Λεβερκούζεν ενημέρωσαν ότι για το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο θα στείλουν «κατασκόπους».

εαν μεινει χ το ημιχρονο το τσιμπησαμε το τριποντο φιλε grog :slight_smile:

ακομα και η ισοπολια ειναι ενα πολυ θετικο αποτελεσμα.Δεν εχει κριθει ακομα η παραμονη μας και ο καθε βαθμος ειναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟΣ.

Με Κοντοέ και Κάγγουρα ξανά μέσα στο αρχικό σχήμα,και άδειο γήπεδο είμαι πολύ αισιόδοξος απέναντι στο συρφετό που λέγεται ΑΕΚ.Αρκεί να σκοράρουμε πρώτοι γιατί αλλιώς δουλειά δε γίνεται…

Το κακο ειναι οτι επιστρεφει, ο πονεμενος ψυχη, φαντασμα για 2 χρονια, Γκανεζος (βγαζω κακια εεε)

θυμιζω πως για ενα περιεργο λόγο, όταν ειμαστε αισιοδοξοι τον τρωμε και οταν ειμαστε σιγουροι για συντριβή κερδιζουμε !

κι εγω προτεινω λιγο αυτοσυγκρατηση απο ολους μην κλαιμε σε λιγες μερες ολοι μαζι.

Ρε παιδια μη τρελενομαστε.
Εγω με χ θα ειμαι ευτυχισμενος.
Και μπορουμε να το παρουμε τοχ.
Προσήλωση στην αμυνα,οχι αβιαστα λαθη,συμπαγες κεντρο,κ.λ.π.
Ουτως ή αλλως ο sir τακις το ξέρει το παραμύθι.
Μπροστα είτε με στημενα είτε με καμια κοντρα,8α βγαλουμε 3-4 φασεις.
Η αεκ δεν φημιζεται και για την καλη της αμυνα.
Εμεις το νου μας στην αμυνα μην αφηνουμε χωρους κι ολα 8α πανε καλα.

Ενοχλήσεις ο Λαγός!

Με ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης ο Παναγιώτης Λαγός της ΑΕΚ. Ο Έλληνας μέσος εγκατέλειψε το πρόγραμμα περισσότερο για προληπτικούς λόγους και από την Πέμπτη θα ξέρει ο Μανόλο Χιμένεθ αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Πάντως ο αριστερός μπακ-χαφ δεν υπολογίζεται ούτως ή άλλως για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο καθώς είναι τιμωρημένος.

Παράλληλα ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς όπως είναι γνωστό έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο. Ακόμα ο Σάββας Γκέντσογλου συνέχισε το πρόγραμμα φυσιοθεραπείας του.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα να αντιμετωπίσει και η προετοιμασία του για το παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους» θα συνεχιστεί την Πέμπτη στις 10:30.

Σαφώς και θα είμαστε ευτυχισμένοι. Το Χ στο ΟΑΚΑ είναι εκτός προγράμματος.

Εγώ θα κάνω την πρόβλεψή μου και ελπίζω να πέσω πολύ έξω: ήττα 3-1.

Αυτό το Σ/Κ με ενδιαφέρει περισσότερο να μην κερδίσει ο Αστέρας την Κέρκυρα, παρά το αν θα τσιμπήσουμε κάτι από την ΑΕΚ.

τι μερα και τι ωρα παιζουμε? (για να μην ψαχνω στα κολοσαιτ)

λετ μι γκουγκλ δατ φορ γιου

Α.Ε.Κ.-Πανιώνιος 20/02 19:30

Κυριακή 19.30 νομίζω.

θενκ γιου γκαιζ

Στο Novasports 1 του μπι ιξακτ :stuck_out_tongue:

Διαιτητής:Σταύρος Μάνταλος(Αθήνας)

Να του πεθάνει η μάνα.