22η Αγωνιστική: SKODA Ξάνθη - Πανιώνιος

SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA
04 Φεβρουαρίου 2015
17:15

διπλό μυρίζει

Να η ευκαιρία για ένα μεγάλο εκτός έδρας διπλό που θα βροντοφωνάξεις ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ, αν το πάρεις.Φυσικά είναι εξαιρετικά δύσκολο ματς σε μια έδρα που δεν τα πάμε πολύ καλά και που μάλλον θα έχουμε αντίπαλο και τις κακές καιρικές συνθήκες συν την κούραση απο τα πολλά μάτς.Εγώ στο συγκεκριμένο ματσάκι πέρνω το χ και φεύγω εκτος και αν οι συνθήκες του ματς είναι εξώφθαλμα υπέρ μας οποτε πρέπει να πάμε για το απόλυτο.

http://www.onsports.gr/Podosfairo/EPO/item/462345-Gkirtzikis-Ligoteres-omades-stin-Super-League Ti λεει αυτος ο πεθαμενος ρε’‘‘και που το προτεινε να γινουν 14 οι ομαδες…σημαινει οτι δεν θα προλαβει να …απολαυσει την μαλακια του …γιατι θα τον αποσυρει…ο θανα
τος’’'απλα :sunglasses:

ρε παλιομαλακα //καθε ποτε θα πηγαινουμε στο γηπεδο;;;; χριστουγεννα και αποκριες;; πασχα και καλοκαιρι;;; = τελειωσε το ετος
Αντε γαμησου ενας -ενας ΡΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΝΕ ‘’

φουλ για το διπλό
και αν δε γινει αυτό στα … τα δυο

Κανω την πρωτη κολοτουμπα με επιφύλαξη.. ..
Σημερα εδιξες ομαδα που. Δεν πρφτει…αλλα Πρέπει να βαλεις την μπαλα στο γαμοπλεκτοοοοο…
Ολοι την κυριακη…
Για το γκολ της ξανθης νομιζω οτι ειναι κανωνικο…

Aν δεν μπορούμε να κερδίσουμε ΑΥΤΗ την Ξάνθη, πολύ φοβούμαι ότι έρχονται δύσκολες μέρες. Κρίμα, δεν παίξαμε καμμιά μεγάλη μπάλα αλλά είμασταν καλύτεροι από την απαράδεκτη Ξάνθη.

Περιμένω ν’ ακούσω σχόλια για την ποιότητα της διαιτησίας και ειδικά για το γκόλ της ισοφάρισης.

Το είδα μόλις 1-2 φορές σε ένα κακής ποιότητας video και χωρίς replay, και έχω την εντύπωση ότι: 1. Δεν ήταν καν φάουλ, 2. Ο διαιτητής όφειλε να στήσει την μπάλα στο σωστό σημείο να επιτρέψει να στηθεί τείχος και να δώσει σήμα για την εκτέλεση με σφύριγμα (τίποτα από αυτά δεν έγινε) αντιθέτως 3. Επιτρέπει εκτέλεση με την μπάλα εν κινήσει και χωρίς να έχει δώσει ξεκάθαρο σήμα 4. από αντικανονικό σημείο δηλ. πολύ μακρυά από εκεί που έγινε το φάουλ, επίσης 5. ο σκόρερ ελέγχεται σε θέση οφσάιντ.

Αν ισχύει έστω ένα από τα παραπάνω σημεία, μιλάμε για άσχετο/ανίκανο ή διαιτητή σε διατεταγμένη υπηρεσία. Και φυσικά όφειλε και ο επόπτης να έχει παρέμβει.

Είναι τόσες πολλές οι παραβάσεις του κανονισμού που ούτε στις αλάνες που παίζαμε παιδιά με …“μπακότερμα” δεν θα γινόταν κάτι τέτοιο.

Ειλικρινά, όποιος έχει ξεκάθαρη άποψη ας μας πει.

Είναι τόσο ξεκάθαρη η φάση όπως την περιγράφεις, που ακόμα και σε κακής απόδοσης εικόνα είναι πασιφανές

Απο το ριπλει στο νοβα24 η μπάλα μου φανηκε σταθερη… το οτι την εβαλε ποιο πισω δεν ειναι λαθος

Το θεμα τι φαουλ εχει δωση το χερι ηταν πανω η ευθεια δηλαδη εμμεσο ή οχι… εαν εδειξε σφυριχτρα κατι που κατα την αποψη μου καλα εκανε κ δεν εδειξε…

Κ συνεχιζω απο τις παλιες σημειωσεις

μου…http://www.diaitisia.gr/symvoules/game-management/4093-fouls.html

Η μπάλα κυλάει ελάχιστα και οφ-σάιντ δεν είναι. Θα ήταν αυστηρό να το ακυρώσει. Ας ήταν 0-2 μέχρι τότε και να μη κοιμόντουσαν ΑΛΛΗ μια φορά τα παλικάρια μας στην άμυνα, και δεν θα μιλούσαμε καν γι’αυτή τη φάση πιά.

Χάσαμε καμιά 5άρα ευκαιρίες να πάρουμε διπλό σήμερα, ας μη κηνυγάμε το διαιτητή. Δεν μας έχουν παίξει κι άσχημα φέτος.

δεν έχει σηκώσει το χέρι να δείξει ότι πρέπει να σφυρίξει, έχεις δίκιο
το (ανύπαρκτο) φάουλ όμως εκτελείται χειρότερα κ απ την ελληνική γλώσσα του ποστ και απ την ομιλία μου όταν έχω πιει
5 το λιγότερο μέτρα απ τη θέση που το υπέδειξε και με την μπάλα να κυλάει
χωρίς πλάκα επειδή δεν είδα το λινκ αυτό δεν είναι λόγος επανάληψης? μη τρελαθούμε!!!

κατα τ άλλα συμφωνώ με τον σύντροφο πασόκο Βαρουχα ότι αν δεν μπει η μπαλίτσα στο πλεχτό, θα χουμε θεματάρα…

επίσης θα θελα να μάθω με ποιον συνουσιάζεται αυτό το πράμα ο Παπαδόπουλος και παίζει βασικός…
Δεν εξηγείται αλλιώς!!!
Κάθε αγωνιστική προσφέρει χαιλαιτς για βιντεάκια με γκάφες τερματοφυλάκων ΝΙΣΑΦΙ

Αυτο που μου αρεσε στην ομαδα αυτη ειναι το παθος. Η ομαδα αυτη δεν πεφτει με τιποτε που να βαρανε τον κωλο τους κατω και να τραβανε τα βυζια τους εκει στην παραγκα των διαιτητων.
Η προσθηκη Μπακασετα ειναι μεγαλη υποθεση ειδικα τωρα που δειχνει οτι αν δεν παιξουμε με γαυρο ημιτελικα θα παρουμε το κατσαρολι.
Αυτο που λειπει στην ομαδα αυτη ειναι η σιγουρια οτι δεν τρως γκολ πισω.
Μολις αρχισει και αυτο η ομαδα αυτη θα κανει μονο νικες.
Τωρα για το γκολ της ξανθης.
Ειναι για σεμιναριο στο ποσο πουληταρι ειναι ο διαιτητης και αυτο διδασκεται στο κεφαλαιο 'πως να τα περνεται ’
Η μπαλλα κυλαει . Ο κανονισμος δεν λεει κυλαει λιγο η πολυ. Κυλαει παει να πει κυλαει.
Μετα υπαρχει παικτης κατω που κανει θεατρο και ενω ο διαιτητης ειναι προς τον παικτη λεει παιζεται? αυτο μονο σε μικυ μαους μπαλλα γινεται και στο παλιοπεριοδικο οι Καταδικοι οπου κατι φυλακισμενοι παιζανε μπαλλα με αλλες φυλακες.
Κατα τα αλλα επρεπε να τους ειχαμε πεταξει 4 μπαλλακια και να γελαγαμε τωρα για τον διαιτητη.

Το ότι συμφωνούμε εμείς οι δύο με τρομάζει…
Για να κλείνουμε το θέμα του φάουλ…

1. ας βάζαμε εμείς τα 2 που μπορούσαμε για να μην μας ένοιαζε το φαουλ…
  2. έαν η μπάλα κυλάει ή οχι δεν μπορώ να το καταλάβω από το ριπλέϊ.. μάλλον κυλάει…
  3. Δεν νομίζω ότι είναι απόφαση του Διαίτητη… άπλα εμπιστεύτικε την άποψη του επόπτη του και την πάτησε, γτ ο διαιτητάς δεν μπορεί να έχει άποψη γτ έχει πλάτη…

Ενα θα πω σημερα’‘ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ …ενοιωσα περιφανος μετα απο πολυ καιρο’‘’
Ξερετε τι ειπαν τα κωλοραδιοφωνα;;; για πρωτη φορα’‘‘Στην Ξανθη [φετος]υποκλυθηκαν ολοι…πλην Πανιωνιου’’''Μου φτανει για …ΣΗΜΕΡΑ
Μετα τετοια εμφανιση …περιμενω μονο νικες απο δω και περα…μιλησα

Λοιπόν, με κάλυψε ο φίλος μου ο Μιχάλης (SIR) και σήμερα που το είδα από καλό video και με την πολυτέλεια του replay έχω να πω τα εξής:

1. Αντικειμενικά δεν φαίνεται να υπάρχει φάουλ στον επιθετικό, απλώς υπάρχει το μαρκάρισμα του υψηλόσωμου (νομίζω) Ρισβάνη και έχουμε mismatch με τον κατά πολύ κοντύτερο επιθετικό, περισσότερο το παίρνει παρά του έγινε φάουλ, τέλος πάντων είναι στην διακριτική ευχέρεια του διαιτητή να το δώσει, όπως και το έδωσε.

2. Ο Κανονισμός είναι σαφής, για να εκτελεσθεί το φάουλ, η μπάλα πρέπει να ΜΗΝ κινείται. Το video είναι ξεκάθαρο, η μπάλα ΚΥΛΑΕΙ.

3. Πρόκειται για άμεσο και όχι έμμεσο φάουλ. Συνεπώς ο διαιτητής καλώς ΔΕΝ σήκωσε το χέρι του.

4. Συνήθως οι διαιτητές δίνουν χρόνο για να στηθεί το τοίχος κλπ, αλλά αν η επιτιθέμενη ομάδα επιλέξει να χτυπήσει το φάουλ γρήγορα τότε αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί. Σήμα από τον διαιτητή (δηλ. σφύριγμα) δεν απαιτείται στην περίπτωση αυτή εκτός και αν έχει ήδη διακόψει το παιχνίδι με δεύτερο σφύριγμα μετά το φάουλ ώστε π.χ. να στηθεί τείχος, να δοθούν πρώτες βοήθειες σε πεσμένο παίκτη κλπ. Στην περίπτωση όμως αυτή κάτι τέτοιο δεν έγινε, οπότε ούτε εδώ έχει λάθος ο …“κόρακας”.

5. Ο Καπετάνος ΔΕΝ είναι σε θέση οφσάιντ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Παρ’ όλο που η αρχική μου εκτίμηση ήταν λάθος, θεωρώ ότι στην προκειμένη περίπτωση ο διαιτητής ευνοεί την Ξάνθη. Διότι για το μόνο που ελέγχεται βάσει κανονισμού είναι ότι η μπάλα κυλάει. Και αυτό είναι ένα σημείο όπου κανείς δεν θα του ζητούσε τον λόγο μετά. ΒΕΒΑΙΑ, για να είμαστε δίκαιοι, την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν για ακόμα μία φορά οι παίκτες μας (κυρίως δε οι αμυντικοί/μέσοι) που δεν έχουν γυρίσει εγκαίρως και δεν κάνουν το αυτονόητο: Να τρέξει κάποιος και να σταθεί μπροστά στην μπάλα προλαβαίνοντας το γρήγορο χτύπημα από την Ξάνθη.

Η ομάδα σαφώς παίζει καλύτερα, ειδικά από το κέντρο και μπροστά, αλλά η άμυνά μας εξακολουθεί να δέχεται αστεία γκόλ. Αν βελτιωθούμε στο σημείο αυτό, δεν θα κινδυνεύσουμε, αλλιώς, όλα ακόμα είναι ανοιχτά.

Καλή συνέχεια σε όλους!

Κακό αποτέλεσμα η νίκη του Πανθρακικού απόψε. Μάλιστα για 20’ η Καλλονή έπαιζε με παίχτη παραπάνω, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Αυτό φυσικά δεν αλλάζει τίποτα στο ότι το ματς με Κέρκυρα είναι τελικός.

Κακό αποτέλεσμα και απρόσμενα φιλική η διαιτησία προς τους γηπεδούχους(τραβηγμένο το πέναλτι για το 2-1 και υπάρχει και μία φάση στο τέλος που η Καλλονή διαμαρτύρεται για πέναλτι ορθά, αφού ο Μπαικαρά ανατρέπει τον Γιορέντε)…ο βρωμοπανθρακας παίρνει τρίποντα εκμεταλλευόμενος το γήπεδο βούρκο.

Kύριε Ζαμάνη με όλο τον σεβασμό , αλλά νομίζω 'οτι ο Γιαννακόπουλος ακόμη πλήρωνει το μάρμαρο της ήττας την δεύτερη αγωνιστική με τα βαζέλια.
Θεωρώ ότι η καραντίνα πρέπει να σταματήσει και να ξεκινάει βασικός.

Έπαιξε βασικός με βάζελο και αστέρα και ήταν τραγικός δυστυχώς, εγώ προσωπικά τον πιστεύω ακόμα λιγότερο από τον Παπαδόπουλο.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι προτιμήθηκε ο Παπαδόπουλος επειδή ανανέωσε ενώ ο Γιαννακόπουλος όχι και δυστυχώς τελευταίος είναι εντελώς παίκτης ρυθμού.
Κι εγώ τον πιστεύω περισσότερο, αν και έχει τεράστιο θέμα στις εξόδους του.