22η Αγωνιστική Πανιώνιος - ΠΑΟ

Θα κερδίσουμε.

θα καλυψουμε κ τη διαφορα :stuck_out_tongue: τιγκα να ειναι το κλειστό τιγκα ομως κ το εχουμε ειμαι σιγουρος..μονο η πανιωναρα σε μια εβδομαδα μπορει να χασει απο τον τελευταιο κ να κερδισει τον βαζελο..

ΔΓ Ν. Σμύρνης 17:00 Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: Αναστόπουλος Π., Πουρσανίδης Γ., Ταρενίδης.

αφου σφυρίζει αναστόπουλος θα τους το καρφώσει το γκολάκι

πάμε για νίκη

ναι, καλά…

:stuck_out_tongue: :wink: :smiley:

Θα γίνω Ζερβός και θα πω… πάμε τρώμε 20 και ερχόμαστε… :stuck_out_tongue:

Μα δεν πάμε , εντός παίζουμε άρα ούτε πούλμαν ούτε σιδηρόδρομος , ούτε τίποτα. Αλλά θα κερδίσουμε αυτή τη φορά.

20 ποντους θα ριξουμε..μερικες ωρες μεινανε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα..!

και εκει που ειναι ο λοχος να παρει σαββατο τη δωδεκαωρη, τελευταια στιγμη αλλαζει και μας λενε ‘‘εσεις κυριακη’’.και ρωταω εγω.ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ???ΤΥΧΑΙΟ???

Μεγάλη νίκη που θα θυμόμαστε από τη φετινή χρονιά. Πολύ περίεργο ματς ξεκινήσαμε τραγικά επιθετικά, με πολύ άγχος και η αστοχία ναι μεν οφείλεται στην άμυνα του αντιπάλου αλλά οι 0/4 βολές στην αρχή και τα χαμένα ρυμπάουντ δείχνουν άγχος, έλλειψη πίστης και ετοιμότητας. Μέχρι το 16 παίζαμε πολύ καλή άμυνα και τραγική επίθεση. Ευτυχώς που ο Πάο ήταν πολύ κουρασμένος και απροετοίμαστος για αυτόν τον αγώνα γιατί με τόσο κακό δικό μας πρώτο δεκάλεπτο επιθετικά λογικά θα είχε ξεφύγει με πάνω από 20 πόντους και θα είχε τελειώσει το ματς από το 15. Ο Πάο στο β σερνόταν από την κούραση οι δικοί μας συνέχισαν την πολύ καλή άμυνα και όταν μπήκαν τα πρώτα 2 τρίποντα (Κις και Πέιν νομίζω) ανέβηκε ψυχολογικά όλη η ομάδα. Όσο περνούσαν τα λεπτά γινόμασταν καλύτεροι και ο Πάο κατέρρεε, ο Γιάνκοβιτς στο β ήταν εξαιρετικός, στα τελευταία 15 λεπτά βοήθησε αρκετά ο Παππάς. Μου άρεσαν πολύ σήμερα και οι Αθηναίου (καλή άμυνα και καθοριστικό τρίποντο στο τέλος) και Μπατής. Οι ξένοι μέτριοι κατά τη γνώμη μου. Οι βάζελοι διαμαρτύρονται για μια φάση στο τέλος (κακώ; κατά τη γνώμη μου) και τα μισά site στέκονται σε αυτή τη φάση λες και δεν έχουμε αδικηθεί με τον Πάο σε άλλα ματς σε ΔΕΚΑΔΕΣ φάσεις σε κάθε ματς και δεν αναφέρουν τίποτα!!! Δεν νομίζω πως μας ευνόησε η διαιτησία, απλά έδινε εύκολα επιθετικά φάουλ (ένα αυστηρό και στον Παππά προς το τέλος). Καλή εμφάνιση (όχι εξαιρετική) επί ένα μεγάλου αλλά τραγικού σήμερα αντιπάλου. Νομίζω πως η φετινή ομάδα είναι καλή και θα μπει 4αδα λόγω χαμηλού επιπέδου του πρωταθλήματος. Με καλύτερους ξένους και ένα καλό πλέι μέικερ (πχ ξένο ή Ξανθόπουλο) θα είχαμε μια πραγματικά καλή ομάδα που θα μπορούσε να συγκριθεί με τις ομάδες της δεκετίας του 90 (επί Φάνη) ή την ομάδα των Οικονόμου, Σιγάλα και Διαμαντόπουλου. Το επίπεδο σήμερα είναι πολύ πιο χαμηλό το καταλάβαμε και παίζοντας στην Ευρώπη. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη για τα play off και πιστεύω θα πάμε καλά.

Κάπου διάβασα πως ο Λιανός είχε γενέθλια πριν 15 μέρες περίπου. Το δώρο των παικτών προς αυτόν άργησε και ήρθε σήμερα γιατί με την Ελευσίνα η ομάδα του έδωσε (αλλά και σε όλους μας) πίκρα… Ας είναι αυτές οι νίκες μένουν στη μνήμη μας.

ετεροχρονισμενη η α απαντηση μου αλλα δε μπορω να μη γελασω

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Μεγάλη νίκη! Έπρεπε να γίνω πατέρας για να κερδίσουμε το βάζελο! :slight_smile: Μπράβο σε όλους. Πλάκα πλάκα, παραλίγο και θα καλύπταμε και τη διαφορά! Αν ο Σφαιρόπουλος κάνει αυτό που νομίζω, πιστεύω ότι με τη σωστή διαχείριση, στα play-offs θα είμαστε καλύτεροι και θα μπορούμε να τους κοντράρουμε σε σειρά αγώνων!

Καποια στιγμή πρέπει να σταματήσει η σύγκριση της φετινης ομάδας με τις αντίστοιχες του ‘90 και το παραμύθι για τη χαμηλή ποιότητα του πρωταθλήματος
(δεν αναφέρομαι στον panagiotisl συγκεκριμένα, απλώς είναι κάτι που επαναλαμβάνεται σχεδόν μετά απο κάθε μας νίκη). Ναι, η ομάδα του ‘96 ήταν σαφώς
ποιοτικότερη της φετινής. Για έναν κυρίως λόγο όμως: με όλο το μπάτζετ της φετινης ομάδας, είναι αμφίβολο το κατα πόσο θα μπορούσαμε να πληρώσουμε
το ένα χερι του Ζάρκο (το δεξι, ουτε καν το αριστερό), τις βενζίνες του Φάνη και τον τρίτο βοηθό του Ντούντα. Το αυτό -και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό
μάλιστα- ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες. Η ομάδα πρέπει να συγκρίνεται με τους 13 αντιπάλους της και όχι με φαντάσματα του παρελθόντος. Δηλαδή αν
βγαίναμε 5οι στη μπάλα, θα λέγαμε: σιγά το πράγμα, η ομάδα του Λίνεν είχε Τζεμπούρ, Ντάριο, Χούτο και έπαιζε μπαλάρα;
Πολλούς πόντους στον προπονητή σήμερα: όταν κρατάς στους 56 πόντους μία απο τις 8 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, πάει να πει πως έγινε καλή δουλειά
όλη την εβδομάδα. Σούπερ ο Μπούκερ (απίστευτο) και ο Βλάντο, που κληρονόμησε τα καρύδια του μπαμπά του. Εξαιρετικός και Παππάς, κι ας είχε 4/10 σουτ,
με 7 ασσίστ, ένα λάθος και αμυνες που ξεφτίλισαν το πιο παραχαιδεμένο κωλόπαιδο των γηπέδων. Καλός ξεφτίλας κι ο Πεδουλάκης, είκοσι χρόνια στα υπόγεια
της Α1 να τον πηδάνε τα κοράκια, τόλμησε να μιλήσει για διαιτησία. Ας μας πει αν 35 χρόνια στα γήπεδα έχει δει ομάδα να σημειώνει τον πρώτο της πόντο απο βολές
στο 33’. Οσο για το κωλόπαιδο, τα ξέρουμε χρόνια τώρα, αξιος μαθητής του Ομπράντοβιτς, του προπονηταρά που δουλεύει μόνο με ομάδες των 20 εκατομμυρίων
και παίρνει ταιμ-αουτ για να βάλει 100αρα στο Περιστέρι των 300.000. Μητσάρα σ’ ευχαριστούμε, ήσουν ο MVP του Πανιωνίου σήμερα.

Πολύ μεγάλη νίκη που ανήκει κυρίως στον Σφαιρόπουλο. Κατάφερε να αλλάξει πλήρως το στυλ παιχνιδιού μας μέσα σε μια εβδομάδα (για πρώτη φορά φέτος βλέπω μια αμυνοκεντρική ομάδα, περίπου σαν την περσινή), και να τους αιφνιδιάσει. Απλά έστειλε αδιάβαστο τον Πεδουλάκη.

Σχόλια:

• Η άμυνα της διπλής παγίδας (κοντού-ψηλού) στο σκριν που κάνουν ψηλά στο Διαμαντίδη για να παίξουν πικ εν ρολ, αποσυντόνισε τελείως όλη την επιθετική λειτουργία του ΠΑΟ. Δεν έχω δει ποτέ μου καλύτερη (ομαδική) άμυνα στο Διαμαντίδη από οποιαδήποτε ομάδα. Μπράβο στον Σφαιρόπουλο που την εμπνεύστηκε!
    (στο β’ ημίχρονο βρήκαν τρόπο να την αντιμετωπίσουν και να μην κάνουν λάθη, αλλά όχι και να επιβάλουν το παιχνίδι τους με τα πικ εν ρολ).
  • Ο Βλάντο για άλλη μια φορά ηγέτης.
  • Πολύ καλοί οι Μπούκερ & Αθηναίου
  • Μεταφέρω τις δηλώσεις Πεδουλάκη: “το παιχνίδι ήταν συνέχεια στα όρια του φάουλ, υπήρχαν φάσεις flopping με αποκορύφωμα τη φάση του φάουλ στον αιφνιδιασμό.” Άσε ρε Πεδουλάκη που θα μιλήσεις για άμυνες στα όρια του φάουλ! Έχει γίνει σλόγκαν πλέον η “Πεδουλάκια άμυνα” που είναι ακριβώς αυτό: παίζεις στο όριο και αντι-αθλητικά (ενώ πχ ο Μπαρτζώκας δεν παίζει αντι-αθλητικά) και περιμένεις να σου χαριστεί η διαιτησία για να κερδίσεις το παιχνίδι. Δεν αντέχω να ακούω από Παναθηναϊκούς να μιλούν για διαιτησία! Έχουν πάρει ακόμα και πρωτάθλημα από ξεκάθαρο φαλτσοσφύριγμα - που το βρίσκουν τόσο θράσσος???
  • Έχουμε και άλλες φορές κερδίσει τους μεγάλους (ή είμαστε κοντά στο να το κάνουμε - όπως πχ πέρσυ), αλλά είχα καιρό να νιώσω ότι δεν τους κερδίσαμε με “ανταρτοπόλεμο”. Αφού ξεκινήσαμε την αντεπίθεση, εμείς παίζαμε σαν μεγάλη ομάδα και αυτοί ήταν φοβισμένοι με συνεχόμενα λάθη. Και θυμίζω ότι αυτοί είναι η ομάδα των 10εκ, ενώ εμείς του 1εκ.
  • Μου άρεσε πολύ η αντίδραση της ομάδας μετά το τραγικό ξεκίνημα. Παρέμεινε στο πλάνο της και όταν άρχισαν να μπαίνουν και τα σουτ γύρισε το παιχνίδι. Ακόμα και όταν στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου πήγε η διαφορά στο -7 (με τα 2 τρίπονα του Μασιούλις), βρήκε και πάλι την συγκέντρωση να το γυρίσει. Για άλλη μια φορά, μπράβο στον Σφαιρόπουλο.
  • Αν φέτος είχαμε έναν Λάσμε θα διεκδικούσαμε θέση στον τελικό…

ο “παίκτης” που κάποτε στις βολές σούταρε με το ένα χέρι και δεν έβαζε καμία και δεν έπαιζε ποτέ άμυνα, αλλά ξύλο, βγήκε και μίλησε για διαιτησία…
τί να πεις. επίσης, σημειώστε την ημερομηνία που δόθηκε τεχνική ποινή στον πιο γκρινιάρη παίκτη μετά τον καραγκούνη, αφού διαμαρτυρόταν για 3 συνεχόμενα λεπτά που ο Αθηναίου του πήρε το πορτοφόλι.

τρελλή ατμόσφαιρα στο (στοιχειωμένο) κλειστό των (πολλών) φαντασμάτων. ίσως συνέβαλλε και η έκθεση με τις φωτογραφίες…

πολλά μπράβο σε όλους!!!

http://www.gazzetta.gr/paraskinia/article/385825-entasi-metaksy-pedoylaki-kai-sfairopoyloy

τολμανε κ οι μιλανε ρε πουστη..να μας πουνε τι ατμοσφαιρα θελουνε να τους την ετοιμασουμε για τα πλει οφ, τι γουσταρουν γιορτη του μπασκετ σαν το ελληνικό ή ιπταμενες φωτοβολιδες σαν τους τελικούς τους..ένας ενας αναπτηρας ήταν ο απολογισμός σημερα, σε ενα σημειο που τα κορακια μας πηγαιναν γαμιώντας. κ τολμανε κ μιλανε κ για διαιτησια, που στο 1ο ημιχρονο μιλαγαμε για βιασμο. Η ομάδα σημερα κέρδισε για πολλους λόγους.. το πιο βασικο είναι πως ειχε μ αυτη τη σειρα, προπονητη με αρχιδια, παιχτες με αρχιδια, κοσμο με αρχιδια.. Την νικη την εφερε η απιστευτη αμυνα που ακομα κ στο μπλακ αουτ επιθετικα της πρωτης περιοδου, κρατησε το βαζελο πολυ χαμηλα.. Το χα πει οτι μονο ο πανιωνιος μπορει να χασει απο τον τελευταιο κ σε μια βδομαδα να κερδισει τον βαζελο..κ μονο ο πανιωνιος μπορει να το κανει με εμ βι πι τον μπουκερ :stuck_out_tongue: … στα πλει οφ εκτος απο τη μανα του μπασταρδου του διαμαντιδη, να βριζουμε κ του αργυρη να στανιαρει.. ερχονται στη νεα σμυρνη κ κανουν λες κ το οακα ειναι εκλησσια.. απιστευτα ηταν σημερα, μακαρι να ζησουμε κ αλλες πολλες τετοιες στιγμες φετος ΚΑΙ το μεγαλο στοιχημα του λιανου ειναι κρατησει κ να χτισει αυτη την ομαδα…

Γειά σου Μπρέσκα, μας έλειψες!

Ξεκινάω ανάποδα, τα εύσημά μου στον κόσμο για την καταπληκτική κερκίδα.
Είναι απόδειξη σε όλους μικρούς και μεγάλους οτι μπορούμε να βοηθάμε την ομάδα, με τη φωνή και μόνο.

Η διαιτησία ήταν “καλή” απλά και μόνο γιατί δεν έκρινε το τελικό αποτέλεσμα.
Επιρέασε όμως το παιχνίδι γενικά και τα σπόρια ήταν υπερ του βάζελου.

Η ομάδα ήταν καλή σε πολλους τομείς του παιχνιδιού και η επιθετική άμυνα που παρουσιάζει ο Σφαιρό
νομίζω οτι έχει μεν πολλές βελτιώσεις αλλά μπορεί να γίνει και μόνιμο στοιχείο του παιχνιδιού μας
αφού αρμόζει και στα σώματα και στις δυνάμεις των παικτών μας.
Ιδίως η συνύπαρξη Βλάντο και Πειν προσωπικά μου αρέσει πολύ.

Μετά από αυτό, πρέπει να το φωνάξουμε πεντακαθαρά: Πεδουλάκη είσαι τεράστιος ΜΑΛΑΚΑΣ! Δεν σε ενοχλεί που λόγω των κάφρων οπαδών σου γίνεται πλέον τελικός κυπέλλου χωρίς φιλάθλους ή που στο ΟΑΚΑ μπαίνει δίχτυ λες και είμαστε σε ρωμαϊκή αρένα, αλλά σε πειράζει που βρίσανε την μάνα του Διαμαντίδη…
Τους ταρακούνησε η σημερινή ήττα και ετοιμάζουν το έδαφος για τα play offs. Να είστε έτοιμοι για νέες μπούκες στο γήπεδο από τον Γιαννακόπουλο (του υιού αυτή τη φορά) για να πιάσει από τα μανίκια τους διαιτητές…

Αφήστε το τι λένε δεν μας ενδιαφέρει. Απλά φαίνεται πόσο τζούζει γιατί άλλο Πανιώνιος και άλλο Ίκαρος. Εκεί τσιμουδιά. Ο Πανιώνιος έχει άλλη φανέλα άλλο βάρος. Και αυτό το βάρος σε πλάκωσε Πεδουλάκη και τίποτα άλλο. Μιλάει για σκληρό παιχνίδι ο άμπαλος και καρατέγκα σαν πάικτης και ο ζώνη να είναι και ότι να είναι μαζί με φάπες προπονητής. Έχασες χώνεψε το. Ξέρω πάντα απο τον Πανιώνιος είναι δύσπεπτο. Πιές κόκα κόλα και το μπουκάλι βάλτο στο κώλο σου. Μόνο ξέρουν να λένε οτι είμαστε αντιπαναθηναϊκοί και κρυφογαύροι. Δεν μπορούν να χωνέψουν ούτε αυτοί ούτε οι αεκ οτι υπάρχουν μόνο Πανιώνιοι. Θέλουν κάπως να δικαιολογήσουν όταν τους χαλάμε τη σουπίτσα τους. Και κόουτς όταν σου γυρίζουν απο -15 οι αντίπαλοι πάρε και κανένα τάιμ άουτ , βλάκα. Ο μικρός και φθηνός Σφαιρόπουλος στην έφερε με το 11-26 νόμιζες οτι τέλειωσε και θυμήθηκες 20 δεύτερα πριν το τέλος να σηκωθείς απο τον πάγκο. Λυπάμαι.
Ζορό ο προϋπολογισμός τους είναι αρκετά πάνω απο τα 15 με τις αλλαγές που έχουν κάνει.
Επιτέλους υπήρχε Μπούκερ στο γήπεδο. Αερομπόλ σαν του Μπόγρη δεν έχω ξαναδεί. Και πιο χεσμένο Ούκιτς επίσης. Τελικά Αργύρη σε λύγισε το φάντασμα του Αρτάκης , εθνικής στέγης , και τρελλάθηκες. Καλά δεν έχεις μάθει; Τόσα έχεις φάει εδω μέσα με όποια ομάδα και αν έχεις έρθει.