22η Αγωνιστική: Πανιώνιος - Εργοτέλης

Πάμε γερά την κυριακή να πάρουμε τη νίκη
καλός θα είναι ο καιρός αλλά και να μην είναι πάλι μέσα θα είμαστε να πανηγυρίσουμε τη νίκη της ομάδας μας

Με νίκη νομιζω ξεκαθαριζει πολυ η υποθεση παραμονή.. οποτε θα μπορεσουμε να κοιταξουμε με ανεση και το κύπελλο!!!

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/376227-Ergotelis-Telos-i-sezon-gia-Anastasako Εγω παντως την κανω καλα την δουλεια μου’‘’‘χαχαχαχαχαχαχ Τωρα ειναι η σειρα των παικτων μας ..να καθαρισουν’‘Αυτος ο Αναστασακος παντα μας το εχωνε’‘’‘Τωρα …αντε ρε παιδακι μου παρατατα επιτελους’‘’‘’ :astonished:

Απόλυτα ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία του Πανιωνίου εμφανίστηκαν ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αντώνης Μανίκας.
Οι δύο άνδρες μίλησαν στους ποδοσφαιριστές πριν από την προπόνηση και τους έδωσαν το σύνθημα για τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.
«Εχουμε κάνει από την αρχή της σεζόν μια τεράστια προσπάθεια. Είστε αξιέπαινοι και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε», ανέφερε ο παράγοντας του συλλόγου.
Από την πλευρά του, ο κ. Παναγόπουλος στάθηκε στο προσεχές παιχνίδι με τον Εργοτέλη: «Παίζουμε με έναν αντίπαλο που έχει ίδιους στόχους. Είναι από αυτά τα παιχνίδια που πρέπει οπωσδήποτε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς».
Στο καθαρά αγωνιστικό, ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών προτίθεται να επαναφέρει το 3-5-2 και να χρησιμοποιήσει την ομάδα που είχε παρατάξει στη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Μοναδικό ερωτηματικό ποιον παίκτη θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Ο Γιαννακόπουλος μπαίνει σε φουλ προπόνηση απο Δευτέρα

http://www.panionianea.gr/2014/02/blog-post_1008.html

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου, για τον αγώνα ενάντια στον Εργοτέλη στη Νέα Σμύρνη (2/2, 17.15 ),με προπόνηση στη Βάρη και αμέσως μετά ο προπονητής της ομάδας Κωνσταντίνος Παναγόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.
Ο Ιστορικός θα αγωνιστεί χωρίς τον Λεωνίδα Καμπάνταη, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.
Απών θα είναι και ο Παύλος Μητρόπουλος, που εκτίει τον δεύτερο-και τελευταίο- αγώνα της ποινής του.
Εκτός παραμένουν επίσης και οι Τόσκας, Γιαννακόπουλος οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο αποθεραπείας από τους τραυματισμούς τους.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου: Αραβίδης, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Κολοβός, Κούρντι, Κούρος, Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Ανέστης, Σταυροθανασόπουλος, Παπαδόπουλος, Λάσνικ, Μπούζας, Ζαχαράκης, Κωτσαλάς, Πάνος.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

-----------------------Ανέστης------------------------
-----Κουλουχέρης, Αυλωνίτης,Λαμπρόπουλος-----------
Αραβίδης----Παντίδος-----Κούρντι------Κούρος
---------------Λασνικ----- Κολοβός-------------------
---------------------Γιάννου------------------------

Ενημερωση’‘’‘’‘’
Για καλο και για κακο…αρχισα παλι τα voodoo’‘’ το 1ο μου για φετος’‘’
Απο οτι εδειξε η…ακτινογραφια …τα πραγαματα φαινονται πολυ αισιοδοξα’‘’
Απομενει το ΜΕΝΟς των παικτων μας’‘’ η Πιστη και το θελω ..γιατι ειμαι ΠΑΝΙΩΝΙΟς ‘’
Αυριο το αποδεικνυω Μιλησα

ολα καλα, αλλα το ξενο σωμα τι το ηθελες στο τερμα?
χθες επαιζε με την Μανδρα και σημερα θα ξεπεσει σουπερλιγκ?

νικη=εξαποντο σημερα! παμε αρρωστια..με βροχες και χιονια τραγουδω…

Ωραία, εδώ, μετά από καιρό θα μας δείξει και το ΑΝΤ1 (δορυφορική), άνετα, να μην την ψάχνω online στα περίεργα sites … :astonished:

Οπότε, με την τσίμπλα στο μάτι (λόγω από ξενύχτι) και (ευτυχώς) απέξω -15C κρύο με μισό+ μέτρο χιόνι η μόνη παρηγοριά και ζεστασιά θα είναι ένα γρήγορο μπαλάκι να μας λυθούν και τα πόδια.

Άντε ρε Πανιωνάρα, μπορείς!

καλα δεν μπορειτε δεκα λεπτα [μονο] να παιξετε μπαλα στο γηπεδο μας;;;δυο ενεργειες μεσα στην περιοχη ποτε θα δουμε;;Ολο στημενα -στημενα ,πεσιματακια αλλα Καραγκουνη ,αηδιες και παραπονα[ η δε μπαλα συνεχιζεται]‘‘Ανευθυνοτητες [ακου τακουνακια στην περιοχη],εξοργιστικη μεταβιβαση [ουτε σε μισο μετρο] Καλα τι περιμενατε ολη την εβδομαδα;;;4 στη Θρακη,2 στο Οφη 1 αποψε = 7
Ερωτηση ‘’‘εμεις ποσα ρε …τσογλαναδες ταχατεμου πεινασμενοι …αστε μην γραψουμε κατι παρα πανω’’‘Ομως να ξερετε οτι την ζωη την πιανεις μια φορα απο την καλη’’‘’'Αν συνεχισετε ετσι ,απλα δεν θα ασχοληθει κανεις μετα μαζι σας Χαιρετε :angry: :angry:

Όλοι τους είναι:

• Εγκληματικά ανίκανοι για να έχουν θέση στον Πανιώνιο

• Αδικαιολόγητα αδιάφοροι για το μέλλον του Πανιωνίου και

• Εξοργιστικά ασεβείς στην Ιστορία του Πανιωνίου.

Το μόνο που έχω να πω είναι πώς όποιος δεν συμμορφωθεί θα έχει δυσοίωνο ποδοσφαιρικό μέλλον.

Αυτά και …“προσδοκώ ανασταση νεκρών” αλλιώς, περιμένει η Κόλαση!

Χασαμε και την ισοβαθμια με εργοτελη κατι που μπορει να κοστισει ακριβα.κατά τα αλλα μια από τα ιδια,ανουσια κατοχη στο β ημιχρονο και κανενα αγωνιστικο πλανο όταν ο εγοτελης εμεινε με 9 παικτες,Λαμπρόπουλος ένα ακομη παιχνιδι αθλιος,Κολοβος οσο παει και χειρότερος με αραβιδη να μάχεται μονος του.τελικος για μενα το παιχνιδι στο βικελιδης,αλλιως θα πρεπει να κυνηγάμε και δεν εχουν τα κοτσια και την ψυχολογια όπως φαινεται.

Σημερα (αν και δεν το χω διαβάσει κάπου επίσημα) πέθανε άνθρωπος στο γήπεδο!
Που απ ότι λένε ήταν και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας.
Ενας γεράκος 83 χρονών που πάντα τον θυμάμαι στην 3

Ντροπή στην Λίγκα ντροπή στην ομάδα ΝΤΡΟΠΗ σε όλους μας που για να μπει ενα γαμημένο φορείο χρειάζονται 20 λεπτά
πόσο μικρά μου φαίνονται όλα τ υπόλοιπα…
Ελπίζω ο Πανιώνιος να μεριμνήσει ώστε αυτός ο άνθρωπος να τιμηθεί όπως του αξίζει..

υγ. Κάποια παικτακια της σειράς την μαγκιά σας να την βγάζεται στο γήπεδο γαμώ το σπίτι σας…

Ειπα να μην γραψω κριτικη για το ματς εν βρασμο ψυχης , οποτε τωρα που ηρεμησα εχω να πω τα εξης:
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΖΩΑ!!!
Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!
ΚΑΙ Ο ΣΤΗΜΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ!!!
ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!!

Ο απο πανω paul’‘εχει δικιο’‘’‘Ποσο ν’αντεξουμε πλεον την φετινη καταντια;;; Ηρθανε λεει να μας σωσουν,που να μη σωσουν ,οπως λεει το τραγουδι’‘’‘‘Εγω πιστευω οτι οι ποδοσφαιριστες μας[οσοι προλαβαν σωθηκαν] οι αλλοι …χαχχαχαχαχαχαχ
Οσο για την διοικηση…ποιος εχει σειρα να …αποδρασει απο το καραβι;;;;;;;;; Επιτελους τα λαθη σας ειναι χοντρα’’‘Και στο κατω=κατω απο τα λεφτα που περασανε απο τα χερια σας …βαζουνε και κατι στην ακρη για ωρα αναγκης’‘’''Τα πηρε ολα το κρατος;;η εφορια;οι προσφυγοντες; τοσο απλα;;;και αυριο αν ειναι να …στησουμε κανα ματσακι που λεει ο λογος…με τι το στηνεις;;;με ΛΟΥΠΙΝΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΓΑΜΩΤΟ ΡΕ :confused:

με διοίκηση χωρίς πορτοφόλι…
χωρίς μέλη στον ερασιτέχνη…
χωρίς διαρκείας…
με άδειο γήπεδο…
με χορηγίες 0^2
ακόμα και εμείς που πήγαμε έξω από την 6 σήμερα είμασταν πιο λίγοι από τους αστυνομικούς…
… όλοι φταίμε στο μερίδιο που μας αναλογεί…
οι μόνοι που δε φταίνε είναι εκείνοι που ακολουθούν την ομάδα παντού…και όταν λέμε παντού…εννοούμε παντού…

Άκουσα έβριζαν τον Τσάβαλο και τους υπόλοιπους… υπάρχει άλλος και δεν ξέρουμε που θέλει να αναλάβει ???
μια CURVA HOLDINGS LTD τη θυμάται κανένας? ναι η τωρίνη διοίκηση έχει κάνει άπειρα λάθη…

Σήμερα έξω από την 6 πήγαμε και κάναμε κάτι που κάνουν όλοι οι άλλοι οπαδοί…και δε μας το είχα…
Σήμερα έπρεπε να πάμε και να τους εμψυχώσουμε και να τους πούμε ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ και όχι να τους βρίζουμε έπρεπε να τους δείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε και τι σημαίνει ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΨΥΧΗ…
δεν έπρεπε να φύγει ο Αραβίδης έτσι όπως έφυγε…ούτε ένας Γιάννου να δίνει εξηγήσεις…στο πλήθος

Καλώς η κακώς φοράνε και θα φοράνε τη φανέλα μας για λίγους μήνες ακόμα…
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ…και μετά έχουμε 4 μήνες να αλλάξουμε ο,τι θέλουμε…

ο,τι κι αν είναι αυτά τα παιδιά και αυτή η διοίκηση… κρατούν τις τύχες της ομάδας…
προσωπικά δε βλέπω πρόσωπα…βλέπω μόνο ΠΑΝΙΩΝΙΟ…

όταν τελείωσει αυτό το γαμωπρωτάθλημα αν τη βγάλουμε κ φέτος πρέπει να γίνει μια μεγάλη συνέλευση όπου να επαναπροσδιορίσουμε τι πανιώνιο θέλουμε.. κ να μαστε ΟΛΟΙ εκεί για να προτείνουμε κ να μαστε κ πρόθυμοι να προσφέρουμε.. εγώ καταλαβαίνω οτι αυτός ο σύλλογος για τον καθένα μας είναι κάτι διαφορετικό, αλλά ταυτόχρονα το ίδιο σημαντικό.. Δεν ξέρω ας πούμε τι ήταν για τον 83χρονο κύριο αλλά ήταν κάτι σημαντικό. Στο δικό μου πανιώνιο δε χωράει ψωμιάδης πωλ. αλλά δεν χωνάνε κ παίχτες που απλά κατεβαίνουν στο γήπεδο για να κατέβουν.

ένα δείγμα για το τι θα μπορουσε να κανει η σημερινή ενδεκάδα είναι η θέση του βάζελου.. ένα δείγμα για το τι κανει είναι το σημερινό αποτέλεσμα.. σέβομαι πολύ τους παίχτες σαν εργαζόμενους, λυπάμαι πολύ για την κατάντια μας αλλά όποιος δε γουστάρει να σκυλιάζει για τη φανέλα να μη μπαίνει.. όποιος έχει το μυαλό του στην επόμενη ομάδα του να παει να την βρει απο τώρα.. κ ας πέσουμε κ ας διαλυθούμε.. το αντέχουμε αυτό?? το θέλουμε? για αυτό να κάτσουμε να δούμε τι πανιωνιο θέλουμε.. οι παίχτες να κάνουν πράξη τις δηλώσεις τους, η διοίκηση να βγει μπροστά κ να εξηγήσει τα πάντα (έρχεται κ η ΓΣ) κ ο κόσμος να θυμηθεί τι αγάπησε σ αυτό το ετοιμόροπο έκτρομα κ να επιστρέψει στην κερκίδα.. ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ, για αυτά που κάναν κάποιοι, για μας που τους αφήσαμε να τα κάνουν κ για όλα όσα δεν καναμε ο καθένας μας

Τα πράγματα είναι δύσκολα και θα πρέπει να κρατήσουμε την όποια ψυχραιμία μπορεί να διαθέσει ο μέσος κάτοικος των Βαλκανίων.
εύκολο; καθόλου αλλά είναι απαραίτητο.

Ποια ψυχραιμια;;;Αφου ξερανε ολοι τους ‘’'οτι αυτο το ματς κερδιζεται πασει θυσια,την στιγμη που ακολουθουν 2 παιχνιδια ..σχεδον χαμενα '‘Να μην βαλω και το κυπελλο’'Παλι συγχωροχαρτι;;;; Για να δω ποσοι θα κοιμηθουν αποψε χωρις χαπια :angry:

Ρε παιδιά, συγγνώμη, δεν πολυπαρακολουθώ τα μεταγραφικά και το ποιός - πότε - πώς και πού/από πού, πήγε από την μιά ομάδα στην άλλη, κλπ. Ομολογώ, έχω μείνει πίσω και έχοντας χάσει πολλά τεύχη, είμαι ανενημέρωτος. Αλλά αυτός που μας το κάρφωσε σήμερα, (και μεταξύ μας καλά έκανε το παληκάρι) αν άκουσα καλά λέγεται Διαμαντάκος; Γιατί μου είναι κάπως γνωστός, σαν ακουστά έχω το όνομά του, ποιός είναι; Μήπως είναι …αυτός που νομίζω;