22η Αγωνιστική: Ολυμπιακός - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δεν πιστεύω τίποτα…

Δεν φοβάμαι τίποτα..

Είμαι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!

:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Πάμε για την γνωστή ταρίφα δηλαδή …

Παίρνω το διπλό.

Χωρίς Κούτσι και Σιόβα με Ολυμπιακό

Κάρτες συμπλήρωσαν το περασμένο Σάββατο (11/02) στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0) οι Δημήτρης Σιόβας και Νιάζι Κούτσι.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα του διαιτητή, Χαράλαμπου Καλογερόπουλου, κατά τη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου και συμπλήρωσαν 4 και 7 κάρτες αντίστοιχα.
Όπως έχει αποφασιστεί από τον Άκη Μάντζιο, αμφότεροι θα εκτίσουν την ποινή τους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” (19/02, 17:15), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής. Ο λόγος που έχει επιλεγεί το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι επειδή έχει ούτως ή άλλως υψηλό βαθμό δυσκολίας και ο τεχνικός του Πανιωνίου προτιμά να έχει τους Κούτσι και Σιόβα στη διάθεσή του σε έναν αγώνα, όπου θα έχει περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσει τη νίκη.
Ωστόσο, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ποιος θα είναι ο δεύτερος αγώνας από τον οποίο θα απουσιάσει ο Φινλανδός επιθετικός. Υποψήφιες είναι οι αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο (23η αγωνιστική, εντός), με τον ΟΦΗ (24η αγωνιστική, εκτός) και με τη Δόξα Δράμας (25η αγωνιστική, εντός).
Θυμίζουμε ότι έχει δηλωθεί να απουσιάσει από τον αγώνα με τον ΟΦΗ ο Σουλεϊμάν Όμο, που είχε συμπληρώσει κάρτες από την προηγούμενη αγωνιστική.

http://www.sport24.gr/football/omades/Panionios/xwris_koutsi_kai_siova_me_olympiako.1639601.html

Τουλάχιστον δεν θα δούμε δεξί μπακ Κουλοχέρη :stuck_out_tongue:

μπορεί όμως σεντερ φορ

Peristeri’‘‘ευτυχως με τον γαυρο’‘θα ξαναδουμε τον οκογιε’’‘‘οποτε θα βγαλουμε συμπερασματα αν θα τον κρατησουμε’’‘’
και λεει …να πεταξει κανα τεμαχιο μεσα στο φαληρο’‘ε ρε παναγια μου τι εχει να γινει’'‘εμπαινε οκο εμπαινε ‘’’ θειο

100 euro over 4,5

Μην στεναχωριέστε ρε , θα το καρφώσει ο Patrick !!! :wink:

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panionios/me-ntimpala-sthn-koryfh-den-proponhthhkan-oi-treis.1642186.html

Έχουμε δίδυμο αχτύπητο !!!

Αγώνας δρόμου για τρεις στον Πανιώνιο

Ο Άκης Μάντζιος, είδε τους Σάμαρη, Πετκάκη, Αυλωνίτη να ακολουθούν την Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στον Πανιώνιο, ανεβάζοντας έτσι ρυθμούς. Μάχη με τον χρόνο θα δώσουν για να προλάβουν το ματς με τον Ολυμπιακό.
Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Απήλιον συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Οι Σάμαρης, Πετκάκης και Αυλωνίτη έκαναν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και όχι θεραπεία, όπως έκαναν τις προηγούμενες δύο ημέρες. Πλέον και οι τρεις την Πέμπτη θα προσπαθήσουν να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και από εκεί και πέρα θα φανεί εάν θα είναι σε θέση και να αγωνιστούν στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Στο μεταξύ, ο Νιάζι Κούτσι κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Φινλανδίας για την φιλική αναμέτρηση με την Αυστρία που θα διεξαχθεί στις 29 Φεβρουαρίου. Ο υψηλόσωμος φορ, θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στις 26 Φεβρουαρίου για την 23η αγωνιστική και ακολούθως θα ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

http://www.gazzetta.gr/super-league/article/item/266244-agonas-dromou-gia-treis-ston-panionio

Στο ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα «σφυρίξει» ο Δελφάκης του συνδέσμου Αρκαδίας. Βοηθοί του θα είναι ο Δήμος Αναστόπουλος επίσης από την Αρκαδία και ο Πολυχρόνης Κωσταράς από την Αιτωλοακαρνανία.

http://www.gazzetta.gr/super-league/article/item/266395-o-sideropoulos-sten-touba

Θα μας αυτώσει πάλι ο Α-Δελφάκης

Ενα “Αναστοπουλε μαλακα καραγκιοζη”
και ενα “Δελφακη εισαι μεγαλο μουνακι”
θα τα φωναζα ευχαριστως!

Ρε θειο τι τους έκανες; Ξεμειναν από παικτες!

Διαβάζω, έξω Μιραλάς, Παντελιτς, Μαρκάνο, Ιμπαγασα, Τζεμπουρ, Μοντεστο, Μελμπεργκ!

Aντε να δουμε θα το παλεψουμε ή μπα παλι εκδρομουλα και καφε πλατεια μετα??

Εγω παιδευομαι ολη τη βδομαδα ,κανοντας μαγκανιες στον αντιπαλο…και ο Ματζιος μου την κανει απο μεσα ρε φιλε’‘‘Οταν εχουμε αντιπαλο αποδεκατισμενο ..τοτε βγαζουμε τους δικους μας εξω’’’ απλα πραγματακια…Αλλου παμε για βαθμους’‘’ Ομως εκει που βγαζω σπυρια ειναι η 50 αχρονη θητεια στην Σουπερ Λιγδα ,οπου εναντιον του γαυρου εχουμε μονο 5 νικες’‘’‘ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ- ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ’‘’ Ασε τις καρτες ,ασε τις αποβολες,ασε τις 4αρες ,ασε το γελοιον του θεματος …αλλα λεμε κι ευχαριστω’‘’‘‘επειδη παιζουμε μαζι τους 2 φορες το χρονο’‘Αισχος ,προδοσια’‘εχω παραβρεθει δε και σε ενα θεαμα που με κανει να ντρεπομαι ακομα πιο πολυ οταν παιζουμε με τις δυο κωλοομαδες τις ελλαδος’’ Τρωγαμε το 4ο γκολ μεσα στην Ν,Σμυρνη και πανηγυριζε ο …ΠΑΓΚΟς ΜΑς’‘ΑΥΤΑ δεν ξεχνιουνται φιλε’''Λυπαμαι που το λεω ‘‘αλλα εγω συνεχιζω να …μαγευω’’'που ξερεις καμια φορα '‘μπορει να τους πιασει κοψιμο ολους κατα την διαρκεια του αγωνα χαχχαχαχαχααχα
Κι ομως αυτοι το εχουν κανει ‘‘και στο ποδοσφαιρο και στο μπασκετ’‘Ρωτηστε τους πιο παλιους και τους γνωριζοντες’’‘κοψιμο λεμε μεχρι …αιματος’’
Ετσι τους παιζω και …μονος μου χαχαχαχχααχαχ θειο

Και στο 4-0 στο Κυπελλο , παλι απο παικτες ειχαν ξεμεινει…

Ο τζεμπουρ ειστε σιγουροι οτι δεν παιζει..??? Δεν το χω δει καπου!!
Για τους αλλους ισχυει πραγματι. Παντως αν τους μεινει μονο ο ντιογκο και μας κανει ζημια να παμε να γαμηθουμε!!!

εγω παλι γιατι πιστευω,χωρισ να ειμαι απαισιοδοξοσ,πωσ και θα μασ κανει γκολ το κριαρι απο την βραζιλια και θα τον κανουμε πρωτοσελιδο στισ γαυροφυλλαδεσ…ο πραγματικοσ μου φοβοσ για το ματσ αυτο ειναι ο φουστερ και ο ιμπαγασα.αν οι παικτεσ μασ καταθεσουν ,ψυχη,τσαmπουκα ,ταλεντο και μασ αφησει και το κορακι τοτε εχουμε ελπιδα για να αποσπασουμε ενα επικο χ…

Έχεις δίκιο! Το αλλάξανε και τελικά παίζει ο Τζεμπουρ!

Αλλαγή για Ιμπαγάσα και Τζιμπούρ
Τετάρτη, 15 Φεβ 2012 14:51

Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ενώ ο Ραφίκ Τζιμπούρ σε αυτό με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Αρχικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν ανακοινωθεί ο Αργεντινός να απουσιάσει από το ματς με τον ΟΦΗ, ωστόσο αποφασίστηκε τελικά να απουσιάσει από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Το αντίθετο έγινε με τον Αλγερινό επιθετικό, ο οποίος θα δώσει κανονικά το παρών στο ματς με τον Πανιώνιο και θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.