22η Αγωνιστική: ΑΕΛ Καλλονής - Πανιώνιος

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (ΤΑΡΛΑΣ)
14 Φεβρουαρίου 2016
17:15

Για τους ερωτευμένους…ένα διπλάκι!!!

για τον Βλάχο που γιορτάζει

Διπλό με τσιπουρακι στο καφενειο μαγκες…ξερετε εσειε…παρα τεταρτο…

Στην Μυτηλληνη ήρθατε νίκη για να πάρετε.

τα αρχίδια μου θα πάρετε και θα γυρίσετε .

3-0 θα ρθει το ματς… έτσι για να σωθούμε.

http://www.panionianea.gr/2016/02/blog-post_62.html?m=1

http://www.gazzetta.gr/football/article/877161/kalloni-panionios-1-1 οΤασουλης = ηλιθιος :confused:

Τασουλη απαραδεκτος!!! Δευτερο συνεχομενο ματς και πεφτεις σε αποδοση περισσοτερο!!!
Συγκεντρωσου αγορι μου τι μαλακιες ειναι αυτες που κανεις???

Αμα κλειστει η ομαδα και εχουμε αυτον μεσα’''ζητω που καηκαμε Ξαναμιλησα :angry:

Η ομάδα κουρασμένη από τα δύο ματς και την προσπάθεια στην Τούμπα. Ο Ουζουνίδης ανανέωσε τους 6 στην ενδεκάδα για φρεσκάρισμα. Η αλήθεια είναι πως Χαλκιαδάκης, Καθάριος, Μπαργκάν δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί. Πάντως ο Χαλκιαδάκης ήταν καλός καθώς ξέρει πολύ μπάλα. Με τις αλλαγές Μπακασέτα, Καραμάνου ήμασταν καλύτεροι στις αντεπιθέσεις αλλά δεν έκατσε το κοντρολ στον πολύ καλό Καρίμ για να κλέβαμε τη νίκη. Η Καλλονή τα έδωσε όλα και άξιζε τη νίκη.
Ο Τασουλής από το 70 και μετά δεν είχε αντοχές (δεν ξέρω γιατί) γι αυτό και έκανε συνεχώς λάθη. Στη φάση του γκολ ο αέρας μεταφέρει την μπάλα, δεν ευθύνεται ο Τασουλής. Γενικά ο αέρας ήταν τόσο δυνατός που δεν μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο. Χειρότερος ο Μπαργκάν που ήταν ατομιστής χωρίς ουσία και δεν μάρκαρε καθόλου με αποτέλεσμα ο Τασουλής να βγαίνει ψηλά και να αφήνει το δικό του παίκτη. Κορυφαίοι οι Οικονόμου, Σιώπης, Ρισβάνης, Διούδης. Καλό είναι και το Χ με αυτή την εμφάνιση. Δεν μπορούμε να έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις, μπορούμε όμως να στηρίζουμε περισσότερο την ομάδα στα εντός. Η χρονιά είναι ανέλπιστα καλή.
Από τα επόμενα 4 ματς ο Οικονόμου θα είναι εκτός στα 2 λόγω καρτών. Μεγάλο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας.

Δεν είδα ολόκληρο το μάτς, μόνο τις φάσεις στη gazzetta. Από όσο είδα, διαφωνώ ότι η Καλονή άξιζε την νίκη. Υπήρχε ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων και φαινόταν καθαρά ότι την υπεροχή την έχει ο Πανιώνιος. Γι’ αυτό και μετά το γκόλ μας, η Καλονή πήγε το ματς στην δύναμη, και από τα highlights είδα να πέφτει και αρκετό ξύλο. Στην φάση του γκόλ αδικείτε τον Τασουλή αν του χρεώνετε ευθύνη, η μπάλα έχει περίεργη τροχιά, πάει να την βρεί την παίρνει λίγο ο αέρας και στον επόμενο χρόνο του χώνει κουτουλιά ο παίκτης της Καλονής και μετά τον πατάει και ένας δεύτερος ενώ βρίσκεται στο χορτάρι. Όχι μόνο δεν φταίει ο Τασουλής αλλά δεν του δίνει καθαρό φάουλ. Κακώς γράφτηκαν κάποιοι επιθετικοί χαρακτηρισμοί για τον παίκτη, εντάξει δεν είναι και ο αλάνθαστος, εγώ μάλιστα εδώ μέσα τον έκραζα από πέρσι ότι με το που τον κάλεσε στην Εθνική ο Ρανιέρι πήραν τα μυαλά του αέρα και έκανε την μία χειρότερη εμφάνιση μετά την άλλη. Χτές όμως με την Καλονή το παλικάρι ΔΕΝ φταίει. Άνετα ο διαιτητής μπορούσε να το δώσει φάουλ. Επίσης και ο Μπαρκαν, αμου είναι αχώνευτος, αλλά χτές του έγινε πέναλτυ καθαρότατο, τον τραβάει παρατεταμένα από την φανέλα ο αμυντικός και τον ρίχνει κάτω, αλλά τίποτα το κοράκι. Γενικά η διαιτησία ΔΕΝ μας πάει, σπάνια να πάρουμε ένα 50-50 από τα …“κοράκια”. Κατά τα άλλα, το ότι τσιμπήσαμε τον βαθμό δεν είναι και άσχημο άλλες φορές φεύγαμε με το απόλυτο μηδέν. Not bad at all , που λένε και εδώ οι συγχωριανοί μου. Η ομάδα είναι καλά, και χτίζεται για το μέλλον. Ας κοιτάμε λοιπόν τα πολλά θετικά που έχει να παρουσιάσει το σύνολο του Ουζουνίδη και είμαι βέβαιος ότι θα μας αποζημιώσουν στο τέλος.

Ο Τασουλης ηταν με ολη τη σημασια της λεξης απαραδεκτος και οχι δεν αναφερομαι στη φαση του γκολ, που ενταξει ας πουμε δεν φερει ευθυνη. Οποιος ειδε το ματς θα καταλαβε τι εννοω. Τα πραγματα που εκανε και πως εχανε τη μπαλα δεν χωρανε καμια δικαιολογια.
Στο 85 περιπου αν θυμαμαι καλα κανει κανονικα οπως το λεω SmackDown στο παικτη της καλλονης…ενα απλο παραδειγμα απο χτες.

Επαναλαμβάνω ότι η δικιά μου κριτική αναφέρεται στις φάσεις που είδα στο gazzetta (που είναι τα highlights του NOVA νομίζω). Και από εκεί δεν φαίνεται να ήταν τόσο κακός, αν και ομολογώ ότι έτσι διάβασα και στο ρεπορτάζ αλλά γενικώς δεν πολυεμπιστεύομαι τους αθλητικούς δημοσιοκάφρους.

Για το γκόλ είμαι κάθετος ότι όχι μόνο δεν φταίει ο Τασουλής αλλά μπορούσε ο διαιτητής να το δώσει και ως φάουλ. Στα περισσότερα ρεπορτάζ όμως όλοι τον θεωρούν υπεύθυνο και μάλιστα του το χρεώνουν ως η γκάφα του αγώνα. Έλεος πια …

Αυτό που καταθέτω ως φιλική συμβουλή είναι να μην αρχίζουμε και με το παραμικρό να βρίζουμε όποιον παίκτη έχει μιά-δυό κακές στιγμές, έστω ένα ολόκληρο κακό παιχνίδι. Αναρωτιέμαι γιατί ο Ουζουνίδης τον βάζει να παίξει αφού είναι όπως λέτε τόσο χάλια; Κάτι παραπάνω θα ξέρει ο προπονητής. Μάλλον δεν θα έχει κάτι καλύτερο.

Και να σας πώ και το άλλο, έβλεπα το ματς με τον Παναιτωλικό και στο παραλίγο γκολ του Μαρκόφσκι το λάθος γίνεται από την παιδαριώδη ενέργεια του Τασουλή ο οποίος μαρκάρει με τα μάτια το δεξί εξτρέμ που μπαίνει στην μεγ. περιοχή και πασάρει ανενόχλητος (άσχετα αν ο άλλος το έχασε πάνω στην γραμμή). Και εκεί του έχω ρίξει (του Τασουλή) το βρισίδι της αρκούδας. Αλλά στο δεύτερο ο με …βάζει στην θέση μου γιατί στο 2ο γκόλ παίρνει την μπάλα πριν το κέντρο κατεβαίνει όλη την αριστερή πλευρά και βγάζει σέντρα 30 μέτρα πάρε-βάλε στο κεφάλι του Καραμάνου. Το συμπέρασμά είναι ότι τα λόγια και η κριτική καλά είναι και εύκολα, αλλά καλό είναι να γίνονται με …τρόπο, γιατί εμείς του καναπέ ή έστω και της εξέδρας είμαστε απ’ έξω από τον χορό και δεν είναι δυνατόν να ξέρουμε τι συμβαίνει εκείνη την στιγμή με τον παίκτη. Άσε και που το να λέμε κάποιον “απαράδεκτο” ή ακόμα και “ηλίθιο” επειδή είχε ένα κακό μάτς, ΔΕΝ συμβαδίζει με την πατροπαράδοτη Πανιώνια …“διαφορετικότητα” (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό).

Η ομάδα πάει καλά, υπό τις δεδομένες συνθήκες ΔΕΝ θα μπορούσε να πηγαίνει καλύτερα, γι’ αυτό η δική μου ταπεινή γνώμη και συμβουλή είναι να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε την προσπάθεια που κάνει ο Ουζουνίδης και οι παίκτες, και στο τέλος να τους χειροκροτούμε όλους, ακόμα και αυτούς που δεν έπαιξαν τόσο καλά.

Αυτά, (ταπεινά, φιλικά και πάντα Πανιώνια).

Απίστευτη φάση μιάς και την αναφέρεις,μιλάμε τα επίπεδα οξυγόνου που πρέπει να είχε ο Τασούλης στον εγκέφαλο πρέπει να άγγιζαν το μηδέν,αφού ακόμα και από τον παγκο ,οπως ανέφερε ο ρεπορτερ,αναρωτιοντουσαν αν παει με τα καλα του αυτος σημερα…Το ακόμα πιο απιστευτο στην ίδια φάση είναι πως το @ ο Βοσκάκης δεν του δίνει καν κάρτα για το smackdown για να μην φάει χρόνο από την Καλλονή που πίεζε για την ισοφαριση…Πόσο κομπλεξικος αντιπανιωνιος πρεπει να ειναι ο τυπος; :angry:

Ο Βοσκάκης είναι “περίεργος”…
πρόσφατα μας έπαιξε μάλλον “ανάποδα” στο α αγώνα με ΠΑΟΚ για το κύπελλο.
είχαμε αρκετά δικαιολογημένα παράπονα.