21η Αγωνιστική: Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννενα

Παμε να γεμισουμε το γηπεδο μας να το κανουμε κολαση απο το πρωτο λεπτο να κερδισουμε τους παγουραδες και να παρουμε τους τρεις βαθμους.

Είσαι θεός!!!

Θα έρθω να κάτσω μαζί σας!!!

:sunglasses: :wink: :stuck_out_tongue:

Άστα εσύ αυτά…
όλο έτσι λες και ποτέ δεν έρχεσαι…!!! :stuck_out_tongue:

αφου με διώχνει ο από πάνω!!!

δεν ξερω αν θα ερθω..
Αλλωστε ο Πανιώνιος είναι κακός, διοικείτε απο κακούς ανθρώπους, ο Ελευθερόπουλος είναι πράκτορας του γαυρου που θέλει το κακό μας, τα κυκλώματα έφαγαν το καλό και πανιώνιο παιδι Σπυρόπουλο και ο Γουνδουλάκης δεν έγινε ούτε φέτος Μαραντόνα
Αν έρθω θα κάτσω με τα αδέλφια μου στην 4, να πετάξω κανα καφέ (που θα μ έχουν κεράσει) σ αυτα τα νιαμου που μάλλον δεν θα βγούνε ευρώπη..

Καλώς ή κακώς ο Πανιώνιος φέτος ήθελε πολλά άντερα για να τον αντέξεις, απ την αρχή και στα καλά του!
όσοι αντέχουν λοιπόν.. εκεί!!!

Ε ρε φίλε, η φύση μας έδωσε μόνο 2 όμως… Ένα παχύ κι ένα λεπτό! :stuck_out_tongue:

Μια απο τις πιο σοφες κουβεντες που εχω ακουσει εδω καιρο. Απολυτα ταιριαστη με το εξωτερικο και το εσωτερικο μας περιβαλλον αλλα και την ανατομια μας!

Ωρα ομως να εστιασουμε σε ενα γειτονικο σημειο του οργανισμου μας με την μορφη του ακρου!

Lol!!! :slight_smile:

2 εκτος το Γιαννινο,περιμενω το αποτελεσμα Οτσαλαν, που καποιοι ΔΥΣΤΥΧΩΣ εβριζαν χυδαια στο προφατο μεταξυ μας.
ΟΥΣΤ απο τον Πανιωνιο ταραμαδες!!!

Iδια ερωτηση και εδω οπως με Λειβαδια. Θα βαλουμε 2 γκολ?
Δυσκολα εως ακατορθωτο..ετσι οπως δειχνει η ομαδα.

Γνωμη μου ειναι οτι στοχευουμε σε 6 ποντους, αν πεσουν 2, οποτε μου κανουν και 6 ισοπαλιες, αλλα δεν τοχουμε, ειδικα σε παιχνιδια οπως πλατανιας κερκυρα παο πανθραξ ξανθη γιαννινα! τωρα αν φερουμε και καμμια νικη κανενα προβλημα

Vlepo sinexos ston ypno mou oti ksanafonazeis 3 fores “Goundoulakis”..

σ’ έχει στοιχειώσει κι εσένα αυτό το σκηνικό ε;
τρομαχτικό!

Παιδιά, δεν είναι αστεία αυτά και ούτε πρέπει να τα προσπερνάμε στο χαλαρό..
Όταν μας συμβαίνει κάτι τέτοιο, πάντα πρέπει να συμβουλευόμαστε κάποιον ειδικό..
Στην χειρότερη κάποια γραμμή τηλεφωνικής υποστήριξης

παιχνιδι που πρέπει οπωσδήποτε να το πάρουμε.
έστω και μισό γκολ το οποίο ας μπει με οποιο τρόπο να΄ναι
έχουμε τρια ματ΄σακια που έτσι και κάνουμε το απόλυτο 3x3 νίκες τότε πιστεύω ότι ανασαίνουμε καθαρό αέρα αφού μετά νομίζω όλο και κάτι θα τσιμπήσουμε στους αγώνες που απομένουν.
αλλά ας κοιτάξουμε πρώτα το τρίποντο με τα παγούρια την κυριακή και βλέπουμε.

το ματσακι ειναι χ

πρόβλεψη για το ματς δε μπορώ να κάνω, τι είμαι μάντης??

Αλλά για τον κόσμο μας προβλέπω να κατακλύζει τις 642 θέσεις στο γήπεδο.
Εξάλλου αυτή η ΣΛ όλο κόντρα μας πάει κι έβαλε το ματς
Κυριακή και 3. Ελεος.
Είναι απαγορευτική μέρα και ώρα.
Ασε που θα βρέχει και το χειρότερο θα έχει και 11 βαθμούς.

Δηλαδη θα ερθεις μονος σου ?

Μη μου φοβίζεις τον Ζερβό!

Φαντάζομαι ότι τους έχεις συμπεριλάβει στους 642: http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/292686-PAS-Giannina-Me-12o-paikth-sthn-Plateia