Πανιώνιος-Κολοσσός ΒΑΠ
Κ.Δ. Γ. Νέας Σμύρνης
Mar 20 2011 17:00- ET1
Αμα παίξουν συγκεντρωμένα μπορούν να το πάρουν το ματσάκι. Πολύ σημαντικός αγώνας για την 6αδα.
Πανιώνιος-Κολοσσός ΒΑΠ
Κ.Δ. Γ. Νέας Σμύρνης
Mar 20 2011 17:00- ET1
Αμα παίξουν συγκεντρωμένα μπορούν να το πάρουν το ματσάκι. Πολύ σημαντικός αγώνας για την 6αδα.
Μην ακούσω πάλι το δείχνει η τηλεόραση ή θα κάτω να δω το ποδόσφαιρο …
Να πω και τον καημο μου: το καλοκαιρι, που οι υπολοιποι εντεκα δεν θα εχουν λεφτα ουτε για κουλουρια, μηπως να κυνηγαγαμε τον Καλαθη; Οχι το παρτσακλο του Ομπραντοβιτς, αλλα τον αδερφο του που φετος οργιαζει με τον Κολοσσο.
Και τι να βάλεις λεφτά? το Αρτάκης φέτος δεν έχει κόσμο!
Όποιος δεν παει ποδόσφαιρο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ας μην κάτσει να το δει και ας παει να βοηθήσει το μπάσκετ!
Το ποδόσφαιρο νομίζω αρχίζει 19.00. Προλαβαίνουμε !!!
Το ότι όμως δεν έχει γεμίσει ούτε μια φορά φέτος νομίζω είναι η ντροπή μας!!
αυτο το θεμα με την προσελευση με εχει προβληματισει πολυ εδω κ χρονια.. κ η αληθεια ειναι οτι η ποσοτητα του κοσμου που παντα ονειρευομουν 2 φορες εχει εμφανιστει σε μπαλα κ μπασκετ οσα χρονια πηγαινω γηπεδο..κ οι 2 με τον βαζελα..παλια με χαλαγε πολυ,πλεον με νοιαζει πιο πολυ η αυρα παρα το τιγκαρισμα..κ φετος οσες φορες εχω βρεθει στο κλειστο δεν το μετανοιωσα καθολου κ ας μην ηταν τιγκα..αν εισαι τακτικος θαμωνας nspachis κατι μου λεει πως οταν θα τιγκαρει,παλι με τον βαζελο δηλαδη, θα νοσταλγησεις τα αλλα παιχνιδια..
για το παιχνιδι..να θυμισω οτι την τελευταια φορα που παιζαμε μπαλα στη θεσσαλονικη παιζαμε κ στο κλειστο με αεκ..για τα γουρια κ μονο οσοι πιστοι.. καλη ομαδουλα ο κολοσσος που βεβαια πριν το ματς με την αεκ μετραγε 4 σερι ηττες ακομα κ απο τον ηρακλη..μας ειχε ριξει κ μια 20αρα βεβαια στη ροδο..για να δουμε
Όπως φαίνεται θα δείξει μόνο το Β’. οπότε προλαβαίνουμε άνετα!!
Ακόμη και να μην προλαβαίναμε, δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να είναι καλύτερο το να κοιτάς ένα κουτάκι να δείχνει Πανιώνιο, από το να δεις από κοντά Πανιώνιο!
Στον αγώνα με τον Κολοσσό θια φιλοξενηθεί από την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ η ομάδα μπάσκετ των Special Olympics Hellas , όσοι μπορούν εθελοντικά να βοηθήσουν την πρόσβασή τους στο γήπεδο από την πλατεία και όσοι από τους συνδέσμους ενδιαφέρονται να προσφέρουν κάποια αναμνηστικά δωράκια στους αθλητές τους , παρακαλώ να μου στείλουν π.μ.
Το έχει καταλάβει κανείς ότι αν νικήσουμε αύριο είμαστε στην πέμπτη θέση;Λίγο είναι;Δε βλέπω να πολυενθουσιαζόμαστε πάντως.Κατά τα άλλα το υβρίδιο μάλλον την σκαπουλάρε , και αν και δεν το θέλαμε κέρδισε ο παοκ αλλά εγω χάρηκα.Πάντα χαίρομαι όταν χάνει ο Πανελλήνιος και μάλιστα όταν ο ηλίθιος μέτριος τελειωμένος Καλαϊτζής μέσα σε δύο λεπτά κάνει όλες τις μαλακίες μαζί.Να σαι καλά Σκουρτόπουλε που οδηγείς με μαθηματική ακρίβεια το κωλοχανείο στην Α2.Έτσι με τρείς κοντούς να παίζεις πάντα και ο ένας να είναι ο βλάκας ο Καλαϊτζής.
Σωστός, τα αποτελέσματα μας έκατσαν όλα και με νίκη είμαστε 5οι! Τεράστιο ματς…
Πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω έστω και στις λεπτομέρειες θα το πάρουμε. Κάνω πρόβλεψη για νίκη 76-70.
Στηρίξτε την ομάδα!
Ο σφαιρόπουλος έχει πάρει την ταυτότητα του μπαρτζώκα,τραυματίστηκε και ο σέρβος,πάμε για διασυρμό…
Mε το πρόγραμμα που(καβάλα,ηρακλή.αεκ έξω,άρη,βάζελο μέσα) έχουμε δύσκολα να κάνουμε άλλη νίκη ώς το τέλος.
Ο σφαιρόπουλος έχει πάρει την ταυτότητα του μπαρτζώκα
οπως τα λες.μια εξυπνη αμυνα για να τους μπλοκαρουμε δεν παιζει να καναμε.ειδικα στο δευτερο δεκαλεπτο νομιζω εκαναν συνεχεια το ιδιο πραγμα.σουτακι μπροστα απο τον κοβιλ που δεν μπορουσε να βγει τοσο ψηλα να μαρκαρει.
ρε μπαρτζωκα ολο σου φταινε οι αλλοι.τι χτυπιεσαι?φροντισε να μαζεψεις την ομαδα.ιδανικοτερες συνθηκες να δουλεψεις που θα βρεις?
οσο περναει ο καιρος ψιλοαπογοητευομαι και απο τους πιτσιρικαδες της ομαδας(εκτος απο καββαδα που ειναι αρκετα μικρος).δεν φαινονται να εχουν δουλευτει καθολου.
αντε να κανουμε κανα διπλο μηπως και ανεβουμε καθολου
υ.γ απογοητευτικη και η απουσια του κοσμου.
Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε τόσο, με την έννοια ότι οι διαφορές μεταξύ των ομάδων 3-14 είναι μικρές φέτος. Όλα μπορούν να συμβούν, μέσα ή έξω.
Όπως χάσαμε σήμερα, έτσι μπορούμε να πάμε να κερδίσουμε στην Καβάλα. Το οποίο αν συμβεί θα μας δώσει εκ νέου προβάδισμα στη μάχη για την 6άδα.
Από τη στιγμή που σωθήκαμε και φέτος (άλλη μια νίκη και επιβεβαιώνεται και μαθηματικά), ότι και να έρθει από εκεί και πέρα, καλό είναι. Είναι σίγουρο ότι του χρόνου θα μπούμε με μεγαλύτερη φόρα, έχοντας βγάλει επιτυχημένα μια πολύ απροσδόκητη σαιζόν.
Βλέπω ένα ματς κατά μέσο όρο το χρόνο από κοντά (από το σύνολο των αθλημάτων!), οπότε όταν ακούω να παίζει ο Πανιώνιος σε άδεια γήπεδα, δεν μπορώ να σας συγχωρήσω. Σκεφτείτε εμάς τους 5-10 ξενιτεμένους εδώ μέσα, και θα καταλάβετε τι εννοώ…
Ο ανθρωπος που εδιωξε τον Ελονου, για να μας φερει τον χειροτερο αμυντικο ψηλο απο καταβολης μπασκετ, θελει κρεμασμα στην Πλατεια. Οποιος γουσταρει κανει βολτα στη ρακετα μας. Οταν εχεις φαει 70 ποντους κατω απο το καλαθι, ισως, λεω ισως, θα επρεπε κατι να αλλαξεις σε αυτο το χαλαρο μαν του μαν που παιζουμε. Στην αμυνα μας, ομως, ο αταραχος Μπαρτωκας δεν αλλαζει ποτε τιποτα. Τρομερος και ο τροπος με τον οποιο με τον οποιο καταφερε να σταματησει τον ασταματητο Μπαρλο του πρωτου δεκαλεπτου: επτα λεπτα στη θεση του ο Τσιαρας, με το επιμερους σκορ να ειναι 2-17, ή κατι τετοιο.
ΥΓ. Ενταξει να στα κολλαει ο Τζορνταν και ο Παππας, αλλα, ρε καλε μου ανθρωπο, να σου βαζει δυο λει-απ στα μουτρα ο Καυκης;
ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ
Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ
ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΛΕΙΠΕΙ Ο ΠΑΡΑΓΙΟΣ ![]()
+1
Τραγικος Τσιαρας πραγματικα.
Γελαω που σε μια φαση αλλαξε και το μαλλι του, αυτο εφταιγε.
Μπαρτζωκας μες στα νευρα, πραγματικα θυμιζε Μαρκοβιτς ωρες ωρες.Ευκαιρια εψαχνε για να χτυπησει τα μοκασινια στο παρκε.
κάποιες υποχρεώσεις δε με αφήνουν φέτος να δω μπασκετ live παράμόνο αυτό με μπαοκ. σήμερα ήμουν ωριακά αλλά τελικά πάλι δεν τα καταφερα.ανοίγω την τηλεόραση και βλέπω τον πετρόπουλο (λογικά αυτός ήταν στα μαυρα) να κρατάει το κεφάλι του. παραξενευτηκα γιατί ήμασταν μπροστά στο σκορ. μετά καταλαβα τι έβλεπε.
δε μπορεί ρε παιδιά να μας κάνουν γιο-γιο με μπασιματακια κι εμείς να τους ακολουθούμε ΠΑΝΤΑ ένα μέτρο πιο πίσω.
δεν καταλαβα πως χαθηκε αυτο το ματς..το αστειο με την ‘‘επιστημη’’ της στατιστικης ειναι το ποσα ψεματα μπορει να πει..καλυτερος μας παιχτης εμφανιζεται ο κοβιλ..βασικα δεν εχω να πω κατι για το παιχνιδι απλα αναρωτιεμαι πως γινεται ο προπονητης σου οταν εισαι μπροστα στο σκορ να ειναι μες τα νευρα κ να ριχνει παναγιες στον καββαδα κ οταν κυνηγας στο τελος μπας κ παρεις κατι απο ενα παιχνιδι στο οποιο δεν αξιζεις τιποτα να παρακολουθει με απαθεια κ ηρεμια τον τσιαρα να περιφερεται,τον κοβιλ να μην μπορει να σηκωσει τα ποδια του κ μια αμυνα παιδικη χαρα..