20η Αγωνιστική: ΑΕΚ - Πανιώνιος

Όπως τα βλέπω μέχρι στιγμής:
Στον Α’ γύρο υπήρχε ένα σύνολο από νέους παίκτες τους οποίους έκανε ομάδα ο Ελέ στην προετοιμασία.
Ούτε τίποτε παικταράδες ήταν, ούτε κάποιος ξεχώριξε σαν μονάδα. Τραυματισμοί και αποχωρήσεις χάλασαν
το σύνολο και τώρα η ομάδα είναι τελείως άλλη από αυτή του Α’ γύρου. Τώρα που η ομάδα πρέπει να αρχίσει να ξαναδένει
υπάρχουν έξτρα τραυματισμοί και οι προσθήκες του Γενάρη. Συν το γεγονός ότι -ξεκάθαρα- λείπει κάποιος που να οσφρίζεται
το γκολ και κάποιος αξιοπρεπής τερματοφύλακας, μας φέρνει εδώ που είμαστε.
Στα τρελά μου όνειρα θέλω να δω σωτηρία και χτίσιμο ξανά το καλοκαίρι από Ελέ με 2-3 έξυπνες προσθήκες.
Αυτά στον ύπνο μου όμως γιατί θα με προλάβουν και εμένα και τον Ελέ οι “επιστήμονες” της Νέας Σμύρνης.

Για σήμερα:

1. Δεν ξέρω αν ήταν φάουλ ή όχι αλλά από τη στιγμή που στήθηκε η μπάλα, μόνο τυφλός δεν μπορούσε να δει την κατάληξη
  2. Το παλικαράκι ο τέρμας έχει σοβαρά θέματα…
  3. Παρόλα ταύτα από το 65’ και μετά, μπήκε κάτω η μπάλα και ενώ είμασταν και πίσω στο σκορ σταθήκαμε μια χαρά
  4. Δεν περιμένω τους βαθμούς για τη σωτηρία σε παιχνίδια τύπου αεβ στο ΟΑΚΑ, αλλά με ΠΑΣ σττη Νέα Σμύρνη

Mια απο τις πιο κομπλεξικες εμφανισεις ολων των εποχων απο μια ομαδα που επι 70’ λεπτα εβλεπε τον αντιπαλο να τρωει σιδερα χωρις να αντιδρασει και τελικα να το κανει οταν ο αντιπαλος ‘‘κοουτς’’ της εκανε δωρο βγαζωντας εξω οτι πιο απειλιτικο εχει η ομαδα του και βαζωντας παικτες που και μονο ο χαρακτηρισμος τους ως ποδοσφαιριστες ειναι πλεονασμος…Παρ’ ολα αυτα θα μπορουσε η πορνη η μπαλα να μας εχει κανει το χατιρι στην πολυ καλη κεφαλια του Καπανταη.Κατα τα αλλα λαθη λαθη και κοντρα λαθη με πολυ δοση λιγοψυχιας και μαλακιας ταυτοχρονα για να παρουμε αλλη μια ηττα στο τελος απο μια ακομη μετρια ομαδα που μας πιεσε απλα ψηλα και δυνατα στην αρχη του ματς τελειωνοντας μας σβηστα.Φυσικα σε ολο αυτο το τραγελαφικο ματς δεν δεν θα μπορουσε να λειπει η πινελια του διαιτητη που δινει ενα ανυπαρκτο φαουλ συν καρτα στον κεντρικο μας αμυντικο και ετσι προερχετε το πρωτο γκολ της κοτας.Περιστεριδης λιγα σωστα και πολλες μαλακιες με κορυφαια αυτη της φασης του πεναλτυ,Τοσκας και Αυλωνιτης τα πηγαν σχετικα καλα απεναντι στους Πετροπουλο και Φουντα αν και σε πολλες περιπτωσεις κανανε κραυγαλεα λαθη,ο Κοντοχρηστος προσπαθησε πολυ εκανε πολλα καλα μαρκαρισματα αλλα και αρκετα λαθη προιοντα της απειριας του.Κουρντι αν και μαυρη τρυπα στο α’ ημιχρονο ανεβηκε αισθητα στο β’.Στα χαφ η απολυτη τρικυμια με ανυπαρκτο 70’ τον Φανη,μετριοτατο τον Σαμαρη αν και ο συγκεκριμενος εφαγε πολυ ξυλο ,και εξοργιστικοτατο τον Μενδρινο.Ο Παναγιωτουδης εκανε πολλα χιλιομετρα αλλα εχασε και πολλες μονομαχιες στα χαφ με αποτελεσμα να κατεβαινει ολη η κοτα στην περιοχη μας.Τον Ντουνη τον εσβησε ο προσωπικος του αντιπαλος και δεν απειλησε σχεδον καθολου.Εξαιρετικος για μενα ο Καπανταης που οντας αποκομενος απο την υπολοιπη ομαδα εδωσε πολλες μαχες μαρκαρε οσο μπορουσε τα αντιπαλα στοπερ και γενικα ηταν οτι πιο απειλιτικο ειχαμε αν και δεν τροφοδοτηθηκε ποτε σωστα απο το ανυπαρκτο σημερα κεντρο μας συν του οτι θα μπορουσε να μας εχει δωσει τον βαθμο με την εξαιρετικη αλλα ατυχη κεφαλια του.Αυτο το πραγμα που σε καθε ματς μπενουμε χεσμενοι και τρωμε γκολ απο τα αποδυτηρια ειναι καθαρα θεμα συγκεντρωσης η οποια απουσιαζει εδω και αρκετο καιρο απο την ομαδα. Υ.Γ Φλοριτζιναλ και οπαδοι του Ψωμιαδη βαλτε στον τεραστιο πατο σας το πανο και να πλενετε καλα το πολυ βρωμικο στομα σας οταν σε αυτο πιανετε τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και την ΙΣΤΟΡΙΑ του,μπουρδελα ε μπουρδελα. Υ.Γ 2 Οσοι Πανιωνιοι πιστευουν οτι η ομαδα σημερα εκατσε να χασει μπορουν να πανε να γ!@#$%ουν και αυτοι και η παρουσια τους στο γηπεδο,με αυτες τις μαλακιες και τις εκαστοτε βρωμες που βγαζει αυτη η καταραμενη μιζερια μας εχουμε φτασει να παιζουμε με 1000 ατομα…Στο κατω κατω αν οντως πιστευουν οτι ο Πανιωνιος στηνεται γιατι συνεχιζουν και ασχολουντε εκτος και αν ειναι μαζοχες και δεν μας το λενε…

Χάλια ματς.

Το παιχνίδι κρίθηκε από το πάθος και τη διάθεση. Η ΑΕΚ το έδειξε, εμείς όχι.

Παρόλη την άσχημη απόδοση δε θέλω να σχολιάσω αυτή την αηδία φγια ματς αλλά προτιμώ να γίνω λίγο εριστικός:

Αν αυτή η ομάδα σωθεί φέτος κι αν ήμουν ο ιδιοκτήτης της θα έκανε μακροχρόνιο συμβόλαιο στον Ελευθερόπουλο!!! Πρώτον, για να την μπω στην κοινή γνώμη, δεύτερον για να τον επιβραβεύσω και τρίτον για να του επιτρέψω να συνεχίσει το ΧΤΙΣΙΜΟ που ξεκίνησε!!!

Οι λόγοι είναι οι εξής:

• στην αρχή της σεζόν ανέλαβε ένα ρίσκο και στο πρώτο σχεδόν μισό παρουσίασε ένα σύνολο με ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ κυρίως ποδοσφαιριστές που ΟΛΟΙ θαύμασαν!!! Άρα, κάποιο πλάνο είχε στο μυαλό του και κατάφερε και το εφάρμοσε κατά κάποιον τρόπο.

• Όλοι αυτοί οι άγνωστοι παίκτες, είχαν/έχουν πολύ χαμηλά συμβόλαια, και το πιο πιθανό είναι ότι δεν πληρώνονται και στην ώρα τους (στο κάτω κάτω ο Γουνδουλάκης το έχει αφήσει να εννοηθεί σε δηλώσεις του - δε νομίζω ότι είναι κρυφό). Τους κράτησε και τους κρατά ενωμένους μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες!!!

• Δεν υπήρχε/υπάρχει η δυνατότητα για μεταγραφές παρά μόνο άγνωστων νεαρών ποδοσφαιριστών που ελπίζεις να σου βγουν. Αυτό είναι μια ομαδική δουλειά και δεν είναι δουλειά του ενός. Μακάρι κάποιοι από αυτούς να παραμείνουν και να “βγουν”.

• Συνεργάζεται με μια ΑΠΕΙΡΗ διοίκηση που λόγω και της έλλειψης χρημάτων δεν έχει την ικανότητα να στελεχώσει την ομάδα όπως π.χ. η ΑΕΚ (που εδώ και μια 6ετία και σίγουρα μέχρι πέρυσι τουλάχιστον είχε 5μελές τμήμα μαρκετινγκ). Δυστυχώς, η προτεραιότητα της διοίκησης ειναι να πληρώνει τις προηγούμενες οφειλές για να μη βαρέσει κανόνι η ομάδα. Είναι δεδομένο οτι λάθη γίνονται και σε διάφορα επίπεδα. Οχι όμως ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ!!! “Φίλοι” της ομάδας μας δεν υπάρχουν. Ο “Τίγης” όμως έσκασε 100k στις Σέρρες για να πάρει τον Ανάκογλου.

• Αντιμετώπισε απανωτούς τραυματισμούς κι αποχωρήσεις βασικών παικτών (που ο ίδιος έχρισε βασικούς κι εμείς αμέσως τους ηρωποιήσαμε γιατί μας άρεσε η απόδοσή τους, αλλά πριν λίγους μήνες ακούγαμε τα ονόματά τους κι ούτε που τους ξέραμε). Κάποιοι θα πουν εγώ ήξερα οτι ο τάδε θα βγει… Καλά κρασιά…Τους συμπαίκτες τους όμως που τώρα έχουν μείνει πίσω και παλεύουν να σώσουν την ομάδα και την αξιοπρέπειά ΤΟΥΣ, εμείς τους βρίζουμε.

• Αναγκάζεται εν μέσω της σεζόν και για τους παραπάνω λόγους, να ΞΑΝΑΧΤΙΣΕΙ μια νέα ομάδα!!!

• Αντιμετώπισε τον μέσο έλληνα φίλαθλο, που σε ανεβάζει και σε κατεβάζει σε μια βραδιά!!!

Φυσικά, ο Ελευθερόπουλος στου κασίδη το κεφάλι μαθαίνει!!! Με οτι αυτό συνεπάγεται (λάθη, αστοχίες, παραλήψεις κλπ). Αν μείνουμε κατηγορία και τα καταφέρει τότε αυτή η χρονιά με αυτές τις συνθήκες στον Πανιώνιο θα του έχει προσθέσει τεράστια εμπειρία!!! και σε πολλά θέματα. Στο χέρι του θα είναι να τα αξιοποιήσει. Αυτοί που “βλέπουν” έναν παίκτη αν “βγαίνει” ας μας πουν αν “βγαινει” κι ο εκάστοτε προπονητής για να μη χάνουμε το χρόνο μας…Ξέχασα να πω, αν ήμουν ο ιδιοκτήτης, θα είχα ακόμα έναν λόγο για να τον ανανεώσω αν μας έσωζε φέτος!!!
Μου ταιριάζει και σαν ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ!!!

Τα παιχνίδια επιπέδου όπως το σημερινό με το αεκ, όπου δηλ. ο αντίπαλος δεν είναι η …μπαρτσελόνα αλλά μιά ομάδα στα μέτρα μας, χάνονται σχεδόν από τα αποδυτήρια, για ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ λόγο:

Η ομάδα αυτή, έτσι όπως παρουσιάζεται στα τελευταία 10+ παιχνίδια, όχι μόνο δεν εμφανίζει την απαιτούμενη ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ως σύνολο αλλά και ούτε δείχνει να διαθέτει -ατομικά οι παίκτες- την πρέπουσα ΔΥΝΑΜΗ ώστε τις προσωπικές μονομαχίες με τους αντίπαλους παίκτες να παίρνουμε τουλάχιστον την μπάλλα 50/50.

Κάντε, σας παρακαλώ, την ώρα του παιχνιδιού μιά πρόχειρη στατιστική και όχι επειδή το λέω εγώ αλλά επειδή έτσι συμβαίνει θα διαπιστώσετε ότι:

1. Πάντοτε οι αντίπαλοι είναι “πρώτοι” πάνω στην μπάλλα
  2. Αν πάμε εμείς πρώτοι ή έστω προλάβουμε να βάλουμε κόντρα, συνήθως ή χάνουμε την μπάλλα ή θα κάνουμε φάουλ.
  3. Στις λίγες φορές που θα καταφέρουμε να κερδίσουμε μπάλλα η κατοχή είναι μικρότερη των 5-10" (δευτερολέπτων) δηλ. ή χάνουμε ή πουλάμε την μπάλλα σχεδόν αμέσως.

Αποτέλεσμα είναι να μην μπορούμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό, να δεχόμαστε πολλές επιθέσεις, να μην μπορούμε να περάσουμε την μπάλλα μπροστά παρά μόνο με γιόμες πίσω από την σέντρα και γενικότερα να δίνουμε στον αντίπαλο την εντύπωση ότι είμαστε …“χεσμένοι”.

Πέρα από την αξία του Ελέ ως ποδοσφαιριστή/προπονητή, αξία έχει να καταλάβουμε (και αν χρειάζεται) να πιέσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση —> Τα σχέδια, οι τακτικές, η αγωνιστική φιλοσοφία, κλπ., καμμία αξία δεν έχουν όταν μια ομάδα ΔΕΝ μπορεί να κερδίσει και κρατήσει την μπαλλα στην κατοχή της για ένα λογικό χρονικό διάστημα σε όλο το παιχνίδι. Δεν είμαι κατά του Ελέ, ειδικά υπό τις ισχύουσες συνθήκες, αλλά ο ίδιος οφείλει να αντιληφθεί ότι με τέτοιες εμφανίσεις, πιθανότατα να κινδυνεύσουμε στο τέλος. Άρα είναι δική του (και όχι δική μας) η πρωτοβουλία αν μπορεί ή αν νιώθει ότι ΔΕΝ μπορεί να περάσει στην ομάδα μια νοοτροπία που κύριο χαρακτηριστικό της θα είναι πρωτίστως η ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ και η ΔΥΝΑΜΗ και μετά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και η τακτική του παιχνιδιού.

Επίσης θα ήθελα να κλείσω λέγοντας ότι όσο αρνητικό είναι να μιλάμε ΑΥΤΗΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ και ΥΠO ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ για “στημένα” παιχνίδια, άλλο τόσο επικίνδυνο είναι να λέμε ότι η έποικοδομητική κριτική πάνω στην αγωνιστική πτώση της ομάδας αποτελεί μιζέρια. Είμαστε Πανιώνιοι, αγαπάμε την ομάδα και θέλουμε να την βλέπουμε να είναι υγιής. Αυτή την στιγμή ΔΕΝ είναι και κινδυνεύει. Όποιος θέλει να βοηθήσει, είτε με λόγια ή με έργα, ας το κάνει, όπως πρέπει, με κόσμιο τρόπο και με σεβασμό στην ιστορία του συλλόγου.

Καλό υπόλοιπο Σ/Κ και επιτακτικά νίκη με τα Γιάννενα.

Μια εντελώς gay εμφάνιση για 70 λεπτά τιποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω
Το αντίστοιχο ματς του 1ου γύρου το χαμε πάρει ακριβώς για το ίδιο λόγω που μας πήρε η κότα σήμερα, λογω πάθους!
και σήμερα πέζαμε με τον φούντα τον τσουμάγκα και τον κουτρουμπή, τους παίκτες δηλαδή που πολλά χρόνια οι αντίστοιχοι πιτσιρικάδες μας τους μοίραζαν 3άρες..
στο γκολ, ο Περιστερίδης χαζέυει το όμορφο οακα αλλά έχω την αίσθηση ότι πέρα απο ανύπαρκτο φάουλ ο κόραξ πάει πολύ πίσω το τοίχος.
όχι ότι ψάχνω δικαιολογία μετα απο τόσο κακη εμφάνιση αλλά…
Δυστυχώς το πρόβλημα αυτης της ομάδας είναι ότι τα παιχνίδια που δεν μπορεί να τα κερδίσει δεν μπορεί κ να π΄παρει τίποτα απο αυτα

Το γκολ το είδα σε ριπλέι γιατί ήμουνα στο Αρτάκης με το βόλει νεανίδων και την επική πρωτιά τους.
Στο γκολ το τείχος ήταν πολύ πίσω και δεν σηκώθηκε κανένας.
Το φαουλ απο όπου προήλθε το γκολ, μου είπαν οτι ήταν ανύπαρκτο, όπως και η κάρτα στο ένα στόπερ.
Αυτά είναι τα κουκούτσια που τώρα τελευταία παίρνει η αεκ λόγω και νοβα.

Γενικά γκαιη εμφάνιση.
Κι αν έχει πρόβλημα ο Μενδρινός που παίζει στο φτερό, εμένα στ΄αρχίδια μου. Εκεί επέλεξε ο προπονητής του.
Η άλλη παράμετρος για το γκαίη του γεγονότος είναι ο Σάμαρης που δεν έχει καμμία σωστή υποδοχή της μπάλλας. Μια φορά να μπορούσε να κάνει σωστά αυτό που τον έβαλαν να κάνει θα είχαμε φύγει νικητές.

Επίσης προσωπικά βαρέθηκα τους εξυπνάκηδες ένθεν κι ένθεν.
Πορευόμαστε με ότι έχουμε.

ΥΓ το κεντρικό πανό κατάλαβε κανένας σε τι αναφερότανε???

Καλα τα λες για Μενδρινο και Σαμαρη, τον αλλο που του εδωσε ο Αμιρης παρε βαλε και δεν μπορουσε να φτασει στην μπαλα ?
Το πανι εννοουσε για την βραβευση των παλαιμαχων μας στον Μπεο.
Που αυτος ειχε κανει τον νεο Πανιωνιο…
Για τους παλαιμαχους το περασαμε στο ντουκου.

μαλλον σε αυτο http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/290458-Paniwnios-Timhthhke-o-Mpeos

εμένα η εμφάνιση ποθ είχαμε σήμερα στο ΟΑΚΑ μου άρεσε

1. γιατί αυτούς έχουμε …
  2. γιατί δεν έχουμε επίθεση άρα και 3-4 φάσεις που κάναμε με μια ομάδα ταμπούρη στο β μια χαρά τα πήγαμε
  3. ε με ένανα άνθρωπο ποθ από τα 25 τον βρίζουμε αλλά αθτός έχει φτάσει 30 και ακ΄μα έστω κλοτσάει το τόπι καλά ήμαστε
  4. ΆΛΛΟΥΣ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ … ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΥΓΟΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΥΣΙΧΑ ΠΟΙΑ…
  5. παρακαλω το ιατρικο τιμ να δωσει κανενα αναβολικα στον ΕΛΕ για να μην κοιματέ την ώρα του ματς … η πολύ δουλεία όλοι την βδομάδα τον κουράζει …
  6. ΣΤΑΜΑΤΗΣτε ΝΑ ΚΑνΕτΕ ΔΥΛΩΣΕΙΣ>>>>>

Μόλις κερδίσανε το φάουλ, το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση είναι ποσο πίσω πήγε το τοίχος. Φυσικά στην αντίστοιχη φάση που κερδίσαμε εμείς φάουλ, το τοίχος ήτανε κανονικά στημένο.

Αλλα δεν είναι εκεί το θέμα. Στα εκτος αργούμε υπερβολικά να μπούμε στο παιχνίδι και στα μισά από αυτά δεν συμμετέχουμε καν και στα 90’. Είναι άκρως εκνευριστικά τα εκτος έδρας, γνωρίζοντας από πριν την χαμηλή ενέργεια/πάθος/τσαμπουκά/καθαρό μυαλό, που θα έχουμε. Βεβαια έτσι παίζουνε οι περισσότεροι στην Ελλάδα για αυτό και στα εντός συμβαίνει συνήθως το ακριβώς αντίθετο με τους αντιπαλους μας να κοιμούνται.

Αυτο το ομορφο παραμυθακι αναφορικα με το “χτισιμο” πουληστε το αλλου…
Οχι σε μας …
Αν πραγματι θελεις να χτισεις , δεν ανανεωνεις το ροστερ σου με μια 11αδα στη μεση της αγωνστικης περιοδου…
Και μαλιστα με 11 παικτες αμφιβολου αξιας και ποιοτητας…
Περιπτωσεις Πουπου , Φουκουαγιο δηλαδη…
Σε “λευκη” και ελληνικη version βεβαια…
Ισως βεβαια καποιος απο αυτους βγει…
Αφου προφανως, δεν προκειτε να βγουν αλλοιι…
Διοτι αν προσθετεις 11 παικτες στο ροστερ σου και μαλιστα στη μεση της χρονιας, σημαινει οτι αυτοι που εχεις δεν κανουν…
Ή οτι απετυχες στο ροστερ…
Σε διαφορετικη περιπτωση , αντε να προσθεσεις 2-3,
Τουλαχιστον στη συγκεκριμενη περιοδο μεταγραφων …
Διοτι ετσι κανουν οι σοβαρες ομαδες…
Οπως εμεις…
Βλεπε περτιπτωση Ροκα για παραδειγμα…
Επειδη ειμαστε σοβαροι. και οχι αστειοι…
Να χτισουμε λοιπον , οκ
Με ποιον ?
Με αυτον που απο 3 τερματοφυλακες , φροντισε να κρατησει τους 2 πιο χειροτερους…
Μπορει να “βγουν” στη πορεια βεβαια , αλλα ξεχναμε τη περιπτωση οτι μεχρι τοτε θα τρωμε 60+ γκολ τη σαιζον…
Αναφερω τη συγκεκριμενη θεση , γιατι ηταν η θεση του…
Εκει τουλαχιστον θα επρεπε να βλεπει καλυτερα…
Δεν αναφερω για παραδειγμα οτι “ενισχυθηκε” με 11 παικτες, απο τους οποιους δεν υπαρχει επιθετικος…
Αυτο θα επρεπε να το δουν αλλοι βεβαια, εκτος αν θεωρουν οτι μπροστα ειμαστε πληρεις…
Ουτε αναφερω οτι απο την αρχη της χρονιας η ομαδα κανει μονιμως τα ιδια λαθη…
Δειγμα σωστου σχεδιασμου και δουλειας τα παραπανω…
Απο τη στιγμη λοιπον που η ομαδα επιλεγει να ενισχυθει με παικτες που δεν τους θελει ο φετινος αρης καθως επισης δανειζετε και παικτες απο την φετινη αεκ, τοτε πολυ καλα παιξαμε σημερα και μπραβο στα παιδια που εχασαν μονο με ενα γκολ απο αυτο το μπουρδελο. Βιωνουμε ενδοξες στιγμες…
Μην αναρωτιεστε ομως γιατι εχουμε κομπλεξ ηττοπαθειας με τετοιους αντιπαλλους, οπως και μην απορειτε αν την επομενη Κυριακη κοψετε 1.000 εισιτηρια…
Μαλλον γιατι οδευουμε προς το Αιγαλεω…
Οχι απαραιτητα αγωνιστικα, αλλα Συλλογικα…
Θα φταινε βεβαια οι κομπλεξικοι Πανιωνιοι οπαδοι…
ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!
Τα ιδια ελεγαν και στη περιοχη που αναφερω…
Καποτε…
Αναρωτιεμαι, ο “no money” Πανιωνιος εκανε τοσες μεταγραφες τη χειμερινη ποδοσφαιρικη περιοδο. Φανταστειτε τι θα ειχαμε κανει αν ειχαμε " money" …
Φανταστειτε επισης, ποσοι παικτες θα φυγουν και αλλοι ποσοι θα ερθουν το καλοκαιρι…
Διοιτι τοτε ειναι η πραγματικη μεταγραφικη περιοδος… Οχι τωρα !!!
Κατα τ αλλα , “χτιζουμε”…
Τελος, ισως να ηταν καλυτερο αντι να παιρναμε καμια 10 παικτες αμφιβολου αξιας, θα μπορουσαμε να παιρναμε δυο Ττρεις πιτσιρικαδες στα πλαισια που μας επιτρεπουν για μεταγραφες , και τα υπολοιπα λεφτα ας τα κραταγαμε για το καλοκαιρι…
Τοτε που λογικα θα παρουμε αδεια και θα μπορουμε να κανουμε πιο ουσιαστικες μεταγραφες…
Διοτι , ΛΟΓΙΚΑ, η χρονια σχεδον σωθηκε φετος…
Λεμε τωρα…
Αλλοι ξερουν καλυτερα ομως…

Υ.Γ. Ας εχουμε στα υποψιν οτι 3 βασικοι ποδοσφαιριστες εδυγαν απο την αρχη του ετους. Ο Σπυροπουλος , ο Ροβας και ο Λαμπροπουλος (λογω πολυμηνου τραυματισμου). Ολοι οι αλλοι που αποδεσμευθηκαν ,δεν επαιξαν ποτε…

Η άμυνά μας στις πρώτες καλές αγωνιστικές : Σπυρόπουλος - Κούρος - Λαμπρόπουλος - Κουλουχέρης και μπροστά τους ο Ρόβας. Στην αξιολόγησή μας οι 4 από αυτούς ήταν και οι 4 καλύτεροί μας παίκτες. Και ρωτάω εγώ :

Πόσοι από αυτούς τους 5 που δούλεψε ως βασικούς στην προετοιμασία ο Ελευθερόπουλος έπαιξαν τις τελευταίες 5 αγωνιστικές?
Για πόσες από αυτές τις απουσίες φταίει εμφανώς ο προπονητής ή η διοίκηση?
Μήπως τα καραγκιοζιλίκια και τα γιούρια του ντεφορμέ Περιστερίδη άρχισαν όταν πια δεν είχε καμία εμπιστοσύνη στην άμυνά του και άρχισε να παίζει λίμπερο χωρίς να το έχει καθόλου?
Πόσοι ενδεκαδάτοι παίκτες έλειπαν χτες πλέον των 5 που αναφέραμε?
Πόσα λεφτά ξοδέψαμε στις μεταγραφές που κάναμε?
Πόσα λεφτά θα κρατούσαμε για το καλοκαίρι αν δεν κάναμε αυτές τις μεταγραφές;
Πόσοι από τους παίκτες που πήραμε προορίζονται για την πρώτη ομάδα;

Όταν απαντήσετε σωστά στις παραπάνω ερωτήσεις ίσως μετριάσετε την τσαντίλα σας. Αν σε κάποια από όλες δυσκολεύεστε πείτε μου να βοηθήσω.

Ως συνηθως ο PAUL’‘‘ΕΧΕΙ παλι δικιο’’‘Βεβαια και οσοι αντιθετοι με την κριτικη του,προσπαθουν να αντιπαραβαλουν την γνωμη του..‘Και καλα κανουν φυσικα’‘Ομως οι στατιστικες λενε αλλα. Αυτα που ισχυριζεται ο Paul,και ο καθε φιλαθλος που εχει το δικαιωμα νομιζω να πει την γνωμη του. Δεν καταλαβαινω γιατι ,ο ενας φιλαθλος που εκφραζει αυτο που νιωθει ,να θεωρειται κακοβουλος ,επειδη τολμα να αναφερει τα γεγονοτα οπως δυστυχως προκυπτουν, ενω ο αλλος φιλαθλος που υπεραμυνεται των ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ,να ειναι καλοβουλος και σωνει και καλα να εχει δικιο’’‘‘Ολοι εδω στο φορουμ ,γνωμες και αποψεις γραφουμε ,με κοινο συμφερον τον Πανιωνιο’’‘Ποιος ο λογος λοιπον ,καποιος να θεωρειται θεματοφυλακας των συμφεροντων του Πανιωνιου ,και καποιος με αντιθετη γνωμη [επειδη ποναει καμια φορα] να θεωρειται ιντριγκαδορος’‘‘Δεν κερδιζουμε τιποτα λοιπον…την στιγμη που μεταξυ μας οι περισσοτεροι δεν γνωριζομαστε ,Απλα μα ς συνδεει ο αγαπημενος μας συλλογος ,και θελουμε να εκφραστουμε ποικιλοτροπως’’‘Φυσικα και οι σαχλαμαρες ,τα αστεια,και τα πειραγματα που γινονται μεταξυ μας…καλα κανουν και γινονται’‘Αλλοιμονο αν δεν επιτρεπεται η ελευθερη βουληση και εκφραση,ειδικα πανω στο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ’‘‘Αλλοιμονο. Αν δειτε τους φιλαθλους των αλλων ομαδων,και ιδιαιτερα του γαυρου ,θα καταλαβετε την ασβεστη φλογα τους ,για συνεχεις νικες ,και για το παραμικρο τους λαθος ,γενικα του τιμ οσφπ’’‘’[φτου] Εμεις λοιπον επειδη βρισαμε τον Φανη …πρεπει να σταματησουμε ,να διακοψουμε,να μιλαμε…και να υποκυψουμε στην ανωτερη αεκ;;; οχι ρε παιδια Ημαρτον’‘‘Για καλο της ομαδας μας γραφουμε και ανοιγουμε τουτο το ρημαδι το φορουμ…μηπως με μια καλη [συμπτωση]οπως ηταν στις αρχες του ετους ,να ακουστουμε κι εμεις σαν αιωνοβιος συλλογος που ειμαστε,και οχι σαν μαλακες αιωνιοι’’‘‘εδω τρελαινομαι’’ Τωρα ..οσο για την λεξη στημενο’‘’’ πρεπει να καταλαβουν ολοι ,οτι την πραξη αυτη,την κανουν τα αλλα σωματεια σε ΜΑΣ και δει ο βαζελος…κατ’εξακολουθηση..χρονια 100, αλλα και ο διαιτητακος εχθες ,μας καταφερε ανετα να μας στησει στον τοιχο’‘’‘Ε λοιπον ,να μην φωναζουμε για τιποτα;;Παντα με σκυμενο κεφαλι;;οχι γαμωτο’ θειο

Το φόρουμ είναι ένα εργαλείο στα χέρια μας, για να πλουτίζουμε τις γνώσεις μας και να καταλαβαίνουμε την πανιώνια πραγματικότητα. Είναι επίσης το διαδικτυακό μας καφενείο, όπου ο καθένας θα εκφραστεί όπως ξέρει, όπως μπορεί χωρίς να υπάρχει κανενός είδους εξαναγκασμός και χωρίς να υφίσταται καμμιά “γραμμή”.
Η δική μου συνεισφορά στο φόρουμ πατάει και στις 2 βάρκες.
Ομολογώ όμως οτι το να λέω δημόσια την άποψή μου για το σύστημα της ομάδας, τις ικανότητες του τάδε παίκτη ή να αποφαίνομαι για το ρόλο της σημαρινής διοίκησης σε όποιο τμήμα, με απασχολεί λιγότερο απο το να ασχοληθώ, να προτρέψω όλους κι εμένα μαζί, να ενημερώσω και να ενημερωθώ, σχετικά με το πως ο σύλλογος θα έρθει σε καλύτερη τροχιά.
Με άλλα λόγια αν θα παίζει ο Φανούρης ή ο μενδρινός, ποσώς με “ενδιαφέρει”, απο τη στιγμή που ο σύλλογος δεν είναι στις καλύτερες στιγμές του και απλά προσπαθεί να στέκεται στα πόδια του.
Ο σύλλογος είναι ένας ζωντανός οργανισμός και το “σημείο ισορροπίας” του, διαφέρει απο κάθε άλλο σύλλογο. Παράλληλα όμως, αυτό σημαίνει οτι η στιγμή που ισορροπουμε ανάμεσα στο μπορώ και στο θέλω, κρίνεται κάθε μέρα ανάλογα με το τι έχεις στα χέρια σου και μέχρι που μπορείς να φτάσεις.
Θεωρώ οτι οι κοινότητες σαν αυτή του φόρουμ μας, έχουν πιο σημαντικό έργο να επιτελέσουν όταν ασχολούνται με το να αλληλοβοηθιόμαστε να κατανοούμε την πραγματικότητα, να εφευρίσκουμε νέους δρόμους και πράγματα, να συννενοούμαστε για κοινούς σκοπούς έτσι ώστε να καλυτερεύουμε την θέση του συλλόγου και να μεγιστοποιούμε το θέλω μας.

Το προπονητικό τημ της ΠΑΕ αρέσκεται να επαναλαμβάνει οτι η δουλειά που κάνει η ομάδα απο Δευτέρα έως Παρασκευή πρέπει να βγαίνει το Σάββατο στον αγώνα. Μπορεί να είναι αλήθεια μπορεί και να είναι μια παπαρολογία.
Εμείς σαν φόρουμ, τι έχουμε κάνει απο Δευτέρα έως Παρασκευή και σε ποιον αγώνα συμμετείχαμε???

Άλλα λόγια ν’αγαπιόμαστε. Κανείς δεν είπε του Paul να μην εκφέρει τις τεκμηριωμένες απόψεις του, και κανένας δεν είπε ότι κάνει κακόβουλη κριτική. Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε όμως όλοι σε όλα. Ούτε και σένα σου είπε κανένας να μη λες τη δική σου άποψη, αλλά όλα έχουν ένα όριο. Δηλαδή μπορείς να λες ότι κάποιος είναι άμπαλος, άσχετος, κοιμήσης, ανίκανος και ότι άλλο γουστάρεις. Όταν μιλάς όμως εσύ επανειλημμένως για πουλημένα, στημένα και δοσμένα παιχνίδια μετά από κάθε ήττα έχω το δικαίωμα να σου πω να το κόψεις και θα το κάνω για να προστατέψω την ομάδα, το φόρουμ και εσένα τον ίδιο. Κάποιες συζητήσεις είναι για το σπίτι, κάποιες άλλες για το καφενείο και κάποιες άλλες για το φόρουμ - προσπάθησε να καταλάβεις καλύτερα αυτόν το διαχωρισμό. Και δεν το λέω μόνο για σένα αλλά και για άλλους που μπαίνουν εδώ και λένε κάτι παπαριές του στυλ να σωθούμε γρήγορα για να αρχίσουμε να πουλάμε ματς να σωθούμε.

ΥΓ Δεν είμαστε παιδάκια να μην καταλαβαίνουμε τη διαφορά που έχει η φράση “το παιχνίδι είναι στημένο” με το “ο διαιτητής είναι στημένος”

ΥΓ. Παρεμβλήθηκε το ποστ του Πετρόπουλου - το δικό μου είναι απάντηση στο θείο.

Θα προσπαθησω να σου απαντησω

-Πόσοι από αυτούς τους 5 που δούλεψε ως βασικούς στην προετοιμασία ο Ελευθερόπουλος έπαιξαν τις τελευταίες 5 αγωνιστικές?

Κανεις. Ισως να μπορουσε να παιξει ο Κουλοχερης αν δεν ηταν μονιμος τραυματιας. Η μια απο τις τρεις μεταγραφες ανω των 24 που καναμε, εχει χρονο συμμετοχης ,μεχρι στιγμης, 630’ λεπτα. Σε αυτον τον παικτη , επιλεξαμε , διακαιολογημενα ή οχι ,να κανουμε και ανανεωση συμβολαιου…

-Για πόσες από αυτές τις απουσίες φταίει εμφανώς ο προπονητής ή η διοίκηση?

Για μενα φταει στις 2 απο τις τρεις. Μιλαω παντα για τις θεσεις των βασικων. Ολες οι αλλες αποδεσμευσεις ειναι καθαρα δικη τους επιλογη.

-Μήπως τα καραγκιοζιλίκια και τα γιούρια του ντεφορμέ Περιστερίδη άρχισαν όταν πια δεν είχε καμία εμπιστοσύνη στην άμυνά του και άρχισε να παίζει λίμπερο χωρίς να το έχει καθόλου?

Τα καργκιοζιλικια του Περιστεριδη αρχισαν οταν μετα την κλιση του στν Εθνικη, επιλεξαμε να τον αφησουμε στον παγκο… Οχι οτι πριν ηταν καμια τερματοφυλακαρα. αλλα τουλαχιστον επαιζε καλυτερα

-Πόσοι ενδεκαδάτοι παίκτες έλειπαν χτες πλέον των 5 που αναφέραμε?

Δε νομιζω να ελλεπιε κανενας. Να μου πεις οτι δεν ειχαμε παγκο, να το δεχθω. Ισως και γι αυτο εκανε μονο μια αλλαγη… Απο ενδεκαδα ομως? Ισως ο Τοσκας δεν ειναι ενδεκαδατος. Ισως λεω… Μπορει να ειχαμε απουσιες αλλα δε νομιζω οτι χθες κατεβηκαμε με ενδεκαδα αναγκης.

-Πόσα λεφτά ξοδέψαμε στις μεταγραφές που κάναμε?

Δεν εχω ιδεα. Απο οτι μας λενε παντως , ειμαστε ομαδα που υπολογιζει το καθε ευρω

-Πόσα λεφτά θα κρατούσαμε για το καλοκαίρι αν δεν κάναμε αυτές τις μεταγραφές;

Οτι γραφω παραπανω…

-Πόσοι από τους παίκτες που πήραμε προορίζονται για την πρώτη ομάδα;

Παλι δεν εχω ιδεα. Αν δεν προοριζονται ομως για τη βασικη ομαδα, τοτε γιατι ακριβως τους πηραμε? Για να δειξουν στο μελλον?
Νομιζα οτι το “μελλον μας ανηκει”,οπως επιμενουν να λενε καποιοι… Στο παρον εχουμε προβλημα…

Επειδή με ηρεμία γίνεται πάντα καλύτερη κουβέντα ας δούμε τελικά που “σηκώνουμε σκόνη” και που αντιπαρατιθέμαστε με σοβαρά επιχειρήματα.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ “ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ” ΓΡΑΜΜΗ. ΑΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΛΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΕΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΓΚΡΙΝΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ. Ο PAUL, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ. ΣΩΣΤΟ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΤΕΡΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΑ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΕΙΤΕ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ, ΓΕΙΤΟΝΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΛΠ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ.

ΑΥΤΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΜΟΥ!! ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ.

Υ.Γ. PAUL ΟΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΣΠΟΡΟ

Σοβαρά τώρα, υπάρχει κανείς που πιστεύει πως μια ερασιτεχνική διοίκηση ανάγκης με ελάχιστη εμπειρία και πόρους (και δεν μιλάω μόνο για οικονομικούς αλλά και ανθρώπινου δυναμικού) μπορεί να κάνει το τέλειο σύμφωνα με το τι έχει ο καθένας από εμάς στο καφενειακό εγκέφαλό του;

Δεν νομίζω πως βοηθάει σε κάτι η εύκολη κριτική (δηλαδή αυτή που δεν λαμβάνει ως παράμετρο την οικονομική/νομική περιοριστική πραγματικότητα) εκτός αν συνοδεύεται από κάποια υλοποιήσιμη και δημιουργική αντιπρόταση. Γιατί υπάρχει δημιουργική κριτική και υπάρχει και τεμπέλικη κριτική.

Έτσι όπως είναι η κατάσταση όποιος αγαπάει το σύλλογο, θα κοιτάξει να βοηθήσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Με εθελοντική προσφορά, με το να μην είμαστε 700 άτομα στο γήπεδο ή όπως αλλιώς μπορεί. Προσωπικά και λόγω απόστασης το βουλώνω και απλά χρωστάω ευγνωμοσύνη σε αυτούς που βγήκαν μπροστά και τουλάχιστον το προσπαθούν για την μεγάλη μας αγάπη, τον Πανιώνιο.

Εγω οσο μπορω βοηθαω νομιζω. Τα χωνω στο Τσαβαλο οποτε τον πετυχαινω για να μην γινει τελειως αυτιστικος και καθομαι να μου τα χωνει και αυτος υπομονετικα…κι ας εχει εντελως αδικο!
Τωρα για το ποσο επικοδομητικο ειναι αυτο ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του.

το φορουμ υπαρχει για να λεει ο καθενας μας την παπαρια του..μπορει να τρωει σκαμπανεβασματα και αλλαγες στην κινηση, στη συμμετοχη στα προσωπα αλλα παντα ειναι εκει για αυτο το σκοπο..με την ευκαιρια νοιωθω οτι αφου οι περισσοτεροι δεν προσφερουμε κατι αλλο σ αυτο το χωρο περα απο την συμμετοχη μας, σαν ευχαριστω σε ολους εκεινους που προσφερουν περισσοτερα για να υπαρχει αυτος ο χωρος, καλυπτοντας το κενο του προηγουμενου που εκλεισε σε μια νυχτα, καλο θα ηταν σαν ευχαριστω λοιπον ,εκτος απο τις αποψεις μας να δειχνουμε κ ενα σεβασμο ο ενας στον αλλο οσο μαλακισμενη κ ας μας φαινεται η αποψη που διαβαζουμε.. καποιες εκφρασεις μπορουν να αποφευγονται νομιζω..

στην ουσια.. καθε κριτικη μπορει να γινεται στην αποδοση της ομαδας στους παιχτες, το προπονητικο τημ κτλ.. για ειναι στη σωστη βαση κ να ειναι γονιμη πρεπι να ξερουμε κ τα οικονομικα δεδομενα κ τις γενικοτερες συνθηκες του συλλογου.. αυτο οφειλει στον εαυτο της να το κανει η διοικηση οταν με το καλο τελειωσε το φετινο πρωταθλημα. υπο νορμαλ συνθηκες ο φιλαθλος δεν πρεπει να ασχολειται με ισολογισμους κτλ αλλα εδω επειδη ο καθενας πιανετε απο παιχτες που δεν τους ξερει ουτε η μανα τους κ λεει το μακρυ του κ το κοντο η διοικηση θα πρεπει να το κανει..να εξηγησει δηλαδη γιατι παιζουμε με τον τοσκα σεντερ μπακ κ οχι με καποιον αλλο ας πουμε..να εξηγησει τις κινησεις που εμενα προσωπικα μου φαινονται παραπανω απο λογικες.

το οτι μας βγηκε το υλικο του καλοκαιριου στον πρωτο γυρο, ηταν εκπληξη για ολους μας κ σιγουρα μεγαλη επιτυχια. αν δεν εβγαινε δεν ξερω αν θα το λεγαμε αποτυχια τουλαχιστον στην κριτικη μας στο προπονητικο επιτελειο..αποτυχια της διοικησης μπορει.αν κ δεν νομιζω οτι ειχε αλλη επιλογη.. το οτι το σημερινο υλικο μπορει να μη βγει το ιδιο ειναι ενα ενδεχομενο πιθανο..αν σωσει νωρις την παρτιδα κ κυνηγησει κ κατι παραπανω οτι κ να ναι αυτο εγω νοιωθω οτι πρεπει να ειμαστε ικανοποιημενοι..

τωρα θα μου πεις καποιοι λεγα μετα τη λιβαδια οτι το ματς επρεπε να το παρουμε γιατι ειμαστε λεει πανιωνιος κ φταιγαν ολοι για τη νοοτροπια τους παιχτες προπονητης παντα οι οπαδοι..η ιδια λιβαδια παει για ουεφα σημερα αλλα λεπτομερια.. εγω λεω οτι γουσταρω πολυ να συνεχισει το ιδιο παραμυθι για πολλα χρονια..το μονο που περιμενω ειναι καθε χρονο να γινομαστε ολο κ πιο υγειης οικονομικα, να μη χασουμε ξανα παιχτη σαν το σπυροπουλο, να ανεβαζουμε σιγα σιγα τον πυχη των στοχων κ ολο αυτο να εχει μια συνεχεια απο τα παιδακια 10 χρονων μεχρι την πρωτη ομαδα.. αν φυγουν κ κατι τυποι απο το γηπεδο που υπαρχουν εκει για να εκτονωνουν τη μιζερια τους ειμαι αισιοδοξος οτι το γηπεδο μας τα επομενα χρονια θα ζησει ξανα στιγμες σαν του τσακιρη σε στερεες βασεις αυτη τη φορα κ οχι πυροτεχνηματα