AEL FC ARENA
03 Φεβρουαρίου 2018 17:15
NS2
AEL FC ARENA
03 Φεβρουαρίου 2018 17:15
NS2
Πέρυσι ήταν το παιχνίδι που η ομάδα ουσιαστικά δεν κατέβηκε να παίξει. Ήταν το πιο οριακό σημείο για τον Μιλόγεβιτς , και το χαστούκι που ξύπνησε την ομάδα σύμφωνα με τον Κόρμπο.
Φέτος μια νίκη σβήνει το χθεσινό. Δεν είναι τόσο καλή ομάδα αλλά χάνει δύσκολα εκεί μέσα. Για να δούμε.
Για μενα ειναι επιτακτικη αναγκη η νικη. Ετσι απλα.
ΠΡΕΠΕΙ να κερδισουμε. Για βαθμολογικους αλλα και για ψυχολογικους λογους να παρουμε τα πανω μας.
Επισης, θετικο οτι στις 15:00 παιζει Τριπολη-Ξανθη ενα ματς που μας ενδιαφερει παρα πολυ.
Νικη για ολους τους παραπανω λογους αλλα και γιατι προεδρος ειναι ο αντιπαθητικος κουγιας
Θέλει προσοχή σε όλη τη διάρκεια του ματς. Τα μισά τους σχεδόν γκολ είναι μετά το 85.
Δεν εχουν καλή ομάδα, αλλά συνήθως εκεί δεν παίζουμε καλά.
Αν βάλουμε ένα γκολ δεν χάνουμε. Μπορούμε βεβαια και τη νίκη αλλά μόνο με βελτίωση σε κατοχή και δημιουργία, γιατί στα προηγούμενα εκτός (Απόλλωνα, Παναιτωλικό) υστερούσαμε.
Αν μετά το παιχνίδι του πρώτου γύρου, σου έλεγε κάποιος οτι εκείνη η ΑΕΛ θα μαζέψει τρεις περισσότερους πόντους απο εκείνο τον Πανιώνιο μέχρι να ξανασυναντηθούν οι δύο ομάδες στον επόμενο γύρο, θα σου έλεγαν οτι είσαι ή παλαβός ή ο Αλέξης Κούγιας. Βασικά μόνο ο παλαβός ο Κούγιας το πίστευε και με κάποιο τρόπο το κατάφερε.
Η ΑΕΛ θα σκέφτεται και το Κύπελλο, εμείς που υποτίθεται πως είμαστε ομάδα με στόχους ελπίζω πως όχι. Χρειαζόμαστε επειγόντως μια πειστική εμφάνιση, ειδικά απο τη στιγμή που στα προηγούμενα τρία εκτός, με αντιπάλους χειρότερους απο την ΑΕΛ, ήμασταν άθλιοι. Η ομάδα χρειάζεται φρεσκάδα κα νέες ιδέες, η επόμενη βδομάδα έχει τρία ματσάκια. Αν κάποιος απο τους καινούριους δείξει καλά δείγματα στις προπονήσεις, θα τον έβαζα κατευθείαν βασικό.
Επειδή φετος είμαστε ολίγο απρόβλεπτοι , πιστευω πως θα περασουμε αερα απο Λαρισα και θα ξεκινησει η ανοδική μας πορεία και όπου φτάσουμε…αισιοδοξια και να μπουνε γρηγορα οι μεταγραφες μας…
ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ
3-0
ο Σταλεγάκιας ξαναχτυπά!
Στην Λάρισα βρίσκεται από την Παρασκευή η αποστολή του Ιστορικού για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα (03/02, 17:15).
H προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο του Απόλλωνα Λάρισας, με την αποστολή να αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.
Oι “νέοι” Νίλσεν και Ουάσινγκτον συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή από τον Μιχάλη Γρηγορίου, ενώ εκτός έμειναν οι Ντουρμισάι, Σιώπης, οι οποίοι έχουν σημάδια κόπωσης και ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και έτσι αποφασίστηκε να πάρουν ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Αναλυτικά οι 20 της κυανέρυθρης αποστολής: Μπανανά, Μπραχίμι, Γκιοατά, Κότνικ, Νίλσεν, Σπιριντόνοβιτς, Ουάσινγκτον, Γεσίλ, Βλάχος, Βουκελάτος, Κόρμπος, Λάμπρου, Μακρύλλος, Μασούρας, Μπαντής, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος.
Ο Ουάσινγκτον επέλεξε για τη φανέλα του το νο “5” και ο Νίλσεν το νο “99”.
Ο Σιώπης αποφασίστηκε να “πάρει ανάσες”;; Ο Σιώπης;; Θα μας τρελάνουν φέτος , δες εδώ λαρτζιλίκια που αφήνουμε και παίχτες να ξεκουραστούν σε εκτός έδρας στη Λάρισα.
ουτε τώρα ο Τασουλης βλεπω. Οπότε
Γεσιλ (Νιλσεν στο 65)
Μασουρας Μπραχιμης Σπιριντο
Κορμπος Ουασινγκτον (Μακρυλλλος στο 55)
Σαραμαντας Σταυροπουλος Μπανανας Βαλεντινος
Κοτνικ
Νομίζω βάσει των τελευταίων εμφανίσεων του , ο Σπιριντόνοβιτς δε δικαιούται θέση στην 11αδα , δυστυχώς. Οπότε ίδια ενδεκάδα με Λάμπρου πιστεύω.
Τώρα που το λες συμφωνώ Faith. Μάλλον είχα ελπίδα ότι είναι καλύτερα ο Σπύρος
Εγώ αντίθετα είμαι ενθουσιασμένος, να ξεκουραστεί ο Σιώπης, να ξεκουραστούν και τα ματάκια μου. Να δούμε και τι μπορούν να προσφέρουν οι καινούριοι. Θα εχουμε εκπλήξεις στην εντεκάδα πιστεύω. Με τον Τασουλή δεν φαίνονται καλά τα πράγματα δυστυχώς.
4-3-3 Σαββίδης Κόρμπος Μπραχίμης στο κέντρο, Νιελσεν Μασούρας Σπύρος μπροστά και 0-2 χαλαρό. ![]()
Νομίζω ότι είμαστε σαφώς καλύτερη ομάδα απο τα τυρόγαλα. Συμφωνώ για ανάσες στους 2 και ελπίζω και σε ανάσες στο Κόρμπο κάποια στιγμή.
Σπιριντόνοβις, έτσι οπως παίζει τελευταία, θα μου έκανε εντύπωση αν τον βάλει για περισσότερα απο είκοσι λεπτά.
Δυνητικά ναι, μπορεί να είμαστε καλύτερη ομάδα απο την ΑΕΛ, αλλα οι αριθμοί, οι βαθμοί και κυρίως η εικόνα της ομάδας το τελευταίο δίμηνο δείχνουν οτι δύσκολα μπορεί να πει κάποιος πως είμαστε ανώτεροι αυτή τη στιγμή απο οποιαδήποτε ομάδα εκτός των τελευταίων 4-5 της βαθμολογίας. Μιλάω πάντα για το τελευταίο δίμηνο. Χρειαζόμαστε βοήθειες απο τους νέους και επιστροφή σε καλύτερες εμφανίσεις απο τους παλιούς για να γυρίσει το πράγμα. Κατα τη γνώμη μου, θέλουμε δύο νίκες με ΑΕΛ και Λαμία, αλλιώς να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για ένα αδιάφορο τρίμηνο στο πρωτάθλημα.
αφου πηραμε 0-0 εκτος εδρας απο την Μπαρτσελονα θα πρεπει να ειμαι ευχαριστημενος!!!
![]()
ο λόγος που το μαντρί έγινε χοιροστάσιο ??
Όλος ο αγώνας σε μια φωτογραφία.
Με καλύτερο παίχτη τον Σαββίδη δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα.
Από τους νέους μόνο ο Σαντάνα έδειξε ότι όχι μόνο μπορεί να βοηθήσει αλλά πρέπει να παίξει από την Τετάρτη κιόλας στη θέση του ταλαίπωρου του Κόρμπου.
Μεγάλο πρόβλημα στο να κρατήσουμε μπάλα και να δημιουργήσουμε. Δεν μας πάει και η πουτάνα η μπάλα να παει στο πλεχτό στις κεφαλιές του Μπανανά.
Τεσπά, για κάποιους περίεργους λόγους είμαστε ακόμα εντός 5αδας, δεν ξέρω για πόσο , πάντως εδώ που φτάσαμε δεν μπορώ να αποκλείω τίποτα ακόμα και με τις κακές εμφανίσεις που κάνουμε.