1η Αγωνιστική: ΑΟ Κέρκυρας - Πανιώνιος

**Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας

20-8-2017

19:15**

Λείπετε όλοι και δεν ανοίγει κανείς νήμα για το πρώτο φετινό ματς πρωταθλήματος; Πάμε με Ταπόκους και Ντουρμισάιδες, γιούρια. Το καλό είναι ότι με τον πρίγκιπα μπορεί να βάλει γκολ μέχρι και ο Κόρμπος. Σήμερα θα παίζαμε ευρωπαϊκό αγώνα. Δεν έχω ιδέα τι ομάδα έχουν αυτοί φέτος. Κάποιος έγραψε ότι δεν παίζει το θωρηκτό ο Τουράμ. Εμείς χωρίς Γεσίλ και Οικονόμου. Με κάποιες πινελιές από πέρυσι, αλλά σχεδόν όλα καινούργια. Για να δούμε.

Διπλούρα επειδή θα είμαι μέσα και γιατί ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είσαι!!! :sunglasses: Άντε και καλή αρχή μωρή αρρώστια!!!

Καλή αρχή στην ομάδα!!!

Grissino να αποδειχθείς γουρλής και να τα ανοίγεις όλα φέτος!

Σκοραρουμε και φευγουμε τουλαχιστον με 1 βαθμο καθως φαινεται να τρωμε στανταρ 1 πισω (μεχρι στιγμης).
Σιγουρα μπορουμε και νικη μιας και η κερκυρα δεν μπορει να βαλει γκολ.. λειπει κι ο επιθετικος της.

Καλη αρχη και καλη τυχη στην ομαδα!

Αν φάμε γκολ από αυτούς, τι να πω…

Το ξανάγραψα, 0-1 με Χατζισαφί. Κάθε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη είναι παροιμιώδης αποτυχία - ανεξαρτήτως απουσιών και αδυναμιών.

Εντάξει δεν είναι έτσι ακριβώς. Πέρυσι μας έβγαλαν την παναγία στη Νεα Σμύρνη και στο εκτός (έστω κι αν εμείς τα είχαμε παρατήσει τότε) μας κέρδισαν.

Το καλό είναι ότι τους ξέρει ο Γκρέγκορυ κι ότι σε αυτούς είναι ο Ελέ του οποίου οι ομάδες ψιλομπάζουν.

Θέλει πολύ προσοχή για μένα , όπως ακόμα περισσότερη θέλει το επόμενο με τον Απόλλωνα του Μάντζιου.

Αφήστε τις προβλέψεις και τις γκρίνιες, βρείτε 25€ κι ελάτε την Κυριακή το πρωί στις 8 στον τυροπιτά να γίνουμε πολλοί…

http://www.panioniosfc.gr/2017/08/19/η-αποστολη-για-κερκυρα/
*Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για τον αγώνα της πρεμιέρας στην Κέρκυρα. Μετά το τέλος, ο προπονητής, Μιχάλης Γρηγορίου, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές.
Αυτοί είναι οι: Κότνικ, Μπαντής, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Γκιοατά, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Χατζισαφί, Κόρμπος, Ταπόκο, Σαββίδης, Πηνιώτης, Μασούντ, Μασούρας, Λάμπρου, Ντουρμισάι, Γλυνός.
*

To λοιπόν, καλό πρωτάθλημα να έχουμε. Σε λίγες ώρες θα έχουμε την απάντηση στο βασανιστικό, αιώνιο ερώτημα: μπορεί ομάδα Α’ Κατηγορίας να κερδίσει εκτός έδρας ματς με βασικό και μοναδικό φορ τον Φιορίν τον Ντουρμισάι; Μασούντ θέλοντος και Ελευθερόπουλου επιτρέποντος, μπορεί και ναι.

Στο Περιστέρι έπαιξε μπροστά ο Χατζι, αλλα το κόβω δυσκολο να αφήσει εκτος ενδεκάδας τον Λάμπρου, που σκόραρε και σε αυτό το ματς μαλιστα. Η ομάδα εχει έναν τραυματία όλο κι όλο απο τη μεση και μπροστά, παρόλα αυτά πιθανότατα στον πάγκο θα έχουμε μόνο μπακ και κεντρικούς χαφ! Ενδιαφέρον οτι έμεινε εκτός αποστολής ο Κάργας, πράγμα που επιβεβαιώνει οτι τον υπολογίζει για πέμπτο στόπερ αυτη τη στιγμή. Εκτός και ο Βουκελάτος, σε μία ομάδα που εχει δυο εξτρέμ στην αποστολή -ισως ηρθε η ωρα να τον δώσουν κάπου δανεικό γιατι φαίνεται πως κάτι δεν πάει κάλα με αυτο το παιδάκι. Πρέπει να βρούμε δύο παικτες για μπροστά μεσα στις επόμενες δέκα μέρες -και ο καριόλης ο Καρίμ δεν βοήθησε χθες την υπόθεση μας. Υπάρχει χρόνος μπόλικος πάντως, αρκει να υπάρχει και η ανάλογη διάθεση απο τη διοίκηση.

Ελπίζω ο Ελέ να κάνει τα δικά του και να παίξει με την άμυνα ψηλά, να τους καρφώσει ένα ο Μασούρας στο πρώτο ημίχρονο και η σεμνή τελετή να λάβει τέλος. Αν πάμε χωρις γκολ στο ημίχρονο, τα πράγματα θα είναι σκούρα, οπως συμβαίνει πάντα με τα εκτος έδρας παιχνίδια του Πανιωνιου.

Πιπέρι. Ο Μασουρας σκοράρει μόνο με μεγάλους αντιπάλους.

Μην το πολυζορίζουμε

2 γκολ ο Ταποκό στο πρώτο ημίχρονο· 3ο γκολ στο 89 με ατομική προσπάθεια, που τους τριπλάρει όλους
και τέλος η συζήτηση για σεντρεφορ (sic)

Κόρμπος αριστερό μπακ; για να δούμε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Λάθος διάταξη μου έβγαλε το Forza.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πρώτον, μόλις μου ανέβηκε το αιμα στο κεφάλι γιατι διάβασα πως κλείνουμε αυτον τον Σεμεδο. Έντεκα ομάδες -της πλάκας σχεδόν όλες- σε δεκα χρόνια εχει αλλάξει ο τύπος. Κάκιστη επιλογή.

Το ματσάκι παίχτηκε σε ξερό γήπεδο, οι παίκτες θα θυμήθηκαν τα νιάτα τους που έπαιζαν σε χωματινα. Αποφάσισαν να αφησουν απότιστο το χορτάρι 20 Αυγούστου. Γαμώ τον πρώτο βλάκα που είπε οτι πρέπει να παίζουν πολλές επαρχιακές ομάδες Α’ Εθνική, κάνει καλό. Δεκαπέντε χρόνια μαζεύουν επιχορηγήσεις απο τη Σουπερ Λιγκα για να φτιάξουν τα γήπεδα, τις τσεπώνουν και μετά περιμένουν να τα φάνε και απο το Δήμο. Σαν σε τραπεζάκι πινγκ πονγκ έσκαγε το τόπι. Γελοίοι.

Πολύ καλός ο Ντούρμι, δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό, φοβάμαι πως βρήκαμε ευκαιρία να γλυτώσουμε φράγκα για νέους παίκτες. Ειναι σεντερ φορ κανονικο πάντως, σε αντίθεση με το στρουμφάκι που δεν έπαιξε σήμερα. Μπανανα τραγικός, μεγάλη απογοήτευση. Για τον Πρίγκηπα ήμουν σίγουρος μέχρι κι εγώ οτι θα το χασει, που είμαι ο πιο πιστός του υπήκοος. Γενικώς κακή εμφάνιση, αλλα σπουδαία νίκη.

Δεν γιναμε σοφοτεροι σημερα. Πολυ μετρια εμφανιση αλλα μεγαλη νικη.
Η ομαδα φωναζει για μεταγγραφες. Τωρα που βρεθηκε λυση με τα τηλεοπτικα θελω να πιστευω οτι θα κανουμε 3 κινησεις που ελεγαν. Το προβλημα ειναι και ποσοτικο πλεον του ποιοτικου. Ας παρουμε και τον Σεμεδο εστω να εχουκε ενα κοφτη,γιατο τωρα εχουλε μονο τον Πινιωτη.

Κοτνικ εμπνεει πολυ εμπιστοσυνη. Χατζισαφι εχει ποιοτητα,ας τον βαλει εξτρεμ. Μπανανα επικινδυνος. Απιθανα εως υποπτα λαθη. Σαββιδης δεν ξερει τη θεση. Ντουρμι σκυλι αλλα οχι για βασικος. Επιτελους εχουμε και καλα στημενα φετος.

Μεγάλη νίκη σήμερα γιατί σε αυτή τη φάση μετράει το αποτέλεσμα.Η ομάδα φωνάζει ότι χρειάζεται ενίσχυση.Δεν καταλαβαίνω την διαφαινόμενη απόκτηση του Σεμέδο..χιλιές φορές να δοθεί ευκαιρία στον Πινιώτη από να φερούμε έναν γυρολόγο χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο στην καριέρα του.Και επιτέλους να αποκτηθεί ενδεκαδάτος εξτρεμ,γιατί πέραν λάμπρου,μασούρα δεν έχουμε ούτε αλλάγη…καλή αρχή και καλή ποδοσφαιρική σεζόν να έχουμε σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Χωρίς να έχω δει , είναι σαν να τα χω δει όλα.

Μπανανά έκανε και πέρυσι τέτοιες μαλακίες που και που.

Και στα 2 μπεναλντι ήμουν τόσο σίγουρος ότι θα χαθούν που ήθελα να παρω τηλ pantherwnio να προλάβω να του το πω.

Επειγόντως πιο μπροστά Χατζσαφί, ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ αμυντικό χαφ και Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν Τ Ω Σ επιθετικός και εξτρέμ.

Μεγάλη νίκη, αρκεί να δεις τι έπαθαν βαζ και παοκ με το καλημέρα.

Μπράβο στα αλάνια που πήγαν. Πάμε γι 'άλλα.

Ευτυχως φυγαμε με νικη απο μια επικινδυνη εδρα,αλλα η ομαδα φωναζει οτι θελει ενισχυση!!!

Grissino χτύπα την 2η Αγωνιστική please!

Μικρά που δεν αναφέρθηκαν:

• Ο κότνικ φοβερός για 93 λεπτά αλλά στο 94 έκανε ένα αιτωλοακαρνανικό που θα μας στοίχιζε τη νίκη. Δεν έφτασε ούτε ένα μέτρο κοντά στη μπάλα αλλά ευτυχως έκαναν στραβοκεφαλιά.
  • Πολύ κακή ομάδα η Κέρκυρα σε υλικό και με την αφέλεια του κόουτς (κανονικό, όχι τερματοφυλάκων) θα τα βρει πολύ σκούρα.
  • Δεν έβγαλαν καρτελα κοντά στη λήξη αλλά πρέπει να ήταν από τα ελάχιστα παιχνίδια εκτός έδρας που είχαμε εμείς περισσότερη κατοχη.
  • Ο Χατζησαφί είναι λίγο επικίνδυνος πίσω αλλά το οτι είχε τα περισσότερα γεμίσματα και τις περισσότερες τελικές από ολους παιζοντας ως αριστερό μπακ, δείχνει πόσο σημαντικος θα είναι για μας φέτος όπου κι αν παίξει. Αν ο Μασουντ ειναι Ιρανοβραζιλιανος, αυτός είναι Ιρανοαργεντίνος.
  • 17 πάσες και 0 λάθη ο Σαββίδης, κι ας ήταν ολες των 5 μέτρων. Αμυντικό χαφ μπορεί να μην είναι, αντι-Κόρμπο όμως μια χαρά μπορούμε να τον κάνουμε.
  • Ο Μασούρας σε ματς κατοχής δεν μπορεί να δώσει περισσότερα αυτή τη στιγμή. Ειναι μονο κρυφός κυνηγός και δύσκολα θα φανερωθεί σύντομα.

Κατα τα άλλα, όπως τα εχουμε πει. Η ετοιμότητα και η φόρα θα καλύψει την αδυναμια του ροστερ για κάποιο χρονικό διαστημα. Ελπιζω ακομα σε ενισχυση, κυρίως με ένα καλό εξτρεμ, αν θεωρήσουμε σίγουρο τον Σεμέδο.