Επειδή με διέπει ένας ευαίσθητος καλλιτεχνικός οίστρος :
Το πρόσωπο σου είναι σαν κρίνο
απο το μάτι σου το δάκρυ πίνω
φύτρωσε για μας της αγάπης ο σπόρος
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ…!
Αυτά..
Επειδή με διέπει ένας ευαίσθητος καλλιτεχνικός οίστρος :
Το πρόσωπο σου είναι σαν κρίνο
απο το μάτι σου το δάκρυ πίνω
φύτρωσε για μας της αγάπης ο σπόρος
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ…!
Αυτά..
Είδα όνειρο
διπλόπιτο
Εγω στουρθοκαμιλιζω
στουρθοκαμιλιζεις
στουρθοκαμιλιζει
στουρθοκαμιλιζουμε
στουρθοκαμιλιζετε
σουρθοκαμιλιζουν…
Κάτι θες να πεις και σε νιώθω… απ την άλλη το τμήμα έρευνας της samsung έχει πάντα δουλειά χάρη σ εσένα..
Επιτελείς κοινωνικό έργο ρε πούστη και γω ο παπάρας σε βρίζω…
Κατα τ άλλα το ματς είναι ή 4(+) - 0 ή ηρωικό διπλο τύπου Ζίζι Ρόμπερτς…
Με προπόνηση που έγινε στη Βάρη ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (10/01) η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση (11/01) με τον Παναθηναϊκό.
Ο προπονητής της ομάδας, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, μετά το τέλος του προγράμματος, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν οι:
Ανέστης, Ν. Παπαδόπουλος, Ζαχαράκης, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Παναγιωτούδης, Κούρντι, Κολοβός, Ντούνης, Αραβίδης, Καμπάνταης, Γιάννου, Λάσνικ, Παντίδος, Κωτσαλάς, Πάνος, Μπούζας.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Η δικιά μου ενδεκάδα
--------------------Ανέστης--------------------
Ζαχαράκης---- Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος------ Κούρος
------------Κούρντι---------Παντίδος-------------------
---- Κολοβός ---------Λάσνικ--------------Αραβίδης-----
----------------Καμπάνταης(Γιάννου)-----------------
Παναγόπουλος said
Για την ήττα στο Κύπελλο απ’ τον Αιγινιακό: «Είναι μια διαφορετική διοργάνωση και ίσως μα βοηθήσει να βελτιώσουμε την εικόνα μας στον δεύτερο γύρο».
Για την απόδοση της ομάδας στην προηγούμενη αναμέτρηση: «Ο Παναθηναϊκός έχει βρει τι ψάχνει. Έχει κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά αυτό οφείλεται στο νεανικό ρόστερ. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου δεν έχει καμία σχέση. Ο βαθμός δυσκολίας θα είναι πολύ διαφορετικός και θα είναι ένα ματς που θα κριθεί στην ψυχή και τη θέληση και οι παίκτες του Πανιωνίου θα πρέπει να καταλάβουν ότι θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να μπαίνουν και να τα δίνουν όλα».
Για το εάν υπάρχει έξτρα κίνητρο: «Εγώ είχα πει ότι κίνητρο είναι το ότι αγωνίζονται στον Πανιώνιο οι παίκτες και θα πρέπει να δίνουν πάνω απ’ το 100%. Δεν ξέρω τι ατμόσφαιρα θα υπάρχει οπότε όλα εξαρτώνται από εμάς το πόσο προετοιμασμένοι θα είμαστε».
Για το πώς θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος: «Μυστικά δεν υπάρχουν. Έχουμε αλλάξει λίγο το σχηματισμό μας. Είναι μεγάλη υπόθεση να γνωρίζεις τον αντίπαλό σου και αυτό που λείπει είναι ότι προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό. Τα παιδιά ανταποκρίνονται αλλά με προβληματίζει ότι ενώ θέλουμε να δώσουμε έμφαση στο αγωνιστικό κομμάτι από κάπου προκύπτει μια ατολμία. Δεν ξέρω από πού προέρχεται αλλά πρέπει να το αλλάξουμε και αυτό πρέπει να γίνει απ’ το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».
Ένα μήνυμα προς τον κόσμο: «Αρχικά έχουμε στεναχωρηθεί εμείς οι ίδιοι. Το σκυμμένο κεφάλι δείχνει ότι έχεις συνειδητοποιήσει τι έχεις κάνει. Ο κόσμος είναι στεναχωρημένος και θα τα δώσουμε όλα στον επαναληπτικό για την πρόκριση».
Ξερό διπλό…και από ημίχρονο…
Το μηνυμα σου ειναι το μοναδικο στην σημερον ημεραν! πληρη αδιαφορια, απαξιωση, κανενα απολυτως ενδιαφερον, απαισιοδοξια, τα blogs και αυτα με λιγους συνδαιτυμονες ειναι με παραπανω παρουσιες απο μας, αν και καποια εχουν σταματησει, αν μπητε στο forum του εθνικου μανης πειραιως περισσοτεροι ασχολουνται.
Μαλλον το “μοντελο” παει για βρουβες!
Πολύ πιθανό αν και δεν ξέρω ποιο άλλο “μοντέλο” θα μας είχε φέρει την άνοιξη, πχ το μοντέλο Δεν πληρώνω Δεν πληρώνω και πέφτω Γ εθνική ή το μοντέλο Beyoglu;
Υπάρχουν παντως πολλές ομάδες καφενεία οπότε καλό θα ήταν να υπήρχε μια Χ συσπείρωση έστω τςν 1500 πιστών μπας και σώσουμε τη χρονιά με νύχια και με δόντια.
Λοιπόν και μετά την εμφάνιση του 2ου ημιχρόνου, η ομάδα αυτή μπορεί να σωθεί και πρέπει να στηριχθεί.
Ακόμα και ο Λάσνικ. Γιατί προτιμώ παίκτες που έχουν φιλοδοξία να το καρφώσουν στο βάζελο από χέστες. Το ότι χάθηκε το πέναλτυ οκ συμβαίνει.
Ναι, αλλά γκολ δεν ξέρουν να βάζουν. Με δεκαπέντε 0-0 αν σωθούμε.
Πολύ καλή μπάλα!!!
Ελπίζω αυτό το ματς κι η ήττα να είναι αφετηρία για καλύτερη απόδοση!
Η εικόνα της ομάδας δεν είχε καμία σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια που είχα δει φέτος (4-5 μόνο τηλεοπτικά).
Είναι ξεκάθαρο ότι κι έτσι όπως είναι η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερη μπάλα.
Υ.Γ. Και το πέναλτυ, μια χαρά το βάρεσε! από την άλλη πήγε ο τέρμας! Απλά ήταν τρελή ατυχία!
Τώρα τι μου λέτε εσείς…
Εγώ ξέρω ότι μετά απο πολυ πολυ πολυ καιρό είδα ΠΑΝΙΩΝΙΟ!!!
Είδα ματς και έφυγα χαρούμενος!
Είδα αυτους τους μετριότατους παίκτες να βγάζουν ΨΥΧΗ για 45 λεπτα και να τους γαμανε τις μανούλες
Ειδα τους φλώρους να πετανε μπάλες μέσα για καθυστέρηση και να φευγουν χεσμένοι
Είδα κάτι που επιτέλους με κάνει να μπορώ να ΕΛΠΙΖΩ
Τώρα για όλα τα άλλα…
Τις ομάδες πάντα τις έκανε σπουδαίες ο κόσμος τους!
Όλα τα άλλα είναι περιστικά…
Δεν σου κάνει η Διοίκηση? Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να την αλλάξεις και να τους διώξεις!
Αλλά για να γίνει αυτό ΠΡΕΠΕΙ να είσαι ΠΑΡΩΝ!!
Αλλά όχι… Εμείς είμαστε μόνο για ποσταρίσματα στο fb πατώντας και δυνατά το enter… μέχρι εκεί!!
Μέχρι να ρθει ο απο μηχανης θεός και να μας σ’ωσει…
Τότε θα ξαναασχοληθούμε…
Τότε θα ξαναφωνάξουμε για την “αρρώστεια μας που δεν την αφήνουμε ποτε”
Προς το παρόν τουλάχιστον…
Καλα εμεις δεν εχουμε Θεο;;;Ειναι δυνατον να εχει συνεχεια ο βαζελας τετοια ευνοια της τυχης;;;Μα ρε παιδια ποτε παλι θα δωθει τετοια ευκαιρια για ισοπεδωση του πρασινου φιδιου’‘Δεν μπορω να το πιστεψω ,οτι ενα συνοθυλευμα αμπαλων παικτων οπως ειναι αυτη τη στιγμη ο Παο …μας νικησε’‘‘Ομως θα πουμε και τα λαθακια μας ,που δυστυχως δεν απαρνιωμασται σε κανεναν αγωνα μας’’‘Καταχρηση μπαλας,απροσεξια μεταβιβασης,βεβιασμενες αποκρουσεις με καταληξη τον αντιπαλο και τελευταια παρατηρηση = ΑΤΟΛΜΙΑ ‘‘Ισως η ποιο χαρακτηριστικη εικονα μας ,ειδικα στο 1ο ημιχρονο [με ενα μονο σουτ 20 μετρα εξω ..του Αραβιδη] στο 2ο ακομα και στο πεναλτυ ,η χαρακτηριστικη ατολμια επανηλθε’’’‘Δεν σταματαω εδω ,αλλα θα επισημανω και αλλα λαθη που δεν ειναι πολλα ,αλλα ειναι αναγκαια να προσεχθουν και ν’αλλαξουν’‘‘Πολλοι εδω μεσα μιλανε για ΦΟΡ αλληθινο[δεν εχουμε]και χαφ επισης [δεν εχουμε’’‘Αν λοιπον προσθεσουμε και εναν -δυο παικτες που σιγουρα σε καθε παιχνιδι θα υστερησουν[ Κολοβος],σιγουρα θελουμε καποιες εναλλακτικες’‘’‘Πρωτου περασουν οι μεταγραφες,και οτι μας εχει απομεινει [ρευστο ενοω]ας γινει καποια ΟΥΣΙΩΔΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ’’
ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ’‘’’
ΣΥΝΕΧΙΖΩ..Ειμαι ο χειροτερος αντιπαναθηναικος στην ΕΛΛΑΔΑ’‘‘οΣΟ ευχαριστημενος ενοιωθα στο ημιχρονο…τωρα που περασε η ωρα δεν μπορω να συγχωρησω την αστοχια μας ,την ανικανοτητα να εξαφανισεις ενα τετοιο συλλογο μεσα στο σπιτι του Κριμα ρε γαμωτο’‘κριμα επαναλαμβανω’’’
Τωρα η κριτικη στους παικτες μας ειναι πολυ καλη ,αν συγκρινεις με προηγουμενα παιγνιδια ,αγκιζουμε το αριστα στο 2ο ημιχρονο.Μπορω δε να πω και οτι ο Ζαχαρακης ηταν καλος [παραξενη φαση αν δεν σε θελει η κολομπαλα]εγινε αλλαγη λογω τακτικης κι ας ελεγε οτι ελεγε ο σπικερ’‘Ακομα και ο Λασνικ ειχε φρεσκαδα και καλα στημενα ,και πηρε μπροστα η ομαδα γενικα Τωρα οτι ειναι τσαλαφος’‘τι να κανουμε [προχθες ηταν ο Κολοβος. την προηγουμενη ο Αραβιδης]ας μαθουμε επιτελους οτι στην προπονηση κανουμε συνεχη μαθηματα εκτελεσης ,γιατι μετραει το Γκολ…οπως και να μπει ,αρκει να περασει την γραμμη’''Μπορειται μαλακισμενα;;;;;Επιτελους Μιλησα Θειο
Επειδή τελικά εκτός απο αμπαλοι είστε και τυφλοί. ..
σήμερα έπαιξες την μπάλα που ξερεις που επαιζες και περισυ στον πρωτο γύρο. ..
δεν σου έκατσε το ματς…
αλλα έδειξες οτι το έχεις
δικαιολογίες για να μην ερθετε την αλλη βδομάδα στο γήπεδο δεν υπαρχουν..
Μπραβο ατην ομαδα…
οσο για το πεναλτι…
οταν δεν έχεις προπονητη στον πάγκο να δψσει διαταγή αυτα γίνονται. ..
οσο για τον αντρικό ξερεις μπαλα μωρι παρανια …
Οπως ειπε κ καποιος εαν δεν μπορείς και δεν θες να αλαξεις κάτι
στα διοικητικά κατσε σπιτι σου… αλλα βουλωσετο κιολας…
εαν θες να αλλάξεις πραγματα στην διοικηση… πηγενε γήπεδο… ενημερώσου. .
κάνε κατι…
αλλιωε ειπαμε βουλωσετο. ..
αντε με τους κριτές της πλακας…
και πανω απο ολα σκωτωσε το γαυροβαζελο που κριβεις μεσα σου…
Τετοια αισιοδοξια ουτε το γραφειο τυπου της Ν.Δ. δε εχει…ερχεται η αναπτυξη, ερχεται και η ανακαμψη…Εχουμε να βαλουμε γκολ απο του αγιου Σουτσου, εχουμε παιχτες ανυπαρκτους που τολμανε να κανουν και προσφυγη αντι να ευγνομωνουν τον Θεουλη που παιζουν Α’Εθνικη…Αι σιχτιρ πια..ελεος…πονανε τα ματια μας με αυτους που βλεπουμε…Και για οσους πουν να αναλαβω εγω, παρτε τα αρχιδια μου και δωστε τα στα αφεντικα σας…ελεος πια με το κουφαρι του Πανιωνιου ολοι σας…
Σωστά!!!
Να μη μας αρέσει που μετά απο το έκτρωμα των τελευταίων αγωνιστικών παίξαμε λιγάκι μπαλίτσα…
Να μη προσπαθείς να βρεις κάτι να πιαστείς για να ελπίζεις για την συνέχεια..
Κάτι να σε κάνει να βρεις το κουράγιο να φωνάξεις στο γήπεδο αντί να τρως λιόσπορο…
Να τα γαμήσουμε στο ξύλο τα μουνιά που είναι παικταράδες και δεν παίζουν…
Να τα γαμήσουμε στο ξύλο τα μουνιά που είναι άμπαλοι…
Να τα γαμήσουμε στο ξύλο τα μουνιά που έκαναν προσφυγή και θέλουν τα λεφτά τους… Φαντάζομαι όλοι λέτε το ίδιο στα αφεντικά σας όταν σας κόβουν μισθούς…
Ναι πονέσανε τα ματάκια μας απ αυτά που βλέπουμε…
Δεν έχουμε διοίκηση, δεν έχουμε παίκτες, δεν έχουμε λεφτά όλα αυτά δεδομένα…
Απ το να βρίζω δικαίους και αδίκους προτιμώ να βρω κάτι να ελπίζω που θα μου δώσει κουράγιο για να φωνάξω την άλλη κυριάκη
το κουφάρι του Πανιωνίου το σκυλεύει όποιος θέλει γιατί έχουν μείνει 500 μαλάκες στο γήπεδο…
και για όσους λένε ότι αυτά μπορεί να τα υπαγορεύουν “αφεντικά” γιατί τα στηρίζουμε και πολύ άλλωστε… πάρτε τα αρχίδια μου και κάντε τα παστίλιες για τον πόνο του άλλου…
APLA ANIKANOI!!!
Κρατάμε το καλύτερο φετινό ημίχρονο και πάμε παρακάτω.
Σε ομάδες του επιπέδου μας που δεν έχουν μπαλαδόρους να παίξουν από τον άξονα είναι πάρα πολύ σημαντικό τα πλάγια μπακ να προωθούνται. Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο δεξί μπακ ο γνωστός λίγος Κούρτνι που όμως δεν φοβάται να προωθηθεί ξέροντας τα βασικά και βγάλαμε επιτέλους φάσεις. Αυτό το παιδί ο Ζαχαράκης δεν το 'χει καθόλου προς το παρόν. Ο Κούρος από την άλλη πλευρά θέλει και προσπαθεί αλλά κάθε φορά που προωθείται δεν ξέρει τι να την κάνει τη μπάλα.
Ας ελπίσουμε ότι το 2ο ημίχρονο θα έχει και συνέχεια. Θα τολμήσω να πω ότι για εκτός έδρας παιχνίδι και με βάση τα δεδομένα, παίξαμε καλά και δικαιούμασταν βαθμό τουλάχιστον.
Ένα πράγμα με προβλημάτισε, τελειώσαμε το παιχνίδι με 6 φάουλ ενεργητικό και αν θυμάμαι καλά στο ημίχρονο είχαμε μόλις 2…
Πάντως βλέπω ότι καλά το πάμε … Από την 19 αγωνιστική έχουμε ήδη πέσει…