19η Αγωνιστική: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ

Ο Γ.Βαρδινογιάννης διέκοψε τη μετάδοση!
Η εισβολή του Γιώργου Βαρδινογιάννη στα δημοσιογραφικά θεωρεία επειδή ο σπίκερ του ματς είπε ότι δεν υπήρχε πέναλτι στην ανατροπή του Νίνη διέκοψε τον ήχο της μετάδοσης από το συνδρομητικό κανάλι
Δεν ήταν “τεχνικό το πρόβλημα” που παρουσιάστηκε στη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα Παναθηναϊκού-Καβάλας, μόλις ο ΠΑΟ πήρε το πέναλτι, με τον Σισέ να κάνει το 3-2.

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης είχε “μπουκάρει” στο μπουθ της συνδρομητικής τηλεόρασης, διαμαρτυρόμενος στον σπίκερ Άγγελο Στυλιάδη, ο οποίος είχε εκφράσει την άποψή ότι δεν υπήρχε ανατροπή στον Νίνη!

[u]http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/o_g_vardinogiannhs_diekopse_th_metadosh.751193.html[/u]

Αρχίσαμε παιδιά …
Θα φτερνίζεται ο Γιαννάκης, θα πέφτει κάτω τ’ αλβανάκι και θα μας στήνουνε πάλι στην βούλα.

Α ναι, τα γνωστά. Ο Παναθηναϊκός παραμένει η πλέον αντιπαθής ομάδα στην Ελλάδα, στα 29 χρόνια ζωής μου.

Δεν πειράζει, δεν περιμένω κάτι από αυτό το ματς. Αν έρθει όμως, θα σημαίνει το τελειωτικό τους χτύπημα για φέτος και θα πονέσει πάρα, μα πάρα πολύ.

ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΙΛΙΟΣΙΧΑΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ,ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ…ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΤΑΛΑΙΠΟΡΗΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΕΓΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΕ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΟΧΙ.ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΙΣΩ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.ΝΙΚΗ ΜΕ ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΚΑΙ ΣΒΕΡΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΕΧΟΥ!!!

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ

Θα γινει αγορι μου.Αρχιζω τα βουντου,απο τωρα’‘’'ξεσκιστε τα βαζελια..θειο

voudou voudou κ μια καρφιτσα μαυρη

βγάλε τα πιστόλια σου μήτρογλου

κ γαμησε τον πουστη τον σισε κοντοε κοντοε

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΙ Η ΛΕΟΦΩΡΟΣ

το πιο πετυχημένο συνθημα που εχει ακουστει ποτε

παντα το φωναζω σε μεγαλες στιγμες χαρας και θυμου στην προσωπική μου ζωή

Ξέρουμε αν θα δώσουμε πρόσβαση στις εξέδρες μας στους ανυπόφορους τεντυμπόιδες φίλους της ομάδας με τα πράσινα;

φετος δεν γλυτωνουν
θα γραψει

Εχουν μπαν απο ολα τα εκτος μεχρι το τελος της σεζον. Αλλιως θα επαιρναν οπως πηραμε κ εμεις στο οακα.

Γαμηστε τους ασαλιωτα ρε μαγκες.Τιμωρειστε τους σιχαμενους.

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΜΕ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΟΥΜΕ

περναγατε ωραια
μαζι με τον Σπανεα
μας ριξατε στην Β Εθνικη
γιατι εισαστε οι πρωτοι
ρουφιανοι στην Ευρωπη
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ

O σβερκος υπαρχει καμια πιθανοτητα να παιξει?

Οσο μεγαλη ηταν η νικη της ομαδας μας στη “συμπρωτευουσα”, δυστηχως ισοφαριζει την ηττα με την Ξανθη στην εδρα μας. Μας θεωρω και χαμενους μαλιστα, διοτι απο την Ξανθη ηταν σαν να χασαμε 6 βαθμους και οχι 3. Θα μπορουσε να ηταν αντιθετα τα πραγματα.
Δυστηχως δεν εχουμε περιθωριο για αλλη απωλεια βαθμων. Οσο δυσκολο και να φανταζει το παιχνιδι με τον βαζελο, ο Πανιωνιος δεν πρεπει να χασει!!! Δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο φανταζει! Το χουν καταφερει αρκετοι μεχρι τωρα και νομιζω οτι μπορουμε και μεις.
Θελω να νομιζω τουλαχιστον…

Στην θέση του Balaban
Αν παίξει κι ο Γιαννάκης man to man τον βρωμο-γάλλο (καλός παίχτης, αλλά βαζέλας) …

Κάτι πρέπει να κάνουμε όμως για να τους δώσουμε δύναμη. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά τα παιχνίδια πλέον στην Ν.Σμύρνη !!! Εκτός από ΑΕΚ και Αρη σ’ όλα τα άλλα είμαστε χάλια (και ομάδα και εξέδρα)
Κάπως πρέπει να ανεβάσουμε κι άλλο την ψυχολογία

μακαρι να οργανωθει τιποτα για παρουσια στην τελευταια προπονηση να φτιαξουμε “κλιμα”

Εχεις ενα δικιο, αλλα αυτη η λογικη ισχυε τις προηγουμενες χρονιες, που παλευαμε για την πρωτη πενταδα. Οταν μπεις στο χωρο των καταραμενων, παυουν να ισχυουν ολα αυτα, καθε ποντος ειναι ξεχωριστος και χρυσος. Αφου σε συγχαρω που τιμας τον μεγιστο Τισντεηλ, πρεπει να ομολογησω οτι ημουν ενας απο αυτους που αναφωνησαν νεος Παντιτς στην πρωτη εμφανιση του Πολ με τον Πανιωνιο, σε ενα φιλικο μια χειμωνιατικη βραδια. Ηταν το αραιο μαλλακι του, ηταν οι μαγικες του τριπλες, ακομα δεν εχω καταλαβει. Ημουν μικρος, αρα δικαιολογουμαι.

περναγατε ωραια
μαζι με τον Σπανεα
μας ριξατε στην Β Εθνικη
γιατι εισαστε οι πρωτοι
ρουφιανοι στην Ευρωπη
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ

Αν προλάβουμε και εντάξουμε ένα χαφ στην ομάδα ( διακαής πόθος ο Νικολάου ) που να παίξει στη θέση του Κουμουρτζί μέχρι να συνέλθει είτε αγωνιστικά , είτε ψυχολογικά εξ αιτίας της μεταγραφολογίας γύρο από το όνομά του , τότε όλα μπορούν να γίνουν .

Το σημαντικότερο που πρέπει να γίνει πάντως είναι να δείξουμε στους εαυτούς μας την δύναμή μας και την πίστη μας για την ομάδα μας . Άλλοι θα είχαν πάει άκλαυτοι οι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ξέρουν να το παλεύουν και μπορούν . Γεμίζουμε το γήπεδο , χειροκροτούμε και φωνάζουμε για την ομάδα μας και πιστεύουμε στο αδύνατο , να κερδίσουμε δηλαδή διαιτησία και βάζελους και να τους πετάξουμε έξω από το πρωτάθλημα για μας . Πάμε δυνατά .

Νίκη γιατί τη χρειαζόμαστε και γιατί πρέπει κάποτε να τιμωρούμε τους αλλαζόνες. Τίποτε άλλο.

Θελω νικη με γεματο γηπεδο!

Και Σβερκο βασικο, ει δυνατον, ακομα και απροετοιμαστος θα ειναι καλυτερος απο τον Μποσκο!