19η Αγωνιστική: Πανιώνιος - Λεβαδειακός

Σαββατο 26/1 - 17:15
Κερδιστε γιατι χανομαστε.

το δικο μου ειναι πιο ωραιο σβηστο τωρα :stuck_out_tongue:

Το ανοιξες δευτερος.

αμα χασουμε φταις εσυ που κρατησες το δικο σου.αμα νικησουμε το οφειλουμε σ’εμενα που εφτιαξα εστω και για λιγο το δικο μου.αμα ερθει χ και αξιζαμε να κερδισουμε βλ. περιπτωση 1.το αντιθετο βλ. περιπτωση 2

και επαναλαμβανω ασος γιατι ετσι και να παει να γαμηθει ο ελε που θελει να παλεψουμε για την παραμονη

Προβλεψη’‘‘Σιγουρα θα νικησουμε,γιατι θα μας καλεσει ο Αθλητικος δικαστης για …επινικια’’ :sunglasses:

Λοιπον δωρο στον κομποτη…

Τουλαχιστων ενα ευχαριστω μετα το ματς…

Α ναι και να φωναξεις σε ενα παιδακι δεν ειναι κακο… ακους ελε…

Ο Λεβαδειακος ειναι δυσκολος αντιπαλος.Θα πρεπει η κερκιδα να μην ειναι ανυπομονη ,να μην πεσει κραξιμο και να εχουν ολοι στο μυαλο τους οτι και η ισοπαλια δεν ειναι κακο αποτελεσμα…

Μπορεί να έχω επηρεαστεί απ την κακή εικόνα, αλλά αν μου το δινες σήμερα το Χ, μάλλον θα το κράταγα..

ο λεβαδειακος ειναι μια αρκετα πιο δυνατη ομαδα απο τον αρη που χασαμε ή απο τη βεροια που φεραμε Χ.. η ομαδα αν συνεχισει να παιζει οπως παιζει μπορει να φερει καλα αποτελεσματα μπορει κ οχι.. θα μπορουσε να εχει κερδισει στο χαριλαου θα μπορουσε να εχει κερδισει τη βεροια θα μπορουσε να ειχε κλεψει ενα Χ στη κρητη..δεν εκανε τιποτα απο αυτα..λιγο η τυχη λιγο η κακη ψυχολογια..η μια επιλογη ειναι να συνεχισουμε ετσι ελπιζοντας οτι αργα η γρηγορα θα ερθουν τα απολεσματα.αυτο για μενα θα ναι λαθος..η αλλη επιλογη θα ειναι να διορθωσουμε της αδυναμιες μας.. νοιωθω οτι χασαμε την ταυτοτητα μας ειμασταν μια ομαδα που ειχε εναν πολυ καλο χειριστη στο κεντρο τον ροβα κ 2 ακραια μπακ πολυ δραστηρια που παιζαν ολη την πλευρα ενω ηταν συνεπη αμυντικα..με τις κινησεις τους τη συνεργασια τους με τα 2 ακραια χαφ κ με την καταλληλη κινηση της μπαλας που κυριως οφειλοταν στον ροβα η ομαδα ειχε εναν ορθολογικο τροπο αναπτυξης αλλα κ σωστη αμυντικη λειτουργια.. με ροκα αμιρη κ ανδραλα το ιδιο παιχνιδι δεν μπορουμε να το παιζουμε.. το ματς με τον λεβαδεικο θα ειναι ενα απαιτητικο τεστ για ολους παιχτες κ προπονητη οπου νοιωθω πως με τη χθεσινη εικονα αλλα κ γενικα του τελευταιου διαστηματος υπαρχει κινδυνος επαναληψης της ξανθης..πιστευω οτι θα παρουσιαστουμε βελτιωμενοι

http://www.panionianea.gr/2013/01/blog-post_3928.html

Δευτερος τελικος σε διαστημα 2 εβδομαδων!!
Εχω την εντυπωση οτι και την ερχομενη εβδομαδα παλι “τελικο” παιζουμε…
Θα παθουν υπερκοπωση οι παικτες μας …

Βεροια - Λεβαδεικος 1- 2’‘’ Τωρα ειναι καλο αποτελεσμα για μας ;;; η οχι ;;; Για σκεφτητε λιγο’’ θειο :sunglasses:

Iδανικο…θεωρω πως καθαρισε παραμονη η λειβαδια με αυτο το διπλο.

Ζησοπουλο, Βασιλειου, Ποϋ..μιλησα θειο"“” (ανελαβε τους)
Το οτι θα φαμε γκολ ειναι το μονο σιγουρο…δεν ξερω αν θα βαλουμε 2 ομως.

Πανω απο 2 θα βαλουμε’‘‘Πως;;;; Μη ρωτας’’‘’'Θα με θυμηθεις χαχαχαχαχαχ θειο
Τα 4 ο Φανης χιχοχιιχαχχαχχ :sunglasses:

Εγω το πα απο δω και περα αναλαμβανεις την ομαδα εξ ολοκληρου…

Απο Ξανθη μερια ο πανοπουλος ομιλησε, παπαλα οι 2 πεφτοντες, 3 θα ειναι λεει ο πηγαδιας, οποτε λετε του χρονου στην Α1 να μην υπαρχει το κυανερυθρο χρωμα

Λοιπον,γυριζουν ολοι οι παικτες μας ,οποτε φτιαχνουμε ενα καλο συνολο,και μεσα στην Ν Σμυρνη χρωσταμε ενα πολυ=πολυ καλο παιχνιδι,που θα γινει το Σαββατο ,λογω αναγκης ,και ανακμψης’‘‘Κουρος ,απο την αρχη,κοφτης ο Ροκας ,μεδρινος [επι τελους κανε ενα παιχνιδι]Σαμαρης ,πλαγιοι Ντουνης ,Κολβος απο την αρχη ,Φορ Αραβιδης’’‘Εξω ο Καντεμης, αλλαγη Φανης και οκογιε, ολα θα πανε καλα’‘Μιλησα’‘Ισως βρωμαει και καποιο πεναλτακι’‘‘Ας μαθουμε να πεφτουμε και λιγο’‘ηγκηκεν η ωρα ΜΙΛΗΣΑ θειο’’

Χεστον το μαρακουλα μωρε’'Αν ειναι στην τριαδα η Ξανθη…ενα σου λεω ''Θα γινουν 20 οι ομαδες αχαχαχαχαχαχ θειο :rolleyes:

Ο Πανοπουλος εκανε τη συγκεκριμενη δηλωση γιατι ξερει οτι μαζι με την αεκ και την Βεροια θα πεσει και η Ξανθη.
Απλα..

Είδα το Βεροια-Λειβαδιά χθες και νομίζω ότι θα έχουμε πολύ δύσκολο απόγευμα το Σάββατο. Η Λειβαδια έπαιξε κατά διαστήματα καλά, κυριώς στο 1ο ημιχρονο. Εκμεταλλέυτηκε το γρήγορο γκολ στο έπακρο και μετά χτύπαγε σε αντεπιθέσεις όπου σε 2-3 πασες έφταναν στην αντίπαλη περιοχή. Επίσης φαίνεται ότι έχει δουλέψει στα στημένα (κυρίως με Πόι) και θα πρέπει να έχουμε σε πολύ καλή μέρα Αυλωνίτη, Τόσκα και Περιστερίδη (επίτελους να δω να “καθαρίζει” με έξοδο μια σέντρα, ένα στημένο, κάτι). Ο Βασιλείου έχει επαφή με τα δίχτυα.

Χρειαζόμαστε τσαμπουκά, ψυχραιμία και τρεξίματα (ας μέινει ο Ανδράλας εκτός και να παίξει ο Ρόκας). Θέλω να ελπίζω ότι το ψυχολογικό αβανταζ που έχει η Λειβαδιά θα μετριαστεί από την κούραση. Έχει δώσει ένα σερι αγώνων με παο, οσφπ, ενδιαμέσα κύπελλο με κέρκυρα και εχθές με βέροια (σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο) ενώ καλείται να ξαναπαίξει (από Δευτέρα) Σάββατο.

Στήριξη και πίστη ρεεεεεεε!