26/02 17:00
1 Ενδεχόμενο : Νίκη = 6αδα
2 Ενδεχόμενο : Ήττα = σπρώχνουμε το αεκάκι Α2
26/02 17:00
1 Ενδεχόμενο : Νίκη = 6αδα
2 Ενδεχόμενο : Ήττα = σπρώχνουμε το αεκάκι Α2
χμμμμμμμμμμμ πειρασμος!!!
![]()
Δεν τίθεται κανένα δίλλημα. Η ομάδα πρέπει πάση θυσία να κερδίσει για να μπει εξάδα. Και μην ακούω βλακείεςτου στυλ να χάσουμε για να ρίξουμε την ΑΕΚ Α2. Έχουμε μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ τόσο μεγάλη που δεν αρμόζει να την τσαλαπατάμε. Μην αξιώνουμε η ομάδα μας να κάνει αυτά από τα οποία έχει υποφέρει. Πού είναι η διαφορετικότητά μας; Θα με τρελάνετε; Εξάλλου, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και αν κάνουμε κάτι τέτοιο θα το βρούμε - και δικαίως - μπροστά μας. Ειδικά με τα σενάρια για επάνοδο της ΑΕΚ στην Α1 μέσω Ηλυσιακού. Γι’ αυτό ας πέσουν κι οι 2 αν είναι έτσι.
κανένας πειρασμός, νίκη και ας πέσουν μόνοι τους.
Αν η ομάδα έχει τα @@ που δεν είχε η περσινή ας πάει να τους γαμήσει εκεί μέσα την άλλη αγωνιστική και να τους ρίξει.
Τώρα νίκη στα ίσα.
Κανένα δίλλημα δεν υπάρχει!
20 ποντάκια στο κεφάλι του Ηλυσιακού και άλλα τόσα στο αεκ στα Λιόσα…
Μόνο έτσι θα ανακουφιστώ για την περσινη ξεφτίλα
Καλα στα λιοσια…θα γινει της ποπης ειναι το μονο σιγουρο!!! Θα κρεμοντε απο παντου και θα μας περιμενουν πως και πως!!
Αλλα μην προτρεχουμε προεχει το ματς με ηλυσιακο…ας ξεκινησουμε απο κει!
Δεν μας ενδιαφερει το τι θα κανει η ΑΕΚ (με το ενα ποδι στην Α2 ειναι) εμεις παμε για την νικη και για την εισοδο μας στην εξαδα
Δικιο σε αυτο αλλα το θεμα ειναι να μην παθουν τπτ οι παικτες μας. Γιατι μετα τις καρπαζιες που τρωνε οπου τους πετυχουμε εχουν αφηνιασει…και θα κανουν μαλκιες.
Παιδια δεν υπαρχει αυτο το διλλημα…ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ νικη με Ηλυσιακο και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ νικη και μεσα στα Λιοσια!!!
Νίκη και δεν μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι!
Το ποίος θα πέσει ας το βγάλουν τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο και μόνο.Η περσινή ομάδα μας ξεφτίλησε στο Ελληνικό αλλά είχε την αξιοπρέπεια να νικήσει και τον Ηλυσιακό και τα Τρίκαλα και την Καβάλα.Έτσι πρέπει.Ας αφήσουμε τα κόμπλεξ δεν μας αφορούν.Το παιχνίδι στα Λιόσια είναι πολύ μετά για να ασχολούμαστε.Τώρα έχουμε τον μαχητικό Ηλυσιακό.Πρέπει να είμαστε χωρίς άγχος πια.Έτσι πιστεύω.Νομίζω ο Πανιώνιος είναι καλύτερη ομάδα απλά.Έχουν καλούς παίδες.κουκουλιάς, που με ΤΟ παραγυιο θα κάνει πάρτυ,και εγω θα έκανα, αλλά έναν καλό αμερικάνο,Μπάξτερ.Μην ξεχνάμε και τον Καρύδα.Με τον Μπατή θα κάνει ότι θέλει.Με τον Άντερσον δεν νομίζω.Γενικά είναι μια κλάση πιο κάτω αλλά μάχονται μέχρι το τέλος και καίγονται.
Δεν σκεφτομαι εξάδες και πεντάδες αλλά το επόμενο παιχνίδι.Γενικά η χρονιά πέτυχε.Φθηνή ομάδα που εξασφάλισε έυκολα και γρήγορα την κατηγορία και δεν αφήνει χρέη.
Αν έφευγε και ο περί ου και έπαιζε το παιδάκι και ο Σαρικόπουλς θα ήταν έξοχα.
Εγω πιστευω στην ομαδα αυτη και πιστευω οτι αν καταφερει να μπει στην εξαδα τοτε ειναι πολυ πιθανο να καταφερει να μπει και στην τετραδα (μεσω play-off)
καθιστε χαστε να ριξουμε το αεκακι.σας ικετευω
Μόνο νίκη το Σάββατο.
Διαφωνώ roni3, δεν υπάρχει λόγος να τους δώσουμε τόση σημασία, σιγά μη χάσουμε για να πέσουν αυτοί. Νίκη και μόνο νίκη σε κάθε παιχνίδι στα ίσια και ότι γίνει.
Βέβαια μπορούμε να ευχόμαστε να πέσουν, ίσως βοηθήσει και ο θείο, αν και το πάνε μια χαρά και μόνοι τους!!
+1000
αφου μιλαμε για φανελα, και δικαια αναφερομαστε σ’αυτο, με ψυχη και τσαμπουκα σε ολα μα ολα τα παιχνιδια!!
Μόνο νίκη… δεν υπάρχουν αυτά να χάσουμε…
και για διαφορετικότητα θα προσέθετα εγώ.
H ομάδα της καρδιάς μας παίζει πάντα και παντού για την νίκη , ακόμα και στο τάβλι .
η ομάδα πάει για τετράδα και εκεί θα τους βρει όλους μισοκατεστραμένους , καλό το φετινό κτίσιμο της ομάδας και θα πρέπει σιγά – σιγά να αρχίσει ο προγραμματισμός για του χρόνου ( ανανεώσεις άμεσα των συμβολαίων των ξένων άλεξιτς – κόβιλ – άντερσον ) και πάμε για άλλα του χρόνου .