ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.
23 Ιανουαρίου 2016
17:15
Το ματς της χρονιας. Με νικη, ειδικα αν επιτευχθει με δυο γκολ και πανω γινομαστε φαβορι για 5αδα.
Το Σαββατο λοιπον ξεχναμε δουλειες, οικογενειες, κρυα και βροχες, παιρνουμε με το ζορι και καποιο φιλο και παμε για το τριποντο.
Διαθέστε ενα 2ωράκι επιτέλους και ελάτε στο γήπεδο να βοηθήσετε την ομάδα…δε γίνεται το Σαββατιάτικο παιχνίδι να γίνει με λιγότερους απο 4000 φιλάθλους , ήμαρτον…
Πάμε μωρή ομαδάρα , με νίκη αλλάζουν πολλά…
νίκη με όποιο σκορ
και 4-3 μου κάνει
νίκη και μόνο νίκη
νίκη για το τρίποντο που θα μας πάει στους 30 βαθμούς
νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στην παραμονή
νίκη γιατί έτσι γουστάρουμε
νίκη γιατί είμαστε ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ρε κουφάλες
νίκη και γαμώ την κοινωνία μου μέσα
Συμφωνώ με όλους σας το Σάββατο υπάρχει ΜΟΝΟ ένας προορισμός Ο ΝΑΟΣ! Παίρνουμε ΟΛΟΙ παίρνουμε όσους περισσότερους μπορούμε,προσωπικά θα πάρω τον αεκτζή αδερφό μου,ώστε με πολύ φωνή από το πρώτο λεπτό να βγούμε Ευρώπη γιατί ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ!!!
Σβήνεις Γιάννου και καθάρισες,τόσο απλά!!!Αν δεν μας κάνει γκόλ ο πρώην λογικά μισό μπροστά θα βγάλουμε,τώρα αν βγαλούμε και δεύτερο θα μιλάμε για τζακ ποτ…Θα είναι τεράστιο ξεφτυλίκι από την πλευρά του κόσμου αν δεν έχει όσο κόσμο είχε με την κότα και λίγο παραπάνω.Το Σάββατο έχει ΙΣΤΟΡΙΚΟ, τίποτε άλλο!!!
κάρφωσε τους 3 γκολάκια Γιανουυυ Γιανουυυ
0-3
Πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ατυχία που έμεινε το μηδέν.
Δεν απειληθήκαμε ποτέ κατά τη διάρκεια του αγώνα, είχαμε υπεροχή στο β μέρος με μία μόνο ευκαιρία αλλά λαμβάνοντας υπόψη την αξία των παικτών του αντιπάλου θα συμφωνήσω με τον Ουζουνίδη πως κάναμε καλή εμφάνιση, με επιτέλους κατοχή της μπάλας. Το 1-0 θα ήταν σίγουρα πιο δίκαιο.
Η ομάδα έχει δυσκολία στο γκολ έπειτα από τη φυγή του Μπουμάλ, αλλά ως απόδοση έχει σταθερότητα. Ελπίζω να βοηθήσουν οι καινούργιοι , ο Τζανδάρης για πρώτη εμφάνιση θετικός. Ο Μπαργκάν είναι εκρηκτικός και γρήγορος, στοιχεία που χρειαζόμαστε, ακούγονται άσχημα για τον χαρακτήρα του, θα τον δούμε.
Η μάχη της πεντάδας συνεχίζεται και φαίνεται πως οι στόχοι μας εξακολουθούν να είναι για τα ψηλά, δεν κάναμε κοιλιά ούτε ξεπουλήσαμε πολλούς παίκτες το Δεκέμβρη. Μια πολύ καλή χρονιά από ότι φαίνεται, μακάρι να γυρίσει και ο κόσμος στο γήπεδο. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι να υπάρξει οικονομικό συμμάζεμα και να πάρουμε επιτέλους την αδειοδότηση.
http://www.gazzetta.gr/article/866261/paok-o-arnesen-tsekare-dyo-toy-panionioy να πωε χαλανε τις ομαδες οι δηθεν μεγαλες ομαδες της Ελλαδας
Περνουν τα μυαλα των παικτων και μπαλα μηδεν μετα’‘’ Εμεις ζητησαμε τον καραγκιοζη Σαλπιγγιδη και μας εκανε τον δυσκολο’''η μαλακια η δικια μας ειναι οτι …χαριζουμε τους παικτες μας π.χ Θελεις κυριε μπαοκ τον Χατζησαιας;;;μαλιστα Σκασε μας ενα μιλλιονι και μετα αλλα τοσα για Μπακα
αμ τι νομιζες
τι πηραμε απο βαζελα;;;Παει και ο Μπουμαλ με ψειρες πανε και οι δηθεν δανικοι …και αναθεμα αν παρουμε και τα λεφτα απο τους αδεκαρους’‘’'Νομιζω οτι η διοικηση πρεπει να βγει και να κανει δηλωσεις τουλαχιστον για τους βαζελες ‘’‘δεν ξερω ουτε ποσα’ ουτε κατι αλλο ''Τον ντυσανε τον μαλακα τον μαυρο αρον-αρον στα πρασινα και τερμα…ε οχι ρε πουστη μου εγω θελω να λεγομαι σωματειο και οχι καφενειο