Το ανοίγω μπας και με την νέα χρονιά έρθει και η φώτιση στους παίχτες μας και πάρουμε κανά βαθμό…
Είναι και των Φώτων την επόμενη…έχω πια στρέψει τις ελπίδες μου στο Θεό…
Το ανοίγω μπας και με την νέα χρονιά έρθει και η φώτιση στους παίχτες μας και πάρουμε κανά βαθμό…
Είναι και των Φώτων την επόμενη…έχω πια στρέψει τις ελπίδες μου στο Θεό…
Επιτέλους θα δω ματς κανονικά και όχι μεσω μιας οθόνης με τους παίκτες να φαίνονται lego, να διακόπτεται κάθε ένα λεπτό, να έχει αραβική περιγραφή και φυσικά ολα τα παραπάνω μόνο στη περίπτωση που υπάρχει γαμιδι λινκ! ![]()
Νίκη ρε Πανιωναρα, μην μου χαλασεις το χατήρι!
Νίκη και μονο Νίκη!!!
Ελα πες την αλήθεια δεν ηθελες να διαβάσουμε τα μπινελίκια του π
Για αυτο το άνοιξες. ..
Σωστός!!!
yupi.gr ![]()
Θα γαμηθείτε!!
Σμύρνη γερά γαμώ την τσικουδιά (να χαμε κανα μπουκαλάκι τώρα)!!
σημαντικος αγωνας την κυριακη καθως ακολουθουν 2 δυσκολα παιχνιδια με παο και παοκ.μακαρι να ξεκινησουμε με νικη το 14 αν και ο οφη δεν ειναι κακη ομαδα τον τελευταιο καιρο
Ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται στα γήπεδα της Super League και τη 18η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, για να μοιράσει δώρα στους τους μικρούς φιλάθλους.
Οι οικογενειακές κερκίδες και οι θύρες, στις οποίες θα δοθούν παιχνίδια στα παιδιά που θα βρεθούν στα γήπεδα κατά τη 18η αγωνιστική, είναι οι ακόλουθες:
Πανιώνιος: Θύρα 5 ή Θύρα 6
Θα ντυθείς Άγιος-Βασίλης ???
απο πολυ παλιά δεν πάω στη 5-6!!!
Αναλυτικά η 20μελής αποστολή:
Ανέστης, Παπαδόπουλος, Ζαχαράκης, Κούρος, Αυλωνίτης, Κουλοχέρης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης, Μπούζας, Κούρντι, Κολοβός, Λάσνικ, Αραβίδης, Ντούνης, Καμπάνταης, Κωτσαλάς, Κωστάκης.
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Ηδικια μου ενδεκάδα
------------------------Ανέστης---------------------------
Ζαχαράκης------ Κουλοχέρης, Λαμπρόπουλος-----Κούρος
----------------------Μητρόπουλος------------------------
Ντούνης-----------Κούρντι---- Κολοβός----- Αραβίδης ------
-----------------------Καμπάνταης-------------------------
Ματς-αγγαρεία, απ’όσο καταλαβαίνω. Πάντως αν μια ομάδα άξιζε να κερδίσει, αυτός ήταν ο Πανιώνιος.
Ελπίζουμε σε Χ αύριο, ώστε να κρατηθούμε στους 6 πόντους από τη ζώνη. 6 πόντοι είναι λίγοι στο πολύ δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, οπότε ελπίζω να μη…τρέχουμε μετά έχοντας πετάξει δυο βαθμούς σήμερα.
πολυ κακο αποτελεσμα σημερα, καλυτερος ο πανιωνιος απο τον οφη αλλα μεχρι εκει.ο οφη ηταν στημενος σωστα και πηρε αυτο που ηθελε.δυσκολη συνεχεια.οσο για τους παικτες κανεις τιποτε ιδιαιτερο, ο κολοβος καταντα εκνευριστικος ωρες ωρες.λειπει ενας πλειμεικερ
Πρώτα,το πλάγιο παιχνίδι μας ήταν υποτονικό
και 2ον δεν υπάρχει ποιότητα παικτική για να σπάσεις
αυτή την διπλή άμυνα του ΟΦΗ
και μάλιστα τόσο ψηλά στημένη.
Τουλάχιστον ήταν λίγο πιο ορθόδοξο το στήσιμο μας και πιο ήρεμο και με κατοχή το παιχνίδι μας. Λείπουν πολλά δυστυχώς.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας τι γίνεται με τον ΟΦΗ , δεδομένου του ίδιου αποτελέσματος και στα δύο παιχνίδια; Ποίος υπερτερεί; Τουλάχιστον να σώσουμε κάτι.
μπαράζ σε ουδέτερο
αρθρο 20 στο http://www.epo.gr/media/files/KATASTATIKO_KANONISMOI/KAP_EPAGGELMATIKON_PROTA8LHMATON_IOYNIOS_2013_b.pdf
Σίγουρα ένα απ τα χειρότερα παιχνίδια που χω παρακολουθήσει στη ζωή μου..
Όπως είπε και ένας φίλος δεν πέρναγε η ώρα ούτε στο ημίχρονο…
Από κει και πέρα σε τέτοια ματς όταν οι δύο καλύτεροι σου παίκτες είναι οι χειρότεροι του γηπέδου δεν περιμένεις και πολλά!
Τραγική η αντιμετώπιση και απ τον Παναγόπουλο δυστυχώς
Σε τέτοιο ματς απ ότι φαινόταν μόνο από κανα στημένο (όχι παιχνίδι) θα μπαινε γκολ και αυτόν τον περίεργο αυστριακό δεν λέει κανένας να τον βάλει…
Κατά τα άλλα μόνο ήσυχοι δεν μπορούμε να μαστε πλέον, αν και τα χειρότερα δεν είναι αυτά…
Υγ. Όταν τσακώνονται τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια…
Υγ2. Κρίμα
Σκεφτεται να παραιτηθει’''Μετα το κυπελλο την Τεταρτη θα …ξερουμε…