Ενδεικτικό της κατάστασής μας είναι το πόσο απαρατήρητη, ή έστω ασχολίαστη πέρασε εδώ μέσα η τοποθέτηση του Κούρντι στη θέση 10.
Λες και συνεννοηθήκαμε όλοι να το κάνουμε σαν να μην υπήρξε ποτέ, με τη σιωπή μας.
Ακόμα και το Μακεδονικό βάλαμε στη μέση για να μας αποπροσανατολίσει ώστε να το ξεχάσουμε γρήγορα.
Και έρχεται τώρα ο Πετρόπουλος να βάλει φωτιά στην ομαδική μας παράκρουση. Μην παραχαράσσεις την ιστορία ρε.
Αν κατάλαβα καλά,με τα Γιάννενα έπαιζε πίσω από τον Ντούρμι και όταν η ομάδα αμυνόταν,ήταν δίπλα στον Ντούρμι.Οπότε,ο Μάντζιος,μετά από αμυντικό χαφ,φαίνεται πως θα κάνει και δεκάρι τον Αμίρη.
Δυσκολεύομαι να σκεφτώ πότε κατεβάσαμε 11αδα με λιγότερο ταλέντο σε ματς με την ΑΕΚ. Με αυτό το δεδομένο, η ομάδα στάθηκε αξιοπρεπέστατα σήμερα. Βλέποντας τους τέσσερις που έπαιξαν σήμερα πίσω απο τον εξαιρετικό Ντούρμι, ο Μασούρας στο μυαλό μου έχει ανέβει σε επίπεδα Μέσι. Ο Τσιλουλης έκανε τουλάχιστον ένα σουτ. Οι άλλοι τρεις (Σιντί, Μανθάτης και Καμαρά), σε ένα ημίχρονο που παίχτηκε έξω απο την περιοχή της ΑΕΚ, δεν κατάφεραν να κάνουν ένα σουτ, μια τρίπλα, μια σέντρα, κάτι γαμώ το κέρατο μου. Ο Μαντζιος μπορεί να φτιάξει μια ομάδα που θα αμύνεται αξιοπρεπώς ακόμα και με παίκτες Β’ Εθνικής, αλλα το πρόβλημα είναι οτι η παραμονή θα κριθεί σε λιγα κρίσιμα εντός που κάποιος, κάπως, θα πρέπει να σπρώξει το τόπι στα δίχτυα.
ΥΓ1 Αυτο το Μαινόλοβιτς το προόριζαν για βασικό το καλοκαίρι;
ΥΓ2 Επιασαν οι κυανέρυθρες κατάρες τουλάχιστον. Κακή ανάρρωση.
Πιθανότατα παραμένοντας μειοψηφία εδώ μέσα και αναγνωρίζοντας το κλισέ “προπονητής Μάντζιος δεν υπάρχει” , συνεχίζω να πιστεύω ότι η ομάδα παρότι έχασε τον καλύτερο της παίχτη με διαφορά , παίζει πιο καλά απ’ότι με τα υπαλληλάκια του χοντρού στην τεχνική ηγεσία.
Συμφωνώ με μπρέσκα ότι θα χρειαστούν κρίσιμα γκολ σε κλειστά ματς για να σωθούμε , αλλά πιστεύω σε Ντούρμι. Με προβληματίζει ότι για ομάδα που χρειάζεται επειγόντως βαθμούς δεν παίζουμε καλά αμυντικά , κυρίως γιατί τα σεντερ μπακ μας είναι αστεία , και δεν εκμεταλλευόμαστε καθόλου τα στημένα , λογικό βέβαια αν σκεφτείς ότι τα χτυπάει ο Κούρντι.
Σε πιάνει κρύος ιδρωτας αν σκεφτείς ότι αν πχ τραυματιστεί ο Θανάσης ο Παπαγεωργίου δεν υπάρχει αντικαταατάτης. Απίθανα πράγματα.
Όσο για τον αντίπαλο συνεχίζω να έχω την ίδια άποψη που έχω και σε άλλα θέματα πχ πολιτικά. Όπως “προτιμώ” τον χρυσαυγίτη φασίστα που ξέρω και ξέρει ότι τον έχω απεναντι μου , από τον καφενειακό τύπο του " εγώ δεν είμαι ρατσιστής αλλά…" , έτσι “προτιμώ” και τον αυθεντικό μουνόπανο γαύρο που πανηγυρίζει νίκη ακόμα κι αν πάρει πέναλτι με γλίστρημα του Φουρτούνη 324 μέτρα μακρια από την περιοχή από τα ΣΙΧΑΜΑΤΑ του δήθεν , της κλαψομουνιάς , της ψευτοεπανάστασης και του γαμώ το μουνί που τους πέταγε βασικά , μην το κουράζω άδικα.
Στο ίδιο έργο θεατές.
Απορώ με τον εαυτό μου γιατί πάω στα παιχνίδια με τους δήθεν μεγάλους, απορώ γιατί δεν φεύγω από το γήπεδο όταν βλέπω ότι η διαιτησία κάνει όργια και κλείνει τα μάτια σε βασικούς κανόνες, απορώ γιατί Ενώ έχω δει το άδικο πρέπει να μπω σε site που δεν υποστηρίζει την δήθεν μεγάλη ομάδα για να βρω το δίκιο μου, απορώ που όταν τελειώσει ο αγώνας θα ακούσω Ραδιο και οι δήθεν δημοσιογράφοι θα προσπαθήσουν να με πείσουν ότι ήμουνα σε άλλο αγώνα, απορώ που θα δω το βίντεο με τις φάσεις και ενώ θα δω ότι είδα και με τα μάτια μου θα έρθει ο επιστήμονας να με διαψεύσει και φυσικά στο τέλος της βραδιάς θα έρθει η ατάκα μα καλά μόνο με εμας φωνάζετε ενώ με τους άλλους κάνετε την πάπια.
Όταν έρχονται οι αγώνες με τα μεγάλα σιχάματα του ελληνικού αθλητισμού,θέλω να περνάει όσο πιο γηρήγορα γίνεται ο αγώνας και να πηγαίνουμε παρακάτω.
Δεν αντέχονται οι οπαδοί τους,οι δημοσιογράφοι τους και οι παράγοντες τους.Είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει στην κοινωνία,δείχνει πόσο σάπια παραμένει η κοινωνία.Μόνα-ζυγά δικά τους,αυτοί είναι οι άγιοι και εμείς οι μαλάκες,το παράρτημα και οι κομπλεξικοί.
Όχι άλλο Κεφτετζόγλου,Τσακίρη,Νικοβλακόπουλο!
Ο τσακιρης ελπιζω να μην ερχετε στη νεα σμυρνη. Με καλυψε ο ναυπακτος στς της βρωμοκοτας. Καταληγω οτι σ ολα τα αθληματα αυτο που με ενοχλει οσο τιποτα ειναι η γαυριλα, αυτη βρωμονοοτροπια του γαμαω κ δερνω γτ μπορω.. σκατα σ ολους τους βρωμογαυρους βορρα νοτου κανιγγος κτλ. Αυτο που με πληγωνει ειναι η γαυριλα που εχουμε στις τσξεις μας κ μας λερωνει.. ελπιζω να εχουμε αρχισει να τελειωνουμε με αυτες τις λογικες,κ αν κ απο μακρια νοιωθω οτι η ανοχη σε πραγματα κ κααταστασεις εχει ψιλοστερεψει.. μακαρι. Ειδα μονο τις φασεις κ απο αυτες φαινεται να εχουμε μονο εμεις ευκαιριες, ενψ η μανσετα ειναι αδιανοητο που δεν δοθηκε. Κλοπη το ματσακι, ξεφτιλας κ ο ουζουνιδης κ να πανε να γαμηθουνε ολοι τους. Εμεις ομως να ξαναγινουμε πανιωνιος κ γρηγορα