16η Αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος

ΕΘΝ. ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
“ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ”

18 Ιανουαρίου 2017 15:00

Ξέρω ότι θα μπούνε βανάκια από το club για να παμε πάνω με 20€ συμμετοχή,ενημερωθείτε και ψηθείτε,λογικά αναχώρηση νωρίς το πρωί κατά τις 7-8.

Δυστυχως η μερα και η ωρα ειναι ακαταλληλη ακομα και για εντος ματς στους περισσοτερους ποσο μαλλον εκτος..
Θα ανοιξει θυρα δηλαδη για Πανιωνιους?

Ούτε από την τηλεόραση γαμώτο δεν θα το δω, πηγαίνετε πάρτε το διπλό με τσαμπουκά και τα λέμε με τον Παναιτωλικό!

Οτι να πεις ,οτι ζητας και οτι να θες
πεντε-εξη πραγματακια σου τα δινει ο καναπες
ειτε να φας ,ειτε να πιεις και να ξαπλωσεις
κι αν δεν σ’αρεσει ο αγωνας να μουτζωσεις
Η τηλεοραση κι αυτη μπορει να σε κοιμησει
πεταξε την παντοφλα σου …και σιγουρα θα κλεισει
Κι αν το γαμησι φιλε μου πολυ σε εξαντλει
γυρνα το μαξηλαρι σου και δωσ’του ενα φιλι’‘’
χαχαχαχαχα θειο :confused:

Κι εμένα με μαμάει η ώρα , αν ήταν 5+ ή 7 θα πήγαινα αλλά 3 δεν προλαβαίνω με τίποτα , κι ας είμαι σχετικά κοντά. Δεν πειράζει , Τρίπολη τέλος του μήνα που είναι φυσιολογικά σουκου.

Το γήπεδο του ΠΑΣ είναι σκεπασμένο με χιόνι, όμως αναμένεται να γίνει το παιχνίδι του με τον Πανιώνιο.

Καλυμμένος με χιόνι είναι ο αγωνιστικός χώρος των «Ζωσιμάδων», μόλις δύο ημέρες πριν το ματς με τον Πανιώνιο, καθώς στην πόλη υπήρξε νέα χιονόπτωση. Ομως επειδή η πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας αναφέρει πως θα υπάρξουν βροχές και το γήπεδο δεν έχει ακόμη «πιάσει» πάγο, δεν αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα με την διεξαγωγή του αγώνα. Ωστόσο ο αγωνιστικός χώρος όλα δείχνουν πως θα είναι σε κακή κατάσταση.

http://www.gazzetta.gr/football/article/1034240/sta-leyka-oi-zosimades

Γιαννιώτης , Τασουλής , Οικονόμου , Ρισβάνης , Βλάχος , Κορμπίνιο , Σιώπης , Μασούντ , Φούντας , Μασούρας , Μπεν.

0-1 στο 8΄ο Μασούρας και κρατάμε μέχρι τέλους. Μπεν χάνει γύρω στις 36 ευκαιρίες στην κόντρα αλλά ο νόμος του ποδοσφαίρου δεν επαληθεύεται αυτή τη φορά.

http://www.panioniosfc.gr/2017/01/17/η-αποστολη-για-τον-αγωνα-με-τον-πασ-για-2/
Με προπόνηση – χαλάρωμα, που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην συνέχεια η αποστολή πέταξε για την πόλη της Ηπείρου.
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην αποστολή, συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι: Γιαννιώτης, Βοσνιάδης, Βλάχος, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Γκιοατά, Τασουλής, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Σιώπης, Μπάλλας, Ταπόκο, Φούντας, Μασούρας, Μπεν, Σοτζέι, Καθάριος, Σαββίδης, Σταυρόπουλος.

γαμωτο, πάνω που ειχα ξεχάσει ότι υπάρχει ο αντωνιάδης τσουπ, ξανα στην αποστολή

Θα φύγει,είτε τώρα είτε το καλοκαίρι θα τον ξεφορτωθούμε…

Πάντως,δεν έχει βγει καμιά ανακοίνωση ούτε από το κλαμπ,ούτε από την ΠΑΕ,για εκδρομή ή για εισιτήρια αντίστοιχα.

Εμείς πριν 10 μέρες τους ποδοπατήσαμε 60’ λεπτά κι αντί να λήξει 3-0 , έληξε 1-1.

Σήμερα αυτοί ήταν απλά λίγο καλύτεροι για μισή ώρα και κέρδισαν μισό-μηδέν.

ΟΚ μαλακία. Αλλά σε βάθος χρόνου , εμείς θα είμαστε πεντάδα , κι αυτοί όπως και οι χαλκηδόνες και οι τρίπολες ,από κάτω μας.

Μπράβο στα παιδιά για τη μαχητικότητα τους. Δεν έχει νόημα να λέμε για το χωράφι γήπεδο. Τόσες πούτσες έχουν φάει εκεί μέσα στο ίδιο ακριβώς χωράφι.

Κι ο Μίλο το πάλεψε σήμερα , δεν τα άφησε όλα στη μοίρα τους.

Μπράβο και στα αλάνια που έκαναν το ταξίδι μέχρι εκεί. Συνεχίζουμε , δεν είναι και μεγάλη ζημιά η ήττα αρκεί να μη γίνει στραβή στα εντός με Αγρίνιο-Ξάνθη και να παλέψουμε για ότι καλύτερο σε Τρίπολη.

με τετοιο αγωνιστικο χωρο δεν μπορει να γινει κουβεντα για ποδοσφαιρικο παιχνιδι.κριμα που δεν τους τελειωσαμε στη ν.σμυρνη.

Δεν είμαι τόσο προβληματισμένος. Μάλλον το περίμενα το σημερινό.

Το χειρότερο είναι ότι μας έβαλαν από κάτω σε ισοβαθμία. Αλλά πάλι δεν είναι δυνατό να μη σκάσουν κάποια στιγμή φέτος. Δεν έχουν κάνει διακοπές ενάμιση χρόνο…

Για οσους λένε πως στο ίδιο γήπεδο τους κερδίζουμε κάθε χρόνο, δεν ξέρω αν είδατε το ματς, αλλα σήμερα πήγαμε δυο τρία επίπεδα παραπάνω. Η αριστερή πλευρά,
όπως κάναμε επίθεση στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ένας λασπωμένος βούρκος. Αυτό ήταν το καλό κομμάτι του γηπέδου. Το κέντρο θύμιζε την έξοδο απο την πλευρά
της 2-3 ατη Νέα Σμύρνη μετά απο καταιγίδα διάρκειας τριών ημερών. Απλώς είχε και διάσπαρτο οργωμένο χορτάρι σε πολλά σημεία. Η δεξιά πλευρά ήταν παγωμένη
λασπή. Σκέτη παγωμένη λάσπη. Οποτε ένας ποδοσφαιριστής, ανάλογα με το σημείο του γηπέδου στο οποίο βρισκόταν, έπρεπε να υπολογίζει πότε η μπάλα θα κάνει
ατελείωτα γκελ χωρίς προφανή λογο, πότε θα κολλήσει εντελώς στη λάσπη, πότε θα φύγει με τα χίλια στον πάγο. Συμπαθέστατη ομάδα για μένα ο ΠΑΣ (κι ας μας
έχουν άχτι), αλλα ή θα φτιάξουν το γήπεδο ή θα παίζουν αλλού, στη Πάτρα, στην Αρτα, δεν ξέρω που και δεν με νοιάζει. Ο μόνος που μπορούσε να παίξει κάτι που
να μοιάζει με ποδοσφαιρο ηταν ο Μασουντ, μάλλον επειδή ξέρει όση μπάλα ξέρουν ολοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστες του πρωταθλήματος μαζί, αρα ο τύπος έκανε
τρίπλες μεσα στο βοσκοτόπι, όμως δεν αρκούσε. Σε αυτό το γήπεδο, με αυτές τις συνθήκες, ο ΠΑΣ μπορεί να κέρδιζε και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κλωτσοσκούφι και ο,τι
βγει ήταν το ματσάκι. Κρίμα.

http://www.novasports.gr/web-tv/on-demand-player/video/40059/siopis-22-gourounia-se-ena-gipedo-/#.WH-seRuLSUk

Πρωτη φορα βλεπω τετοιο υφος απο Σιωπη!!
Για πολλα νευρα…

http://www.panioniosfc.gr/2017/01/18/ανακοινωση-παε-πανιωνιοσ-γσσ-9/
Σήμερα στα Γιάννενα όσοι νομίζουν ότι παίχτηκε ποδοσφαιρικό ματς, κάνουν λάθος.
Παίχτηκε βόλλεϊ, πόλο, πάλη και εν πάσει περιπτώσει ο,τιδήποτε άλλο εκτός από ποδόσφαιρο.
Εμείς δοξάζουμε τον Θεό που όλοι οι παίχτες βγήκαν υγιείς από αυτόν τον άθλιο αγωνιστικό χώρο, όπου ήταν παγωμένος επί 5 ημέρες και για να γίνει το ματς έπρεπε να ρίξουν ένα φορτηγό άμμο
με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ο βούρκος που είδαμε.
Κύριοι, έαν πραγματικά νοιάζεστε για το καλό του ποδοσφαίρου, θα πρέπει να απαγορέψετε να γίνονται παιχνίδια σε τέτοιες συνθήκες και να αντιμετωπίζονται παίχτες και προπονητές σα ζώα.

Ντροπή!

Υ.Γ. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο το αφήνετε στην τύχη του και κρίνονται παιχνίδια λόγω των καιρικών συνθηκών και όχι λόγω της ικανότητας των ποδοσφαιριστών.
Αυτονόητο είναι ότι με τέτοιες αγωνιστικές συνθήκες το ποδόσφαιρο δεν πάει μπροστά.

Χωρίς να θέλω να μετριάσω το πρόβλημα με αυτό το μπουρδέλο που έχει λάσπη και τον Ιουλίο.. Αν κερδίζαμε θα λέγαμε τα ίδια??
Δεν είδα το ματς αλλά θυμάμαι ένα 2-3 με γκολ του Τσότσαλιτς στο τέλος που ήταν πάλι ελεεινός βούρκος.
Να βάζαμε βέτο πριν τον αγώνα
Γιατί πχ απ το 85 μέχρι το 94 κάναμε 3 φάσεις
Δεν ξέρω αν αληθεύει αλλά οι πλακουτσοκέφαλοι συντοπίτες του giorg όλη την εβδομάδα κάνανε προπόνηση σε κλειστό γυμναστήριο και στα yava αγιων 40..
Άρα σίγουρα δεν προετοιμάστηκαν καλά
Ξαναλέω δεν υποτιμώ καθόλου το πρόβλημα και πάλι καλά που όλοι είναι υγιείς!!!
Απλά μου κάνει εντύπωση πως πριν το αγώνα δεν ειπώθηκε κάτι ή δεν βγήκε κάτι προς τα έξω και μετά την ήττα μοιάζει να το ρίχνουμε αποκλειστικά στο γήπεδο.