16η Αγωνιστική: Πανιώνιος - Βέροια

Από μέσα μου φανήκαμε μέτριοι αν και ήταν ξεκάθαρο ότι κάναμε πολύ περισσότερες φάσεις από άλλες φορές. Όταν βλέπεις το βιντεάκι μετά λες μπράβο; Εμείς είμαστε αυτοί; Αν και σχεδόν όλες οι φάσεις είναι από Κολοβό, βοήθησαν και Ντούνης, Άραβας, Κάπας στη δημιουργία. Ο Γιάννου;

ήταν χάλια, με τρεις ενέσεις προσπάθησε να μείνει όρθιος

Κατά την γνώμη μου η προσφορά του Ντούνη είναι πιό ουσιαστική καθώς μπήκε μέσα σε όλες τις φάσεις, πάλεψε με δύναμη και μυαλό, έβγαλε μπαλιές και κέρδισε αρκετά φάουλ. Επίσης και ο Κούρος έδειξε πολλή διάθεση και αρκετά καλά στοιχεία ενώ ο Κολοβός που είναι σαφώς το ταλέντο της ομάδας, είναι ικανός για το καλύτερο αλλά κάπου μπερδεύεται και …θαλασσοδέρνει τις περισσότερες φορές. Έχει βέβαια καλό σούτ (ΚΑΙ για φάουλ), ξέρει να κρατάει μπάλα (τώρα που θα παίζει μεσοεπιθετικός θα είναι χρήσιμος) αρκεί η τελική πάσα να έχει νόημα ή να δίνει μπαλα πιό γρήγορα. Οι υπόλοιποι κινήθηκαν μεταξύ μετριότητας έως και απλώς καλά, τίποτα το ιδιαίτερο λόγου δηλ. Πάλι χάσαμε αδικαιολόγητα πολλές διεκδικούμενες μπαλιές, διώχναμε με καμινάδες από την άμυνα, χωρίς πάντα λόγο, γενικά δείχνουμε αγχωμένοι και φοβισμένοι ακόμα κι όταν παίζουμε με ισάξιες ή και χειρότερες ομάδες.

Και ας μην γελιόμαστε, το ματσάκι με την Βέροια πήγαινε για Χ, οι δικοί μας φαινόταν να το έχουν πάρει απόφαση, αλλά -ευτυχώς- μας έσωσε ο πολύ καλός -μέχρι εκείνη την στιγμή- …τερματοφύλακάς τους σε μιά φάση για προπόνηση. Πάλι καλά δηλαδή!

Τέλος, καλός και σταθερός ο Ανέστης, εμπνέει εμπιστοσύνη δείχνει σίγουρος στις εξόδους του και καλό είναι που παίρνει παιχνίδια και αυτός (αλήθεια είναι από τις ακαδημίες ή ήρθε από αλλού :wink: . Ερώτηση, ο Μανίκας εξακολουθεί να προπονεί( :wink: τους τερματοφύλακες ή έφυγε με τον Παντέλη;

==

ηρθε τον Ιούνιο του 12 απο Προοδευτική
Ο Μανίκας είναι πάντα στην ομάδα σαν γενικός αρχηγός
Ποτέ δεν ήταν προπονητής τερματοφυλάκων.
Αυτή την δουλειά τώρα την κάνει ο Βαγγέλης Φιλιππής

ο ανεστης ειναι στην ομαδα απτο 2010, ηρθε απτη θηβα. στην προοδευτικη ειχε παει δανεικος αλλα νομιζω για καποιο λογο δεν επαιξε

Σωστός!
Ενα 6μηνο το είχαμε δώσει, αν και δεν πρεπει να το έβγαλε όλο εκει…

αναγνωρίζω το λάθος μου
ο κανένας τα είπε πιο σωστά

εσχως τοι κανη η παεεεεε..!!

το πέναλντι την ώρα του αγώνα δεν το κατάλαβα στην φάση πάνω.
Τώρα που το βλέπω στα στιγμιότυπα της νοβα, ρωτάω…
είστε σίγουροι οτι ακουμπαει τη μπάλλα ο Καμπανταης???

Δεν νομίζω ότι την ακουμπάει, φαίνεται σαν να έχει πρόθεση να την κόψει με το χέρι…
δεν ξέρω αν η πρόθεση για χέρι είναι μπέναλχυ αλλα πολύ πιθανό και δικαιολογημένα να ξεγέλασε τον διαιτητη