Δίκαιη ήττα, πολύ μέτρια εμφάνιση. Ξεχώρισα μόνο σιωπη και τον φιλότιμο κορμπο. Ο οικονόμου εκνευριστικος ήθελε ντε και καλά να αλλάζει γήπεδο αλλά δεν έχει το πόδι για να το κάνει. Το άλλο μπακ ανύπαρκτο, Χατζη και Ρισβανης έτσι κι έτσι, μπακασετας και Καριμ κλεισμένοι, ο Αργεντινός θέλει παιχνίδια και ο μπρούνο καλύτερα να αραζει στο 1922.
Ο γαύρος τπτ σοβαρό… Ακόμα κι έτσι όμως ένα λέβελ πιο πάνω από εμάς.
Λίγος κόσμος αλλά αρκετη φωνή από τη 3. Ωραία ήταν για δέκα λεπτά μετά την ισοφάριση.
Άντε, του χρόνου πάλι…
Ακριβώς. Ας προλάβει επιτέλους ο δικός μας την έξοδο του αντιπάλου μία φορά και ας βάλει ο αργός βιγιαλόμπος ένα σε μία κόντρα, και κερδίζουμε το παιχνίδι. Στο 20ό λεπτό ο 20σαχρονος έτρεξε 20 μέτρα, πλάνταξε και μόνος του την έστειλε 20 μέτρα πάνω από το τέρμα. Άει παράτα μας ρε βιγιαλόμπος, όποτε πάς για ευκαιρία δεν ξανασηκώνομαι. Κρυώνει και το άθλιο πλαστικό καρεκλάκι μου, και άντε ξανακάτσε μετά.
Μασουρα θα με πεις εμπαθη αλλα αγορι μου εχεις παρει 800 ευκαιριες και εχουν πονεσει τα ματια μας περισσοτερο και απο τον φιλοτιμο Φουνκουβαγιο που ειχαμε ενα φεγγαρι!!!
Τρεχεις και πεφτεις πανω σε αντιπαλο, τρεχεις ασκοπα μεσα στο παιχνιδι χωρις ουσια, μια φορα το ενας με εναν δεν το χεις πετυχει, πασα λες και παιζω εγω σε 5χ5 και δεν μπορω να πασαρω στα 2 μετρα.
Σε πρκλω ή βελτιωσου ή κατσε παγκο ή ακομα καλυτερα δανεικος να αλλαξεις ψυχολογια. Πιστευω ειναι αυτο που σου χρειαζεται. Δεν εισαι Κολοβος και ουτε θελουμε να γινεις. Μη ψαχνεις αυτο το παιχνιδι…
Οσο αφορα το ματς απλα οι γαυροι περνανε και τα σπορια. Με λιγα λογια ολες τις αμφισβητουμενες φασεις. Κριμα συνεχιζουμε με τις κωλογριες να γελασει το χειλακι μας γιατι εχουμε καιρο.
Υ.Γ.: Ο αγωνας κυπελλου μπορει και να μη γινει αυριο, ισως δεν κατεβει ο Εργοτελης.