16η Αγωνιστική: Πανιώνιος-Α.Ο.Κ

ΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.

06 Ιανουαρίου 2018 15:00

NS3

Το πρωτο μου ματς για φετος! Ελπιζω να φερω γουρι για καλη αρχη στη νεα χρονια!

Ωραία! θα σε δούμε κι από κοντά Νίκο!

διπλό από τον Νίκο μέχρι τον Ιορδάνη ποταμό

Ποτέ δεν έχεις φέρει γούρι, μόνο χαρά που σε βλέπουμε.

λες να προτιμησω το μπασκετ που ετσι κι αλλιως δεν περιμενουμε τιποτα απο γουρια? χαχαχα

Με Κέρκυρα λογικά πάμε με Κότνικ -Βλάχο-Σαραμαντά-Γκιοατά-Μπανανά- Σιώπη-Κόρμπο-Σαββίδη - Σπιριντόνοβιτς-Μασούρα - Γεσίλ.

Στον πάγκο Μπαντής , Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος , Γλυνός , Βουκελάτος , Λάμπρου ,Ντουρμισάι.

Αν προσθέσουμε Πινιώτη-Αστρά που έχουμε δει , Κάργα-Ταπόκο που λένε ότι είναι φευγάτοι , έναν Οικονομίδη που δεν έχουμε δει κι αν θεωρήσουμε ότι υπάρχει κάπου η μορφή που λέγεται Πλέγας, τότε αυτό είναι όλο μας το ρόστερ (24 παίχτες), μέχρι να δούμε αν η Λανς μας επιτρέπει να ξαναπάρουμε τον Τασουλή , αν μας δίνουν τον Οφκίρ δανεικό , αν μας δίνουν τον Νόβακ δανεικό και αν ο Απόλλων Λεμεσού θα δεχτεί να χάσει το βασικό του δεκάρι χωρίς κανένα αντάλλαγμα ενώ κυνηγάει πρωτάθλημα (δύσκολο) ή έξοδο στην Ευρώπη , για να μας τον δανείσει ο γαύρος.

Και όλα αυτά ενώ ξέρεις ένα μήνα πριν για Μασούντ-Οικονόμου-Χατζσαφί.

Α και από τους 24 οι δύο είναι δανεικοί , ενώ λήγουν και 8 συμβόλαια, με τους παίχτες να μπορούν να υπογράψουν όπου θέλουν από προχθές.

Τι να πω…Θα αρχίσω κι εγώ τα ο Αγ.Ανδρέας να βάλει το χέρι του και δεν είμαι φαν.

Και δεν παίζει και ο ΓΕΣΙΛ λόγω κόκκινης με ΟΦΗ

Ο Κότνικ είναι τιμωρημένος αυτήν την αγωνιστική,άρα πάμε με Μπαντή βασικό.

To είχα ξεχάσει αυτό…Βάζεις Ντούρμι βασικό δηλαδή και Πινιώτη πάγκο για να κλείσεις 18αδα και πας χωρίς δεύτερο επιθετικό. Και τρεις μέρες μετά πας Κρήτη γιατί “είναι στόχος το κύπελλο”. Ασόβαρα πράγματα.

Πλησιάζουμε στο ‘‘κόψαμε 1.200 εισιτήρια μόνο με την Κέρκυρα, μην έχετε και απαιτήσεις να κατεβάσουμε 18αδα’’. Το πράγμα δείχνει πως πάμε για 2-3 πάμφθηνους απο το εξωτερικό συν ο,τι περισσέψει απο τους γ’ διαλογής του γαύρου. Δεν θα κινδυνέψουμε κιόλας στο τέλος, αλλα φοβάμαι πως θα συνηθίσουμε στο άθλιο θέαμα που είδαμε στα τελευταία παιχνίδια. Το κακό είναι πως ο,τι καλο μπορεί να έρθει θα είναι απο τα πόδια του Σπιριντόνοβιτς και με 2-3 γκολ μέσα στο Γενάρη προλαβαίνουμε να τον δώσουμε και αυτόν.

Μεχρις ώρας έχει δίκιο ο Δαρας γιά τις μεταγραφές …πού θά κάνουμε΄΄΄Φύγανε κατι τιποτένιοι και έρχονται Καλύτερα..ΑΡΧΙΔΙΑ’'πΟΙΟ οικονομικά ήθελα νά πω,οχι παίζουμε :angry:

Ρε παίδες χωρίς παρεξήγηση και χώρις να θίξω κανενός την άποψη, η οποία είναι πάντα σεβαστή ,μήπως να αφήσουμε την όποια γκρίνια και φαγωμάρα να φυγει μαζί με το 2017;Είναι γεγονός πως ειπώθηκαν και έγιναν πράγματα που πείραξαν και έθιξαν πολύ κόσμο,μαζί κι εμένα,αλλά το να διαιωνίζουμε ένα κλίμα καταστροφής και απαξίωσης όλων από όλους μάλλον δεν βγάζει πουθενά και γιγαντωνει την αιώνια γκρίνια που υπάρχει κυρίως επειδή δεν υπάρχουν φραγκα.Ας μαζευτούμε όσοι μπορούμε Σάββατο 15:00 στον ναο να στηρίξουμε την προσπάθεια των παικτών,ας μην κράξει η διοίκηση που πιθανόν να μην έχει πολύ κόσμο,ας μην αρχίσουν οι αφορισμοί με το καλημέρα για Gregory και παίκτες,ας απολαύσουμε επιτέλους την αρρώστια μας χωρίς να μας νοιάζουν τα λογιστικα-μεταγραφικα-παρασκηνιακα-παραπανιώνια κλπ.Με λίγα λόγια ρίχνουμε 3 στον Τσιωλη,φεύγουμε στο 80’ για να προλάβουμε το μπασκετακι και την τσουτσα που θα ρίξουμε στα αριανά και γενικως με τον νεο χρονο φουλαρουμε για οτι καλύτερο με όποιους μπορουν και θελουν να κρατησουν την ομαδα ψηλά και την περηφάνια μας ακομη ψηλοτερα.Τρίποντο λοιπον και προκριση με τους σύντεκνους πριν την απόβαση στην Ριζούπολη!!!Άντε μωρή ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ!!! Υ.ΓΔεν το παίζω ενωτικός,είμαι ενωτικός . Ύ.Γ2 Δεν είμαι ο Ζαμ ή ο ντοχτορ. Υ.Γ3 Δεν με πειράζει κραξτε με ελεύθερα!!! Υ.Γ4 Δεν μπορωωωωωώ (Πανιολε ολεο ότι θέλω λέω ) :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Θα το πάω λίγο παραπέρα από εσένα,φίλε,που συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Πότε-με εξαίρεση την περσινή χρονιά-βλέπαμε ωραίο ποδόσφαιρο από τον Πανιώνιο;Σοβαρά,πείτε μου.Δηλαδή,με Ουζουνίδη βλέπαμε τρομερό θέαμα; Μην πάω ακόμα πιο πίσω,γιατί εκεί ήταν ακόμα χειρότερη η κατάσταση.
Για την αρρώστια μας δεν πηγαίνουμε στο γήπεδο; Για αυτούς τους 11 που φοράνε την φανέλα με το σήμα του Πανιωνίου δεν πηγαίνουμε; Είτε είναι 10 μέρες στην ομάδα,είτε 10 χρόνια.Είτε την φοράνε παικταράδες,είτε την φοράνε παίκτες Γ εθνικής.
Έγιναν λάθη φέτος,αλλά αυτό δεν λέει κάτι.Η ομάδα είναι στην πέμπτη θέση,ο σύλλογος που λέγεται Πανιώνιος,δεν πρόκειται να πεθάνει επειδή έφυγε ο Μασούντ,ο Οικονόμου,ο Ρισβάνης και ο Γιαννιώτης.Από την άλλη πλευρά,ο Δάρας και ο Ζαμάνης,δεν είναι αλάνθαστοι και ούτε πρόκειται να διοικούν για πάντα την ομάδα.Κάποια στιγμή θα φύγουν και αυτοί.
Οπότε,ας τα αφήσουμε όλα στην άκρη.Γιατί,σημασία έχει να είμαστε ενωμένοι,όσο και αν η γκρίνια είναι στο DNA μας.Μόνο έτσι θα συνεχιστεί η πορεία του συλλόγου.

Δεν παίζει ούτε ο Κοτνικ.

Ρε αλάνια μου δε διαφωνεί κανείς. Πιστέψε με , μιλώντας αποκλειστικά για τον εαυτό μου , δεν μου καίγεται καρφί για πολλά. Απλά το να επισημάνεις ορισμένα πράγματα , όπως το ότι 5 Γενάρη 3 βασικοί σου , 2 αναπληρωματικοί σου και 3 νέοι από τους οποίους -θεωρητικά- περιμένεις κάποια πράγματα στο μέλλον, είναι ελεύθεροι να υπογράψουν όπου θέλουν, δεν είναι γκρίνια.

Το να λες ότι αφού η ομάδα έχει θέσει ως στόχο την 5αδα , και για λόγους οικονομικής επιβίωσης (ή τουλάχιστον πιο εύκολης) , δε γίνεται να πηγαίνει με ρόστερ ομάδας 7*7 το μισό Γενάρη , δεν είναι γκρίνια.

Να πω ότι το θέμα με Μασούντ-Οικονόμου έσκασε 29 Δεκέμβρη όλα τα δίκια με το μέρος τους. Να πω ότι η πρόταση για Χατζισαφί έσκασε από το πουθενά , πάλι το δίκιο δικό τους.

Αλλά όχι. Η απόφαση να τελειώσουν Μασούντ-Οικονόμου λήφθηκε 1 μήνα πριν , κάτι που σημαίνει ότι σαν σκέψη υπήρχε και από πιο πριν.

Ενώ με τον Χατζσαφί είναι ολοφάνερο ότι εμείς τους χτυπήσαμε την πόρτα μπας και βγει η χρονιά.

Ειναι φανερό ότι δεν βλέπουμε όλοι την ομάδα το ίδιο και γι αυτό είναι ωραίο να υπάρχει αυτός ο χώρος να τα συζητάμε και να γκρινιάζουμε.

Προσωπικά ποτέ δεν με ένοιαζε ποιος περαστικός φόραγε τη φανέλα μας αρκεί να την τιμούσε και να την ίδρωνε. Είτε λεγόταν Σαραβάκος είτε Ναλιτζής είτε Μπακασέτας είτε Μασούντ. Με ένοιαζε να βλέπω τη φανέλα μόνο και θα προτιμούσα να μη γραφόντουσαν καν τα ονόματα των παιχτών σε αυτήν. Και η μόνη φανέλα με όνομα που αγόρασα στη ζωή μου ήταν του Ρεκόμπα κι αυτή πολύ απλά γιατί ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ήρθε σε μας. Αν αγόραζα κάποια στο γιό μου θα ήταν τοθ Κόρμπου τώρα και του Φανούρη παλαιότερα. Με τέτοιους παίχτες δένομαι έγώ προσωπικά
Δεν μπορώ να πειστώ ότι κάποιοι έγιναν Πανιώνιοι για να βλέπουν καλή μπαλίτσα! Γιατί απλά θα μπορούσαν να γίνουν γαύροι για να βλέπουν καλύτερη μπάλα.

Οι Ζαρδαμ κάνουν λάθη δεδομένα. Είμαι απο τους πρώτους που έκραζαν φουλ για αυτούς τους 2 γιατί ο ένας είναι μπράβος και κάθε φορά που τον βλέπω κσι τον ακούω μου θυμίζει το Μπέο και ο άλλος είναι βαμμένος κωλόγαυρος. Αυτούς έχουμε όμως και με έχουν αναγκάσει να τους βγάλω το καπέλο.

Για το χατζισαφί δεν το συζητάω καν ότι είναι καλό ντιλ. Η ομάδα θα έχει σοβαρό θέμα αν δεν κάνει πωλήσεις.
Για τους άλλους 2 τα εχω ξανα πεί. Ο Μασούντ έκανε περισσότερο κακό παρά καλό οπότε χέστηκα που έφυγε όσο παιχταράς κι αν είναι. Οι τσαμπουκάδες και το βάζω το εγώ μου πάνω απο την ομάδα επειδή μπορώ ή κάνω αλητείες όπως του Οικονόμου στη Ξάνθη και τη γενικότερη συμπεριφορά του απ όταν του χάλασε η μεταγραφή του, είναι πράγματα που δεν τα δέχομαι.
Οι Ζαρδαμ τους πληρώνουν και όχι εμείς οι 1000 οπότε ας τους διώχνουν και τσάμπα αν δεν κάνουν για το Πανιώνιο.

Κατα τα λοιπά για να μην είμαστε τελείως off topic ,ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ!

Θα κλείσω με την ατάκα του Ζαμάνη
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

και θα προσθέσω και το
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ

Το ματς είναι πάρα πολύ πονηρό. Η άμυνα με Μπαντή και Σαραμαντά μπορεί και να παραμπάζει. Στο κέντρο θα υπάρχει το γνωστό πρόβλημα δημιουργίας και λείπει στην επίθεση και ο Γεσίλ. Υπομονή και επιμονή ακόμη και για 0,5 μηδέν ή πιθανότερο 1,5 - 1 και νίκη πριν το τελικό με Άρη στο μπάσκετ.

Ρε γκρινιαροπαιδα ηρεμήστε
Όλοι μας δηλαδή
Ο μόνος που μπορεί και μάλιστα πρέπει να φωνάζει εδώ μέσα είναι ο θοδωρακης
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ότι έγινε έγινε
Ας αφήσουμε και κάτι να πέσει κάτω
Όλοι μας και το ξανά λέω όλοι μας

Υ.Γ και το άσχετο τωρα
Τεο μου δουλεύεις στο δήμο ζωγράφου ;
Είσαι εσυ που ήρθα στις υπηρεσίες του κοιμητηρίου και πιάσαμε την κουβέντα και φορούσε τζάκετ της ομάδας ;

Καλημερα σε ολους και Καλη Χρονια με υγεία!!!

Γκρινια , γκρινια , γκρινια , με τοση γκρινια θα νομιζε κανεις οτι πεφτουμε κατηγορία 2 αγωνιστικες πριν τελειωσει το πρωταθλημα…

Όλοι μας βλεπουμε τις αδυναμιες μας , ολοι μας βλεπουμε που θελουμε ενισχυση , ολοι μας θα παμε γηπεδο και θα φωναξουμε για την Πανιωναρα μας , ολοι μας θα φυγουμε στις 17:00 με το χαμογελο στα χείλη απο τα 2 γκολ του Ντουρμι και το 1 του Σπιρι , όλοι μας θα ξαναμπούμε στο φορουμ και θα γκρινιαξουμε γιατι το πρωτο μπηκε με το δεξι και οχι με το αριστερο κλπ κλπ…

Αυτο λεγεται Πανιωνια διαφορετικότητα φιλοι μου.

Καλή Χρονιά λοιπόν και στήριξή στην ομαδα και στη διοικηση που αναμφισβήτητα κάνει τα αδύνατα δυνατα…

Μακαρι ενα 2-0 απο ημιχρονο να αδειασει το γηπεδο να παμε μπασκετ..