16η Αγωνιστική: Άρης - Πανιώνιος

Καλείται να βρει λύσεις ο «Ελέ»

Αρκετά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ενόψει του κυριακάτικου (06/01) εκτός έδρας παιχνιδιού με την Άρη.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής του Ιστορικού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Κούρου, Καμπάνταη και του τιμωρημένου Αραβίδη, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι έτοιμος ο Κουλουχέρης.

Όπως γίνεται αντιληπτό το πρόβλημα παρουσιάζεται στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και στον χώρο της αμυντικής γραμμής.

Αν τελικά δεν αγωνιστεί ο Κουλουχέρης, τότε το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Αυλωνίτη, ο νεοαποκτηθείς Τόσκας, ενώ την θέση του Κούρου διεκδικούν οι Ρόκας και Κοντοχρήστος.

Στην κορυφή της επίθεσης, με δεδομένο ότι θα λείπουν οι Αραβίδης, Καμπάνταης, ο “Ελέ” θα κληθεί να χρησιμοποιήσει έναν εκ των Διαμαντάκου, Οκόγε. Με τον δεύτερο να έχει το προβάδισμα.

Όπως και να έχει στις επόμενες προπονήσεις θα φανούν περισσότερο τα σχέδια του τεχνικού της ομάδας για το πρώτο παιχνίδι του Πανιωνίου για το 2013…

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

ΑΠ΄ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ!!!

Και για τον αντίπαλο νομίζω ισχύει το ίδιο.

Χωρις Αγκανθο…πολυ σημαντικη απουσια!!

ρε μπείτε μέσα και διαλύστε τους.
δεν είναι τίποτα φοβερό πια ο άρης.
τρέξιμο πάνω κάτω συνέχεια και πάρτε το διπλό μέσα στη σκουληκότρυπα

Φυσικα και δεν ειναι κατι το τρομερο ο Αρης, ομως και εμεις ειμαστε μια “αλλη” ομαδα, η αμυνα ηταν που ηταν, τωρα δεν ξερουμε ποιοι θα παιζουν, το κεντρο μια απο τα ιδια και μπροστα ποιος αραγε θα αναλαβει να σκοραρει, ευχομαι να κανουν τα μαγικα τους οι ελε και θειος, μπας και τα καταφερουμε, αυτα

http://www.youtube.com/watch?v=2ePWK0qfisE
Καινουργια συνταγη…βραστε κανα χορτο με ρεγγα για αλμυρα’’
Καρφιτσωστε οτι αριανο βρισκεται μπροστα σας’’
Ολα υπο ελεγχο’‘’
Με απολυτη επιθυμια ετσι;;;;; voodoo ειπα και …ομιλησα θειο’’ :sunglasses:

Είμαστε μια απότις η χειρώτερες ομάδες των 6 τελευταίων αγωνιστικών, είμαστε μιά άλλη ομάδα, απ αυτή που ξεκινήσαμε, άραγε αυτός ο Ρόβας που στον κόρακα πήγε, παίζουμε με μια από τις χειρώτερς του πρωταθλήματος και ασχολείστε ακόμη με τον σπυρόπουλο, ήμαρτον!

Ασχημα νεα, παιζουν αγκανθο και γιαννιωτας!!!

Αρης-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ Αποστολή ομάδας
5/1/2013

Με προπόνηση που έγινε στο προπονητικό κέντρο Απήλιον το Σάββατο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Αρη. Μετά το τέλος της προπόνησης, η τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή.

Οι παίκτες αυτοί είναι οι: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Ανδράλας, Τόσκας, Παναγιωτούδης, Ρόκας, Κοντοχρήστος, Ντούνης, Καμπάνταης, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Κολοβός, Οκόγιε, Γιαννούλης, Αυλωνίτης, Σμυρλής, Μπούζας.

http://www.pgss.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18913&catid=5

Ο αρχηγός του Πανιωνίου μίλησε στη NOVA εν όψει του εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (6/10 με τον Αρη και επεσήμανε ότι αν η ομάδα παίξει με περισσότερο ομαδικό πνεύμα, όπως έκανε στην αρχή του πρωταθλήματος, τα πράγματα θα είναι καλύτερα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και αυτά τα παιχνίδια περνάνε και δεν ξαναέρχονται. Πρέπει να σβήσουμε το κακό διάστημα του τελευταίου μήνα. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όλα είναι δύσκολα. Το ξέρουμε, το είδαμε και στον πρώτο γύρο. Εμείς, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε με τον προπονητή μας».

Για τη μίνι προετοιμασία που έκανε ο Πανιώνιος: «Όλα αυτά καλά είναι. Μαζευτήκαμε, δουλέψαμε πραγματικά, στο ποδόσφαιρο, τα τακτικά κομμάτια, η φυσική κατάσταση, όλα αυτά είναι σημαντικά και πρέπει να είσαι σε ένα καλό επίπεδο. Από εκεί και πέρα, τα παιχνίδια είναι εντελώς διαφορετικά και εμείς αυτά πρέπει να τα δείχνουμε μέσα στο παιχνίδι. Σ’ ένα μεγάλο μέρος του πρώτου γύρου το δείξαμε αυτό, όχι όμως και τον τελευταίο μήνα. Πρέπει να ξεκινήσουμε πάλι να κάνουμε όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις για να δούμε καλύτερο μέλλον».

Για το αν η ομάδα του θα διαγράψει τα άσχημα αποτελέσματα: «Πρέπει να πάμε εμείς οι ποδοσφαιριστές με περισσότερο ομαδικό πνεύμα, έτσι όπως ήμασταν στην αρχή του πρωταθλήματος και νομίζω πως όλα θα πάνε καλά».

Για τη κρισιμότητα του αγώνα με τον Άρη: «Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Κανείς δεν περίμενε να έχουμε μαζέψει 21 βαθμούς στο πρώτο γύρο, αν και νομίζω πως θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους. Αυτό δεν έχει σημασία. Και εμείς έχουμε ανάγκη τους βαθμούς και ο Άρης τους έχει επίσης, αλλά ο καθένας παίζει για την ομάδα του και τη νίκη».

Δυο γκολακια …μαυρα αυριο’‘’ Θειο :sunglasses:

Έχω μεγάλη αγωνία για το σημερινό ματς. Πραγματικά δεν ξέρω τι να περιμένψ αφού η ενδεκάδα θα έχει τρελές αλλαγές σε όλες τις γραμμές!!!

Ελπίζω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους!!!

Παρεπιπτόντως, ο Ρόβας που πήγε??? Πήγε τελικά κάπου ή την πάτησε (κι αυτός κι εμείς) και δεν έχει ομάδα???

Μου αρκεί που είδα (τουλάχιστον στο Β’) πιτσιρίκια να μπορούν αλλάζουν δυο μπαλιές
και να κάνουν δυο τρίπλες με τη μπάλα κάτω (σε αντίθεση με τους καρατέκα, βουτηχτάδες με
τα κίτρινα). Η μόνη διαφορά ήταν ότι η ομάδα μας δεν διαθέτει τον παίκτη που θα μυρίσει το
γκολ (όπως ο φτιασιδωμένος ψευτοΛατίνος του άρεως). Δεν θα έχουμε πρόβλημα (για όνειρα τύπου
δευτεροτρίτες θέσεις κλπ. υπάρχουν οι καταλήψεις προπονητικών κέντρων, τύπου αεκ…).
Αυτός ο Οκόγιε δεν είναι ποδοσφαιριστής. Μου αρέσει πως εξελίσσεται ο
Ντούνης.

Δυστυχως χασαμε, δηλωνω οτι απο δω και περα στη 2 (αν μου το επιτρεψουν οι σεκιουριτι μπατσοι) θα εχω και μια σαμπανια, οταν φερουμε ισοπαλια, θα την ανοιξω!!! αν οχι μια κοκα κολα!!!

Ειδικα οταν επαιξε στην θεση του ο Φανουρης’‘‘Απολαυσαμε το απολυτο Ο [μηδεν] θειο’’’ :angry:

Μια διορθωση αν επιτρεπεται’‘’‘Η σαμπανια να ανοιχτει εκτος εδρας και να εισαι μεσα’''Συμφωνεις; Θειο :wink:

Περίεργο συναίσθημα σήμερα. Σε ένα άσχημο παιχνίδι η ομάδα μας δεν ήταν η χειρότερη. Παληκαρίσιο το δεύτερο γκολ του Άρη. Γενικά συμφωνώ με τον Σκοτ. Φαίνεται ότι γίνεται δουλειά. Καλήτερη κυκλοφορία της μπάλας και πιο ορθολογική ανάπτυξη είχε μόνο ο Πανιώνιος.

Πάντως η κατάσταση δυσκολεύει πιο πολύ λόγω της κακής ψυχολογίας που συσσωρεύεται! Τώρα πρέπει πάση θυσία να πάρουμε 3ποντο την άλλη εβδομάδα (αν και δεν είναι εύκολο).

Αναλυτικά, όσα είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος:

«Είναι κρίμα να μην έχεις δεχτεί πίεση και ευκαιρίες και να χάνεις. Δεν είχε ο Άρης ξεκάθαρες ευκαιρίες. Είναι κρίμα μετά από τέτοια προσπάθεια. Δυστυχώς για εμάς συνεχίζεται ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Ο αγώνας με τη Βέροια είναι πλέον πολύ σημαντικός για εμάς, πολύ νωρίς στη χρονιά. Το πιο ενοχλητικό είναι σε αρκετά παιχνίδια τρώμε γκολ με υποψία ευκαιρίας και μετά έχουμε να ανέβουμε ανηφόρα. Πλέον, πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι θα έπρεπε στο παιχνίδι με τη Βέροια θα μπούμε σε μια διαδικασία που δε μας αξίζει. Βάζουμε πίεση στον εαυτό μας μόνοι μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι η ζωή. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», τόνισε αρχικά και κατέληξε:

«Δε θέλω να μειώσω την προσπάθεια των παικτών του Άρη, αλλά οι δικοί μου παίκτες ήταν πολύ καλοί. Όλα όσα δουλέψαμε, τα έκαναν σχεδόν τέλεια μέσα στο γήπεδο. Χάνουμε συνέχεια από το πουθενά».

Πηγή

οντως στο δευτερο ημιχρονο μεχρι το 65 ειχαμε τον ελεγχο παιζοντας ωραια μπαλα, ομως φαση δε δημιουργουσαμε.ο αρης εκανε γρηγορα 3 αλλαγες, εβαλε 2 επιθετικους και εδειξε οτι θελει τη νικη, εμεις αντι να συνεχισουμε να πιεζουμε βγαλαμε επιθετικο και βαλαμε αμυντικο, οπισθοχωρησαμε για 10 λεπτα και το φαγαμε.

αφου εχουμε επιθετικο (καμπανταης), γιατι πρεπει να βλεπουμε τον οκογιε και επιθετικο τον κολοβο που σημερα σε θεση ξενη γιαυτον ηταν χαλια?

δεν το παιζω προπονητης, αποριες εκφραζω, παντως ενω παιζεις καλα μεχρι ενα σημειο να γυρνας πισω λες και ο αρης ειναι κανα μεγαθηριο δε το δεχομαι.

ενα μεγαλο κακο επαναλαμβανομενο αυτης της ομαδας ειναι οτι πρεπει να φαει γκολ για να ξυπνησει..τα παραδειγματα δυστυχως πολλα.. μεχρι το 1-0 ειμασταν απαραδεκτοι..μετα ειμασταν πολυ καλυτεροι του αρη, ισοφαρισαμε κ ειχαμε την υπεροχη.. κυκλοφορουσαμε ωραια τη μπαλα κ αναπτυσομασταν με τον συγκεκριμενο κ ορθολογικο τροπο που δειξαμε κ στο μεγαλυτερο μερος του α γυρου.. τι ελειπε? σιγουρα σπυροπουλος κ κουρος ειναι καλυτεροι στο να παιζουν ολη την πλευρα απ οτι ροκας- αμιρης.. ελειπε επισης ο ροβας πολυ, παρα πολυ κ το κεντρο μας αργησε να παρει μπροστα.. υποθετω οτι ο καμπανταης δεν μπορουσε να βγαλει 90λεπτο για αυτο κ αυτη η ενδεκαδα, λογικο λοιπον.. απο κει κ επειτα πρεπει παλι να δεσει η αμυνα που εχω χασει το μετρημα πιο συνθεση ηταν η σημερινη.. προχωραμε, με λιγη τυχη που ειχαμε μπολικη στα αντιστοιχα παιχνιδια του 1ου γυρου σημερα θα χαμε φυγει με διπλο.. προχωραμε ελπιζοντας για την ψυχολογια κυριως γρηγορα να ερθει μια νικη..