Πάμε ρε παίδες γερά. Πάμε να μάθουν ποιος είναι το αφεντικό στην κατηγορία.
Μόνο διπλό αυτό, γιατί όπως φαίνεται θα μπούμε σε playoffs με μαρκο και ολυμπιακό β (εκτός και αν η Καλλιθέα κερδίσει τη μαρκο εκτός και αφήσει έξω τον γαύρο), που σημαίνει ότι η Καλαμάτα θα κάνει περίπατο στα 4/6 παιχνίδια
Αυτό είναι ένα καλό topic για να συζητήσουμε για ελαιόλαδο, σύκα και καπνά..
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω που κολλάει το ποδόσφαιρο με τη Καλαμάτα …..
Και γουρνοπούλα και παστέλι και φιλοβασιλικούς και φασίστες και χίτες και από όλα έχει βγάλει αυτος ο τιμημένος τοπος. Ομάδα σουπερλίγκας όμως όχι.

Για πάμε σιγα σιγα να μπαίνουμε σε ρυθμούς… ντέρμπι!
Άκου ντέρμπι με την Καλαμάτα…![]()
![]()
![]()
Όπως είχε πει και ο Μπίλιος στην πρόσφατη συνεντευξη του:
“Ναι, θα κερδίσουμε την Καλαμάτα. Και;…”
Εχει δρομο η ιστορια.
Δεν χανεται απολυτως τίποτα ακομα και με απωλεια βαθμων.
Ωστοσο, πιθανη νικη ειναι γερη χαστουκα και μηνυμα στο λαχανογοριτη και τα συκα οτι κουμαντο για ανοδο κανει ο πατερας Δερμιτζας.
Προβλεπω να δουμε ‘ομορφιες’ που θα θυμισουν αλλη δεκαετια
Εμεις εχουμε και καλυτερες μοναδες και καλυτερη ομαδα.
Αστους να παιζουν για δυο αποτελεσματα οπως λενε.
Τη γυαλαδα στο ματι της εσθονικης κοτομπουκιας να βλεπω και τπτ αλλο…
Το μόνο αποτέλεσμα που αλλάζει την ροή του πρωταθλήματος είναι η νίκη μας. Τα άλλα αποτελέσματα δεν αλλάζουν κάτι. Εγώ θέλω 2 νίκες επί της Καλαμάτας στα play off.
Αυτοί ανακοίνωσαν μεταγραφή ενώ το ban παραμένει. Η Καβάλα που είχε και αυτή ban πλήρωσε και αφαιρέθηκε από την fifa.
Προβλέπω πολλά επεισόδια
Νίκη με γκολ Φελισιο
Από ασίστ του Ιάπωνα …
Σοβαρά τώρα. Πρέπει να κερδίσουμε για δύο λόγους: πρώτον, για λόγους ψυχολογίας, ντόπα για εμάς, άγχος για αυτούς, τους δείχνεις ποιος είναι το αφεντικό. Σε αντίθετη περίπτωση, η ψυχολογία είναι αντεστραμμένη. Και δεύτερον, για την ισοβαθμία. Στην οποία ευνοείται ο πρώτος της κανονικής διάρκειας. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.
Νυν υπέρ πάντων ο αγών θα είναι στα πλέι οφ, όχι τώρα. Άστοχη φράση κλισεδούρα.
Υπάερχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να είσαι εριστικός δεύτερη φορά σε λιγότερο από 24 ώρες; Εξήγησα για ποιο λόγο θεωρώ σημαντικό το παιχνίδι, μπορείς να διαφωνήσεις όσο θες, αλλά θα μπορούσες να μείνεις μέχρι το “όχι τώρα”. Είπα ότι δεν θα δώσω συνέχεια στο άλλο νήμα, αλλά μετά και από αυτό εδώ, πρέπει να πω ότι δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο πρέπει να δυναμιτίζουμε το κλίμα εδώ μέσα.
Είμαι κοντροβέρσιαλ και αργκιουμένταλ σα χαρακτήρας. Αν με ήξερες δεν θα παρεξηγιόσουν, λίγοι με αντέχουν, όσοι με ξέρουν καλά μόνο. Πάρτο στην πλάκα ή πήγαινε πάσο. Καλή χρονιά με υγεία μωρέ. Ε και μη γράφεις πράγματα που δεν κολλάνε κι εσύ όσο μπορείς γιατί με ερεθίζεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών φαντάζομαι ξέρεις τι σημαίνει. Δεν κολλάει τώρα αυτό καθόλου. Σημαντικό είναι, νυν υπέρ πάντων ο αγών, η μητέρα των μαχών και τέτοια, όχι δεν είναι. Θα ήταν αν δεν υπήρχαν πλέι οφ. Κάνε υπομονή κρατήσου και γράψτο στα πλέι οφ που θα έχει όντως νόημα η φράση.
ΟΚ, δεκτή η ξήγα, μια και εδώ δεν μπήκα να μανουριαστώ με κανέναν. Αλλά νομίζω ότι μπορώ να γράφω ό,τι θέλω, εφόσον δεν προσβάλλω κανέναν. Κι εσύ, πάντως, προσπάθησε να μην ερεθίζεσαι τόσο. ![]()
Καλή χρονιά με υγεία.
Τελικά από ό,τι φαίνεται έγινε δεκτό το αίτημα μας:
Ωστόσο, έχουμε το καλύτερο όνομα λάισμαν: Μπουξμπαούμ!!
Και όπως έγραψε και ο @GeoKarm , φέρνει παλιές θύμησες η ανακοίνωση του ονόματος του Κατσικογιάννη: