15η Αγωνιστική: Πανιώνιος - Ολυμπιακός

Είδα όσο και όπως μπόρεσα να δω από streaming γιατί η δορυφορική **μιότανε σήμερα και “έχανε” συνέχεια το σήμα.

Συμπεράσματα, σκέψεις και ερωτήσεις:

1. Ο Σπάθας σήμερα έπαιξε 50/50? Δεν θυμάμαι να μας έδωσε ένα φάουλ στο κέντρο, τα αμφισβητούμενα όλα στο γάβρο, η 1η κίτρινη στον Kουλοχέρη αυστηρότατη και αχρείαστη, γενικά ήταν αντι-Πανιώνια η στάση του. Στο τέλος δεν παίχτηκε καθόλου μπάλλα, τα 8 λεπτά ήταν λίγα αλλλά και ούτε αυτά παίχτηκαν. Απαράδεκτος και αδικαιολόγητα γαβρόφιλος, ντροπή στην ελληνική διαιτησία η παρουσία του Σπάθα σήμερα στην Ν. Σμύρνη.

2. Γιατί μερικά παιδιά στην άμυνά μας ενώ ξέρουν μπάλλα, ενίοτε κολάνε; Δεν αναφέρομαι μόνο στο αυτογκόλ, και το παληκάρι ο Σπυρόπουλος σκίζεται σε κάθε μάτς, αλλά να πάει να διώξει εκεί με ανάποδο πόδι, γιατί :wink: .

3. Το γκολ 1-2 του γαύρου είναι κανονικό; Πάντως βάλαμε ένα υπέροχο αντρικιο γκολ με τον Αραβίδη και οι γάβροι δύο από σπόντα, έλεος ρε φούστη. Μιά ισοπαλία δεν την δικαιούμασταν;

4. Αρχίζουμε και έχουμε συνεχείς απώλειες, σε παίκτες, αγωνιστική παρουσία και εν τέλει βαθμούς. Τι φταίει;

5. Πολύ νωρίς ακόμα για τέτοιες συζητήσεις, θεωρείτε ότι θα κρατηθούμε κάπου εκεί στην μέση ή πλέον υπάρχει -φυσιολογικό- θέμα πτώσης λόγω roster.

Προς Θεού δεν τα βάζω με κανέναν, προπονητή ή παίκτες, είναι φανερό ότι όλοι προσπαθούν (όσο μπορούν) και δίνουν το 100% (μερικοί ίσως και παραπάνω) θα είναι όμως αρκετό αυτό στο τέλος;

Τέλος πάντων ας ευχηθούμε καλές γιορτές στην ομάδα και ραντεβού με το ποθητό comeback από τις αρχές Γενάρη.

Νάστε όλοι καλά!

Δημήτρης G. Παναγιωτίδης
Chicago, IL - USA.

Σήμερα εξευτελίστηκε ο ολυμπιακός. Σήμερα ο τρομοκράτης έκανε την πρώτη πραγματική τρομοκρατική ενέργεια. Έβαλε το γκολ με το χέρι και τον πούτσο. Κοντρόλαρε με το χέρι και τόβαλε με το καυλί. Τους Ξευτίλισε. Το έκανε επίτηδες, είμαι σίγουρος, Τους εξευτέλισε. Και το γαύρο και τη νόβα, που κατάπιε το γεγονός και περιέγραφε το περίπου, η τσιμπουκλού.
Τέλος, το μαρινάκι αποδεικνύεται χειρότερος φασίστας, δηλ. σαδιστής των αδυνάτων, από το βαρδινογιάννη.
Πανιωνάρα ρε μουνιά.

Α, και επειδή είμαι αντιπαναθηναικός και θυμάμαι σαν τώρα τη διαιτησία του σπανέα, η σημερινή ήταν χειρότερη και απ’ αυτό. Δεν έμπαινε μέσα η μπάλα, θα τη βάλει το μουνί της μάνας τους. Και την έβαλε το καυλί του Ραφίκ. Θα ήθελα ένα άγαλμα του Τζιμπούρ στο γήπεδο του Πανιωνίου. Επαναλαμβάνω, τους εξευτέλισε. Μπορούσε να το βάλει κι αλλιώς, νόμιμα δηλαδή, αλλά τους εξευτέλισε και αυτούς και την πουτάνα την τηλεόραση..

Οπως και ο φιλος Ζερβος (αν και εγω εχω διαρκειας) ειμαι της ιδιας σχολης, τοδα καναπεδατος, εχω μια επισημανση για την τακτικη, οταν παιζουμε με τους δυο στα ακρα της επιθεσης βλεπε αραβιδη οκογιε, τοτε αμυντικα λειτουργουμε καλυτερα και οι δυο γυριζουν πισω και βοηθουν σπυροπουλο κουρο, ενω οι ντουνης κολοβος δεν μπορουν αυτο να το κανουν.
Μια κακια γιατι εχω την αισθηση οτι η απουσια του σαμαρη δεν ειναι απωλεια!
Μελαγχολω που φευγει ο Ροβας, καλη του τυχη.

Υγ Ο Τζιμπουριδης ειναι απαικτος, μεχρι που λεω να πηγαινω στο τηγανι (οταν δεν εχουμε θποχρεωσεις) να τον βλεπω και να φωναζω υπερ του χαχαχα

Τί μπορεί να πει κανείς για αυτά τα μπουρδελάκια πολυτελείας, το μεταστατικό καρκίνο του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχει πάρει επάξια τη θέση των ταγματασφαλιτών του μαυροκουκουλάκη και του βραδινογιάννη στα 00’s.

Όπως και οι παραπάνω, δεν διανοήθηκα να πατήσω στο ματς και ούτε πρόκειται να το ξανακάνω ποτέ - Τους γαμώ όμως την παναγία και τις οικογένειες που ελπίζω να δυστυχήσουν με κάθε δυνατό και επώδυνο τρόπο. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!

υ.γ.: Τί μπορεί να πει κανείς για αυτό το παιδί από την Αλγερία που - αντίθετα από τους ρουφιάνους συναδέλφους του με το κυανέρυθρο dna όπως αυτό το πουστόπαιδο ο μανιάτης - πάει για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ με το ζόρι πάνω στη μπάλα (αφού έχει χάσει καναδυό ακόμα τέτοια). Ελπίζω μετά από ένα πολύνεκρο δυστύχημα στο Καραϊσκάκη να είναι ο μόνος επιζών και να επιστρέψει στον Πανίωνιο.

Αλλά είστε τόσο μουνόπανα που είστε ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ από τους σιχαμένους γιατί, βλέπεις, εσείς είστε και παιδιά του λαού γαμώ την παναγιούλα σας.

ο κοράκης το έχασε το ματσάκι από την αρχή.
έπρεπε να κερδίσει ο ολυμπιακός γιατί έτσι του είπαν. εντάξει. το καταλαβαίνω.
αλλά νομίζω ότι ο ολυμπιακός δε χρειάζεται να έχει τόση βοήθεια ειδικά όταν απέναντί του είναι ομάδα σαν τον πανιώνιο.
εμείς τόσο μπορούμε άντε και λίγο παραπάνω τόσο παίζουμε. αυτοί που είναι καλλίτεροι γιατί να έχουν τη βοήθεια;
ένας ολυμπιακός αδιάφορος, χωρίς κινητρο γιατί σώνει και καλά να πάρει τρίποντο; και το 1-1 καλό του ήταν.
για άλλη μια φορά οι ανεγκέφαλοι καταδικάζουν την ομάδα. γι’αυτό δε λέει κανείς τίποτα.
κακώς κατά τη γνώμη μου.
μας περιμένουν στη γωνία απ’την αρχή του πρωταθλήματος κι εμείς τους δίνουμε δικαίωμα.
θα σκάσει κανα 20άρι χιλιάδες πρόστιμο τώρα και να δω ποιός θα τα δώσει. αυτοί που μπήκαν μέσα;
δε νομίζω.
όμως πριν κάνουν οτιδήποτε αυτοί οι έξυπνοι ας σκεφτούν λίγο και κάποιους που τρέχουν πάνω κάτω για να μας κάνουν χαρούμενους με τις νίκες - και το έχουν κάνει σε μεγάλο βαθμό φέτος- ότι θα μείνουν απλήρωτοι ειδικά τέτοιες μέρες γιορτινές.
και μέσα σ’αυτούς υπάρχουν και κάποιοι που έχουν οικογένεια

+1
από τη στιγμή που το ματς χάθηκε και από ότι φάνηκε αυτό θα γινόταν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο γιατί έτσι “έπρεπε” ας κοιτάζαμε να προστατέψουμε την ομάδα γιατί ο δρόμος είναι μακρύς.

και φυσικά θα οργιστεί ο κόσμος με τέτοια πρόκληση αλλά κάπου βάζεις μια άνω τελεία και κοιτάς να παίξεις έξυπνα και όχι σαν ορκ

Καθε χρονο …στο ιδιο εργο θεατες’’ Να παρει και να μας σηκωσει ο διαλος [που δεν σπαει το ποδαρι του ποτε]‘‘Γιατι ρε μπινε ξεκωλιαρη διαολε;;Ετσι σαδιστικα ,προκλητικα,να φαμε το γκολακι και να γελας’’‘Ξερεις ποτε θα σε παραδεχομουνα σαν διαολο;Ακου λοιπον’‘Μας παιζανε στο στοιχημα 8 στην εδρα μας ,εναντι 1,25 στο διπλο’'‘το εφερες μαλακα μου;;ΟΧΙ…ε αι στο γεροδιαβολο’'θειο

Αμ το αλλο; Λεει ο βρουβας ο Θεοδωριδης ‘‘επρεπε να κερδισουμε γιατι ειχαμε 3 δοκαρια’’‘Ρε παπαρα .οι φασεις [σας]εγιναν και κατεληξαν στο δοκαρι = μηδεν .Για το αυτογκολ του Σπυροπουλου = τριποντο ,που κετεληξε μεσα δεν λες τιποτα παλιοκουφαλα ετσι;Αυτο κυριε μου λεγεται κωλαρα …ακου δοκαρια’‘Και ο Κουρος εχει 3 δοκαρια μεχρι τωρα …αλλα και τα παπαρια μου’''θειο :angry:

η μόνη μαλακία είναι ότι κανένα αντικείμενο που έπεσε δεν προκάλασε σοβαρό τραυματισμό διαιτητη κ επόπτη που να τους αναγκάσει να περάσουν τις γιορτές στο νοσοκομείο
πραγματικά λυπάμαι γι αυτό
πραγματικά σε αυτό το πραγμα (μπουρδέλο δεν το λες, εκεί είναι σοβαροι) που λέγεται ελληνική κοινωνία κ κατ επέκταση ελληνικός αθλητισμός δεν μπορείς να επιβιώσεις χωρίς “νόμους” ζούγκλας
δεν γίνεται τέλος!
το γραψε κ ο πετρόπουλος παραπάνω..
εχουμε δει πολλά κ οι παλιότεροι περισσότερα, αυτό απλά ΔΕΝ!!
ηταν ο ορισμός του ξεφτιλίσματος!!
δεν με νοιάζει το αγωνιστικό, δεν είμαστε κόσμος που θα σταθεί στην ντε κ καλά νίκη
πέρυσι έφαγα ήρεμα κ απλά ενα 0-3 και δεν λες τίποτα γιατί ο αλλος σε ισωπέδωσε αγωνιστικά
ας έτρωγα 5 πραγματικά στα παπάρια μου
πρώτο φαουλ υπέρ μας στο 42ο λεπτο ρε!!
τόσα επιθετικα φαουλ δεν έχουν σφυριχτεί ουτε σε αγωνα μπασκετ!!
τι να πρωτογράψεις..
απλά ένα γαμώ τα σπίτια σας, τα πεθαμένα σας και ότι έχετε ιερό

στα αγωνιστικά…κάτι πρέπει να γίνει με τους τερματοφύλακες και τις εξόδους τους!!! καταντάει ανέκδοτο πλέον
το θέμα οκόγιε έχει ξεπεράσει το ορισμό του ανέκδοτου..

Εγω απλως να θυμισω οτι τις εποχες που ο Τζιμπουρ εσκαγε με πολιτικα στις προπονησεις και το παιζε τραυματιας για να παρει μεταγραφη στην αεκ.

Τι αλλο πλεον να γραψεις για τα παιχνιδια τοσων ετων,εναντιον των δυο ομαδων [γαυρο και βαζελα]αφου το αποτελεσμα ειναι προδιαγεγραμμενο; Ολοι μας το ξερουμε και το νειωθουμε ,αν και παμε στο γηπεδο με καποια δηθεν ελπιδα’‘Ειναι δωρον-αδωρον’‘Ειχα προτεινει καποτε …και επιμενω ‘‘η μονη κοντρα και ξεφτυλα τους θα ηταν ‘’ η να κατεβουμε με τα 2α η να κατεβουμε με 8 παικτες’‘Ετσι κι αλλιως τοσοι μενουν ωσπου να τελειωσουν τα μεταξυ μας παιχνιδια’’‘Μια αλλη προταση θα ηταν η εξης’’‘Ενταξει ρε αρχιδια,ελατε τιμια και σας παιζουμε 0-2 απο την αρχη’‘ετσι για να δουμε λιγο ποδοσφαιρο και οχι …ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ποδοσφαιρου’''ΜΙΛΗΣΑ θειο. :angry:

Τα [Παρασκηνια στο χωρο του ποδοσφαιρου] μολις εγραψαν οτι ο Σπαθας βγηκε λαδι,γιατι ο 4ος διαιτητης Πολατιαν του εβαλε πολυ καλο βαθμο’‘Και συναμα καιει τον Πανιωνιο για τις διακοπες και εισβολες φιλαθλων μας στο γηπεδο’‘Αντε να σηκωσεις κεφαλι[[γαμνμενοι ,αλητες’''παντου :angry:

Περίμενα αρκετές ώρες για να μπω στο φόρουμ να ξαναγράψω!!!

Εχτές αρρώστησα με τον μαλάκα τον διαιτητή!!! Από το πρώτο λεπτό φάνηκε ότι μπήκε να παίξει αλλιώς τον Πανιώνιο κι αλλιως τον Ολυμπιακό.

Ο τύπος τις ίδιες φάσεις τις σφύριζε διαφορετικά!!! Διάβασα σε κάποια sites ότι τα 2 από τα 3 δοκάρια του Ολυμπιακού προήλθαν από στημένες φάσεις που είτε δεν υπήρχαν είτε δόθηκαν ανάποδα!!

Χαρακτηριστικά εγώ θυμάμαι σωστή κίτρινη κάρτα στον Αραβίδη γιατί πήρε τη μπάλα με το χέρι. Σε αντίστοιχη φάση του Αμπτούν δε δόθηκε ούτε φάουλ υπέρ μας!!

Κίτρινη κάρτα στον Μενδρινό για θέατρο (σωστή κατ΄εμέ) και σε αντίστοιχη φάση του Αμπντούν όπου δείνει την μπάλα στον Πανιώνιο γιατί αναγνωρίζει το θέατρο ο διαιτητής δεν του βγάζει κίτρινη!!!

Φάουλ εμείς δεν παίρναμε με τίποτα και φυσικά όλες οι διεκδικήσεις ήταν υπέρ του γαύρου.

Κρίμα, γιατί τα παιδιά προσπάθησαν πολύ εχτές κι ας αντιμετώπισαν και την ατυχία από το αυτογκολ. Ειλικρινά δεν ξέρω αν ο διαιτητής το έκανε από δόλο ή από ανικανότητα!!! Ο συγκεκριμένος έτσι κι αλλιώς έχει αποδείξει ότι έχει θέμα με τον Πανιώνιο!!!

Άκυρος ο διαιτητής αλλά θα πω άκυροι κι αυτοί που μπήκαν στο γήπεδο.

μεγάλη πίκρα δυστυχώς!!!

Το τραγελαφικο απο εχτες ηταν ενα. ?..

Χτυπαει μπουκαλι τον εποπτη σηκωνει σημαια και μπαινει μεσα στο γηπεδο…

Αλλα για κακη του τυχη εκεινη την ωρα ο γαυρος ειναι εξω απο την περιοχη μας και κανει επιθεση εαν θυμαμε καλα ο χολεμπας βγαζει σεντρα μολις διωχνουν οι δικη μας διακοπτη το ματς…

Αυτο το σκηνικο φτανει για το ποιος σφυριζε εχτες…

Λεπτο κ ωραιο χειρουργειο οπως παλια… Καμεια φαση για πεντσκοσια ριπλει αλλα μικρα τα οποια θα εκνευριζαν και θα χαλουσαν το παιχνιδι του αντιπαλου…

Δεν πειραζει παμε για τον φονεα των γιγαντων τωρα. ?.. Και βλεπουμε…

Όντως, και στη ζούγκλα αν δεν είσαι λιοντάρι με φράγκα και στρατό οπαδών, θέλει να είσαι “αλεπού” με εξυπνάδα και πονηριά.
Στα αρχίδια τους για τα 2500 αρρωστάκια και στα αρχίδια τους η “μαγκιά” 10 παλικαράδων που μπήκαν μέσα. Ίσα ίσα ευκαιρία να φάμε ένα γερό πρόστιμο ακόμα και να τους έχουμε ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη όταν θα έρθουν να μας πάρουν τους παίκτες με ακόμη μεγαλύτερη διαπραγματευτική ισχύ.

Σωστος ο κριτης των παντων. Ειναι τοσο μαλακες, αλλαζονες και ξεδιαντροποι που γενικα στα @@ τους ολα ακομα και τα οικονομικα τους συμφεροντα! Συμφωνω οτι ειναι αναγκη να βρουμε εξυπνοτερους και αποτελεσματικοτερους τροπους αντιδρασης. Μεχρι να βρουμε ομως κατι δεν βλεπω να εχει ιδαιτερο νοημα η πιεση για καταστολη αντιδρασεων.

Απο περιεργεια μεχρι που μπορει να φτασει η τιμωρια μας? Ξερει καποιος να μας πει…παιζεται και η εδρα μας? Αυτο ειναι που καιει τωρα..

Ξημέρωσε η μέρα που έγινα αντι-ολυμπιακός.