Πάμε κι όπου βγει.
Τα ποστ και τα θρεντ από 10/11 και μετά έχουν εξαφανιστεί, οπότε ξανανοίγουμε κάποια.
Πάμε κι όπου βγει.
Τα ποστ και τα θρεντ από 10/11 και μετά έχουν εξαφανιστεί, οπότε ξανανοίγουμε κάποια.
Η θεωρία λοιπόν λέει ότι θα κατεβάσει:
Σταρκς
Λιουις (γτπμ)
Λεμον
Ντεσίλντς
Γουοτσον
Κρουζερ (γτπμ)
Γόντικα (γτπμ)
Πατρίκη
Οικονομόπουλο
Τσαλμπούρη
Γκίκα (![]()
Πάππας
Χαντς
Επίσης αφού κρατάει Λέμον για πρωτάθλημα ίσως τον ξεκουραζει και δεν τον παίρνει σε Eurocup.
Το ματς χάθηκε στο ριμπάουντ και στον ύπνο του ζούρου όσο έκαναν αυτοί το 9-0 στο 4ο. Τουλάχιστον αυτό είδα εγώ.
Οι παίκτες -λέμε τώρα- δεν έχουν εμπιστοσύνη μεταξύ τους ενώ πηγαίνοντας σε κάποιο ταιμ αουτ ο Πάπας τραβούσε τη φανελα του Ντεσιλντς ζητώντας το λόγο. Τραγικά πραγματα δηλαδή. Δε ξέρω τί γίνεται στα αποδυτήρια αλλά δε με προδιαθέτει θετικά αυτή η εικόνα.
Ο Γόντικας δεν καταλαβαίνω γιατί πήρε συμβόλαιο αν είναι να μην παίζει. Ούτε ο Τσαλμπούρης ούτε ο Κρούζερ γεμίζουν τη ρακέτα.
Ο Σταρκς παρότι έκανε καλό παιχνίδι μέχρι κάποιο σημείο, έχει κάνει λάθη προς το τέλος που στοιχίσανε.
Ο Λέμον τίποτα το ιδιαίτερο. Περίμενα πιο ψυχωμένο παίκτη και αμυντικά και επιθετικά.
Οι υπόλοιποι στη συνήθη κάκιστη εικόνα . Ίσως -και δεν το πιστεύω που το λέω- ο Κρούζερ έκανε ματς άνω του μετρίου αλλά νομίζω του έδωσαν και σφυρίγματα.
Η ψυχολογία λούζερ έχει περάσει στο dna της ομάδας πλέον κι εμείς στηριζόμαστε στο να βρούμε μία νίκη για να αλλάξει αυτό. Αστεία πράγματα.
Προφανώς δε σέβονται και αυτόν που έχουν απέναντί τους
Έτσι ακριβώς αλλά εγώ θα επιμείνω ότι είναι και θέμα ανικανότητας.
Απλά δεν μπορούν.
τώρα βέβαια μετά από τέτοιες δηλώσεις δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρχει συνέχεια της συνεργασίας - και αφού δεν προβλέπεται να αλλάζει όλη η ομάδα…. μάλλον χαιρετάει. Πάμε με Χουγκάζ, εφηβικό και όποιον θέλει να κλείσει διετές συμβόλαιο να παίξει του χρόνου Elite league.
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι χαιρετάει.
Όσον αφορά την ανικανότητα δε γίνεται να πέσαμε στο 100% σε παίκτες πυροτέχνημα .
Είναι τελείως αδιάφοροι οι παίκτες. Μόνο και μόνο από εγωισμό θα έπρεπε να κερδίσουν έστω ένα παιχνίδι. Δεν έχει άδικο ο Ζούρος σε αυτό που λέει για την άμυνα
Ο Ζούρος δεν κάνει. Έφερε 3 παίχτες και τον έναν δεν το έβαλε καν. Είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ και το μοναδικό πενταρι τον είχαμε στον πάγκο. Όχι ότι θα έκανε την διαφορά αλλά ας τον δοκίμαζε. Επίσης φάνηκε ότι δεν τον ακούνε. Υποτίθεται ότι έδινε εντολές να τροφοδοτούν τον Ουοτσον και μόνο αυτό δεν έκαναν..