Σε γενικές γραμμές δίκαιο το αποτέλεσμα. Από τη στιγμή που είχαμε αριθμητική υπεροχή ήμασταν καλύτεροι και θα μπορούσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Πιο πριν όμως η Αεκ έλεγχε το παιχνίδι.
Νομίζω ότι η ομάδα παίζει πολύ έξυπνα. Έχει μια χτυπητή αδυναμία, δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα και να δημιουργήσει σε οργανωμένες άμυνες και αυτό φάνηκε πολύ το Σάββατο κόντρα σε μια καλή ομάδα. Από την άλλη έχουμε πολλά θετικά: καλή άμυνα, τρέξιμο, πολύ καλές εναλλαγές σε κενούς χώρους.
Δημιουργικά ο Μπουμάλ είναι μόνος του και άρχισαν να πέφτουν πάνω του 2-3 αντίπαλοι, γίναμε λίγο προβλέψιμοι, αλλά είναι σε απίστευτη χρονιά φέτος. Μακάρι να ανανεώσει.
Ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια καθώς νομίζω ότι ως τώρα δίκαια είμαστε στην 6αδα.
Για τη διαιτησία, του έτυχαν πολλές φάσεις και έκανε 2 χοντρά λάθη (πέναλτι και γκολ-οφσάιντ).
Πάντως στην ένταση του αγώνα θεώρησα πως μας πήγε κόντρα το κοράκι αλλά με την ορθή ακύρωση του γκολ στο 92 (διπλό φάουλ στον αμυντικό) απέδειξε πως τα έκανε θάλασσα αλλά δεν είχε αποστολή να χάσουμε.
Σε αυτή τη φάση ο κατά τα άλλα πολύ καλός Ρισβάνης έκανε χοντρή γκέλα, μάλλον δείγμα απειρίας.
Συνεχίζουμε με αισιοδοξία.
για μένα πληρώσαμε τις κακές γλώσσες ότι πάμε με το αμάξι του βαγγέλα
άρα κάτι τέτοιο περίμενα
μπορούσαμε νομίζω να πάρουμε τρεις βαθμούς
δεν πειράζει. κοιτάμε το επόμενο
όσο για το μπουμαλ θα διαφωνήσω με τους φίλους από πάνω
πάντα κατά τη γνώμη μου εκτός από τη γκολάρα που πέτυχε για άλλο ένα παιχνίδι κρυβόταν σε πολλές φάσεις. καλό το τρέξιμο αλλά με ουσία
Έστω και καθυστερημένα, ένα μεγάλο μπράβο από εμένα για τους Πάνθηρες που δεν άφησαν κανέναν μπαχαλάκη να μας κόψει το γήπεδο.
Ένα ωραίο και σύντομο βίντεο από τους ΠΑΝΘΗΡΕΣ για το πως κατασκεύασαν αυτό το εκπληκτικό πανό με την κούλα.
https://www.youtube.com/watch?v=r1r56dQ7cLY