13η Αγωνιστική : Πλατανιάς - Πανιώνιος

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ

03 Δεκεμβρίου 2016 15:00

NS3

λοιπόν το κουλό σου να ανοίγει ποιο γρήγορα τα θρέντ…

πρώτη ήττα για φέτος

3-0
καλός τα παιδιά

Νίκη και τίποτα άλλο.μπαίνουμε δυνατά και φεύγουμε με το διπλό…αφού χάσαμε την ευκαιρία με τον περιφερόμενο θίασο του Αλαφούζου που μόνο εμείς δεν κερδίσαμε.

Έτσι. Μόνο νίκη για να ρεφάρουμε την γκέλα με τον Τιποταθηναικό.

Έχω περιέργεια να δω την ομάδα χωρίς Μασούντ.

Ελπίζω σε κάθε περίπτωση να δούμε τον Σαββίδη τον Ολαϊτάν ή τον Ενγκόγκ στη θέση του ακόμα κι αν χρειαστεί αλλαγή συστήματος.

Καθάριος και Μασούρας μπορούν να βοηθήσουν μόνο από τον πάγκο.

Ο Μασουρας εχει παρει παρα πολλες ευκαιριες εχει ερθει ο καιρος του παγκου μη πω του παγου

Απ’ότι είδα πριν λίγο,έχουν κατέβει και οι Πάνθηρες στα Χανιά.Ελπίζω να μην ξοδεύτηκαν τζάμπα για να πάνε εκεί και να δούν τον Καθάριο να στέλνει την μπάλα στο Ηράκλειο,τον Μασούρα να λιποθυμά μπροστά στο τέρμα και τον Αντωνιάδη να κάνει τσάφ που όμοιο του δεν έχουμε ξαναδεί.Άντε να πάρουμε ένα γαμημένο διπλό εκεί μέσα επιτέλους!

Η απειθαρχία κόστισε 2 βαθμούς.
Η ομάδα έπαιξε όπως ακριβώς έπρεπε μέχρι να μείνει με 10 παίκτες. Η δεύτερη κίτρινη κάρτα τραβηγμένη αλλά θα μπορούσε ο ίδιος παίκτης να την έχει δει νωρίτερα.
Αφού δεν μπορεί ο Κόρμπος και ο προπονητής να επιβάλουν επαγγελματισμό θα πρέπει να το κάνει η διοίκηση με κάποιο προστιματάκι;
Η ομάδα έχει πολύ καλές μονάδες. Ο προπονητής δεν είναι τίποτα σπουδαίο αλλά δεν είναι η αιτία (τουλάχιστον δεν είναι η μόνη αιτία) που χάνουμε δικά μας ματς.
Τέλος θα είναι λάθος να δούμε τα τελευταία 2 ματς ως Χ εκτός έδρας και Χ με Παναθηναικό - δηλαδή σε άλλες συνθήκες καλούτσικα αποτελέσματα.
Ελπίζω να μάθαμε κάτι από αυτά.

Έτσι πληροφοριακά, αν από εδώ και πέρα όλες οι ομάδες φέρουν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα με πέρσι, η τελική βαθμολογία θα έχει ως εξής :

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 80
ΠΑΟ 52
ΑΕΚ 48
ΠΑΟΚ 47
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 47
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 44
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 44
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 37
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 34
ΞΑΝΘΗ 34
ΑΣΤΕΡΑΣ 33
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31
ΗΡΑΚΛΗΣ 27
ΒΕΡΟΙΑ 27
ΚΕΡΚΥΡA 27
ΛΑΡΙΣΑ 22

Όπου Κέρκυρα παίρνει τα αποτελέσματα Πανθρακικού και η Λάρισα της Καλλονής.

που σημαίνει οτι μπαίνουμε στα πλαιυ οφφ, με βαθμολογία
ΠΑΟ 1
ΑΕΚ 0
ΠΑΟΚ 0
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0

NO bad!!!

Αυτό που φαίνεται σχεδόν απ το πρώτο ματς και πλέον είναι τρομερά έντονο είναι η απίστευτη απειθαρχία την ομάδας..
Ναι δεν ήταν 2η η κίτρινη στον Βλάχο αλλά του την έχει χαρίσει δύο φορές οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για διαιτησία.
Δεν είναι δυνατόν να χάνουμε βαθμούς επειδή κάποιοι παίζουν όπως τους καυλώσει και σ αυτό έχει ευθύνη ο προπονητης
Την αλλαγή του Σαββίδη με τον Μασούρα δεν την κατάλαβα…
Τεσπα, αλλα λόγια να αγαπιόμαστε.. Είμαστε σοφτ..
2ο συνεχόμενο πολύ καλό ματς απ τον Γιαννιώτη πάντως

Για την απειθαρχία που λέτε, νομίζω ότι έχουμε βελτιωθεί παρά τις χτεσινές μαλακίες του Βλάχου. Για παράδειγμα ο Καρίμ και ο Μασούντ δεν κυνηγάνε πια τον διαιτητή σε κάθε φάση. Επίσης βρήκα την ομάδα πολύ βελτιωμένη στα 2 τελευταία ματς.

Για τον Βλάχο, του κάνουν παρατήρηση από τον πάγκο όπως και ο Κόρμπος αλλά αυτός συνεχίζει τις μαλακίες του, δεν μπορώ να ρίξω το φταίξιμο στον προπονητή γι αυτό. Αν είχε φάει την κόκκινη εκεί που έπρεπε 2-3 φάσεις πριν τι θα λέγαμε δηλαδή. Για τον Μασούρα ντάξει δεν μπορώ να καταλάβω.

Μου αρέσει πολύ η ομάδα πάντως και είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια.

στο φινάλε ας ρωτήσουν κατά κλειστό μεριά πώς γίνεται η φάση με τα πρόστιμα.
κρίμα για το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά και ομαδικά. ομαδικά ξαναλέω!!!

Εγώ πάλι δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος γιατί θεωρώ ότι οι περισσότεροι αγωνίζονται για την προσωπική τους ανάδειξη και όχι για την ομάδα και γιατί επίσης πιστεύω ότι θα έχουμε εκ νέου αποχωρήσεις βασικών το Γενάρη(Ρισβάνη και Καρίμ).
Επίσης Πας και Χαλκηδόνα έχουν πάρει αρκετούς βαθμούς και μοιάζουν στα μάτια μου σαφώς πιο πειθαρχημένες ομάδες,οπότε η 5άδα δύσκολη και χωρίς ουσιαστικό στόχο η χρονιά θα είναι ψιλοαδιάφορη.

Δεύτερο παιχνίδι με το ίδιο αποτέλεσμα
Απειθαρχία , ανικανότητα , τεμπελιά , κάτι άλλο ;
Όλα παίζουν
Η ομαδα είναι πλέον του Μιλόγεβιτς αφου την κουμαντάρει τέσσερις μήνες
Το σίγουρο είναι πως δεν παίζει αυτός αλλα οι παιχτες. Μερίδιο ευθύνης έχουν όλοι
Ισοπαλία με βαζελο και εκτός με πλατάνια που συνήθως χάνουμε θα πει ο άλλος και θα έχει δίκιο
Πεθαμένος βαζελος και δε μπορούμε να βάλουμε γκολ θα πει κάποιος όπως και μαλακια που πουλήσαμε το ματσάκι στον πλατανια
Πολλές οι απόψεις και όλες φυςικα σωστές
Ανάλογα πως θέλει ο καθένας να το δει
Περίεργη η χρονια θα είναι
Ας ελπίσουμε στο τέλος να γελάμε κι όχι να τρέχουμε και να μη φτάνουμε
Με ότι αυτο συνεπάγεται