13η Αγωνιστική: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ

@εξαρχεια

υπαρχει κ το μπασκετακι με τον βαζελο στο αρτακης που θα παιζουμε την πρωτη θεση.. θα εχει 4 δεκαλεπτα να τους βριζεις με την ψυχη σου!!!

στα ποδοσφαιρικα αν πιστευαμε στη λογικη δε θα μασταν πανιωνιοι..δυο γκολακια ο κουτσι κ ενα ο κουμο…αυτο θελω, κ τον λετο να βουταει παλι σαν μαλακας μηπως κλεψει κανα πεναλτι

εγω μηπωσ ειμαι πολυ διεστραμενα βιτσιοζοσ που θελω και κακο διαιτητη?ετσι θελω να παραταξουν την μεγαλυτερη δυνατη βρωμια που μπορουν αν και καθε φορα εκπλησωμαι με το ποσο πιο βρωμικο μπορει να γινει αυτο το κολοσωματειο.μπινελικωμα απο το παρα 10 του ματσ μεχρι το και 10!τωρα αν μπορεσει η ομαδα κοντρα σε βρωμια και δυσωδια να κανει και αποτελεσμα ε τοτε θα μιλαμε για βραδια ονειρο…επειδη ομωσ το πιο πιθανο ειναι να χασουμε θελω να βρουμε οσο πιο περιπαικτικα και ειρωνικα συνθηματα γινετε για τησ εκδιδομενησ γυναικοσ τουσ υιουσ.θελω παθοσ απο οσουσ αγωνιστουν ,καταθεση ψυχησ και τσαμπουκα.θα ηταν καλο να παραδειγματιστουμε για την αντιμετωπισει του ματσ απο τον αρη και το πωσ τουσ καταπιε αμασιτουσ.κλαη μασ επιτυχια και οτι βρεξει ασ κατεβασει εγω παντωσ θα ειμαι εκει για να φωναξω για την αρρωστια μασ!!!forza πανιωναρα!!!

ε αφού αρχίσαμε τα όνειρα, να πω κι εγώ το δικό μου
Ονειρεύομαι τιγκα γήπεδο, με μια μαγική χορογραφία από τους Πάνθηρες, φωνή από τη 2 που να μην το πιστεύει κανείς, 2 γκολ από Σταυροθανασόπουλο και 1 από Κολοβό και στη συνέντευξη τύπου να ρωταει ο Φερέιρα ‘who is Stavrothanasoapoapoulos?’ :wink:

Πάνω από 3.500-4.000 δεν θα είμαστε.
Αλλά δεν πειράζει.

Ελέ

Αυλωνίτης Τσότσα Σιόβας Ντάτο

Κούμο Σούλης

Σάμαρης Μιλοβάνοβιτς Σκέμπρι

Kuqi

Βαζελα ,κουνελα
μου θες και φουστανελλα
Ωσπου να μαθεις ομως αυτη να την φορας
πρωτα θα σε γαμησει ο Κουτσι ..ο Τσολιας’‘’
Κι ωσπου να πεις αλευρι
ο Σκεμπρι θα στη φερει
την πουτσα ..μονομιας’‘’’

Στο διαβολο βαζελα…μπορεις τοτε να πας’‘’
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΩΛΟΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙς
θειο’’

Το πρώτο βήμα έγινε σήμερα, πλησιάζει το όνειρο.
Εβγαλε τα απαιτούμενα χαρτιά…

χαρτιά; ποιός;

Κανε το πιο λιανα ρε Κωστα’'Μ’αρεσει το παικτακι ‘‘Για γραψε μας σωματοδωμη και γιατι ελειπε τοσο καιρο’‘Και οτι αλλο γνωριζεις’’ θειο

Για τον 92άρη Σταυραθανασόπουλο λέω ρε Πάνο.
Αυτόν που είχες στο όνειρο χαχααχχα
Σήμερα έφτιαξε τα απαιτούμενα διαδικαστικά για
να μπορεί να συμμετάσχει στην Α ομάδα.
Είχε τραυματιστεί και επανέρχεται δυνατά.

Ο Κωνσταντινέας στο Πανιώνιος-ΠΑΟ

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας του συνδέσμου Μεσσηνίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση Πανιώνιος-Παναθηναϊκός για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά:
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός
Διατητής: Κωνσταντινέας. Βοηθοί: Καρσιώτης, Τάτσης.

http://www.sport-fm.gr/article/520155

Ε ρε … μου. Χούφτες τα αγχολυτικά και τα ηρεμιστικά. Δεν αντέχεται αυτός. Μέχρι κι η ανηψιά μου 12 χρονών τον έχει πάρει χαμπάρι. Πέρσι που μας είχε σφυρίξει αρκετά στον α’ γύρο, πριν φύγουμε για το γήπεδο χτύπαγε το κεφάλι της στον τοίχο.

Έχουμε ή είχαμε ένα δεξί μπακ. Ξέρει κανείς τι έχει γίνει με τον Μιμιγιάννη ? Υπάρχει περίπτωση να τον δούμε ?

sorry για το off topic

Θέση; :confused:

Στην Κ-20 έχει παίξει
σαν 7-8-9-10 αν δε με απατά η μνήμη μου

«Παρών» οι Ρόκας, Κουμορτζί, αμφίβολος ο Ομο

Φώναξε «παρών» εν όψει Παναθηναϊκού ο Στάθης Ρόκας, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση του Ακη Μάντζιου για το κυριακάτικο παιχνίδι (11/12) με το «τριφύλλι» στη Νέα Σμύρνη.
Ετοιμοπόλεμος είναι, λοιπόν, ο Στάθης Ρόκας. Ο 27χρονος αμυντικός χαφ προπονείται εσχάτως με τους συμπαίκτες του και δείχνει να είναι έτοιμος μετά την επέμβαση στο μηνίσκο με αποτέλεσμα ο Μάντζιος να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τους «πράσινους».

Από την άλλη, όμως, υπάρχει και το ερωτηματικό του Ομο για τον οποίο θα φανεί στην προπόνηση της Παρασκευής (09/12), αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Πανιώνιο!
Ο Νιγηριανός χαφ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο, εξετάστηκε από τον γιατρό των «κυανέρυθρων», Γιώργο Κατσιφαράκη και διαπιστώθηκε ότι το τραύμα του έχει κλείσει. Και αύριο αναμένεται να φανεί, αν θα είναι 100% έτοιμος για το ματς με τον Παναθηναϊκό.
Τέλος, ο Μπερνάρντ Κουμορτζί πήρε κανονικά μέρος στην σημερινή προπόνηση (8/12), καθώς επέστρεψε από την Γαλλία, όπου βρέθηκε για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Ντιζόν.Ο 26χρονος άσος θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και με την Ξάνθη και από την 1η Ιανουαρίου θα ανήκει και τυπικά στο δυναμικό της γαλλικής ομάδας.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128890093

Ειμαι σιγουρος οτι ειναι επιθετικος, και πιθανοτατα σεντερ-φορ. Ειναι πολυ ταλαντουχος, μου ειχε κανει καλη εντυπωση σε ενα φιλικο (μαλλον με Αστερα) που τον ειχα δει καλοκαιρι στην Νεα σμυρνη, που επαιξε κυνηγος μαζι με τον Σαλαλι.

Αυτο που θεωρω το πλεον αδυνατο να συμβει απο ολα τα παραπανω ειναι να εχει φωνη η θυρα 2. Μονο για κανενα κραξιμο στο φανουρη ειναι.

Δεν μπορω να περιμενω, αντε μωρη αρρωστεια τρελανε μας μεθαυριο!

Με Κουμο σε μια μεγαλη τελευταια εμφανιση και επιστροφη Ομο.

Go Go red and blue fuck the snitch and the avenue! :stuck_out_tongue:

οεο οεο οεο

θα τον μαμήσουμε τον βάζελο σου λέω

O κούμο δε νομίζω να βάλει τα πόδια του στη φωτιά,γι αυτό δεν νομίζω να τον αρχίσει
ελε
πετκα σιοβασ τσοτσα ντατο
ομο
ροκασ φανουρησ
σκεμπρι κολοβοσ
κουτσι
aν δεν πάρει κόκκινη ο όμο ίσως έχουμε ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα.

Εγώ νομίζω ότι ο Κούμο θα ξεκινήσει κανονικά. Όπως και Σάμαρης. Ελπίζω να αφήσει και πάλι στον πάγκο τον Άγιο Άμπαλο.

Δεν ξέρω τι σκέφτεται για δεξί μπακ. Αυτός δηλ. που θα αντιμετωπίσει τον Λέτο. Ίσως ο Αυλωνίτης να είναι πιο κατάλληλος από τον Πετκάκη.
Ο Μάντζιος δείχνει να προτιμά τον Κολοβό, αλλά ίσως θα ήταν καλό να δοκιμάσει τον Μιλοβάνοβιτς πίσω από τον Kuqi.