ΚΥΡΙΑΚΗ 7/12 ΩΡΑ 17:15
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
πάμε για το μπαμ
ΚΥΡΙΑΚΗ 7/12 ΩΡΑ 17:15
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
πάμε για το μπαμ
Δυστυχώς δεν βλέπω μπάμ.με τη Κέρκυρα το έβλεπα και δεν έγινε.με αυτό το σκεπτικό ελπίζω να κανω πάλι λάθος.
μπαμ και κατω! ![]()
Άσσος και οβερ 2.5 ευκολα..
Θα ζητησω συγγνωμη εκ των πρωτερων απο τους πιο πανω φιλαθλους μας του Πανιωνιου και του φορουμ’‘‘αλλα θα εκφρασω μια καποια απορια ,για την απλη τους τοποθετηση στον επερχομενο αγωνα της ομαδος μας στο Αγρινιο’‘Ρε παιδια δεν ειναι το στοιχημα που θα πιασετε η θα ελθει στο μεταξυ μας παιχνιδι…οσο η απλη σας αναφορα μονο και μονο για να σας εκφρασουμε μετα τον αγωνα ,τις μαντικες σας ιδιοτητες ως προς το αποτελεσμα’’‘Θα ηθελα η αναφορα σας στο παιχνιδι αυτο [αλλα και ολα οσα εγιναν η θα γινουν ακομα] να εχουν την καποια ουσιωδη ΥΠΟΔΕΙΞΗ και νουθεσια …ωστε να αλλαξει το αποτελεσμα υπερ μας ,και οχι η πιστοποιηση της ηττας μας’‘‘Δεν ακουσα ποτε απο κανενα συνομιλητη του φορουμ, να υποδεικνυουν και να παροτρυνουν ,οχι μονο τους παικτες μας ,αλλα και τους αμεσα διοικουντες και προπονουντες ,με τις οποιες γνωσεις διαθετει ο καθενας και γνωμες’‘Σας εχω πει απο παλια οτι ΜΑς ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ. Αρα καπου θα σας προσεξουν η θα παρακινηθουν να πραξουν ,εφ οσον πραγματι προκυψουν πραγματικα οφελη’’‘Εσεις κανετε μονο πιστοποιηση αποτελεσματος …με οφελος ΚΑΤΑ ΤΗς ΨΥΧΟΛΟΓΙΑς των παικτων και συνομιλητων’‘’
Εγω κατα καιρους [συχνους] φωναζω για σεντερ-φορ , ΑΛΛΕς ΦΟΡΕς ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ μερικα ξενα σωματα,αλλες φορες …κανω voodoo,αλλες βριζω τα ιδια λαθη μας ,την ανικανοτητα μας,την διαχειρηση καποιου αποτελεσματος,και αγωνος’‘’‘Καλα εσεις δεν βλεπετε κατι στραβο;;;κατι σημαντικο;;;κατι ασχημο;;;κατι καλο;;;
Μια ευκολη απαντηση ειναι απο πολους οτι δεν εχουμε μια…ομως εχουμε ΔΥΟ ,οταν πληρωνουμε τον καθε Μπαγασα ,χωρις καμια προσφορα ;;;οταν δεν πηραμε εναν σεντερ -φορ …τη στιγμη που πηραμε 15 αλλους παικτες;;;μην ακουσω παλι τετοια δικαιολογια γιατι θα διαψευτητε αμεσα …οταν ελθει αλλος προπονητης και ζητησει 3-4 φορ και δεν ξερω και γω ποιους αλλους’‘‘τοτε θα τρεχουμε’’‘Και απορω πως διαλεξαν να παρουμε καποιο γερο πλουσιο’‘‘απο εναν που θα μας στοιχιζε;;;;αλλα που θα μας εφερνε τριποντα καθε βδομαδα’‘Και μια ανεφερα και το τριποντο ..σας ρωταω’’‘Τι ανικανοτητα ειναι αυτη ρε μαγκες μου;;;τρεις μεσα στο τερμα ,και οι τρεις φροντιζανε με την Κερκυρα να την βγαλουν εξω’‘’'αυτα ![]()
Διπλό από εδώ έως το Αντίρριο…!!!
Θειο το κομπλεξ που εχει η ομαδα στα εκτος εδρας..δεν το χει καμια αλλη εδω και 2 χρονια…
γι’ αυτό σας λέω λοιπόν ότι το ματσάκι είναι διπλό και μάλιστα με τελικό σκορ 1-2
τα γκολ δε ξέρω ποιος θα τα βάλει αλλά θα κερδίσουμε
έτσι για να πιάσετε και το στοίχημα όσοι ξέρετε να παίζετε
Μύρισε διπλό παιδιά!!! Μήνυμα ελπίδας: “Χωρίς τον Δημήτρη Κολοβό θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό”
Θα σε στενοχωρήσω, θείο, αλλά ούτε για πλάκα περιμένω κάτι από τον αυριανό αγώνα. Κόμπλεξ στα εκτός, άσφαιροι μπροστά και κακοί αμυντικά μέσα/έξω, γερή έδρα αυτοί.
Κάτι με μηδέν θα είναι, ας ελπίσουμε απλά 1 με 0.
Το ότι δεν θα παίξει ο Κολοβός όντως δίνει κάποια ελπίδα. Μήπως τώρα που παραπαίει ο Ολυμπιακός τον πάρει και πίσω να ησυχάσουμε;
Δυστυχώς είμαστε και επίσημα πια στην επικίνδυνη ζώνη…
[quote=“vln”]Δυστυχώς είμαστε και επίσημα πια στην επικίνδυνη ζώνη…[/Q
Μην κανεις μονολεκτικες διαπιστωσεις φιλε μου’‘‘Μπορεις να υποδειξεις και να βοηθησεις καπως αλλιως;;;Ποτε δεν ειναι αργα’‘π,χ εαν κερδισεις 6 παιχνιδια εχεις 18 βαθμους ετσι;;;Αρα μετα ολα παιζονται’‘Τι χρειαζεται λοιπον η ομαδα;; Προτεινε κατι αν μπορεις ,φωναξε ,γκρινιαξε απαιτησε βοηθησε’’‘Το να βαζεις κατω το κεφαλι [πριν του τελους ]ειναι αδικο ..γιατι παρασυρεις στον καιαδα και αλλους’'‘Αλλο παραδειγμα’‘Δεν ερχονται πλεον στο γηπεδο,δεν υπαρχει που δεν υπαρχει μια ,αφηνουμε τους παικτες μας αβοηθητους σε καθε Καλλονη και διαφορα σωματιδια…ε ΟΧΙ ,φιλε μου…εχει ο καιρος γυρισματα αλλο παραδειγμα’‘η Ξανθη ,ο Λεβαδειας η αντιθετως στην κατιουσα βρισκονται εμεις ,ο εργοτετοιος ,ο οφις ακομα και το Αγρινιο ,παρόλο που μας κερδισε …γιατι ειμαστε καφενειο’‘με λιγα λογια
Ολοι να βοηθησουμε .Ερχονται γιορτες ,μεταγραφες,προπονητες και πανω απο ολα ειναι ακομα ενας γυρος και μερικα παιχνιδια που δεν ειναι δυνατον σε τοσο διαστημα να συνεχιζεις χειροτερα ετσι; γιατι τοτε θα [ειμαι ]αιωνιος και συνεχης μαλακας ‘’‘Δεν το δεχομαι αυτο ,οπως και καθε αλλος ανθρωπος πιστευω’’'ευχαριστω λοιπον και μιλα ..μιλα παντου και παντειοτροπως ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙς θειο
Νομίζω πια , ότι ο Ιμπαγάσα πρέπει να έχει λιγότερο χρόνο συμμετοχής και αντί αυτού να ξεκινάει κάποιος νεαρός με καλύτερη φυσική κατάσταση , ταχύτητα και δύναμη ειδικα΄στα εκτός έδρας. Υπάρχουν 10λέπτα σε κάθε παίχνιδι που νομίζω ότι παιζουμε 10. Η εμπειρία του ίσως αξιοποιηθεί καλύτερα με 15 -20 λεπτά συμμετοχής καθαρού μυαλού και κάθετης πάσας.
Για παράδεγμα εντύπωση μου έκανε την πρώτη αγωνιστική ο Μασούρας , αλλά ήρθε μετά ο Κολοβός. (Σημαντική μονάδα αλλά ντεφορμέ , επομένως μπορεί και αυτός να ερ΄χεται αλλαγή από τον πάγκο.
Επίσης θα μπορούσε να ξεκινάει ο Μπούζασ αλλά να χωρέσει και στα αμυντικά χαφ ο Αργυρόπουλος που έχει εμπείρια (Τρίπολη, Απόλλων) και δεδομένου την εμονή που ύπαρχει για τον Πάνο.
Ολα τα παιχνίδια χάνονται στις λεπτομέριες και στο γκολ και αυτό είναι αισιόδοξο. Δείχνει ότι δεν απέχουμε σε επι΄πεδο από τις άλλες ομάδες αλλά πληρώνουμε την απειρία την πανιώνια γκαντεμιά μας αλλά και λάθος διαχείριση υλικού.
Πως τον φαντάζομαι τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ εκτός εδρασ?
Δυνατό κέντρο με Μητρόπουλο , Σιώπη (κεφάλαιο για τον πανιώνιο) Μπούζα , να χτυπάει στην κόντρα από τα πλάγια με Τασσουλή από τα αριστερά (και ας ειναι μπακ) και Φούντα πό τα δεξιά και σπάσιμο της μπάλας στο πέναλτυ (Μπουμάλ , Γιάννου)
Δυστυχώς με Ιμπαγάσα αλλά και αρκετές φορές με Κολοβό που ζαλίζει την μπάλα γύρω από τον εαυτό του, δεν βλέπω φως.
Κεντρικό αμυντικό δίδυμο έχουμε επιλογές , Γκέζο , Οικονόμου , Παντίδο και Χατζηισαιά δυνατά και ψηλά παιδιά που θα μπορουσάν να προσφέρουν στα στημένα, αν ήξερε κάποιος να βαράει στοιχειωδώς τα κόρνερ.
Αυτά άλλη μια ήττα τζάμπα… ΄
Ανικανοτητα στο γκολ’‘’‘‘σαδιστικη θα ελεγα ,αφου ουτε πεναλτυ μπορουμε να βαλουμε ‘‘Δεν το βλεπετε;;δεν εχουμε στα φορ το φοβητρο του φονια ,του εκτελεστη απο το τιποτα που λεμε,αλλα εστω να απασχολει αντιπαλο’’‘ρε με τον …Κουτσι βαλαμε καποτε 11 γκολ’‘αλλιως δεν σωζεται η κατασταση’‘Ολα τα παιδια προσπαθουν μπροστα …αλλα δεν το εχουν ,πως να το κανουμε;;εχουμε 12 παιχνιδια και 2 στο κυπελλο ασφαιρα [ενταξει με τον γαυρο κατι καναμε] ομως η στατιστικη λεει’’’‘’‘’‘’’
Που πας ρε Καραμητρο;;;;;; ![]()
και επειδή ξαναβλέπω τις φάσεις και φορτώνω
απαιτώ Μπούζα , βασικό και να βαράει και τα κόρνερ, αν δεν βρούμε κάποιον τον Γενάρη .
Για Γενάρη ας πάρουμε Σιαλμά , έχει εμπειρία και χωρίς μεγάλο κόστος και έναν δημιουργικό μέσο αφού δεν μας βγήκε ο Ιμπαγάσα
Στο τέρμα προσοχή να μην κάψουμε τον Γιαννακόπουλο είναι εξίσου καλός και έχει δώσει βαθμούς στον Πανιώνιο.
Δυστυχώς το πρόγραμα μέχρι να τελειώσει ο Α γύρος είναι πολύ δύσκολο και σίγουρα θα μας βρει κάτω από την ζώνη υποβιβασμού.
Αλλά ευελπιστώ σε εναν δυνατό και καλό δεύτερο γύρο.
Καταστροφή η νίκη του Λεβαδειακού στη Κρήτη…Τα είχαμε όλα φέτος, μας κάθονται ανάποδα και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Τώρα θα έρθει ο ΟΦΗ Νέα Σμύρνη για το 3ποντάκι…
Συμφωνω για Μπουζα [τη στιγμη που εχει παιξει 3αμιση παιχνιδια ‘]Οσο για Σιαλμα δεν φτανει’‘ειναι για δυειδυσεις αλλα οχι για εκτελεση’‘‘Μετα ειναι κοντος άλλα αν τραυματιστει η παρει καρτες χρειαζομαστε και 2ο και τριτο θα ελεγα επιθετικο’‘ο Γιαννου ηδη μου φαινεται κουρασμενος [ασε που πεφτει τελευταια για ψευτοπεναλτυ] Φανταζομαι οτι δεν το εχει και προσπαθει να θυμηθει τον Καραγκουνη
Ο Φουντας κανει οτι του κατεβει ,ισως απειρια ,ισως ελειψη μαθησεως,ισως μαλακινσης, ο Κολοβος οπως τον περιεγραψες’’‘και δυστυχως θα τον φαμε στο κεφαλι λογω γαυρου’‘‘τελος παντων θελουμε 3-4 καλους παικτες για να αναστηλωθει η ομαδα και γρηγορα μαλιστα’
Προτεινω λοιπον απο τωρα να βρεθει ο καταλληλος παικτης και να ενσωματωθει αμεσα ,απο την 1η Γεναρη’’
Μην περιμενουμε παλι απομειναρια στις 31 του μηνος ''γιατι θα ειναι τιποτα …τυροπιτες ΛΗΓΜΕΝΕς ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ μΙΛΗΣΑ
Καταρχάς φίλε μου
δεν κάνω καμία μονολεκτική διαπίστωση μιας και χρησιμοποιώ πάνω από μία λέξη σε αυτό που γράφω.
Κατά δεύτερον
για να υποδείξω κάτι προυποθέτει αυτός στον οποίο μιλάω να είναι άνθρωπος μέσα από την ομάδα.
Μπορώ να υποδείξω το οτιδήποτε στον reanimator, στον jorg και στον Panos T αλλά αυτό το μόνο που ωφελεί είναι την εδώ μεταξύ μας συζήτηση
και τίποτα παραπάνω
(συγχώρεσε με αλλά δεν πιστεύω πως μας διαβάζει κανένας άλλος πέρα από τους πλέον γνωστούς εδώ μέσα και παράλληλα δεν πιστεύω στα βουντού και στα φαντάσματα).
Από την άλλη μετά χαράς να βοηθούσα
εάν γνώριζα λίγο μπαλίτσα παραπάνω,σε κάποια στημένη φάση για παράδειγμα (ήμουν καλός και στα κόρνερ…)
Έχω ήδη βοηθήσει (έτσι όπως πιστεύω εγώ), γκρινιάζω (όπως με παροτρύνεις αλλά και αυτό δεν νομίζω να σου αρέσει) και το να απαιτήσω κάτι μου φαίνεται εξίσου αστείο…να ορίστε : ‘‘Απαιτώ να έρθει τον Ιανουάριο ο Κριστιάν Ρονάλντο στην ομάδα μαζί βέβαια -πακέτο εννοώ- με την πανέμορφη σύντροφό του…’’.
Όποιος ακούει ας κάνει κάτι…
Εάν νομίζεις πως με το να γράφουμε συνεχώς φράσεις τύπου ‘‘Πάμε γερά’’ , ‘‘Μπορείς ρε Πανιωνάρα’’, ‘‘Ρε νίκη μόνο και τίποτε άλλο’’
η ομάδα θα πάρει τα πάνω της,
εάν πιστεύεις πως με βουντού και μάγια λύνονται τα προβλήματα τότε μαζί σου…αλλά γράψε τα εσύ…εγώ βαρέθηκα…
Τέλος δεν έβαλα κανένα κεφάλι κάτω…
για να βάλεις κάτω ένα κεφάλι προυποθέτει πως το έχεις τόσο καιρό ψηλά…
Δεν μετέχω και δεν επικροτώ αυτό το πανηγύρι που έχουν στήσει στις πλάτες αυτής της ομάδας…
Να σου θυμίσω θείο πόσο θέλαμε παλιά να διώξουμε τον Αχιλλέα και να κλείσω με ένα παράδειγμα
Ένας φίλος μου από το στρατό, ο Κώστας ο Χαιδαρίδης έχει ένα μπουρδέλο δικό του στην Κυψέλη με ωραίες πουτάνες μέσα.
Παλιά το λέγανε το μπουρδέλο ‘‘Στέλλα’’ αλλά βαρέθηκε και τα τελευταία χρόνια το λένε ‘‘Ντανιέλα’’.
Το όνομα άλλαξε αλλά το μπουρδέλο έμεινε μπουρδέλο…
Καληνύχτα…
κΑΙ μονο αυτα που μου εγραψες φιλε…μου ειναι αρκετα’‘’[αφου γεμισες μια σελιδα] χαχχαχαχα εγω εχω τους λογους μου για να ζηταω ,οτι ζηταω
Αν δεν βαριεσαι ,ξαναγραψε ‘’'θειο
τελικά έπιασα το σκορ έτσι δεν είναι ;
μόνο που το είχα πει ανάποδα
οπότε θα πρέπει να κάνει άλλος την αρχή για το επόμενο παιχνιδάκι εναντίον του ΟΦΗ
Υ.Γ γενικά όπως έχω ξαναγράψει είμαι υπερ της επίθεσης
αλλά τελικά όπως φαίνεται κι έλεγαν αρκετοί εδώ μέσα το πρόβλημα το μεγάλο το έχουμε στην άμυνα
Υ.Γ2 φίλε βιολιτζή αν καταλαβαίνω καλά από αυτό που λες(δε συμφωνώ βέβαια, με το πρώτο μέρος)
" Τέλος δεν έβαλα κανένα κεφάλι κάτω…
για να βάλεις κάτω ένα κεφάλι προυποθέτει πως το έχεις τόσο καιρό ψηλά…
Δεν μετέχω και δεν επικροτώ αυτό το πανηγύρι που έχουν στήσει στις πλάτες αυτής της ομάδας… "
ακόμα παίζεται το παιχνίδι. το θέμα είναι ότι εσύ , εγώ κι όλοι εμείς που βρισκόμαστε απ’ όξω δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα απολύτως για να χαλάσουμε τα σχέδια όσων θέλουν το κακό της ομάδας. δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχουμε τα εκατομμύρια που χρειάζονται
αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πηγαίνω στο γήπεδο να φωνάζω για την ομάδα, να πάρω ένα διαρκείας άντε και κανά μπλουζάκι από τη μπουτίκ
μέχρι εκεί φτάνω.
προφανώς αυτό είναι το μόνο που μπορούν- όσοι φυσικά θέλουν - να κάνουν όλοι οι φίλοι της ομάδας.
από εκεί και πέρα αυτά που γράφουμε περί ξύλου και δαγκώματα πανθήρων είναι για γέλια
τέλος πάντων το θέμα είναι ότι - έτσι όπως το βλέπω εγώ - υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και η ομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει σε όλα έτσι ούτε φυσικά οι υπόλοιπες ΠουΧου κομπότης να σκάνε διπλά 0-4 και 0-2 κολλητά
θα γυρίσει και για μας και θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος πάλι θα χαμογελάμε γιατί θα παραμείνουμε στην Α εθνική